Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Η Ιδιοκτησία, το Συμβούλιο της Ευρώπης, και τα Δικαιώματα του Ανθρώπου! Προς γνώση και ενημέρωση...



Δεν θα κατάσχουν τις τηλεοράσεις, θα τις αφήνουν ως όργανα αποβλάκωσης και ελέγχου.

Θέλει, λέει, η κυβέρνηση να εξυπηρετήσει τον κοσμάκη με 100 δόσεις για τα χρωστούμενα(;) στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία ....αλλά δεν μπορεί γιατί δεν την αφήνει η τρόϊκα!

Την αφήνει όμως να...

Εκατόν δεκαέξι, (ακούστε !!!), τουρκικές εταιρείες παράγωγης αγροτικών προϊόντων και όχι μόνο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τουρκικού τύπου, έχουν ήδη κληθεί από τους Ρώσους να προωθήσουν τις εξαγωγές προϊόντων ανταγωνιστικών προς τα Ελληνικά προς την μεγάλη ρωσική αγορά από την οποία αποκλειστήκαμε χάριν των Ευρωπαίων «σωτήρων» της Ελλάδας.

Σίγουρα η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι κυβερνήσεις της δρουν με μανία εναντία στα εθνικά της συμφέροντα και οι κυβερνήτες της, σαν μεγάλοι ανθέλληνες, πολεμούν με λύσσα κάθε ξένο παράγοντα που «τόλμησε» να ενδιαφερθεί να μας βοηθήσει πραγματικά και όχι με ληστρικό τρόπο στην μεγαλύτερη κρίση που περνάμε από την εποχή του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου.

Οι τελευταίες εξελίξεις...

Οι Τούρκοι συνεχίζουν να εξ…αγοράζουν τις Ελληνικές μαρίνες-ναυτικές βάσεις ! Θα ξυπνήσουμε;;

Για επιχειρηματική συνεκμετάλλευση του Αιγαίου με την Ελλάδα έχουν βάλει πλώρη οι Τούρκοι μέσω του θαλάσσιου τουρισμού και των σκαφών αναψυχής υλοποιώντας το βρώμικο σχέδιό τους την ώρα που ο Βενιζέλος και το Μαξίμου κοιμούνται.

Η οικονομική ευχέρεια που...

«Αυτό κερδίζει όποιος γίνεται προδότης της πατρίδος του».Τάδε έφη ο Αρχιστράτηγος του Εθνους....

Από την ώρα που ο Ιμπραήμ εδραιώθηκε στην Πελοπόννησο, η Ελληνική επανάσταση έμοιαζε να πνέει τα λοίσθια. 

Μόνο ένας άνθρωπος στάθηκε όρθιος απέναντί του, ο Κολοκοτρώνης, τον οποίο οι πολιτικοί του αντίπαλοι υποχρεώθηκαν να αποφυλακίσουν.

Ο Κολοκοτρώνης είχε...

Η ποικιλόχρωμη συμμορία του «δημοκρατικού τόξου» από όλες του τις εκφάνσεις, δεξιές και αριστερές έδωσε το έρεισμα σε όλους αυτούς να διεκδικούν την Eλληνικότητα της ξεχνώντας ότι τα κανονικά σύνορα της Μακεδονίας ΜΑΣ είναι όντος την επικρατείας του μορφώματος των Σκοπιών στο Μοναστήρι.

Μέγας Αλέξανδρος... 

Ένα όνομα που φέρνει ρίγος ακόμα και όταν το σκέπτεσαι. 

Ο μέγιστος των Ελλήνων και ίσως η μεγαλύτερη ιστορική μορφή παγκοσμίως. 


Αυτός που...
σε ηλικία 33 ετών είχε κυριεύσει τα πάντα, ήταν άρχοντας του τότε γνωστού κόσμου και έφερε το φως του Ελληνισμού στα πέρατα της οικουμένης.

Μετά τον θάνατο του, και αφού εκείνος δε μπορούσε να ξεχωρίσει ...

Ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ και ο «τορπιλισμός» της ΕΛΛΑΔΟΣ σήμερα !

Ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ και ο «τορπιλισμός» της ΕΛΛΑΔΟΣ
ο τορπιλισμός της ΕΛΛΗΣ
Ανήμερα της 15ης Αυγούστου το ελληνικό καταδρομικό αγκυροβόλησε 550 μέτρα από τον μεσημβρινό λιμενοβραχίονα της Τήνου. 
Η ατμόσφαιρα στο σημαιοστολισμένο πλοίο ήταν πανηγυρική. Μόνο ο κυβερνήτης Αγ. Χατζόπουλος, εμφανώς ανήσυχος, διέταξε τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας: τήρηση στεγανών εν πλω, ο λέβητας σε πλήρη πίεση και τα αντιαεροπορικά πυροβόλα σε ετοιμότητα.
Ωστόσο η επίθεση δεν θα ερχόταν από τον αέρα, αλλά .....

ΜΑΜΑΤΕ....ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ...!!!! Θα συμπεριλαμβάνονται στην ευρωζωνη "κλάδοι" της οικονομίας όπως η πορνεία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, προκειμένου χώρες όπως η Ελλάδα να δώσουν ισχυρούς ρυθμούς "ανάπτυξης"!

Νέα οδηγία της ΕΕ, αποδεικνύει ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ένωση που κάποτε ενσάρκωνε τις ελπίδες και τα όνειρα των πολιτών της Γηραίας Ηπείρου και τώρα έχει εξελιχθεί σε ένα διεδθαρμένο όργανο της νέας τάξης πραγμάτων:
Σύμφωνα με αυτή την οδηγία στον υπολογισμό του ΑΕΠ των κρατών-μελών α θα συμπεριλαμβάνονται "κλάδοι" της οικονομίας όπως η πορνεία και το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, προκειμένου χώρες όπως η Ελλάδα να δώσουν ισχυρούς ρυθμούς "ανάπτυξης"!
Οπως διέρρευσε στην γερμνική Deutche Welle "Η ευρωπαϊκή οδηγία θα.....

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΟΜΗΤΟΡΙΚΗΣ ΕΟΡΤΗΣ Θεοτόκε Παρθένε Ελλήνων και Χριστιανών η Προστάτις: Η Κοίμηση της Υπερμάχου Στρατηγού του Γένους των Ορθοδόξων ΒΙΝΤΕΟ.

Η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που εορτάζει στις 15 Αυγούστου ο χριστιανικός κόσμος, είναι η μεγαλύτερη από τις εορτές που καθιέρωσε η Εκκλησία προς τιμήν της Μητρός του Κυρίου, τις θεομητορικές εορτές. Ίσως είναι και η παλαιοτέρα από όλες.
Τις πρώτες μαρτυρίες έχομε γιʼ αυτήν κατά τον Ε' αιώνα, γύρω στην εποχή που συνεκλήθη η Γ' Οικουμενική Σύνοδος της Εφέσου (451), που καθόρισε το θεομητορικό δόγμα και έγινε αιτία να αναπτυχθεί η τιμή στο πρόσωπο της Θεοτόκου.
Για πρώτη φορά φαίνεται ότι ....

ΑΝΑΥΔΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΥΜΒΟΥ Η αγωνία μεγαλώνει για τον βασιλικό τάφο - Τα επικρατέστερα σενάρια

Πλησιάζει η μέρα του ανοίγματος του βασιλικού τάφου στην Αμφίπολη και η αγωνία εκατομμυρίων Ελλήνων, αλλά και ανθρώπων απ'όλο τον πλανήτη αυξάνεται καθημερινά. 

Όλοι θέλουν να μάθουν εάν τελικά πρόκειται για την τελευταία κατοικία του βασιλέα των βασιλέων, του μέγιστου εκ των ηγεμόνων. 
 
Η κάλυψη που έχει πάρει το γεγονός δέιχνει την λαχτάρα των Ελλήνων να έρθει σε επαφή με το λαμπρό τους παρελθόν, όταν τα σημάδια του Ελληνισμού έφταναν στα βάθη της Ασίας. Μετά το θάνατο του Μ.Αλέξανδρου οι Διαδοχοί επέκτειναν την ....