Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Ο Άξονας Σερβία -Ελλάδα -Ρωσία «εξοργίζει» το Βερολίνο..

russiagreeceserbiabrotherhoodorthodox1

Die Welt: Οι Σέρβοι εξακολουθούν να «κοιτούν» προς την  Ρωσία
Πραγματικά είναι άκρως εξοργιστικό αυτό που συμβαίνει με τους  με τους Γερμανούς, διότι  δεν είναι μόνο το πώς ενεργούν στις συνδιαλλαγές τους με τους διάφορους λαούς, αλλά στο ότι δεν μπορούν να κατανοήσουν τα «αυτονόητα» πολλές φορές ή προφανώς δεν θέλουν. 
Έτσι και με το ζήτημα της Σερβίας και τις σχέσεις της με την Ρωσία , επιμένουν και δεν μπορούν να κατανοήσουν γιατί οι Σέρβοι υποστηρίζουν την Ρωσία. 
Προφανώς οι Γερμανοί διπλωμάτες δεν ανοίγουν και κανένα βιβλίο ιστορίας ή μάλλον πολύ πιθανόν διαβάζουν « παραποιημένα « βιβλία. 
Αλλιώς δεν εξηγείται στο .....

Έτσι «πέταξε» στα 360 δισ. ευρώ το χρέος – Το μεγάλο φαγοπότι από το 1974 μέχρι το 2010.

ceadcf84cf83

Ταρίφα στις μίζες

4% στα εξοπλιστικά, 2,5% στις συμβάσεις έργων και 23% στο ιατροφαρμακευτικό υλικό – Κ. Ήσυχος, αναπληρωτής υπουργός Άμυνας: Πήραμε τανκς χωρίς βλήματα και F-16 χωρίς κινητήρα και συστήματα αυτοπροστασίας!
Η αλήθεια για το πώς δημιουργήθηκε το χρέος… έλαμψε από τις βόμβες που έριξαν δύο υπουργοί -οι τομείς των οποίων πρωταγωνίστησαν στη διόγκωσή του- κατά τη συζήτηση που έγινε στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η οποία συστάθηκε από την πρόεδρο της Βουλής:
«Οι εισαγωγές όπλων έχτισαν και γιγάντωσαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδας», δήλωσε.....

Υπουργοί και Δημοσιογράφοι στη «Λίστα Νικολούδη»

mitropoulos
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
«Δεν υπάρχουν υπουργοί Οικονομικών και συγγενείς τους,δεν υπάρχουν μεγαλοδημοσιογράφοι που να μην είναι στη λίστα Νικολούδη.Τους είδα με τα μάτια μου».

Τη δήλωση αυτή έκανε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος και έβαλε νέα φωτιά στο «σύστημα»,το οποίο τον στοχεύει με διάφορα ρεπορτάζ εδώ και ένα χρόνο και πλέον. 
Η στόχευση οφείλεται στο γεγονός ότι και ο ίδιος ο κ.Μητρόπουλος βρίσκεται στη Δικαιοσύνη με τις αρχές για υπόθεση που αφορά ποσό δυο εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται να μην έχει δηλώσει νομότυπα ο ίδιος.πράγμα βέβαια που διαψεύδει.
Στη λίστα Νικολούδη δεν υπάρχουν κατ αρχήν παράνομοι ,αλλά πολίτες που φέρονται να έχουν διακινήσει (κυρίως προς το εξωτερικό )ποσό άνω των 500.000 ευρώ.
Ο μεγαλοδημοσιογράφος Δ.Καμπουράκης έκανε την πρόβλεψη ότι «δεν πρόκειται να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καθηγητής Πανεπιστημίου κ.Κριτσωτάκης απάντησε ότι πρέπει όλοι να κάνουν αγώνα να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα ονόματα για να έχει εικόνα ο λαός του τι συμβαίνει.
Το θέμα αναμένεται να φουντώσει ακόμα περισσότερο .....

