Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σ Ε Ι Σ Α Χ Θ Ε Ι Α....!!!

Η Κυβέρνηση Σαμαρά, για να εξιλεωθεί από τις αλλεπάλληλες εθνικές

υποχωρήσεις, υποτέλειες, προδοσίες, & τραγωδίες της Ελλάδος & των Ελλήνων, το μόνο όπλο που διαθέτει είναι η Σεισάχθεια. 

Το μόνο που τη σώζει απέναντι στην Ιστορία. 

Αλλεπάλληλες προδοσίες στα Εθνικά μας θέματα, στην οικονομία, στην εθνική ανεξαρτησία και Κυριαρχία. Η Ελλάς με τη ένδοξη ιστορία της

κατάντησε χώρα ελεγχόμενη από τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!! 

Σεισάχθεια απέναντι στους διεθνείς δανειστές. Σεισάχθεια απέναντι στους Τραπεζίτες. Σεισάχθεια σε όλα τα δάνεια για να σωθεί ο Ελληνικός Λαός, να ανορθωθεί η οικονομία, να έλθει η ανάπτυξη.

Με λόγια και πολιτική προπαγάνδα, δεν έρχεται η ανάπτυξη.

Αυτό είναι που θέλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων, η Ελλάς να παραμείνει υπανάπτυκτη χώρα, για να κάνουν .....

Σε δύσκολη θέση ΗΠΑ και Ε.Ε. – Η Ρωσία ζητά 11,4 δις δολάρια από την Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της ρωσικής κρατικής εταιρείας ενέργειας Gazprom Αλεξέι Μίλερ δήλωσε σήμερα ότι η Ουκρανία πρέπει να καταβάλει τα 11,4 δισεκατομμύρια δολάρια που αντιστοιχούν στην έκπτωση στην τιμή του φυσικού αερίου η οποία είχε γίνει στη χώρα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

Η εξέλιξη αυτή φέρνει σε αμηχανία την Ουάσιγκτον και τις Βρυξέλλες που υποσχέθηκαν.....

Γ. Κατρούγκαλος. Η κρίση επέφερε κατάρρευση των θεσμών. Απαιτείται Νέο Σύνταγμα και όχι αναθεώρηση του παλιού.

Η πλήρης συνέντευξη του Γιώργου Κατρούγκαλου, (Στον Ζαχαρία Ρουστάνη,

1. ΕΡ. ΔτΑ. Η άνοδος της Ακροδεξιάς, η μεγάλη αποχή, η ανοχή, ανεκτικότητα - παραίτηση του πολίτη από τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του, όλες αυτές οι όψεις της κρίσης εκπροσώπησης, συνιστούν «τερατογενέσεις» της Δημοκρατίας ως αποτέλεσμα της κακοποίησης, της καταστρατήγησης, του «βιασμού» των βασικών αρχών και της ουσίας του δημοκρατικού πολιτεύματος;

ΑΠ. Γ. Κατρούγκαλος: Υποθέτω ότι πηγή έμπνευσης της έρευνάς σας αποτελεί...

ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ "ΝΕΤ": 'ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ' ( ΒΙΝΤΕΟ )

Πολλές από αυτές τις εκπομπές τις έχω παρακολουθήσει και τις θεωρώ ως "εξιλέωση" της συνήθως βλακώδους (τουλάχιστον) τηλεοράσεως.

Αξίζει, πράγματι, τον κόπο να τις αρχειοθετήσετε, είτε....

Ο όλεθρος της Ελλάδας που παραμένει ακόμα ελεύθερος υπό την προστασία της συγκυβέρνησης κάνει λόγο για ζήτημα δημοκρατίας. Ομολογία για ισόβια απο τον φασίστα Παπανδρέου!


Ο όλεθρος της Ελλάδας που παραμένει ακόμα ελεύθερος υπό την προστασία της συγκυβέρνησης.... κάνει λόγο για ζήτημα δημοκρατίας...

Αγάπησε ο Παπανδρέου ΞΑΦΝΙΚΑ την χρυσή αυγή??? Όχι, βέβαια. 
Θέλει κλίμα εμφυλίου και διχόνοιας  μιας και πούλησε μια ολόκληρη χώρα! 

Μόνο με εμφύλιο θα σωθεί. Τα ίδια όπως και ο παππούς του. Μόνο το ΚΚΕ λείπει. Εμφύλιος όμως δύσκολα να γίνει….Απ’ ότι φαίνεται δεν τους έπιασε ο αιφνιδιασμός. Ο κόσμος δεν γουστάρει ......

Τραγικό τέλος θα έχει ο Σαμαράς και η πλάκα είναι πως το γουστάρει!

