Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

.....ΑΛΛΙΩΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ '' ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ '' ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ!

«Δυστυχώς, κύριοι, ο Ελληνικός λαός, ζήσας τόσους αιώνας υπό ξένην δουλείαν, εσυνήθισε να θεωρή το κράτος εχθρικόν, όπως πράγματι ήτο, ο δε αιών της ελευθερίας δεν κατώρθωσε να του μεταβάλη εντελώς την ψυχολογίαν αυτήν.

Εάν κατορθώσωμεν...
-και είμαι βέβαιος ότι θα το κατορθώσωμεν διά του Συμβουλίου της Επικρατείας- να εμπνεύσωμεν και εις τον τελευταίον πολίτην που κατοικεί εις τα απώτατα του κράτους ότι υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας που προστατεύουν κάθε πολίτην αδικούμενον από οιοδήποτε διοικητικόν όργανον και από την κυβέρνησιν αυτήν, χωρίς να έχη ανάγκην ο πολίτης να ...

Η κυβέρνηση "πετά" στο δρόμο 275 Έλληνες παλιννοστούντες και επιδοτεί ενοίκιο σε 20.000 "μετανάστες"...

Η Γερμανία στέλνει 179 αστυνομικούς στην Ελλάδα !...

Με 179 αστυνομικούς θα ενισχύσει η Γερμανία από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο την δύναμη της FRONTEX που επιχειρεί στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών.

Όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Die Zeit", από τον Μάρτιο θα μπορούσαν να διατεθούν και δύο σκάφη της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας.
 
Όπως γράφει η Deutsche Welle υπό....

Οι μισές οικογένειες στην Ελλάδα ζουν με τις “κουτσουρεμένες” συντάξεις του παππού η της γιαγιάς!..

Μία στις δύο οικογένειες στην Ελλάδα ζουν…με τη σύνταξη του παππού ή της γιαγιάς, σύμφωνα… με Κυριακάτικη εφημερίδα, ενώ η μείωση των συντάξεων τα τελευταία 6 χρόνια αγγίζει το 45%.


Μιλώντας στην εφημερίδα ο ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Σάββας Ρομπόλης αναφέρει πως «Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 350.000 οικογένειες χωρίς κανένα εργαζόμενο μέλος, 500.000 οικογένειες έχουν μόνον έναν εργαζόμενο κι από το 1.350.000 των ανέργων μόνο.....

ΠΕΡΙ ΦΙΛΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ...

22 ξεχωριστές δηλώσεις για τη φιλία. Από τον Αριστοτέλη μέχρι τον Νίτσε κι απ' τον Πετράρχη μέχρι τον Τζιμ Μόρισον.

Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου. 
Jim Morrison


Φίλος σου είναι ο άνθρωπος που ξέρει τα πάντα για σένα και .....

Ἡ ἀπώλεια ἐθνικῆς κυριαρχίας τό 1947 (ἀναδημοσίευσις)

http://i0.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2013/11/e1bca1-e1bc80cf80cf8ecebbceb5ceb9ceb1-e1bc90ceb8cebdceb9cebae1bf86cf82-cebacf85cf81ceb9ceb1cf81cf87ceafceb1cf82-cf84cf8c-19471.jpg
Δείτε το διαφωτιστικότατο βίντεο.

Μια απίστευτη πρόταση για τα κόκκινα δάνεια εξετάζει η κυβέρνηση Τσίπρα! Αν τελικά περάσει, στα σπίτια των χρεοκοπημένων Ελλήνων θα μένουν τζάμπα οι λαθροπρόσφυγες!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhHNX0KeLZ-n_Vl56HXwNG2z4SFpMQndYXqO-vnIq0eKNm4qLZeaDmyuQFShkiqmZhID_yqIJ40WECSsmipIsz2RlPtUjXH0dbX9I7v1JquQY7lrGnSM7QI0562cHXlgW696FPW6KnZoUA/s640/%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2598%25CE%25A1%25CE%259F1.jpgΜια απίστευτη πρόταση για τα κόκκινα δάνεια εξετάζει η κυβέρνηση Τσίπρα, που αν τελικά περάσει, στα σπίτια των χρεοκοπημένων Ελλήνων θα μένουν τζάμπα οι λαθροπρόσφυγες!..

