Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Να απομακρυνθεί τώρα η εμμονική γιαγιά Τασία γιατί είναι επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια .

Μετά την απελευθέρωση κάπου στο πουθενά δίχως των κρατουμένων του Αουσβιτς της Αμυγαδαλέζας με ότι αυτό συνεπάγεται, ήρθε και η κάτωθι δήλωση:...

«Με τον προσήκοντα σεβασμό προς το θεσμό του κοινοβουλευτικού ελέγχου, είμαστε στη διάθεση του κ. βουλευτή για τυχόν περαιτέρω ενημέρωση αναφορικά με τα θέματα που τίθενται στο κατατιθέμενο μέσο κοινοβουλευτικού ελέγχου, σύμφωνα με τους όρους του Κανονισμού της Βουλής και στο πλαίσιο της αρμοδιότητάς μας» αναφέρει ο κ. Βούτσης και προσθέτει:

«Σας ενημερώνουμε ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν απαντά σε ερωτήσεις βουλευτών που ανήκουν στο Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή για λόγους ....

Όταν λοιπόν ο Δραγασάκης έχει αυτή τη λογική, καταλαβαίνετε πως η υπόθεση είναι χαμένη από χέρι.


"Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επί της ουσίας δεν υπήρξε ούτε στιγμή αποφασισμένη να μπει σε μια διαπραγμάτευση σοβαρή με όρους κυρίαρχης χώρας και πως αυτό που προσπάθησε, ήταν μέσα από μια εκτεταμένη χρήση επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων, να ανεβάσει το πολιτικό της κασέ εν όψει πολιτικών εξελίξεων στην Ευρώπη, βιάζοντας όμως κατά τα λοιπά, την πεμπτουσία των προσδοκιών που η ίδια καλλιέργησε, μέσα στην Ελληνική κοινωνία".

Η συνέντευξη Δραγασάκη λοιπόν στους Financial Times, έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πιο τραγικό τρόπο την παραπάνω διαπίστωση. 

Τι λέει λοιπόν ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και επικεφαλής του οικονομικού ....

Ταπεινωμένος Τσιριμώκος ή πρωταγωνιστής μιας εθνικής ρεβάνς???


Μην αγανακτείτε κύριοι. Και κυρίως μην υποκρίνεστε πως έχετε αιφνιδιαστεί από την αλήτικη και προκλητική συμπεριφορά των μαφιόζων...


Πάντα τέτοιοι ήταν και δε δίστασαν σε κάθε ευκαιρία να σας θυμίσουν… να μας θυμίσουν τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτό το θεριό δεν εξευμενίζεται με κινήσεις καλής θέλησης και πολύ περισσότερο με υποχωρήσεις.

Κάθε υποχώρηση, τροφοδοτεί νέα θρασύτητα. Κάθε δεύτερη σκέψη, αφήνει ζωτικό χώρο για να θριαμβεύει η επιθετικότητα και η αλητεία. Ο χρόνος που υποτίθεται ότι κερδίσατε, δε σας εξασφάλισε την πολυπόθητη «ανάσα» που θα διευκόλυνε τους πολιτικούς σας χειρισμούς. Ήταν χρόνος που δούλεψε υπέρ τους. Και μετέτρεψε σε διαρκές το μαρτύριο της ....

Καλή επιτυχία, Γερμανία!

Παρατηρώντας τις αντιδράσεις και διαβάζοντας τις δηλώσεις του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και Γερμανών αξιωματούχων τις τελευταίες ημέρες, καταλαβαίνω πως η γερμανική κυβέρνηση έχει χάσει την ψυχραιμία της, ενώ η γερμανική ηγεμονία στην Ευρωπαϊκή Ένωση φτάνει στο τέλος της.
Όταν η μικρή Ελλάδα αμφισβητεί την γερμανική ηγεμονία, δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κάποιος πως σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.
Προφανώς, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κολακεύεται να παίζει τον Ηγέτη από το αναπηρικό του καροτσάκι.
Αυτός είναι ένας άλλου είδους ναρκισσισμός, ένας .....

Στον ανακριτή ο Γιώργος Καρατζαφέρης – Τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ «καίνε» οι υποθέσεις με τα «πόθεν έσχες» και την offshore Catalina.


Εντός των αμέσως επόμενων ημερών, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης,αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες των «Παραπολιτικών», να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την ανακριβή δήλωση της περιουσιακής του κατάστασης στον εφέτη ειδικό ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση, Χρήστο Κατσιάνη.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τα «πόθεν έσχες» που δήλωσε και σε βαθμό πλημμελήματος για συμμετοχή σε offshore, καθώς η ελληνική νομοθεσία απαγορεύει στους πολιτικούς και στους συγγενείς τους να διαθέτουν τέτοιου είδους εταιρείες. 
Οπως έχει προκύψει από τη δικαστική έρευνα, ο κατηγορούμενος πολιτικός έλαβε 1,6 εκατ. ευρώ σε.....

Ο Ρότσιλντ αγόρασε το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας.

5331ba91a91e6_crop
Το μεγαλύτερο μέρος του δημόσιου χρέους της Ουκρανίας αγοράστηκε από το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο Franklin Templton για την αμερικανική οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild). Το συμπέρασμα αυτό βασίζεται σε μια πληροφορία της Bloomberg.

Έτσι, η ομάδα Ρότσιλντ πρότεινε τη ....

Δηλώσεις «βόμβα» του ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχου: «Θα ενδυναμώσουμε τις σχέσεις με τους BRICS» – Εξετάζεται χρηματοδότηση από Ρωσία-Κίνα για Ελλάδα

«H Ελλάδα θα ενδυναμώσει τις σχέσεις της με την Ρωσία και την ομάδα των ΒRICS» δήλωσε πριν από λίγο ο Έλληνας ΑΝΥΕΘΑ Κ.Ήσυχος στα ρωσικά ΜΜΕ καθ’οδόν προς Μόσχα όπου θα συναντηθεί με κορυφαία στελέχη της ρωσικής κυβέρνηση και ενώ την ίδια ώρα η Ρωσία προχωρούσε σε πρωτοφανή επίδειξη στρατιωτικής ισχύος στην Βόρεια Θάλασσα και τον Αρκτικό Ωκεανό, όπως πρώτο το defencenet.gr έγραψε χθες.

Ο ΑΝΥΕΘΑ αποτελεί τον «πρόδρομο» του Α.Τσίπρα ο οποίος θα επισκεφθεί την Μόσχα και θα συναντήσει τον Β.Πούτιν στις 8 Απριλίου και η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο της μικτής επιτροπής ελληνορωσικής διακυβερνητικής συνεργασίας, στην οποία ο Κ.Ησυχος συμπροεδρεύει και θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του στην επιτροπή....