Η κατάσταση με τον εντός των τειχών εχθρό που λέγεται συστημικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έχει φτάσει στο ''μη περαιτέρω''.

  





















  ..πρέπει να δούμε στα σοβαρά τί πρέπει να γίνει με τη ζωή μας.

Η κατάσταση με τον εντός των τειχών εχθρό που λέγεται συστημικά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ, έχει φτάσει στο ''μη περαιτέρω''.

Αφού κατάφεραν να παγώσουν όλη την προεορταστική ατμόσφαιρα, και προπαντός την αγορά, με τις αλητείες τύπου: ''θα πτωχεύσουμε πριν το Πάσχα'',
..λες και δεν ξέρουν ότι έχουμε πτωχεύσει ήδη απ' το 2010,

κι απ' το καλοκαίρι του 2012 πτωχεύουμε με την δική τους συνδρομή κάθε μέρα και περισσότερο,
..''Κύριος οίδε'', με ποιά βρωμιά θα συνεχίσουν τώρα μετά τις γιορτές να επιτίθενται στην κυβέρνηση, και μέσω αυτής στον λαό, προσπαθώντας να εξασφαλίσουν τα δικά τους συμφέροντα, που μιά χαρά εξυπηρετούνταν από τις δωσιλογικές κυβερνήσεις των μνημονίων....

Καλύτερα Ανέτοιμοι, παρά Ανέντιμοι!!!!

Καλύτερα Ανέτοιμοι, παρά Ανέντιμοι!!!!
Βασικός πυλώνας της επικοινωνιακής πολιτικής της «ηνωμένης αντιπολίτευσης», αποτελεί το επιχείρημα, πως η κυβέρνηση αποδείχτηκε ανέτοιμη να κυβερνήσει… 

Μάλιστα ο ίδιος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης είχε δηλώσει  προ καιρού ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμοι να κυβερνήσουν και είχε δημιουργήσει σάλο.

Κι εδώ τίθεται το παρακάτω διλληματικό ερώτημα…  

Οι μεν δεν δείχνουν έτοιμοι να κυβερνήσουν, ενώ οι προηγούμενοι αποδείχτηκαν Ανέντιμοι για να κυβερνούν…

Η στήλη θα είναι η τελευταία, που δεν θα δώσει τον χρόνο που ........χρειάζεται η παρούσα κυβέρνηση να βρει τον βηματισμό της… 

Και ο λόγος είναι ο εξής:

Ο ανέτοιμος μπορεί να μάθει… 

Ο ανέντιμος ΔΕΝ μπορεί να γίνει τίμιος…

Έτσι κι αλλιώς από το 1974 μέχρι σήμερα, όλοι .....

Γιατί τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν μπούρδες?

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ η Ελλάδα έχει απογοητεύσει την Τρόικα και έχει εκνευρίσει τη Γερμανία ακριβώς τη στιγμή που την χρειαζόταν. 

Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος διαμαρτύρονται ότι ο Τσίπρας έχει καταστρέψει σε 2,5 μήνες ότι αυτοί έχτιζαν επί 2,5 χρόνια. 

Πάνω ακριβώς δηλαδή που το γαϊδούρι του Χότζα είχε σταματήσει να τρώει… ψόφησε.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι: 
Τα διεθνή ΜΜΕ ως επί το πλείστων μεταδίδουν μπούρδες


Αν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης δεν είχαν ξεφτιλιστεί σε βαθμό ...

«Μπόρατ» οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι ο ανταποκριτής των Financial Times που μένει στην Ελλάδα έξι ημέρες δεν προλαβαίνει να αποκτήσει συνολική και βαθιά γνώση της περίπλοκης κρίσης χρέους που μαστίζει τη χώρα μας.

Το σύστημα στην ενημέρωσή μας από τα κυρίαρχα ΜΜΕ λειτουργεί ως εξής: