Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ!

undefined
· Το μάρμαρο του χρέους του Οργανισμού θα κληθεί να το πληρώσει πάλι το… κορόιδο ο λαός!

· Ο κοσμάκης οδηγείται στην φυλακή ακόμη και για ασήμαντα χρέη, την ώρα που ο ΕΟΠΥΥ δεν πληρώνει φράγκο στους ιδιώτες εδώ και 4 χρόνια!!!

· Το σκόπιμο σχέδιο κατάρρευσης του ΕΟΠΥΥ και των λοιπών ασφαλιστικών ταμείων, έγινε για να αρπάξουν τις περιουσίες του Έλληνα και να τις παραδώσουν στους δανειστές! 

Ο …γίγαντας ΕΟΠΥΥ στον οποίο συγχωνεύτηκαν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, πνέει τα λοίσθια. Γίγαντας με πήλινα πόδια! Το χρέος του διογκώνεται μέρα με τη μέρα και οδηγείται στην πλήρη κατάρρευση, άρα στο λουκέτο. Οι γνωρίζοντες δε καλά, λένε ότι τα χρέη του ΕΟΠΥΥ «τρέχουν» με ρυθμό…300 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα, περιγράφοντας μία χαώδη κατάσταση!

Ο φορέας υπολογίζεται ότι χρωστά γύρω στα 4 δισ. ευρώ σε γιατρούς, προμηθευτές, νοσοκομεία, κλινικές κ.λ.π.

Τα χρέη όμως αυτά πάνε στις καλένδες και μάλιστα οι ιδιώτες κινδυνεύουν όχι μόνο να δουν τα λεφτά τους να…

Die Welt: Εάν η Ελλάδα δεν πάρει μέτρα 10 δις Ευρώ, είναι εκτός Ευρωζώνης....

undefined
Το παραμυθάκι συνεχίζεται για τρίτο χρόνο. Τώρα και η Die Welt “ανακαλύπτει” ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει, όταν βέβαια και αλάδωτος πρωτοετής οικονομικής κατεύθυνσης θα μπορούσε εύκολα να το καταλάβει από μία απλή ανάγνωση του πρώτου μνημονίου. 

Όπως ακριβώς το “καταλάβαμε” εμείς, από μία απλή ανάγνωση, τον Μάη του 2010.

Στο δια ταύτα τώρα. Βγαίνει ο κωμικός Στουρνάρας και καλεί τον κόσμο να επαναφέρει τα λεφτά του στις τράπεζες, γιατί ο ρυθμός ξεζουμίσματος πρέπει να ενταθεί. 


Δεν αρκούν τα χαράτσια για να ολοκληρωθεί η αφαίμαξη, πρέπει να γίνει και το κούρεμα σε γεμάτα ταμεία.

ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ...Η Ελλάδα βιλαέτι της Τουρκίας; Ομάδα της ΜΙΤ και της Αντιτρομοκρατικής θα έλθει για να εποπτεύει τις έρευνες για την τρομοκρατία στην Ελλάδα!!!

undefined
Ο συνομιλητής του κ. Δένδια, Υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας κ. Γκιουλέρ, είναι ο ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του Αρμένιου Δημοσιογράφου Χραντ Ντινκ και βασικός συντονιστής της επιχείρησης ισλαμοποίησης της Ελλάδας μέσω διοχέτευσης εκατοντάδων χιλιάδων 
λαθρομεταναστών στη χώρα μας.

Την Τρίτη, 30 Ιουλίου, ένα φουσκωτό που ήταν εν πλω από τη Μυτιλήνη προς άγνωστη ακτή της Τουρκίας, μετά από σχετική καταγγελία-παρέμβαση των υπηρεσιών πληροφοριών της Τουρκίας και τον ΗΠΑ, ελέγχθηκε από σκάφος του ελληνικού Λιμενικού Σώματος κοντά στις Οινούσες.

ΑΣΥΜΜΕΤΡΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ...

europe111
Οφείλουμε να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, χωρίς ανόητες αντιπαλότητες, να ξεφύγουμε από την παγίδα του χρέους, στην οποία οδηγηθήκαμε δόλια - επιλέγοντας τον καλύτερο δυνατό δρόμο και απορρίπτοντας τις «ετοιμοπαράδοτες» απόψεις...

