Κυριακή 17 Ιουλίου 2016

Στα άκρα η σχέση Τουρκίας-ΝΑΤΟ: «Ανεφοδιάζατε τα μαχητικά των πραξικοπηματιών από τη βάση του Ιντσιρλίκ»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Στα άκρα η σχέση Τουρκίας-ΝΑΤΟ: «Ανεφοδιάζατε τα μαχητικά των πραξικοπηματιών από τη βάση του Ιντσιρλίκ» -Tα «σπάει» με την Ατλαντική Συμμαχία ο Ερντογάν
-Tα «σπάει» με την Ατλαντική Συμμαχία ο Ερντογάν.

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση ΗΠΑ-Τουρκίας. Μετά το αποκαλυπτικό μας δημοσίευμα ΕΚΤΑΚΤΟ: Κρίση Τουρκίας-ΗΠΑ – Ο Ερντογάν έκλεισε τη ΝΑΤΟϊκή βάση του Ιντσιρλίκ και συλλαμβάνει πιλότους – Την Ουάσινγκτον θεωρεί υπεύθυνη για το πραξικόπημα ο Σουλτάνος (βίντεο-εικόνες) ανώτεροι Τούρκοι αξιωματούχοι επιτέθηκαν εκ νέου με μεγάλη σφοδρότητα....

Πλειστηριασμοί: Πως θα προστατεύσετε το σπίτι σας

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/07/17/713729/main/spitia-1.jpg
Οι πλειστηριασμοί ξεκίνησαν με η Εθνική τράπεζα, την Πειραιώς και την Eurobank να βάζουν ήδη μπρος τους πλειστηριασμούς ενώ και το Δημόσιο αναζητά τα οφειλόμενα με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς.

Οι πλειστηριασμοί που ξεκινάνε στην εμπορική αξία, δηλαδή πολύ κάτω της αντικειμενικής τους αξίας για την οποία οι ιδιοκτήτες τους πληρώνουν ΕΝΦΙΑ, ενώ σύντομα οι τιμές εκκίνησης θα πέσουν στο μισό, γεμίζοντας την αγορά με φθηνά ακίνητα και χρέη που δεν θα εξοφλούνται και θα μεταφέρονται από fund σε fund και από τον έναν υπόχρεο στον άλλο.

Το αγγλικό δίκαιο, το οποίο η ....

ΕΠΙΒΙΩΣΗ - ΔΙΑΒΙΩΣΗ: Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ (vid)

Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΟΥ !!!! ''PART 1'' 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με πόλεμο απειλεί τις ΗΠΑ η Τουρκία – Ξέφυγε ο Ερντογάν!

Ξεφεύγει η κατάσταση στις σχέσεις Τουρκίας-ΗΠΑ.

 Όπως μεταδίδει το Reuters o Toύρκος πρωθυπουργός Μ.Γιλντιρίμ, απείλησε με πόλεμο τις ΗΠΑ!

«Οποιαδήποτε χώρα συμπαραστέκεται... στον Μουσουλμάνο κληρικό ...

EΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΜΟΥ -3/ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

1) ΤΥΧΟΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΣΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΝΤΑΦΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΡΩΣΙΚΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ , ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ. ΑΡΑ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΕΝ ΕΤΕΙ 2016 ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ.....

Τα “πήραν” άσχημα “στο κεφάλι” με τον Ερντογάν οι ΗΠΑ…

Τρομερό εκνευρισμό στην αμερικανική πρωτεύουσα έχει προκαλέσει σύμφωνα με πληροφόριες  η καταφανής τακτική του Ερντογάν να μη διστάσει να εμπλέξει τον οποιονδήποτε για να παρουσιάσει ένα εύσχημο σενάριο στον ισλαμιστικό όχλο που τον ακολουθεί, για να τροφοδοτήσει το σύνδρομο καταδίωξης που το κατατρύχει  και τον ίδιο για να είμαστε ακριβείς…) και να τους έχει πάντα έτοιμους ως «στρατό» να τον διασώσουν…
Όπως μεταδίδει ...

ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ, ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ «ΑΝΩΜΑΛΗ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Όταν ένας ηγέτης μιας σημαντικής χώρας όπως η Τουρκία, που παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις σε μια από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του πλανήτη δρα σαν ο καλύτερος χαμελαίων και από την μια στιγμή στην άλλη είναι ικανός να πάρει στροφή 180 μοιρών, τότε όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς και το κυριότερο κανείς δεν μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη.

Το πραξικόπημα-οπερέτα που δεν είχε και λίγες απώλειες καθώς τουλάχιστον....

Η ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΥΧΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Ανοιξε η "κάνουλα": Πλημμύρισαν με 6.500 πρόσφυγες μέσα σε λίγες ώρες τα νησιά του Αιγαίου!

Χιλιάδες μουσουλμάνοι πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες, από Πακιστάν, Αφγανιστάν, Συρία κλπ. κατακλύζουν και πάλι τα νησιά του Αιγαίου, μετά το αιματηρό τουρκικό πραξικόπημα και την εξίσου αιματηρή καταστολή του στην Τουρκία.
 
Η Αγκυρα έχει ανοίξει την κάνουλα και μέσα σε 48 ώρες χιλιάδες άλλοδαποί πέρασαν ....

Οι αναλυτές της Deutsche Bank, όπως και η Θεία Όλγα, ξέρουν!

Του Κωνσταντίνου Βέργου

Οι αναλυτές της Deutsche Bank ξαναχτύπησαν! Με αφορμή την κρίση στις ιταλικές τράπεζες μαζεύτηκαν σε ένα στρογγυλό τραπέζι, ανέλυσαν το πρόβλημα, και πρότειναν έξι σημεία-τομή για τη λύση των προβλημάτων του Ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος. Αξίζει να τα δούμε, καθώς άνθρωποι που παίρνουν ως και ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για να γράφουν, ίσως προτείνουν κάτι νέο.

Με μια έκθεση 40 περίπου σελίδων, οι αναλυτές με επικεφαλής τον υπεύθυνο του τμήματος επενδύσεων τους προέβησαν σε λύσεις- τομές για να λύσουν τα ......

Στην Ελλάδα αντί του Ιντσιρλίκ η γερμανική δύναμη;

Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Βερολίνου και Άγκυρας με αφορμή την απαγόρευση επίσκεψης Γερμανών βουλευτών στη στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ. Γερμανός πολιτικός προτείνει μεταφορά στην Ελλάδα ή την Ιορδανία.

Ο πρόεδρος του γερμανικού κοινοβουλίου Νόρμπερτ Λάμερτ δήλωσε στην εφημερίδα Süddeutsche Zeitung πως ενδεχομένως να έπρεπε κανείς να σκεφθεί την αποχώρηση των γερμανικών δυνάμεων από το Ιντσιρλίκ. 

Συμπλήρωσε μάλιστα πως οι Γερμανοί στρατιώτες θα πρέπει να σταθμεύουν στα πλαίσια διεθνών αποστολών εκεί όπου είναι καλοδεχούμενοι.

Παρόμοια άποψη εξέφρασε σήμερα το πρωί στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk και ο ....

Με χτυπήματα σαν της Νίκαιας και πραξικοπήματα αλά τούρκα υλοποιείται το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.


Του Δημήτρη Καζάκη

Η Σύνοδος Κορυφής του NATO το 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας, στην Πολωνία, στις 8 και 9 Ιουλίου 2016, χαρακτηρίσθηκε και ήταν η πιο σημαντική από την εποχή του ψυχρού πολέμου. Η σύνοδος αυτή ήταν όντως καμπή. 

Η Συμμαχία αποφάσισε να οργανωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε οι ένοπλες δυνάμεις όλων των χωρών μελών - συν της ΕΕ - να ...

Εσωτερική έκθεση ερευνητών καταγράφει τα 7 λάθη (;;;) του ΔΝΤ στην Ελλάδα

Εσωτερική έκθεση ερευνητών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου,  που αξιολογεί το πρώτο πρόγραμμα που εφαρμόστηκε στην Ελλάδα αλλά και σε Πορτογαλία και Ιρλανδία προχωρά σε πολύ αυστηρή κριτική ως προς τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν.

