Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Η κρατική εταιρεία φυσικού αερίου του Αζερμπαϊτζάν «Socar», ο αμερικανικός παράγοντας, οι Ρώσοι και οι ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ

Γράφει ο Μακεδών 
Απαιτείται ένα μικρό συμπλήρωμα σε όσα γράψαμε στο χθεσινό σημείωμα, με τα καινούργια στοιχεία που ήρθαν από την τουρκική πρωτεύουσα. Κατ’ αρχήν η «Χουριέτ» αναφέρθηκε στο θέμα της τρομοκρατίας και επιβεβαίωσε τη στήλη μας, όπου γράψαμε πως η Τουρκία με τον όρο τρομοκράτες εννοεί τους Κούρδους.

Christensen (ceo Saxo Bank): "Το ευρώ είναι καταδικασμένο"


Το πρόσφατο ράλι του ευρώ είναι απατηλό και το κοινό νόμισμα θα καταρρεύσει διότι η Ευρώπη δεν το υποστήριξε με μία δημοσιονομική ένωση, εκτιμά ο συνδιευθύνων σύμβουλος της δανέζικης τράπεζας Saxo Bank A/S Lars Seier Christensen.
"Το όλο πράγμα είναι καταδικασμένο", δήλωσε ο κ. Christensen στο Bloomberg. "Τώρα είμαστε σ' αυτή τη φάση των ψεύτικων λύσεων όπου ο κόσμος πιστεύει ότι το πρόβλημα περιορίστηκε ή αντιμετωπίστηκε. Κάτι όμως που δεν ισχύει", πρόσθεσε. 

Η Γη του Αριστοτέλη «φλέγεται»


Αριστοτέλης: Αρετή, τόση αγάπη ξέρεις να εμπνέεις, αγάπη αθάνατη και ανώτερη κι’ από τον χρυσό και από τους γονείς και από τον ξεκούραστο ύπνο.

Δυστυχώς, δεν καταφέραμε ως νεοέλληνες να μάθουμε από τα λόγια του φιλοσόφου και κυρίως δεν καταφέραμε να ζήσουμε σύμφωνα με αυτά.

Διαμαρτυρία-σοκ πολιτών: "Προδότες με ποιο δικαίωμα το κάνατε αυτό στην Ελλάδα;"


Πολίτες αποδοκίμασαν την πολιτική και θρησκευτική ηγεσία της χώρας δηλαδή τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο σε εκδήλωση για "Το χθες το σήμερα και το αύριο της Ελληνικής γλώσσας".

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΣΕ 3 ΛΕΠΤΑ (VIDEO)

                                          Είναι γνωστό ότι όλα τα κράτη χρωστάνε.

Το μεγάλο Κεφάλαιο στη φάση αυτή του Καπιταλισμού απορροφά χρήματα από τα κράτη με πολλούς τρόπους, είτε σαν επιδοτήσεις είτε η Τραπεζες για να μη χάσουν τη ρευστότητα.

Προετοιμάζουν τη τελευταία αλλαγή φρουράς λίγο πρίν πεθάνει η Ελλάδα που ξέραμε


Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλά να εξηγήσει κανείς σε αυτή τη φωτογραφία, που αποτελεί μιά πρόβλεψη μελλοντικών ρόλων. Τα λέει όλα. Το θέμα όμως είναι άλλο.