 Η ιδέα οφείλεται στον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (Stern School of Business) Νικόλαο Γεωργικόπουλο και έχει ως εξής: 

Αντί να....

Δείτε 19 πράγματα που μπορεί να μην γνωρίζατε για τη χώρα μας!

Ξέρατε ότι η Αθήνα ήταν μια μικρή κωμόπολη δύο αιώνες πριν; Γνωρίζατε ότι τα ελληνικά νησιά είναι περίπου 6.000; Ότι κανένα μέρος της χώρας δεν απέχει παραπάνω από 137 χιλιόμετρα από τη θάλασσα και πως ο εμπορικός στόλος μας φτάνει το 70% όλων των πλοίων της Ευρώπης; 

Αυτά και πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία για την Ελλάδα ακολουθούν και μας μαθαίνουν τα μικρά αξιοπερίεργα μυστικά της χώρας μας.

*Κατά μέσο όρο, περίπου ....

Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά .....

Να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα βουνά…
Ιδιαίτερα οι bloggers!

Φαντάζομαι πως ήδη θα έχετε μάθει για την είδηση που διακινείται από τα περισσότερα μέσα ότι η δόση του 1 δις πάει περίπατο και ότι οι δανειστές σήμερα ζήτησαν 3 δις ΑΜΕΣΑ μέτρα.

Το 1 δις ήταν να το πάρουμε χθες. Φυσικά η μια υπογραφή σε μια υπουργική απόφαση που δεν πρόλαβε να εκδοθεί είναι τελείως ψεύτικος λόγος για να μην δοθεί η δόση αυτή, αφού το Εθνικό Τυπογραφείο τυπώνει τις Υπουργικές Αποφάσεις μόνο με το διαβιβαστικό έγγραφο και αυτό είναι λογικό αφού στα επίσημα κείμενα δεν μπαίνουν ...

Κατάσχεση σπιτιού ανέργων για 625€! Οι ξεφτίλες του ΣΥΡΙΖΑ που θα προστάτευαν τους ανέργους.

Κατάσχεται από την εφορία, σπίτι μακροχρόνια άνεργων που δεν παίρνουν
κανένα επίδομα στο Βόλο, για 625,54 ευρώ ( μαζί με τις προσαυξήσεις). 


Όπως αναφέρει στη καταγγελία της η Λαϊκή Αντίσταση-Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Μαγνησίας, κοινοποιήθηκε από δικαστικό επιμελητή του Βόλου, έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας, για οφειλές στην ΔΟΥ Βόλου. Τα συγκεκριμένα άτομα, αν και είναι μακροχρόνια άνεργοι δεν παίρνουν κανένα επίδομα ανεργίας.

Το ποσό του φόρου για το οποίο η εφορία προχώρησε σε κατάσχεση ακινήτου είναι 519,38 ευρώ και οι προσαυξήσεις ...

Βίοι παράλυτοι..

     Πού είναι το''παράλληλο πρόγραμμα'' οέο;   
     Ξέρετε, εκείνη η προεκλογική απατεωνιάπου ο Τσιπράκογλου είχε κάνει σημαία,
     ..πως ''ναί μεν μπορεί να φηφίσουμε το μνημόνιο και τα προαπαιτούμενα, αλλά επειδή εμείς είμαστε ξύπνιοι
κι οι φράγκοικουτόφραγκοι,
     ..θα περάσουμε κι ένα ''παράλληλο'' πρόγραμμα που στην πράξη θα εξουδετερώνει(!) τα μέτρα που θα ψηφίσουμε για τα μάτια των δανειστών!'' 


     Είναι επίσης το ίδιο ''προγραμμα'' με το οποίο ο έπαρχος-πρωθυπουργός εκβίαζε ψυχολογικά τους βουλευτές του κάθε φορά που κάποιος απ' αυτούς είχε και καμία δυσκολία στην ψήφιση των προαπαιτούμενων.

     Τούτο λοιπόν το σωτήριο προγραμματάκι κατατέθηκε στη Βουλή με τη μορφή του κατεπείγοντος και με τον τίτλο ''Μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου και άλλες διατάξεις'' (πςςςς!) και περιλάμβανε μέτρα για την ''ανακούφιση'' των πολιτών.


     Η συζήτηση του αναμενόταν...