Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ...ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

undefined
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ...καταργεί τη θητεία στον ελληνικό στρατό! Ύποπτες προτάσεις.

Εκτός τόπου και χρόνου η Κομισιόν και η απόδειξη προκύπτει αβίαστα από τις προτάσεις της για τη μείωση των αμυντικών δαπανών. 


Μεταξύ άλλων οι Ευρωπαίοι προτείνουν την κατάργηση της στρατιωτικής θητείας στον ελληνικό στρατό ως μέτρο μείωσης των αμυντικών δαπανών!!!

Δεν λένε όμως κουβέντα για το πως η Ελλάδα θα έχει Ένοπλες Δυνάμεις!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε έκθεση της Κομισιόν μία ημέρα μετά από το Eurogroup με ημερομηνία 27 Νοεμβρίου 2012 δεν γίνεται καμία πρόβλεψη για μειώσεις τόσες ώστε να μην “επηρεάζεται η αμυντική ικανότητα της χώρας”. 


Αντιθέτως προβλέπονται μειώσεις μέχρι το 2016 που κυμαίνονται από 41 έως 62% σε “λειτουργικές δαπάνες” και προσθέτει ότι:“…περαιτέρω εξορθολογισμός των δαπανών μπορεί να γίνει μέσω αύξησης της χρήσης των ηλεκτρονικών προμηθειών και κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας”! 

Το απίστευτο της πρότασης που δείχνει ότι ....

Τιτλοποιήσεις στεγαστικών δανείων. Όσα πρέπει να γνωρίζετε …αλλά ποτέ δεν θα σας πούνε.

Σκεφτήκατε ποτέ ότι ίσως εδώ και πολύ καιρό πηγαίνετε και πληρώνετε τη δόση του στεγαστικού σας δανείου σε λάθος τράπεζα;

undefined
Είναι πολύ πιθανόν να καταθέτετε τη δόση αυτή σε ένα δάνειο που η τράπεζα έχει ήδη κλείσει την υπόθεσή του και την έχει αρχειοθετήσει έχοντας μεταβιβάσει την μεταξύ σας σύμβαση σε κάποια τρίτη εταιρία. 

Και αν αυτό το φαινόμενο δεν έχει ήδη συμβεί για το δικό σας στεγαστικό δάνειο τότε είναι πολύ πιθανό να συμβεί στο επόμενο διάστημα. 

Έτσι κι αλλιώς η διαδικασία συμβαίνει εν αγνοία του δανειολήπτη και δεν το γνωρίζουν ούτε στα υποκαταστήματα των τραπεζών αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ή όχι.

Θα πει κανείς..........

Φάμπρικα διώξεων σε βάρος εργαζομένων...

Φάμπρικα διώξεων σε βάρος εργαζομένων έχει στηθεί με το νέο πειθαρχικό κώδικα δημοσίων υπαλλήλων (αποτελεί τμήμα του Υπαλληλικού Κώδικα) όπως αυτός διαμορφώθηκε με το νόμο 4093/2012, το νόμο δηλαδή εφαρμογής του λεγόμενου «τρίτου μνημονίου».

Οι νόμοι 4057 και 4093/12 και εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας  (Φ277/412/14476/Δ2 στις 19/11/2012) για τη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις εκπαιδευτικών αποτελούν ένα θεσμικό πλαίσιο το οποίο αξιοποιεί κάθε πιθανό πειθαρχικό παράπτωμα του εργαζόμενου για να τον οδηγήσει στη διαθεσιμότητα και την απόλυση. 

Το πλαίσιο αυτό έχει δοθεί για όλο το δημόσιο.

Να κάποια από τα κριτήρια της απόλυσης σύμφωνα μ΄ αυτή την εγκύκλιο :

Λαθρομετανάστευση και στοχοποίηση της Ελλάδος για εθνική αποδόμηση του Περικλή Νεάρχου.

Ποιες είναι οι γεωπολιτικές επιπτώσεις από μια αθρόα λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα; 

Το ερώτημα αυτό θα έπρεπε να θέτουν επιτακτικά οι κυβερνήσεις και όλες οι πολιτικές δυνάμεις από τότε που άρχισε να εμφανίζεται και στην Ελλάδα το φαινόμενο της μαζικής λαθρομεταναστεύσεως, από τις αρχές, δηλαδή, και ιδίως τα μέσα της δεκαετίας του ’90. 


Η απάντηση στο ερώτημα αυτό θα έπρεπε λογικά να προσδιορίζει και την πολιτική της χώρας απέναντι στη λαθρομετανάστευση.


Γνωρίζουμε όμως, δυστυχώς, ότι το ερώτημα αυτό ούτε ετέθη  από τις περισσότερες πολιτικές  δυνάμεις ούτε ακόμη τίθεται σήμερα στη θεώρηση ενός θέματος, που  μπορεί να έχει καταλυτικές συνέπειες  στο εθνικό μέλλον αυτής της χώρας.