Το σημαντικότερο για την οικονομία μίας χώρας δεν είναι η ανταγωνιστικότητα, αλλά η παραγωγικότητα. Ειδικότερα, δεν δημιουργείται διαρκής, πόσο μάλλον «αειφόρος» πλούτος εκ μέρους εκείνων των κρατών, τα οποία εμπορεύονται και εξάγουν τα προϊόντα τους στις παγκόσμιες αγορές, αλλά σε εκείνα, τα οποία εκμεταλλεύονται τους έμψυχους και άψυχους πόρους τους, όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα – σε αυτά δηλαδή που διαθέτουν....

"H ευρωζώνη καταρρέει - Ζήτημα χρόνου να αποχωρήσουν χώρες από το ευρώ"

Bέβαιη θεωρούν την κατάρρευση της ευρωζώνης οι Financial Times,προβλέποντας την αποχώρηση χωρών από το ευρώ (όλοι ξέρουμε ποιός έχει ισχυρή υποψηφιότητα)  παρομοιάζοντας την μάλλιστα, με «ένα μαγαζί γωνία το οποίο δεν πάει καλά». 

Για την εφημερίδα το μόνο που δεν γνωρίζουμε είναι το πότε. Παρουσιάζει μάλλιστα τέσσερα πιθανά σενάρια, όπου όλα έχουν ένα κοινό. Είναι αρνητικά για την Ελλάδα!

Αλλά το πιο πιθανό της αποχώρησης από το ευρώ σύμφωνα με την εφημερίδα, θα σώσει εν τέλει αυτόν που θα το κάνει, αντίθετα θα "βυθισθεί" αυτός που θα μείνει.
 
Σε άρθρο του στους Financial Times με τίτλο «Γιατί η Ευρωζώνη θα καταρρεύσει αργά ή γρήγορα», ο σχολιαστής και εκδότης Samuel Batton, αναφέρεται με μια γλαφυρή παρομοίωση όσον αφορά το μέλλον και την κατάσταση της Ευρωζώνης:

Φταίτε πράγματι εσείς, οι πολίτες.


 Φταίτε πράγματι εσείς, οι πολίτες. 

Επειδή συνηθίζετε να είστε θεατές των λόγων και ακροατές των έργων. 

Βλέπετε το μέλλον μέσα από τα ωραία λόγια των ρητόρων, όπως κρίνετε και τα όσα έχουν επισυμβεί βασιζόμενοι στα ρητορικά σχήματα άλλων και όχι στα δικά σας βιώματα. 

Κανένας δεν σας ξεπερνά στην αδυναμία να...

Αποφασισμένοι Κεφαλονίτες.... "Ελάτε..θα σας περιμένουμε με το δίκανο".

Πήρα μια απόφαση:
Μου έχουν πάρει τη δουλειά, το μισθό, τη σύνταξη, την περίθαλψη και τόσα άλλα.
Δεν θα μου πάρουν και το σπίτι. 
Δεν θα μου πάρουν τη γη μου. 
Δεν θα μου πάρουν τη ζωή. 
Δεν θα αποφασίζουν για το πώς θα ζήσω, παραβιάζοντας όλα τα βασικά δικαιώματα του πολίτη, όπως ορίζονται, από διεθνείς διατάξεις, το Σύνταγμα, την Ηθική, τις Αξίες και τις Αρχές μας.

Οι 300 πολεμιστές που έσωσαν την Ευρώπη (ΒΙΝΤΕΟ).

Η πιο διάσημη μάχη σ΄ όλον τον κόσμο είναι η μάχη των Θερμοπυλών με τους ηρωϊκούς Σπαρτιάτες του Λεωνίδα. 
Έγινε το 480 π.Χ αλλά όπως θα διαπιστώσετε στο εκπληκτικό αφιέρωμα του History Channel είναι μια μάχη που ακόμη και σήμερα αποτελεί αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης.

Παιχνίδι με τον χρόνο....Στόχος της Δύσης είναι γενικά ο διαμελισμός κρατών και σ’ αυτό το σχέδιο εντάσσεται και η χώρα μας.

Η επίσκεψη Σαμαρά στην Ουάσινγκτον…
Η συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα κινήθηκε στα αναμενόμενα πλαίσια
Οι Αμερικανοί πασχίζουν να κλείσουν γρήγορα τα ανοιχτά ζητήματα στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως το Κυπριακό, και ταυτόχρονα επιθυμούν η Ελλάδα να παραμείνει προσδεμένη στο άρμα της Δύσης. 
Τελικός σκοπός η προώθηση της διατλαντικής συνεργασίας μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης με ενσωματωμένες και τις χώρες της Μεσογείου. 
Την συγκεκριμένη προοπτική δεν παρέλειψε να αναφέρει και ο Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να ικανοποιήσει τα «αυτιά» των ...