Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Νόαμ Τσόμσκι : H Eλλάδα θα διαλυθεί! - Επανέρχεται ο Νόαμ Τσόμσκι με δηλώσεις του σε Ρώσικα μέσα ενημέρωσης.

«Η Ευρωπαϊκή Eνωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα και υπάρχει σχέδιο για αυτό.

Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, και η Ελλάδα από μόνη της έχει πολλά εσωτερικά προβλήματα. 

Αυτά που προτείνει η τρόικα, όμως,
κάνουν αυτά τα προβλήματα πολύ χειρότερα και αδύνατον να λυθούν. 

Σχεδιάζουν και προτείνουν πολιτικές οι οποίες δεν οδηγούν στην οικονομική ανάπτυξη και στη λύση του προβλήματος και γι’ αυτό όσο προχωρούν τα μέτρα θα φέρνουν λιγότερη ελπίδα και άραμεγαλύτερη απελπισία στον κόσμο» επισημαίνει ο κορυφαίος αμερικανός διανοητής Νόαμ Τσόμσκι.

Η συνέντευξη του πριν λίγα χρόνια στο ΒΗΜΑ ήταν αποκαλυπτική ενώ οι δηλώσεις του στα Ρωσικά μέσα πριν λίγα 24ωρα κρούουν το κώδωνα του κινδύνου σε ότι αφορά τα συνολικά σχέδια της Δύσης.

«Αυτό που ονομάζουν “αγορές”, δεν είναι κάτι ακαθόριστο. Είναι οι μεγάλες τράπεζες σε παγκόσμιο επίπεδο. Γερμανικές, γαλλικές και εμμέσως αμερικανικές τράπεζες. Η τραπεζική κοινότητα, λοιπόν, είναι…

Κόκκινα δάνεια: Η κυβέρνηση επιχειρεί να δικαιολογήσει τη συμφωνία ..

Κόκκινα δάνεια: Η κυβέρνηση επιχειρεί να δικαιολογήσει τη συμφωνία
Να υπερασπιστεί τη συμφωνία που αφήνει το 75% των δανειοληπτών απροστάτευτο επιχειρεί η κυβέρνηση.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι θα προστατευτεί το 60% των δανειοληπτών, τελικά η συμφωνία «έκλεισε» κατοχυρώνοντας μόλις το 25% , ωστόσο κύκλοι του Μαξίμου επιχειρούν να δικαιολογήσουν τις επιλογές που έγιναν.
Συγκεκριμένα, πηγές της κυβέρνησης σημείωναν σχετικά με τη συμφωνία «Ο νόμος Κατσέλη επέτρεπε σε δανειολήπτες που αδυνατούσαν να καλύψουν τις οφειλές τους, να καταφύγουν σε δικαστικό διακανονισμό για την ρύθμιση των χρεών τους. 
Το δικαστήριο υπολόγιζε στον διακανονισμό και τα περιουσιακά στοιχεία του δανειολήπτη. Από αυτά .....

Η χρεοκοπία της... σιωπής - Που πήγαν οι αγανακτισμένοι;

Η χρεοκοπία της... σιωπής - Που πήγαν οι αγανακτισμένοι;
Ένας ολόκληρος λαός παρακολουθεί το σίριαλ «η διάσωση τη Ελλάδας» με τα χέρια σταυρωμένα - Η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο γκρεμό και οι Έλληνες περιμένουν υπομονετικά την οριστική συντριβή τους - Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα αναρωτιέται «Γιατί ο λαός δεν εξεγείρεται;»
Μια Ελλάδα διαλυμένη, ανίκανη να σταματήσει το κατήφορο κι ένας λαός που περιορίζει την αντιστασιακή του δράση σε ψευτοσυνθήματα και απειλές χωρίς καμία απολύτως δράση.
Ο περίφημος χείμαρρος του κινήματος των αγανακτισμένων έχει εξαφανιστεί. Που βρίσκονται άραγε όλοι αυτοί που γέμιζαν κάθε βράδυ την πλατεία Συντάγματος και ούρλιαζαν εναντίον της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που επιχειρούσαν να ξεπουλήσουν τη χώρα;
Οι.....

Πέρασαν «κρυφό» πρόστιμο 1000 έως 10.000 ευρώ στα ακίνητα – Πως θα το γλιτώσετε.

Όλα τα κτήρια, διαμερίσματα, πολυκατοικίες, χώροι καταστημάτων, κάθε κτίσμα με θέρμανση πρέπει να έχει από 1/1/2016 πιστοποιητικό επιθεώρησης του συστήματος θέρμανσης. 

Σε διαφορετική 
περίπτωση θα προβλέπονται πρόστιμα που....

Πως στήθηκε η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΠΙΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ εναντίον μιας ολόκληρης χώρας – Πρέπει να δείτε ΟΛΟ το video (Επανάληψη)

Το εν λόγω βίντεο, αναρτήθηκε στο site του τηλεοπτικού καναλιού, και πρόκειται να αποτελέσει σταθμό στην σύγχρονη τηλεοπτική ιστορία, μιας και για πρώτη φορά, ένας ειδικός, μιλά σε τηλεοπτική κάμερα και σε απλά Ελληνικά, συνθέτει το παζλ της μεγαλύτερης «κομπίνας» που στήθηκε ποτέ στον πλανήτη, εναντίον μιας ολόκληρης χώρας!


Τα 85 λεπτά που σοκάρισαν την Ελλάδα: 

Ο οικονομολόγος και ιδρυτής των AegeanTimes, αποκαλύπτει και κατηγορεί ευθέως..... συγκεκριμένα άτομα που έριξαν τη χώρα μας στην δίνη της κρίσης!
Ενα απίστευτο βίντεο, στο οποίο σε κάθε λεπτό περιέχεται και μια συγκλονιστική αποκάλυψη!!! 

Ενα βίντεο στο οποίο ένας οικονομολόγος συνθέτει κομμάτι-κομμάτι το δύσκολο παζλ!!! ...


Μια άκρως αποκαλυπτική εκπομπή, για τα πρόσωπα που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην δημιουργία της τεχνητής οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, προβλήθηκε.....