Τί παίζει αυτή τη στιγμή στα Βαλκάνια και ποιοί είναι οι πραγματικοί αντίπαλοι στον “πόλεμο” που εξελίσσεται;

ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΘΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΙΣ‏


Δύο τα τινά… Ή μένεις στα ήρεμα και αβαθή, αλλά μένεις πάντα εκεί… Ή κολυμπάς στα βαθιά και ανοιχτά και φεύγεις…! Όπως και να ‘χει…

ΚΑΖΑΚΗΣ : H AOZ φορέας διάλυσης και αφομοίωσης της Ελλάδας



Γράφει ο Δημήτρης Καζάκης

Θυμάστε όταν στις 10 Οκτωβρίου 2012 ο κ. Μεϊμαράκης ως πρόεδρος της Βουλής υποδεχόταν τον Υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας κ. Αχμέτ Νταβούτογλου, τι είχε πει;

ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ‏


Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των
ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.
Ποτέ από το χρέος μη κινούντες·
δίκαιοι κ' ίσοι σ' όλες των τες πράξεις,
αλλά με λύπη κιόλας κ' ευσπλαχνία·

Στο σφυρί έναντι πινακίου φακής Τραπεζική φάκα σε 1,5 εκατ. ιδιοκτήτες ακινήτων

Το κύμα των κατασχέσεων ακινήτων έρχεται σε σύγκρουση με τις αλλεπάλληλες εισπρακτικές επιχειρήσεις τακτοποίησης και νομιμοποίησης πολεοδομικών υπερβάσεων που προωθεί η κυβέρνηση, με νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Oι οικογένειες των πεσόντων Aξιωματικών πεθαίνουν δύο φορές! (ντροπή μας)


Περικοπές στις οικογένειες των πεσόντων Αξιωματικών
Ένα μείζον ηθικής τάξεως θέμα αναδεικνύει με ερώτησή του στη Βουλή προς τους συναρμόδιους υπουργούς Εθνικής Αμύνης Πάνο Παναγιωτόπουλο και Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Τι μορφή μπορεί να έχει σήμερα μια επανάσταση;

0912200812
Πριν μερικές μέρες παρακολουθούσαμε μια συζήτηση με έναν καθηγητή πανεπιστημίου, πολύ καλό γνώστη των πραγμάτων και κάποια στιγμή του τέθηκε το ακόλουθο ερώτημα. 

VIDEO: Δείτε το βίντεο και ας ΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ !!!


Αυτό το βίντεο δεν περιέχει πληροφόρηση, ούτε κάτι που δε γνωρίζουμε όλοι μας...
Το ανεβάσαμε σαν άλλη μια "κρούση" στο θυμικό μας...

Αξιωματικός: "Καλέστε μόνον αν υπάρχει ανακατάληψη της πατρίδας"

ΠΡΟΣ: Συναδέλφους ε.ε. και ε.α. Αξκούς και Στελέχη των Ε.Δ. & Σ.Α.
 Αξιότιμοι Συνάδελφοι Βομβαρδίζομαι αυτές τις ημέρες με e-mail για συμμετοχή σε συγκεντρώσεις Αποστράτων λόγω της μείωσης της σύνταξης και του εμπαιγμού των ε.ε. και ε.α. Αξκών από την Κυβέρνηση. Είμαι Ταξίαρχος ε.α. (παραιτηθείς με τη δική μου θέληση) και όπως αντιλαμβάνεσθε δεν έχω την καλύτερη σύνταξη αποστράτου Αξκού.


 Είναι δεδομένο ότι το 50άρικο ή 100άρικο μου λείπει κάπως περισσότερο από κάποιον που λαμβάνει σύνταξη Υπτγου ή Αντγου. 

Ο τουρισμός στα αρχαιολογικά μνημεία της Βορείου Ηπείρου και η ανθελληνική προπαγάνδα

Είναι γεγονός πως, τα τελευταία χρόνια στην περιοχή των Αγίων Σαράντα αλλά και ευρύτερα στον χώρο της Βορείου Ηπείρου, έχει αυξηθεί η τουριστική κίνηση. Σημαντικό ρόλο στην αύξηση αυτή, κυρίως επισκεπτών από τις Ευρωπαϊκές χώρες, έπαιξαν και παίζουν τα Κερκυραϊκά Τουριστικά Γραφεία.
Πιο γνωστές είναι...
οι μονοήμερες ή οι διήμερες περιοδείες οι οποίες περιέχουν

Έχει σχέδιο η Τουρκία, ενώ εμείς…

Πραγματική κοσμογονία συντελείται στα ανατολικά σύνορα μας. Η Τουρκία αλλάζει πρόσωπο, φυσιογνωμία και κατεύθυνση με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και είναι εντελώς αμφίβολο εάν το ελληνικό ΥΠΕΞ μπορεί καν να την παρακολουθήσει...