Με «εντολή» Σαμαρά στήθηκε η επιχείρηση, με «εντολή» Σαμαρά εκτελέστηκε και από αυτή τη μ@λακία Σαμαρά καταρρέει η όλη υπόθεση σαν χάρτινος πύργος.
Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του, όχι μόνο δεν παραιτήθηκαν, αλλά επιχειρεί να βγει και από πάνω. Τιμώρησε τον «κακό» Μπαλτάκο για αυτά που είπε αλλά δεν ασχολήθηκε με όσα είπε. 

Ουκρανός Ευρωναζί Γιατσενιούκ: "Η λιτότητα είναι το τίμημα της ανεξαρτησίας μας." Γελάει ο κόσμος...

Η κυβέρνηση της Ουκρανίας θα προσηλωθεί στα μέτρα λιτότητας, τα οποία είναι «το τίμημα της ανεξαρτησίας της» από την Ρωσία, δηλώνει ο ουκρανός πρωθυπουργός, Αρσένι Γιατσενιούκ, σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.

Η Γερμανία προσπαθεί να "κατευνάσει" την Ρωσία για τα περί "μεθόδων Χίτλερ"

ImageΟ εκπρόσωπος της καγκελαρίου της Γερμανίας Άγγελας Μέρκελ επιδίωξε σήμερα να αποκλιμακώσει την ένταση με τη Ρωσία μετά τη δήλωση ενός κορυφαίου στελέχους της γερμανικής κυβέρνησης ο οποίος αναφέρθηκε αυτή την εβδομάδα στον Αδόλφο Χίτλερ επικρίνοντας τη ρωσική προσάρτηση της Κριμαίας.

«Είναι εντελώς πέρα από κάθε ...

Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ.

Μετά τη συνθήκη του Ντιτρόιτ, καθώς επίσης μετά τη συναίνεση της Ουάσιγκτον, βαδίζουμε ολοταχώς προς την απόλυτη επικράτηση μίας παγκόσμιας ελίτ χωρίς πατρίδα – με τον «επιτάφιο» της δημοκρατίας να είναι προ των πυλών...

Η-νέα-τάξη-πραγμάτων

του ΒΑΣΙΛΗ ΒΙΛΙΑΡΔΟΥ
Οι Έλληνες έθεσαν τα βάθρα της πνευματικής εξέλιξης του δυτικού κόσμου – έθεσαν τις «πρώτες αρχές» της επιστημονικής σκέψης, ήταν οι πρώτοι που...ανέδειξαν τη «θεωρία» ως βάση της επιστήμης και ανέπτυξαν μία συστηματική φιλοσοφία, σε βαθμό που δεν υπήρχε σε κανέναν προγενέστερο πολιτισμό. 
Διατύπωσαν τη θεωρία του κράτους και της κοινωνίας, με βάση την εμπειρία τους από τη ελληνική πόλη κράτος – συνεχιστής της οποίας ήταν η Ρώμη, επάνω .....

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε σήμερα η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου στην τηλεοπτική εκπομπή του Ευαγγελάτου, σχετικά με το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου...
Εκτίμησε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι παρά ένα κατασκεύασμα των μυστικών υπηρεσιών, κάτι που το ισχυρίστηκε «μετά λόγω γνώσεως» όπως είπε.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι...

Να που πάει η δόση: Δανείζουν τους… εαυτούς τους και πληρώνει ο λαός!

Επαναλαμβάνουμε: Οι καλοκάγαθοι «πιστωτές» τα δάνεια και τις δόσεις που «δίνουν» δεν τα δίνουν στον ελληνικό λαό. Τα δίνουν στον εαυτό τους!
Οι δόσεις για τις οποίες πανηγυρίζει η κυβέρνηση, η δόση που χρησιμοποιήθηκε – όπως και οι προηγούμενες – ως «δικαιολογία» για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, δεν έχει καμία σχέση με τα λαϊκά στρώματα. 
Επιστρέφει – ολόκληρη – σε δανειστές και τοκογλύφους! 
   
Επαναλαμβάνουμε: Οι πιστωτές δίνουν ....

H Ιρλανδία Τυπώνει Δικά της 51 Δις Ευρώ με Σύμφωνη την ΕΚΤ. Γιατί δεν το Μαθαίνουμε στην Ελλάδα;

Το περασμένο Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, στην έγκριτη Ιρλανδική εφημερίδα The Irish Independent σε άρθρο της με τίτλο: 

«Η Κεντρική Τράπεζα προβαίνει σε στήριξη των Ιρλανδικών Τραπεζών χρηματοδοτώντας τες με χρήματα που τυπώνει η ίδια», βλ. Central Bank steps up its cash support to Irish banks financed by institution printing own money, αναφέρεται ότι:.» ....