Αντιθέτως, η ίδια η Ελληνική κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη, από  τα μέσα της δεκαετίας του ’90, σε μια διεθνή συγκυρία μεγάλης γεωπολιτικής ανατροπής και ρευστότητας στα Βαλκάνια, προέβαλε θορυβωδώς το σύνθημα «η Ελλάδα πρέπει να γίνει πολυπολιτισμική»!

Ακόμα και τα μετρητά που έχουν στη κατοχή τους οι φορολογούμενοι θα καταγράψει το υπουργείο Οικονομικών.

undefinedΣυμβόλαια αγοραπωλησίας ακινήτων, λογαριασμούς κινητής τηλεφωνίας, άδειες ανέγερσης ακινήτων, βιβλιάρια καταθέσεων, τιμολόγια αγοράς κοσμημάτων αλλά και έγγραφη αναφορά των μετρητών που έχουν στη κατοχή τους οι φορολογούμενοι κατά την ελεγχόμενη περίοδο, θα ζητά από εδώ και πέρα το υπουργείο Οικονομικών.

Αυτό προκύπτει από την εγκύκλιο που απέστειλε ο Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων στις εφορίες προκειμένου να εφαρμόσουν τις διατάξεις για τους ελέγχους made in USA! 


Τη... κρυάδα θα παίρνουν οι φορολογούμενοι με μια ωραιότατη επιστολή, με την οποία θα καλούνται εντός 10 ημερών να συμπληρώσουν τα ειδικά έντυπα για τα διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία αλλά και τις μεταβολές της περιουσιακής τους κατάστασης στις ελεγχόμενες περιόδους, υπό την απειλή προστίμων που ξεκινάνε από τα 1.000 ευρώ και φτάνουν έως τις 50.000 ευρώ!

Ολη η εγκύκλιος......

Δε ντρέπεστε ρε αλήτες, μαφιόζοι του κοινού ποινικού δικαίου! Τομάρια ελεεινά!

undefinedΚάθε μέρα που περνάει, τόσο περισσότερο αποδεικνύεται οτι η Μαφία ζεί και βασιλεύει στον λεγόμενο πολιτικό μας βίο... 

Στο ΠΑΣΟΚ, το κατ' εξοχήν διεφθαρμένο και βρόμικο πολιτικό κόμμα, το οποίο - παρά την σαφέστατη λαική εντολή να παραμείνει στο περιθώριο και στη χλέυη, εν τούτοις ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ακόμη να κυβερνά τον τόπο, το πόρισμα της ελεγκτικής επιτροπής διαχείρησης οικονομικών, περιφέρεται ως....

ΒΙΝΤΕΟ. Ο Πανος Καμμενος στον Real FM 97,8 09-07-2013...ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΚΟΥΕΙ ????









ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΡΚΟΜΠΕΝΥ , ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΤΤ; Γιατί έχει και ένα δάνειο ο πεθερός σας. “Εξυπηρετείται”;

undefined
Κλικ στις εικόνες

Ο κύριος Βενιζέλος δεν διόρισε βέβαια τον κύριο Κλέωνα Παπαδόπουλο στο ΤΤ, ούτε έχει εταιρεία στην Ελβετία στην ίδια έδρα με την κυρία Βάτσικα, όπως ο κύριος “Ανδρίκος” Παπανδρέου.

Η σιωπή του όμως είναι εκκωφαντική. Διότι ως υπουργός οικονομικών, ενώ ρήμαζε τους πολίτες με το χαράτσι, δεν πήρε είδηση το πανηγύρι των 500 εκατομμυρίων που καλείται να πληρώσει με το αίμα του ο Ελληνικός λαός.

Ἡ διάλυσις θὰ εἶναι σύντομος.

undefined
Η διάλυση θα είναι σύντομη.

Αυτοί ήρθαν να αρπάξουν και να φύγουν.


Δεν την συμφέρει την Τρόικα οι εκλογές, η αλλαγή πολιτικού σκηνικού, η αλλαγή κυβέρνησης.


Κάθε αλλαγή σημαίνει επαναδιαπραγμάτευση και θα τους πάρει χρόνο, αυτοί ήρθαν και θέλουν να τελειώνουν την αρπαχτή τους το γρηγορότερο.

