Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Τώρα, ακόμη και στην Ευρώπη οι Χριστιανοί είναι υπό απειλή: Έκθεση καταγράφει εκατοντάδες επιθέσεις για θρησκευτικούς λόγους (video).

Σύμφωνα με έκθεση που συνέταξε το Παρατηρητήριο για την Μισαλλοδοξία και τις Διακρίσεις κατά των Χριστιανών στην Ευρώπη (Observatory on Intolerance and Discrimination against Christians in Europe), ομάδα που εδρεύει στη Βιέννη, κατά το παρελθόν έτος εκατοντάδες επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν εναντίον του Χριστιανισμού. 
Η έκθεση του 2013 κυκλοφόρησε στα μέσα Μαΐου και καταγράφει 241 περιπτώσεις μισαλλοδοξίας κατά των χριστιανών.

Η έκθεση χωρίζεται σε 4 μέρη: 

Την 11η Σεπτεμβρίου του έτους 2004, όλα άλλαξαν για την Ελλάδα! Ηταν η μέρα που μπήκαμε επίσημα στο στόχαστρο των αγορών!

chrisphoto_hellas

Γι άλλη μία φορά το  "Σε απλά ελληνικά " σας μεταφέρει απόψεις κι έρευνες για θέματα που ταρακούνισαν την χώρα.  

Οι aegean times  παρουσιάσαν μια σειρά γεγονότα που συγκλόνισαν δείχνοντας στην ουσία τον συνδετικό κρίκο όλων αυτών και το πόσοι άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή όλως τυχαίως ή το όνομά τους μπλέχτηκε σε μεγάλη υπόθεση που την ονόμασαν σκάνδαλο . 

Στην πλειοψηφία τους ήταν όλοι ιεράρχες .

Η Ελλάδα είχε την δική της 11η Σεπτεμβρίου και δεν ήταν άλλη ....

Ανθελληνικό πρωτοσέλιδο από ΤΑ ΝΕΑ…...ΠΡΑΞΑΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ..

Ανθελληνικό πρωτοσέλιδο…Εμετικό, ανθελληνικό σκίτσο με τους Έλληνες να απεικονίζονται ως πίθηκοι που κρατούν την ελληνική σημαία (με το σταυρό στο κοντάρι) στο πρωτοσέλιδο των ....

Αυριο η πρώτη μάχη στην δικαιοσύνη για την ΕΛΣΤΑΤ. Οι δικαστές οφείλουν να προστατεύσουν την πατρίδα και την δημοκρατία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ζωής Γεωργαντά και Νίκου Λογοθέτη
Την Τρίτη, μεθαύριο, στις 10/6/2014, εκδικάζεται στο ΣΤΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) η υπόθεση κατά του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Α. Γεωργίου, που υποβλήθηκε από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Υπαλλήλων της ΕΛΣΤΑΤ για την ακύρωση εγγράφου που με την πρόφαση του «στατιστικού Απορρήτου» η μονοπρόσωπη προεδρική ΕΛΣΤΑΤ προσπάθησε να φιμώσει τους ήδη υπάρχοντες και μελλοντικούς μάρτυρες κατηγορίας (υπαλλήλους της ΕΛΣΤΑΤ) για οιεσδήποτε στατιστικές αλχημείες και κυρίως για την ψευδή βεβαίωση του δημοσίου χρέους και ελλείμματος του 2009. Σημειώνεται ότι για .....

Το σχέδιο Λερναια Ύδρα του Πουτιν σε πλήρη εξελιξη...

Πλήρης δικαίωση του HF – Το σχέδιο Λερναια Ύδρα του Πουτιν σε πλήρη εξελιξη
Το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης είναι προϊόν σοβιετικού σχεδιασμού και είχε χρησιμοποιηθεί ευρέως για να εξοντώσει από αντίπαλες πολιτικές ομάδες μέχρι ηγεσίες που απειλούσαν την ΕΣΣΔ.

ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ..!!! Βάζουν... λουκέτο σε 18 μειονοτικά σχολεία στον Έβρο, στην Ξάνθη και τη Ροδόπη!

meionotiko_sxoleio
louketoΗ απίστευτη απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να βάλει Λουκέτο σε 18 Μειονοτικά Σχολεία 
– Θα γεμίσει η Θράκη με Ισλαμικά ιεροσπουδαστήρια.