Η εσωτερική έκθεση, που δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή,και αποτελεί αποτέλεσμα της δουλειάς ομάδας ανεξάρτητων από το Ταμείο, οικονομολόγων και ειδικών που μελέτησαν σε βάθος το πρόγραμμα μέσα από σειρά συνεντεύξεων και εσωτερικών εγγράφων, καταγράφει τις λανθασμένες από την πλευρά του ΔΝΤ πρακτικές, ως εξής:
....

Το πραξικόπημα των Αμερικανών απέτυχε...

Του Γιώργου Δελαστίκ

Απέτυχε παταγωδώς η απόπειρα των Αμερικάνων να ανατρέψουν με πραξικόπημα τον Τούρκο πρόεδρο Ρεντζέπ Ταγίπ Ερτνογάν χρησιμοποιώντας τον Γκιουλέν. 

Ο Ερντογάν συνέτριψε τους επίδοξους πραξικοπηματίες. Αυτό που όμως παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής είναι, αν ο Τούρκος πρόεδρος ήρθε σε συμβιβασμό με τους Αμερικανούς για να παραμείνει στην εξουσία. 

Σίγουρα για την ώρα δεν μπορεί να αποκλειστεί κάτι τέτοιο, με δεδομένο ότι οι ΗΠΑ, επειδή είχαν από τα μέσα πληροφόρηση σε σχέση με το πραξικόπημα, άλλαξαν γρήγορα τη γραμμή τους και τάχθηκαν υπέρ της ''συνταγματικής νομιμότητας''. Θα φανεί σύντομα. 

[Σημ. ιστολογίου: Θυμίζουμε τη αμφίσημη δήλωση του Τζον Κάρυ τις πρώτες ώρες της εκδήλωσης του πραξικοπήματος: ....

Το αποτυχημένο πραξικόπημα θα ζημιώσει σε μεγάλο βαθμό την οικονομία της Τουρκίας...


...αφού οι επενδυτές θα αποσύρουν τα κεφάλαια τους, λόγω της αυξημένης πολιτικής αβεβαιότητας

Έχουν γραφτεί πολλά σε σχέση με το τουρκικό πραξικόπημα – για τις αιτίες και για τους πιθανούς υποκινητές του. Αυτό που όμως έκανε σε εμάς μεγάλη εντύπωση δεν ήταν το πραξικόπημα, αλλά η δραστηριοποίηση των Πολιτών – οι οποίοι κατέβηκαν αμέσως στους δρόμους, για να προστατεύσουν την πολιτική από το στρατό. 
Σκόπιμα δεν γράφουμε Δημοκρατία, επειδή είναι προφανώς ανύπαρκτη στη χώρα – η οποία κυβερνάται δικτατορικά, με τον κατάλληλο.....

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΣ ΕΞΗΓΕΙ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΟ.

lykourezos-thumb-large
Mείζον θέμα έχει προκύψει σχετικά με την τύχη των 8 πραξικοπηματιών που προσγειώθηκαν στην Αλεξανδρούπολη, για το εάν ή όχι πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία ή να τους δοθεί άσυλο.
Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με δήλωσή του, καταθέτει τις πολύτιμες γνώσεις του περί του αντικειμένου.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Λυκουρέζου:
«Το αίτημα για χορήγηση ασύλου εκ μέρους των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών που εισήλθαν στη χώρα μας, τέμνει τη διπλωματία και την τήρηση θεμελιωδών αρχών του νομικού μας πολιτισμού.
Και τούτο, γιατί ενώ από διπλωματικής...

ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

gefyravosporos--2-thumb-large
‘Εντονη αστάθεια, με διαρκώς οξύτερες εκδηλώσεις, χαρακτηρίζει τώρα τόσο το εσωτερικό της Τουρκίας, όσο και τις σχέσεις της ‘Αγκυρας με τους δυτικούς εατίρους της.

Είναι χαρακτηριστική η τελείως ασυνήθιστη επίθεση που εξαπέλυσε προς την ‘Αγκυρα ο βασιληάς της Ιορδανίας. Ταυτόχρονα, μια σειρά δημοσιεύματα μεγάλων δυτικών μέσων ενημέρωσης επικρίνουν, όλο και ποιο σφοδρά, αλλά και χρησιμοποιώντας πολύ ασυνήθιστα επιχειρήματα την τουρκική κυβέρνηση. 


Ανεξαρτήτως της βασιμότητας των επικρίσεων, γνωρίζουμε – και από την “ελληνική εμπειρία”, αλλά και από ότι έχει συμβεί με άλλες χώρες – ότι σπανίως είναι τυχαία η επικέντρωση επιθετικών και κριτικών δημοσιευμάτων για μια χώρα. Συνήθως προηγούνται αυτού που θα συμβεί.

Το αποκορύφωμα ήρθε με δημοσιεύματα για ενδεχόμενο πραξικόπημα στην Τουρκία που ανάγκασαν το Γενικό Επιτελείο της γείτονος να ....

Π. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ”ΜΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ” & ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ.

periklis_giannopoulos
Ο Περικλής Γιαννόπουλος αποτελεί μία από τις σημαντικότερες μορφές του σύγχρονου ελληνισμού. Το πνεύμα του, επηρέασε την Ελλάδα του 20ου αιώνα, καθώς πρόκειται για τον πατέρα του πνευματικού κινήματος του ελληνοκεντρισμού, όπου επηρέασε τις τέχνες, την αισθητική, την φιλοσοφία την πολιτική.
Ο μεγάλος αυτός Έλλην γεννήθηκε στην Πάτρα το 1871 και απεβίωσε το 1910.
Ο Γιαννόπουλος ήταν κατά της δουλοπρέπειας, της διαφθοράς και κατηγορούσε δριμύτατα την ξενομανία. 
Στις ημέρες μας βέβαια η ξενομανία είναι πλέον μόδα και η αγάπη προς την ιστορία, την παράδοση και το Έθνος, αποτελεί για τους ιεραπόστολους του ”προδευτισμού” κάτι το παλιομοδίτικο, την επιστροφή στην συντήρηση, μία μορφή οπισθοδρόμησης.
Όπως αναφέραμε αποτελεί τον πατέρα του ελληνοκεντρισμού, αλλά ...

Βαδίζοντας τον ολέθριο δρόμο της πυρηνικής καταστροφής...


Σας παραθέτω αυτούσιο, σε μετάφρασή μου από το Αγγλικό κείμενο, ένα ακόμα σπουδαίο άρθρο του Dr. Paul Craig Roberts, που έχει τίτλο «Are You Planning Your Retirement? Forget About It. You Won’t Survive To Experience It» (Σχεδιάζετε την συνταξιοδότησή σας; Ξεχάστε το! Δεν θα επιζήσετε ώστε να το βιώσετε).

Ο Dr. Roberts (και) σε αυτό το άρθρο κατακεραυνώνει την στάση τόσο της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την στάση και την πολιτική της, όσο και των Αμερικανών πολιτών, που άκριτα και άσκεφτα πέφτουν θύματα της μαύρης προπαγάνδας του μισθοφορικού Τύπου. 

Ωστόσο η ίδια ευθύνη βαρύνει όλους ....

UK: Τα Εβραϊκά lobbies αποφάσισαν!

Τελικά τα Εβραϊκά lobbies αποφάσισαν πως η εκλεκτή τους, Theresa Mary May, θα είναι η επόμενη πρωθυπουργός της Βρετανίας. Χωρίς εκλογές, με συνοπτικές (εν πολλοίς αδιαφανείς) διαδικασίες και με την "βολική" παραίτηση της Andrea Jacqueline Leadsom, η May κάλεσε την Βρετανία να ενωθεί υπό την ηγεσία της. 

Ταυτόχρονα υποσχέθηκε να ολοκληρώσει με επιτυχία την διαπραγμάτευση για ....

Η Βρετανία λειτουργούσε ως μαριονέτα του Ισραήλ στην Ε.Ε.


Πριν να συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την ιστορική απόφαση των Βρετανών να αποχωρήσουν από την Ε.Ε., οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη. Το ενδιαφέρον είναι πως η ασταθής κατάσταση μετά το δημοψήφισμα οφείλεται, εν πολλοίς, στα αλληλοσυγκρουόμενα ... Ισραηλινά συμφέροντα!


Ο Gilad Atzmon είναι ένας Βρετανός, γεννημένος στο Ισραήλ στις 9 Ιουνίου του 1963, σαξοφωνίστας της Jazz, αρθρογράφος και συγγραφέας, με έντονα πολιτικοποιημένη δραστηριότητα. 

Σε πρόσφατο άρθρο του με....