Γερμανική πρόταση-βόμβα: Αφήστε σε μας τις αλλαγές στο Δημόσιο - Πρότζεκτ των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το μνημόνιο για την Ελλάδα σε ξένους εμπειρογνώμονες από την Κομισιόν..

undefined
Την ανάθεση ολόκληρου του πρότζεκτ των μεταρρυθμίσεων που προβλέπει το μνημόνιο για την Ελλάδα σε ξένους εμπειρογνώμονες από την Κομισιόν, τα κράτη – μέλη της Ε.Ε. και εταιρείες συμβούλων προτείνουν στην πιο εκτεταμένη γερμανική έκθεση που έχει δημοσιευτεί ως... τώρα τρεις ερευνητές του γερμανικού «Ινστιτούτου για την Παγκόσμια Οικονομία» (Ιnstitut fuer Weltwirtschaft - ΙfW Kiel).

Το «Ινστιτούτο για την Παγκόσμια Οικονομία» θεωρείται από το γερμανικό οικονομικό επιτελείο το πιο έγκυρο, ανεξάρτητο think tank στη χώρα, καθώς καταρτίζει κάθε εξάμηνο μαζί με άλλα έξι γερμανικά οικονομικά ινστιτούτα και υπό την αιγίδα του γερμανικού υπουργείο Οικονομίας (ή υπουργείου «ανάπτυξης» κατά τα ελληνικά πρότυπα...) του Philip Roesler τις περίφημες «κοινές προβλέψεις» για την παγκόσμια, ευρωπαϊκή και γερμανική οικονομία.

Εφαλτήριο αυτής της έκθεσης, κατά τους συντάκτες της, είναι η άποψη πως «δεν πάνε πάλι όλα τόσο καλά στην Ελλάδα», όπως διατείνονται πολλοί άλλοι οικονομολόγοι, ενώ η ελληνική κρατική διοίκηση «δεν επιτρέπει» το προχώρημα των διαρθρωτικών μεταρρυμίσεων.

Υπάρχει ελπίδα – Υπάρχουν παντού οργισμένοι ΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!


 «Αφού είσαι δημοσιογράφος για πες μου, γιατί στον κόσμο παρουσιάζετε μια εικόνα άλλη απ’ την πραγματική; Υπάρχει ελπίδα; Θα σωθεί η πατρίδα; Εμένα αυτό με ενδιαφέρει»!

Του Μάρκου Μουζάκη
Ε, είναι κομμάτι περίεργο να βρίσκεσαι σε ένα μικρό όρμο, στο Βαθύ Γυθείου, να πηγαίνεις μετά το μπάνιο στο μικρό παραθαλάσσιο ταβερνάκι, την «Όστρια» για να παραγγείλεις μια μπύρα με μεζεδάκι και να δέχεσαι… επίθεση φιλίας αλλά κυρίως αγωνίας από ένα ταπεινό σερβιτόρο ο οποίος πάνω και πέρα απ’ όλα νιώθει περήφανος να δηλώνει «ΕΛΛΗΝΑΣ» και με κεφαλαία παρακαλώ!
Και να εκφράζει την αγωνία του για το αν τελικά θα σωθεί η δόλια πατρίδα, η δοκιμαζόμενη από μνημόνια, ανεργία, φτώχεια, κατοχή τροϊκανή, αλλά και από έλλειμμα πρωτοπόρων πνευματικών ανθρώπων, που θα σταθούν δίπλα στο λαό, λίγο το ‘χεις κι αυτό;

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ‘Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

«Μέτωπο του Νότου» ή «Μέτωπο για την Ευρώπη»;
Κρίσιμες διαφορές
Του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Ο Σαμίρ Αμίν, από τους γνωστότερους διεθνώς «οικονομολόγους της ανάπτυξης» (φίλος και σύμβουλος κάποτε του Ανδρέα Παπανδρέου), μου διηγήθηκε μια μέρα ένα διάλογο που είχε με τον Ζακ Ντελόρ. 
Ο Αμίν θεωρούσε «παλαβό» να φτιάξεις νόμισμα χωρίς κράτος – ήταν, έλεγε, σα να βάζεις το κάρο μπροστά από το άλογο. Μια μέρα, μετά από ένα σεμινάριο, ο Ντελόρ, τον πήρε κατά μέρος και τον κάλεσε να κουβεντιάσουν. «Σαμίρ», του είπε, «δεν είμαι χαζός. Ξέρω ότι το νόμισμα προϋποθέτει κράτος. ‘Όταν έρθει η κρίση, οι ....

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ MERKEL...

germany2222222
Στην Ευρώπη φαίνεται να επιβάλλεται η καγκελάριος, επιλέγοντας τους υπουργούς της σε όλες τις χώρες, αν και στη Γαλλία η ακροδεξιά ανακοινώνει πραξικόπημα εναντίον του Ευρώ – ενώ στη Βρετανία προετοιμάζεται η ιδιωτικοποίηση και της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης...