Την ώρα που το τουρκόφιλο DEB και οι σκιώδεις μηχανισμοί του προξενείου σαρώνουν ολόκληρη τη Θράκη προσηλυτίζοντας με γοργούς ρυθμούς μουσουλμανόπουλα, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε (ΦΕΚ 1317 στις 23 Μαΐου του 2014) να βάλει λουκέτο σε 18 μειονοτικά σχολεία στον Έβρο, στην Ξάνθη και τη Ροδόπη!

«Η υπουργική απόφαση προβλέπει συγκεκριμένα την προσωρινή αναστολή λειτουργίας ενός μειονοτικού σχολείου στον Έβρο, τριών στην Ξάνθη και 14 στη Ροδόπη, όπου εντοπίζεται και ο κύριος όγκος των μουσουλμάνων της Θράκης. 

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ!


Λίγες ώρες μετά τις ελπίδες που δημιουργήθηκαν για εκτόνωση της έντασης στην Ανατολική Ευρώπη με την ολιγόλεπτη συνομιλία μεταξύ Β.Πούτιν και Μ.Ομπάμα και την συνάντηση "στα όρθια"  του Β.Πούτιν με τον Β.Ποροσένκο νέο πρόεδρο της κεντρικής και δυτικής Ουκρανίαςφού η νότια και η Ανατολική απείχαν από την ψηφοφορία , η απαγωγή δύο Ρώσων τεχνικών του τηλεοπτικού δικτύου «Ζβεζντά/Αστέρας» των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων από νεοναζιστές του Δεξιού Τομέα σε ουκρανικό σημείο ελέγχου έξω από το Σλαβιάνσκ δημιουργεί νέα ένταση  και ο ίδιος ο υπουργός της Ρωσίας Σεργκέϊ Σοιγκού διέταξε να ...

… Η Ελίτ των Προσκυνημένων….

Προσεχώς… Η Ελίτ των Προσκυνημένων….
Αύριο, την Τρίτη, την Παρασκευή…. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος… μαγειρεύουν τον ανασχηματισμό και μας «κρατάνε» σε αγωνία (!!!) για την ανακοίνωση του… Υποτίθεται… Γιατί ξέρουν πολύ καλά ποιος θα τοποθετηθεί που και ποιος ο σκοπός τους… 
Και απλά προσπαθούν να τον περάσουν όσο πιο ωραιοποιημένο γίνεται στον κόσμο και πάνω από όλα όσο πιο ανώδυνα…
Γιατί; Γνωρίζοντας και οι ίδιοι πως....

Και η Ευρώπη θέλει τον ναζιστή της.

Πάλι μαλακίες λένε οι Άγγλοι. Τώρα το θυμήθηκαν; Σχεδόν όλοι οι γερμανοί είναι κρυφοναζιστές. Τα γουρούνια παραμένουν πάντα γουρούνια, και ας κάνουν πλαστική …προσώπου.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, David Cameron δεν έχει κρύψει - και ούτε προσπαθήσει να κρύψει- την αντίθεσή του στην υποψηφιότητα του Γιούνκερ για το αξίωμα του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον επαναδιατύπωσε ακόμη και την απειλή του δημοψηφίσματος για την παραμονή της χώρας του στην ΕΕ, σε περίπτωση που η Γερμανίδα καγκελάριος στηρίξει την ....

Πισώπλατη μαχαιριά στην Ελλάδα: Το συμβούλιο της Ευρώπης, δηλαδή οι τρισάθλιοι Ευρωπαίοι υπουργοί που αποτελούν την επιτροπή του συμβουλίου, ζήτησαν να αναγνωριστεί ως "τουρκική" η μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη!!!

Με μια απόφαση η οποία θέτει το ζήτημα της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης σε νέα βάση και η οποία έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα και αποδεχόμενη πλήρως τις θέσεις της Άγκυρας η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης υιοθέτησε ενδιάμεσο ψήφισμα (Interim Resolution), με το οποίο καλεί τις Ελληνικές Αρχές...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μέσω ΤΑΙΠΕΔ βγάζουν στο σφυρί το Ναό του Απόλλωνα και τον Ιερό Τύμβο των Σαλαμινομάχων!!!

Μοιάζει απίστευτο καθώς δείχνει να ξεπερνά και την πιο άρρωστη φαντασία, δυστυχώς όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό και φυσικά θα γίνει πραγματικότητα αν κάποιο αποτέλεσμα εθνικών εκλογών δεν βάλει φρένο στις κυβερνητικές ανθελληνικές μαριονέτες, Σαμαρά και Βενιζέλο.

Σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της διυπουργικής επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων...

Μην προσκυνάτε σιωπηλοί και στη συνέχεια να προσπαθείτε να μας πείσετε για το αντίθετο…

Προς κυρίους Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο… Θέλετε λοιπόν να πιστέψουμε τα λεγόμενα σας για τη σωτηρία της Ελλάδας; 

Θέλετε να καταφέρετε επιτέλους να μας πείσετε πως πραγματικά μάχεστε για να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό; 

Η θέλετε μόνο να εκτοξεύετε ωραία και όμορφα λόγια για να σας συνεχίσουν να σας ακολουθούν οι κομματικοί στρατοί σας; 

Βέβαια για να γυρίσει ο τροχός και να μπορέσει ο ....

13 λιμάνια «στο σφυρί» θα βγάλει η Ελλάδα..

limani-Peiraia
Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να πουλήσειόλα τα μεγάλα λιμάνια της χώρας, στο πλαίσιο ενός σαρωτικού προγράμματος αποκρατικοποιήσεων.
Μιλώντας στη Wall Street Journal, ο υπουργός δήλωσε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να “στρώσει το κόκκινο χαλί” σε επενδυτές για τα 13 μεγάλα λιμάνια, ενώ είναι διατεθειμένη να εξετάσει ιδιωτικές επενδύσεις και σε μικρότερα λιμάνια.
“Πιστεύω ότι οι ....

Οι μικροί πρωθυπουργοί κόβουν... πίτα 20 δισ.

Οι μικροί πρωθυπουργοί κόβουν... πίτα 20 δισ.Ποιοι θα διαχειριστούν την επόμενη μεγάλη «εθνική ευκαιρία» και θα δοκιμάσουν τις σχέσεις τους με την εγχώρια διαπλοκή. Οι μεγάλες μάχες ανά την επικράτεια για απορρίμματα, δρόμους, λιμάνια, αεροδρόμια, ιδιωτικοποιήσεις, αποχετεύσεις και κοινοτικά κονδύλια
 Είναι οι άνθρωποι που θα διαχειριστούν την επόμενη μεγάλη «εθνική ευκαιρία», δηλαδή τα 20 δις. ευρώ του νέου «ΕΣΠΑ» για το 2014- 2020 και οι οποίοι μόλις βγήκανε από την πρόσφατη εκλογική μάχη ως νικητές. 
Οι νέοι περιφερειάρχες που μακριά από την τριβή της σύνθετης κεντρικής πολιτικής σκηνής θα διαχειριστούν επί πέντε χρόνια χρήμα αλλά και έργα, δηλαδή τις σχέσεις με τη νέα επιχειρηματική που διαμορφώνεται στην Ελλάδα της κρίσης και με μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. 
Χαρακτηριστικό είναι ....

Φόροι και εισφορές 5000 ευρώ (και βάλε) για… 1000 ευρώ εισόδημα...

Φόροι και εισφορές 5000 ευρώ  (και βάλε) για… 1000 ευρώ εισόδημα
Φόρος σε μηδενικό εισόδημα γίνεται; Αν ζεις στην Ελλάδα, γίνεται. Αν νομίζετε ότι ο τίτλος επελέγη μόνο και μόνο για να προκαλέσει την προσοχή του αναγνώστη, διαβάστε την ιστορία που ακολουθεί.
Ο φορολογούμενος παλεύει επί σειρά ετών να τα βγάλει πέρα ως ελεύθερος επαγγελματίας. 
Έχει βγάλει ένα δελτίο παροχής υπηρεσιών αναλαμβάνει δουλειές πότε από εδώ και πότε από εκεί. Το 2013, οι δουλειές δεν πήγαν καλά. 
Και ο φορολογούμενος ξενοίκιασε το γραφείο που ....

Τόμσεν σε Θεοχάρη: "Πες μου τι έγινε, να πάρω την Μέρκελ να μιλήσει με Σαμαρά να λυθεί το θέμα"

Το γεγονός ότι πλέον η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο της Γερμανίας όπου χωρίς την σύμφωνη γνώμη της Άνγκελα Μέρκελ τίποτα δεν μπορεί να υλοποιηθεί, είναι μια τραγική αλήθεια.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όσο και η Τρόικα στηρίζανε τον  Χάρη Θεοχάρη και αυτό φάνηκε και από την ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, την ημέρα της παραίτησης του πρώην γ.γ. Δημοσίων Εσόδων με την οποία.....