Και μόνο η ανοικτή συζήτηση που ξεκίνησε ο Ερντογάν με το PKK δείχνει την αυτοπεποίθηση του τούρκου ηγέτη, που γνωρίζει ότι

Ηρθε η στιγμή της επιβολής δια ροπάλου...!!!


Αθανασόπουλος Περικλής

Σε οποιοσδήποτε μορφής καθεστώτος, απολυταρχικού, δημοκρατικού, ολιγαρχικού κλπ, δεν μπορεί να λειτουργήσει τίποτα χωρίς την ύπαρξη του κράτους…!!
Σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται για  πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας η  εφαρμογή ενός λειτουργικού συστήματος στο οποίο η έννοια «κράτος» δεν έχει υπόσταση.
Δηλαδή κάθε μορφή δημόσιας υπηρεσίας, σε κρατικό, περιφερικό, νομαρχιακό, δημοτικό επίπεδο πρέπει να καταργηθεί και να απολυθούν όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι.


Εως τον Μάιο του 2013 οριστικοποιούνται τα νομοσχέδια  για την...

Δεν υπάρχει πάτος στο ξεπούλημα της χώρας.Τώρα παραχορούν σε ιδιώτες και τις παραλίες!


paraliarent
Όταν λέμε ξεπούλημα, εννοούμε ξεπούλημα... Σε ιδιώτες παραχωρείται, μέσω των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η εκμετάλλευση του αιγιαλού, καθώς και της παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών της χώρας.

Αυτό προβλέπεται σε..

Έγκλημα από το ΥΠΕΞ: Aναγνώρισαν το Κόσοβο!!!

Ναι ! ! ! ......Τολμήσαν ακόμη και αυτή την αίσχιστη προδοσία, την αίσχιστη ατιμία κατά της Σερβίας.  Έχουν παραδώσει σώμα και ψυχή, τα χουν δώσει όλα.

Την ίδια στιγμή που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα δίκαια του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου, την ίδια στιγμή που τσάμηδες μαζί με κοσσοβάρους τρομοκρατούν τους Έλληνες Βορειοηπειρώτες και θρασύτατα διεκδικούν και...

Ιδιωτικοποιήσεις μέσω… Τουρκίας;

akin-hamdiΌταν ο Χαμντί Ακίν (στη φωτογραφία), επικεφαλής του τουρκικού επιχειρηματικού ομίλου «Akfen» και φίλος του Ταγίπ Ερντογάν, λέει ότι...
«σκεφτόμαστε να ενταχθούμε στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων της Ελλάδας... δεν θα πρέπει να θεωρηθεί έκπληξη αν ενταχθούμε σε αυτό το πλαίσιο, αγοράζοντας κάτι μικρό ή μεγάλο», υπογραμμίζοντας μάλιστα πως «θα εξετάσει τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στο θέμα των λιμανιών», τότε σίγουρα έχουμε πολλούς λόγους να ανησυχούμε.

Αγρίεψαν οι δικαστές !!!!


"ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ"
Το πιο ενδιαφέρον πρωτοσέλιδο σήμερα από ΤΑ ΝΕΑ. Και έχει σημασία λόγω των δικών που αρχίζουν. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρεται μόνο στην περίπτωση του Άκη. Αναφέρεται και σε άλλους πολιτικούς όπως και σε επιχειρηματίες στους... 