Οι κλεμμένοι θησαυροί της Ελλάδας κοσμούν μουσεία & ιδιωτικές συλλογές της Γερμανίας!

Οι σημαντικότερες συλλογές αρχαιοτήτων σήμερα στον πλανήτη θεωρούνται κατά σειρά της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας. 
Η Ελλάδα, βρίσκεται στην αμέσως επόμενη τέταρτη θέση!
Το παράδοξο είναι ότι καμία από τις τρεις αυτές πρώτες χώρες δεν διαθέτει……αρχαία ιστορία! 
Έτσι, λοιπόν σήμερα......

Guardian: "Ο Σαμαράς δέχεται εκκλήσεις να παραιτηθεί".

Yπό κατάρρευση βρίσκεται πλέον η κυβέρνηση Σαμαρά και αυτό το καταλαβαίνουν ακόμα και τα φιλικά προς αυτόν διεθνή ΜΜΕ.
 
"Ο Ελληνας πρωθυπουργός δέχεται εκκλήσεις για παραίτηση μετά τη γκάφα του βοηθού του με τη Χρυσή Αυγή». Τον τίτλο αυτό δίνει η βρετανική εφημερίδα The Guardian σε άρθρο της για ....

Μία στις δύο επιχειρήσεις αντιμετωπίζει τον κίνδυνο λουκέτου λόγω χρεών...ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ...

 Σύμφωνα με έρευνα του ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, μία στις δύο επιχειρήσεις που απασχολούν ως 49 άτομα αντιμετωπίζει τον κίνδυνο κλεισίματος τους προσεχείς μήνες με βασικούς λόγους τη μείωση του τζίρου, τα χρέη προς τον ΟΑΕΕ, τις ΔΕΚΟ, την Εφορία και τις τράπεζες. 

Η έρευνα αποκαλύπτει πως ....

Η.Κασιδιάρης: "Αυτά είναι τα ντοκουμέντα της συνωμοσίας που έχουμε στα χέρια μας" ΒΙΝΤΕΟ (2)

Τα ... μισά απ'όσα είπε τα ξημερώματα σήμερα ο Η.Κασιδιάρης στην εκπομπή του Γ.Τράγκα να είναι αλήθεια η κυβέρνηση απλά δεν στέκεται.

Τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα δεν βρίσκονται μόνο στα χέρια του Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και σε άλλα στελέχη του κόμματος, όπως και σε άτομα που βρίσκονται εκτός Ελλάδος από υον φόβο να επιχειρηθεί η φυσική εξόντωσή του.

Ας δούμε τα βασικά σημεία των όσων είπε τόσο αυτός, όσο και ο σύζυγος του γ.γ. του κόμματος βουλευτής Ε.Ζαρούλια, ο βουλευτής και υποψήφιος Περιφερειάρχης Η.Παναγιώταρος και ο βουλευτής Αχαΐας δικηγόρος Μ.Αρβανίτης.

"Θα σηκώσω εντός ......

Στάθης Παναγούλης: "Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο".

Σε μια αποκάλυψη βόμβα όπως προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής, προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευστάθιος Παναγούλης, ο οποίος τόνισε ότι "πρόκειται να γίνουν σοβαρές αποκαλύψεις σε λίγο καιρό, θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα" είπε συγκεκριμένα ενώ αποκάλυψε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος εκβιαζόταν με προφυλακίσεις σε περίπτωση που δεν συνεργαζόταν με τη Νέα Δημοκρατία, και ουσιαστικά του ζητήθηκε να μην κατέβει σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες.
 
O Στάθης Παναγούλης υποστήριξε ότι ....

"Τελευταία προειδοποίηση"

"Τελευταία προειδοποίηση" τόσο προς την Τουρκία, όσο και προς τις ΗΠΑ απηύθυνε η Ρωσία προς την Τουρκία, αναφορικά με την κατάφωρη παραβίαση της Συνθήκης του Μοντρέ, βάσει της οποίας έχει καθοριστεί το νομικό καθεστώς διελεύσεως των στενών των Δαρδανελίων και παραμονής πολεμικών πλοίων κρατών που δεν βρέχονται από τη Μαύρη Θάλασσα, σε αυτήν, καθώς τις τελευταίες εβδομάδε η συνθήκη βάσει της οποίας κινούνται τα αμερικανικά πολεμικά σκάφη στην Μαύρη Θάλασσα έχουν παραβιαστεί χονδροειδώς.
«Έχουμε παρατηρήσει ότι τα .....

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ...!!!

 Το δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.χ αιώνα, δηλαδή το Χρυσό Αιώνα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, προέβλεπε ότι σε περίπτωση που ένας πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής, έπρεπε:

1. Να είναι Έλληνας πολίτης.