Πέντε ανατροπές στις συντάξεις: Κατάργηση πρόωρων συνταξιοδοτήσεων και αύξηση των ορίων ηλικίας..

Πέντε ανατροπές στις συντάξεις που αλλάζουν πλήρως το συνταξιοδοτικό τοπίο δρομολογεί η κυβέρνηση. 
Η πιο σημαντική αφορά σε όσους συνταξιοδοτηθούν από την 1 Ιανουαρίου 2015 και μετά καθώς η εγγύηση του κράτους δεν θα καλύπτει πλέον το σύνολο της σύνταξης, όπως γίνεται σήμερα, αλλά μόνο ένα ....

Oι ΗΠΑ απείλησαν την Βουλγαρία: "Παγώστε τον South Stream αλλιώς..."

Nέα ωμή παρέμβαση είχαμε από τους Αμερικανούς στα εσωτερικά μιας ανεξάρτητης χώρας όπως η Βουλγαρία προειδοποιώντας την ότι θα επιβληθούν κυρώσεις εάν δεν "παγώσει" τον ρωσικό αγωγό South Stream. 

Είναι η πρώτη φορά που οι Αμερικανοί δεν δρουν υπογείως ως συνηθίζουν αλλά με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο, επιδιώκουν να επιβάλλουν τα συμφέροντά τους υπεράνω των συμφερόντων της Βουλγαρίας.
 
Μετά τις απειλές της Ε.Ε. έρχονται οι Αμερικάνοι με πιο άκομψο τρόπο, προειδοποιώντας ότι  αν οι Βούλγαροι δεν ....

Bankingnews: “Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι υπερήφανοι Έλληνες πατριώτες”

Η έγκυρη οικονομική και πολιτική ιστοσελίδα Bankingnews.gr αναλύει το "προφίλ" των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που στηρίζουν την Χρυσή Αυγή.

"Να σταματήσει η υποτίμηση του ψηφοφόρου της Χρυσής Αυγής…

Αφορμή και αιτία του κειμένου αυτού αποτέλεσε η πλειάδα δημοσιευμάτων το τελευταίο διάστημα που ανέφεραν ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής που άλλοτε χαρακτηρίζονταν εξαπατημένοι και αγανακτισμένοι και άλλοτε συνειδητοποιημένοι.

Είναι αλήθεια ότι η Χρυσή Αυγή αποτέλεσε την μεγάλη έκπληξη των λασπολόγων συκοφαντών της, αλλά αυτονόητη εξέλιξη στους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους της. 

Οι 536.910 ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι ..

Kontra news: Το συνεχιζόμενο λάθος κατά της Χρυσής Αυγής...



Η αποκαλυπτική εφημερίδα Kontra News σε κεντρικό άρθρο με τίτλο «Ανησυχούμε» που φιλοξενείται στην πρώτη σελίδα καταδεικνύει τα λάθη και τις αδικίες που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

"Ανησυχούμε, ανησυχούμε πάρα πολύ, γιατί δεν μας αρέσει όλη αυτή η «ιστορία» με τη Χρυσή Αυγή.. 

Γιατί πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιοι τη δημιούργησαν και γιατί τη δημιούργησαν με τόσο πολύ φανατισμό.

Ανησυχούμε, γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί ...

Η πολιτική σήψη και το αδιέξοδο φτάνει στο έπακρο...


Υπάρχει η δυνατότητα ανατροπής της κυβέρνησης και των πολιτικών της; Μην ξεχνάμε ότι αυτό υποσχόταν κι ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά. 

Μπορεί μετεκλογικά η ηγεσία του να το ξέχασε, αλλά το ερώτημα παραμένει. 

Εκτός κι αν κανείς πιστεύει ότι δεν πρέπει να ανατραπεί το ταχύτερο δυνατόν αυτή η κυβέρνηση.

Ήδη έχει ανακοινωθεί η περαιτέρω μείωση των επικουρικών συντάξεων μέσα στον Ιούλιο. Μέχρι το τέλος του έτους επικουρικές και ασφαλιστικά ταμεία δεν θα υπάρχουν. Στα μέσα Ιουνίου θα γίνει η εκκαθάριση του νέου φόρου ακινήτων, η Α’ δόση του οποίου θα πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου. 

Άντε να δούμε πόσοι θα .....