Έναν λαό τον παίρνουν σοβαρά, όταν έχει το κεφάλι ψηλά…


Eίχα την ευκαιρία το τελευταίο διάστημα να συνομιλήσω με αρκετούς «παράγοντες» που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό. 

Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς και η τρικομματική κυβέρνηση της οποίας...ηγείται, αποτελούν την τελευταία ευκαιρία για τη χώρα, ώς μέλος της Ευρωζώνης. 

Από το 2025 θα αρχίσει να μειώνεται η ανεργία, λέει ο Σάββας Ρομπόλης.

Μόνο με ένα «επενδυτικό σοκ δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων» θα μπορούσε να απορροφηθεί όλη η ανεργία που έχει συσσωρευτεί στην Ελλάδα, δήλωσε την Παρασκευή ο επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, Σάββας Ρομπόλης.

Πολιτική συνεργασία του με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, με κοινό παρονομαστή την Ορθοδοξία.



Πολύ υψηλούς τόνους και σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης και της τρόικα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος ανοίγοντας σήμερα το πρωί τις εργασίες στο προσυνέδριο της περιφέρειας Αττικής του κόμματος, που διεξάγεται στο Περιστέρι.

Βαξεβάνης: Πώς ο Παπανδρέου σε μια μέρα βόλεψε τις ιχθυοκαλλιέργειες του Παύλου Γερουλάνου



Ο Παύλος Γερουλάνος κατόρθωσε σε μια ημέρα να υπογραφεί Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του ιδίου και της οικογένειάς του που δραστηριοποιούνται στις ιχθυοκαλλιέργειες, γράφει ο Κώστας Βαξεβάνης στο περιοδικό Hot Doc και παραθέτει τα έγγραφα.

Ακρίδες Αγορές , οίκοι ανοχής και οίκοι αξιολόγησης της αξιοπρέπειας των λαών.


Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε σήμερα το αξιόχρεο της Ιταλίας κατά μία μονάδα, κρίνοντας αρνητικές τις προοπτικές της ιταλικής οικονομίας.
Από το «Α-» όπου την είχε κατατάξει, ο οίκος βαθμολογεί πλέον την Ιταλία με «BBB+», λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας που επικρατεί στη χώρα μετά τις βουλευτικές εκλογές.

"Κλείνουμε συμφωνία με το κόμμα του Πούτιν"


Προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Προσυνέδριο του κόμματος


Τη συμφωνία των Ανεξάρτητων Ελλήνων με το κόμμα του Βλαντιμίρ Πουτιν προανήγγειλε ο Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Προσυνέδριο του κόμματος στο Περιστέρι.

Πανευρωπαική Συλλογή Υπογραφών ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ιδιωτικοποίηση του Νερού



Η Κομισιόν προωθεί την ιδιωτικοποίηση του νερού σε όλη την Ευρώπη, αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη το μεγαλύτερο κίνημα διαμαρτυρίας στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ήδη περισσότεροι από 850.000 Γερμανοί έχουν υπογράψει ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού, χιλιάδες πολίτες από όλη την Ευρώπη, αλλά μόλις 719 Έλληνες! Δεν είπαν βέβαια και τα ΜΜΕ τίποτα γι αυτό!
Η συλλογή υπογραφών γίνεται εντός επίσημου ευρωπαϊκου θεσμικού πλαισίου

Κακουργηματική δίωξη για ΔΕΗ και ΜΕΤΚΑ


Κακουργηματική δίωξη για ΔΕΗ και ΜΕΤΚΑΣύμβαση που υπέγραψαν το 2007 φέρεται να ζημίωσε κατά 100 εκατ. ευρώ την κρατική εταιρεία ηλεκτρισμού
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη σε βάρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΗ και των υπευθύνων της εταιρείας ΜΕΤΚΑ για σύμβαση που υπέγραψαν το 2007, που φέρεται να ζημίωσε κατά 100 εκατομμύρια ευρώ την ΔΕΗ.