Είναι γνωστό το ότι, κάθε δύναμη διαφθείρει - ενώ η απόλυτη δύναμη διαφθείρει απόλυτα (Acton).
 Η ισχύς όμως των νόμων δεν έγκειται στην καθολική επικύρωση τους και στην προστατευτική δύναμη του κράτους που τους επιβάλλει, αλλά στην προθυμία του ατόμου να υπακούει σε αυτούς - δηλαδή, στην «ηθική βούληση» του ατόμου, η οποία είναι πολύ συχνά προϊόν φόβου, δειλίας, κουτοπονηριάς και αποφυγής των ευθυνών” (Barker με επεμβάσεις).    
Η Πορτογαλία ευρίσκεται προ των πυλών του χάους, αφού ...

LIDL – απίστευτη πρόκληση:Παραιτηθείτε ραγιάδεςΞεφτιλισμένοι,Γερμανόδουλοι.Σφάζετε τον Ελληνα και σκύβετε στα "αφεντικά"

undefinedΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο ΦΠΑ στην παραμεθόριο είναι μειωμένος για ευνόητους λόγους. 

Κυρίως όμως είναι μία “παροχή” του άθλιου κρατιδίου στους ακρίτες ώστε να υπάρχει μία ανταγωνιστικότητα στις τιμές...

Όλοι επίσης γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει ΦΠΑ. 

Αυτό βεβαίως ισχύει για τους τυροπιτάδες, τους μεροκαματιάρηδες, το πόπολο. 

Όχι για τα γερμαναρά με την αστείρευτη χρηματοδότηση που μεταχειρίζονται κάθε πιθανή μορφή φοροαποφυγής, όπως τα “μαγαζάκια Lidl” που ιδρύονται ως ΟΕ. 

Έτσι, για να κοροϊδέψουμε στα μούτρα τους ιθαγενείς. 

Δείτε λοιπόν τι κάνει η Lidl με τον ΦΠΑ:

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ: ΚΛΕΙΔΙ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ Ε.Δ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙKΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ;;;;

Στην Αίγυπτο ο Στρατός κατέλαβε την εξουσία. Ανατράπηκε με τα όπλα η νόμιμη, εκλεγμένη κυβέρνηση. Η επέμβαση του Στρατού έχει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά του πραξικοπήματος...
   
«Η εξουσία βρίσκεται στην άκρη του τουφεκιού» Μαο Τσετούνγκ/

«Έχουν όπλα. Και είμαστε άοπλοι». Γ. Παπανδρέου στον Τσώρτσιλ για το ΕΑΜ.

«Ο Πόλεμος είναι η συνέχιση της Πολιτικής με άλλα μέσα» Κλαούζεβιτς, στρατηγός
 
Αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις έδρασαν με έκδηλη λαϊκή υποστήριξη. 

Ο λαός εξεγέρθηκε, είχε θύματα, ζητούσε τη στήριξη του Στρατού και την είχε. 

Η (αποφασιστική) παρεμβολή του ξένου παράγοντα, των ΗΠΑ, περιπλέκει αλλά δεν αλλάζει το γεγονός της έκδηλης αγωνιστικής θέλησης του λαού να ανατραπεί ο Μόρσι, εκπρόσωπος της ισλαμικής αντίληψης. 

Στην Τουρκία ο λαός δεν είχε την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων και ο Ερντογάν παρέμεινε στην κυβέρνηση. 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΦΟΡΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ! ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.


undefined
Φόρο-«νοίκι» για την περιουσία τους θα πληρώνουν από το 2014 και εφ’ όρου ζωής 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων βάσει μιας νέας διευρυμένης φορολογικής κλίμακας με 33 ξεχωριστούς συντελεστές, οι οποίοι διαφοροποιούνται ανάλογα με την τιμή ζώνης της περιοχής όπου βρίσκεται η κατοικία, το γραφείο ή το κατάστημα. 

Πρόκειται για ένα διευρυμένο χαράτσι και μαζί με τη φορολογία των αγροτεμαχίων ο εισπρακτικός στόχος διαμορφώνεται ...

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ .....!! ΟΥΔΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ !!!

20130708-172513.jpg

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣΙΑ:

Καλημέρα με κουίζ… βρείτε τις διαφορές!
Τι κοινό είχαν το τριήμερο που πέρασε όλα τα “μεγάλα” sites των μεγαλοσυμφεροντοδημοσιογράφων??



Εύκολο!…

Κανένα τους δεν αναπαρήγαγε έστω και χωρίς σχόλιο – όπως άλλωστε έχουν συνηθίσει, με τη μέθοδο του copy paste – την πρώτη ανάρτηση του τρωκτικού, μετά από τρία σχεδόν χρόνια που αναπαρήγαγε σχεδόν όλο το διαδίκτυο (social media, blogs, sites).

Δεν το θεώρησαν είδηση? Καλά εδώ αν η.......