Αντιμνημονιακή η Βασιλομήτωρ....


Αντίθετη με το Μνημόνιο δηλώνει η Μαργαρίτα Παπανδρέου
Ερωτηματικά γεννιούνται εφ εξής για την στάση του Γιώργου
Θέση κατά του Μνημονίου παίρνει η Μαργαρίτα Παπανδρέου, με επιστολή που απέστειλε στο EnetEnglish της Ελευθεροτυπίας.
Στο κείμενο, αφού γίνεται αναφορά στην πρόθεση της κυρίας Παπανδρέου να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά των εφημερίδων «Πρώτο Θέμα» και «Βήμα της Κυριακής», που αναφέρθηκαν, σε δημοσιεύματά τους, σε

Η σαπουνόπερα της μεταπολίτευσης.(VIDEO)

Η σαπουνόπερα της μεταπολίτευσης και τα ψέμματα του πολιτικού μάρκετινγκ.Οι προεκλογικές διαφημίσεις από το 1974 έως σήμερα....

Λαγκάρντ προς Ευρωπαίους: Αυξήστε μισθούς και πληθωρισμό


lagard80313600
Του Κώστα Καρκαγιάννη

Η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, κ. Κριστίν Λαγκάρντ, παρενέβη την Παρασκευή στην οικονομική και νομισματική πολιτική που ασκείται στην Ευρωζώνη, υποστηρίζοντας ότι το μπλοκ πρέπει να επιτρέψει την άνοδο του πληθωρισμού και των μισθών σε χώρες όπως η Γερμανία και παράλληλα να μειώσει περαιτέρω τα επιτόκια δανεισμού σε ολόκληρη τη ζώνη.

Θυμάται Κανείς ;;

Όταν ο κυρ-Θανάσης ο γαλατάς, της οδού Πατησίων, εμπιστεύονταν τα σχέδια των παιδιών του, Κυριάκου και Γιάννη Φιλίππου, να φτιάξουν βιομηχανικό συγκρότημα για γάλα και γιαούρτια ούτε που

ΣΑΜΑΡΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΕ ΑΚΟΥΤΕ.....Δήλωση σοκ Σκοπιανού πρέσβη: Οι Ελληνες δεν έχουν ταυτότητα


Δήλωση σοκ Σκοπιανού πρέσβη: Οι Ελληνες δεν έχουν ταυτότητα 

Ο πρέσβης Σλόμπονταν Τσάσουλε και ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Λιούμπομιρ Γκάιντοφ έδωσαν, χθες, διάλεξη στην Μπίτολα των Σκοπίων, με θέμα «Η πολιτική των Μεγάλων Δυνάμεων στα Σκόπια και τα 100 χρόνια από τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου».
Ο πρέσβης Τσάσουλε δήλωσε ενώπιον των φοιτητών ότι η Συνθήκη του Βουκουρεστίου αντιπροσωπεύει έναν αιώνα ανομίας.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν θα κρυφτώ. Σήμερα θα τα πω ως έχουν. Και όποιος θέλει ας ακούσει… Στους τρόπους της πειθώ υπάρχει το “καρότο” και υπάρχει και το “μαστίγιο”… 
Προσωπικά προτιμώ το καρότο… Αλλά σήμερα δυστυχώς είναι ώρα για λίγο μαστίγωμα… Σας προειδοποίησα… 
Αν δεν θέλετε να επηρεαστεί η ηρεμία σας, μην το διαβάσετε. Οι υπόλοιποι, ας πάμε παρακάτω… 
Τι νέα έχουμε σήμερα; Δεν είναι αυτό που νομίζετε… 

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΓΕ Ο Χρήστος Βαΐτσης νέος Αρχηγός ΑΤΑ – Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν

Ο Χρήστος Βαΐτσης είναι ο νέος αρχηγός ΑΤΑ και με την επιλογή αυτή το ΣΑΓΕ έκλεισε τις θέσεις των έξι κορυφαίων του στρατεύματος (Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ, Διοικητής 1ης Στρατιάς, Αρχηγός Στόλου και Αρχηγός ΑΤΑ) με πολύ ικανοποιητικές τοποθετήσεις κλείνοντας σε........

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

 
Ή θέλουν να μας εξοντώσουν ή να μας εξαφανίσουν ή και τα δύο μαζί, το ίδιο κάνει‼! Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός, αντί οι «Έλληνες» πολιτικοί να βρίσκουν λύσεις για να....
βοηθούν τον λαό να κάνει παιδιά και να αναπτύσσεται, αντιθέτως βάζουν όσα περισσότερα εμπόδια μπορούν, έτσι ώστε οι Έλληνες να μην μπορούν πια ούτε όχι μόνο να αναθρέψουν ένα παιδί, αλλά ούτε καν να το γεννήσουν!

«Αφανίζετε 12.000 φαρμακεία και 125 φαρμακαποθήκες για 20 πολυεθνικές»


Άνευ όρων παράδοση της αγοράς σε 15-20 πολυεθνικούς ομίλους και κλείσιμο12.000 ελληνικών φαρμακείων και 125 ελληνικών φαρμακαποθηκών, καταγγέλλει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αγορά φαρμάκου από τις ανακολουθίες της κυβέρνησης.

Οι εκπρόσωποι των φαρμακαποθηκών αναρωτιούνται αν είναι στο πλαίσιο του "στρατηγικού σχεδιασμού" η διάλυση ολόκληρου του κλάδου του φαρμάκου στη χώρα και ζητούν να τιμωρηθούν άμεσα όσοι ευθύνονται για τις ελλείψεις φαρμάκων, αντί να

Σφακιανάκης: Θα προσλάβω τους 20 καλύτερους χάκερς στη Δίωξη


Στην πρωτοβουλία της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να αξιοποιήσει για καλό σκοπό τις γνώσεις των Ελλήνων χάκερς που είναι ήδη γνωστοί στους κύκλους της αναφέρεθηκε ο επικεφαλής του τμήματος Μανώλης Σφακιανάκης. Μιλώντας στο περιοδικό….
Crash ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της δίωξης να «εκμεταλλευτεί» τους καλύτερους Ελληνες χάκερς.

«Φουλ ολοταχώς» για το τζαμί της Αθήνας


 
 Στην τελική ευθεία, με εντολή Σαμαρά, έχει μπει η κατασκευή του μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα. Όπως αναφέρει με σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», το μόνο που απομένει για την ανέγερση του μοντέρνου κτιρίου που σε τίποτα δεν θα θυμίζει τα παραδοσιακά τζαμιά με τους μιναρέδες, είναι η δημοπράτηση του έργου από το Υπουργείου Μεταφορών.
Η απόφαση για την υλοποίηση του τζαμιού είχε παρθεί τον περασμένο

ΠΑΡΤΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ-100.000 ευρώ στον… μαέστρο και 8.000 για μελομακάρονα!…


ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ οι οποίοι έκαναν φύλλο και φτερό τα παραστατικά με τις δαπάνες περισσότερων από 100 δήμων σε όλη τη χώρα. Τα έξοδα που εμφάνιζαν οι τοπικοί άρχοντες φέρνουν στο…
φως παραμάγαζα μέσα στα δημαρχικά μέγαρα, εικονικές δαπάνες και αλόγιστες σπατάλες εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την εφημερίδα

«Δεν κάνω πίσω»


 
Ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν κάνει πίσω στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς.. «Προσπαθούμε στις δύσκολες συνθήκες που βρήκαμε να σηκώσουμε τη χώρα στα πόδια της. Στον αγώνα μας αυτόν δεν έχουμε εχθρούς. Αλλά είμαστε αυστηροί με όσους εμποδίζουν την προσπάθειά μας και θέλουν την Ελλάδα γονατισμένη», δηλώνει ο πρωθυπουργός, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Η Αξία» και προσθέτει: «Η Ελλάδα θα σηκωθεί στα πόδια της».

Σόλων Κασσίνης για το φυσικό αέριο εντός Ελληνικής και Κυπριακής ΑΟΖ - ΡΙΚ


Σόλωνας Κασίνης για τα οικόπεδα εντός Ελληνικής, Κυπρικής ΑΟΖ και το φυσικό αέριο
Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Ενέργειας κ. Σόλωνας Κασσίνης στην εκπομπή "Επωνύμως" του ΡΙΚ, στις 11/12/2012.

Ο Σ. Κασσίνης, θεωρεί πως το ενεργειακό μέλλον της Κύπρου μπορεί να αλλάξει δραστικά το επόμενο διάστημα και κατέγραψε μία σειρά από γεγονότα που θα ακολουθήσουν και θα οδηγήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. 

ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΜΕΣΩ ΟΤΑ ....ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΟΥΧΤΕΛ !!

Σε ιδιώτες παραχωρείται, μέσω των ΟΤΑ, η εκμετάλλευση του αιγιαλού, καθώς και της παραλίας, όχθης και παρόχθιας ζώνης μεγάλων λιμνών και πλεύσιμων ποταμών της χώρας.
Αυτό προβλέπεται σε Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη και Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για την απευθείας παραχώρηση της απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας, όχθης και

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ- Η ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ


αρθρο Λεωνιδας Βατικιωτης-Unfollow
http://leonidasvatikiotis.wordpress.com/
Περίοπτη είναι η θέση που κατέχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια στο πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων με την πώλησή τους να τοποθετείται χρονικά στο δεύτερο τρίμηνο του 2013, τόσο από το Τρίτο Μνημόνιο που ψηφίσθηκε το Νοέμβριο του 2012, όσο και από την έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 18 Ιανουαρίου.

Η AOZ δεν είναι για πολιτικάντηδες


Νίκος Λυγερός, Ελληνική ΑΟΖ
Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η ΑΟΖ δεν είναι για πολιτικάντηδες και όσοι προσπαθούν να την χτυπήσουν για προσωπικά πολιτικά συμφέροντα απλώς στο τέλος θα φάνε τα μούτρα τους, όπως έγινε και στην Κύπρο. Η ΑΟΖ είναι απαραίτητη για την Ελλάδα και δίχως αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει ανάκαμψη, η οποία είναι μία αναγκαία προϋπόθεση για την ανάπτυξη της πατρίδας μας. 

Γυναίκες αποδοκίμασαν Παπούλια και Σαμαρά φωνάζοντας “προδότες” - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ


- Οι γυναίκες κρατούνται και θα σχηματιστεί δικογραφία
- Ανάμεσά τους ένα 15χρονο κορίτσι, κόρη της μίας
- Αναβρασμός στην αίθουσα
- Δείτε τη στιγμή της προσαγωγής τους

Ολα έγιναν γύρω στις 7 το απόγευμα, στο κτίριο της Ακαδημίας Αθηνών σε εκδήλωση για τα ελληνικά γράμματα στην οποία ήταν προσκεκλημένοι ο Κάρολος Παπούλιας και ο Αντώνης Σαμαράς.

Λαφοντέν: Η Μέρκελ είναι η εταίρα των πλουσίων της Ευρώπης!


Δηκτικούς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε κατά της Γερμανίδας Καγκελαρίου το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, Όσκαρ Λαφοντέν, κατά την εμφάνισή του χθες το βράδυ σε δημοφιλή εκπομπή πολιτικού περιεχομένου στη δημόσια τηλεόραση της Γερμανίας.

Σχολιάζοντας την πολιτική που ακολουθεί η Άγνκελα Μέρκελ για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους, αλλά και τη, δήθεν, έλλειψη εναλλακτικών λύσεων στον χειρισμό της κρίσης, ο Όσκαρ Λαφοντέν διατύπωσε την κάθετη διαφωνία του:

Καταγγελία-βόμβα εφοριακού: Με πίεζε πρώην υφυπουργός οικονομικών να... μειώσω πρόστιμο-μαμούθ σε εταιρία!


- Εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία του συνταξιούχου εφοριακού
- Τότε, υπηρετούσε στη ΔΟΥ ΦΑΕ Θεσσαλονίκης
- Λέει ότι τον "ενόχλησαν" και άλλοι "συνάδελφοι" του τότε υφυπουργού οικονομικών για την υπόθεση
25 εκατομμύρια ήταν το χρέος της εταιρείας που έπρεπε να "μειώσει" ο εφοριακός
- Τελικά η εταιρεία πλήρωσε 2 εκατομμύρια και πήρε... επιστροφή φόρου 6,5 εκατομμυρίων!...

«Ανένδοτος» της ΟΛΜΕ κατά της μνημονιακής πολιτικής


Καταγγέλλει την κυβέρνηση με επιστολή προς γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς

Την μνημονιακή πολιτική και την προωθούμενη αξιολόγηση καταγγέλλουν με επιστολή τους προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης(ΟΛΜΕ)....

EΞΩΦΡΕΝΙΚΟ: Το ΣΔΟΕ "ξέχασε" τον Σταύρο Παπασταύρου


Ζωηρή συζήτηση έγινε στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ, όταν εξεταζόταν ο Δ/ντης του ΣΔΟΕ, κ.Μαντούβαλος.

 Μέλη της Επιτροπής τον ρώτησαν γιατί απουσιάζει από τη λίστα με τους μεγαλύτερους καταθέτες, ο κ.Σταύρος Παπασταύρου (Πρωθυπουργικός Σύμβουλος), και ο μάρτυρας απάντησε "Δεν ξέρω".

Στην Προανακριτική επικράτησε ο κακός χαμός από την απάντηση του μάρτυρα και του έδωσαν εντολή...

Νίκη διαδηλωτών - Φθηνότερο το ρεύμα στη Βουλγαρία.


Χρειάστηκε να χυθεί αίμα και να παραιτηθεί η κυβέρνηση Μπορίσοφ προκειμένου να ικανοποιηθεί τελικά το αίτημα των πολιτών για φθηνότερο ρεύμα. Μετά από σειρά οργισμένων διαδηλώσεων και συγκρούσεων στη Βουλγαρία οι πολίτες από σήμερα θα καταναλώνουν ρεύμα με φθηνότερα...
τιμολόγια κατά 6%-7%.
Χθες η Βουλή ενέκρινε νομοσχέδιο που επιτρέπει στη Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και Υδάτων της χώρας (SEWRC) να κατεβάσει τις τιμές, για τις οποίες διαμαρτύρονται επί μακρόν οι Βούλγαροι πολίτες.

Ξεπουλάνε τα μυστικά της πατρίδας μας


Ψηφίστηκε χθες κατά πλειοψηφία η τροπολογία για την πρόσβαση σε πληροφορίες και εμπιστευτικά στοιχεία επιχειρήσεων ενόψει των αποκρατικοποιήσεων.
Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι η τροπολογία αυτή είναι απαραίτητη προκειμένου να προχωρήσει στις αρχές Απριλίου η αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ και της ΔΕΠΑ, καθώς οι επενδυτές, για να μπορέσουν να καταθέσουν προτάσεις, πρέπει να γνωρίζουν συγκεκριμένα τεχνικά στοιχεία.
Αρχικά είχε αποφασιστεί να δίνονται στοιχεία στους «υποψήφιους»

ΤΑ ΓΟΡΔΙΑ ΔΕΣΜΑ

ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ (VIDEO)

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ....