Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Βλαντιμίρ Πούτιν: Ο προδότης της Νέας Τάξης Πραγμάτων! (βίντεο).

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρόδωσε την Παγκόσμια Κυβέρνηση και τη Νέα Τάξη Πραγμάτων…

Ο Πούτιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια του Μπόρις Γιέλτσιν: Ο Γιέλτσιν ήρθε στην εξουσία με τη βοήθεια της ρωσικής ολιγαρχίας.

Για Χιλιετίες, η Cabal...

χρησιμοποιεί την Εγελιανή Διαλεκτική (Heligian Dialectic).

Η εγελιανή διαλεκτική ήταν η πολιτική του Γερμανού φιλόσοφου, Τζορτζ Hagel.


Όλα τα ιστορικά γεγονότα αναδύονται από μια σύγκρουση ανάμεσα σε αντίθετες δυνάμεις.


Ολόκληρος ο σκοπός της διαλεκτικής είναι να ελέγχει τις μάζες, όπως η εκτροφή προβάτων.


Κάθε φορά που οι άνθρωποι βλέπουν μια ομάδα ή ένα σύστημα πεποιθήσεων ως «κακό» ενστικτωδώς να μετακινούνται στην αντίθετη πολιτική από αυτή που προσδιορίζεται ως απειλητική.


Ο Ρόλος του Πούτιν ήταν να ακολουθήσει τα βήματα του Γιέλτσιν, σύμφωνα με την εγελιανή διάλεκτο, που ήδη εφαρμόζεται στην προσέγγιση των δύο λαών, ΗΠΑ και Ρωσίας.


Αλλά κάτι φοβερό έχει πάει στραβά για την Cabal και το σχέδιο της με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. 


Ο Ρώσος Πρόεδρος ξέφυγε ....

ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ.....Διαλύεται η Task Force μετά την άρνηση της κυβέρνησης να συνεργαστεί...

21553732-300x107Αποκάλυψη που ενδεχομένως να φέρει εξελίξεις κάνει το πρακτορείο Reuters, καθώς, αναφέρει ότι η Task Force διαλύεται έπειτα από την άρνηση της κυβέρνησης να συνεργαστεί μαζί της.
Η Task Force (Ομάδα Δράσης) με επικεφαλής τον Χόρστ Ράιχενμπαχ είχε δημιουργηθεί με στόχο να βοηθήσει την Ελλάδα να βελτιώσει τη δημόσια διοίκηση και να αντλήσει περισσότερα κεφάλαια από την ΕΕ.
Το πρακτορείο επικαλείται αξιωματούχους με γνώση του θέματος, οι οποίοι σημειώνουν ότι η Task Force πρόκειται να …

Μοσκοβισί: Απαγορεύω στην Κομισιόν κάθε σκέψη για Grexit.

14380799-660x440«Σταδιακή πρόοδο στις διαπραγματεύσεις» βλέπει ο Ευρωπαίος επίτροπος για θέματα Οικονομίας, Πιερ Μοσκοβισί.
Φρένο στις συζητήσεις για ενδεχόμενο «plan Β» για την Ελλάδα επιχείρησε να βάλει ο ευρωπαίος επίτροπος για θέματα Οικονομίας,Πιερ Μοσκοβισί, με σημερινές του δηλώσεις από την Ουάσινγκτον.
«Απαγορεύω στην Κομισιόν να σκέφτεται σχέδιο β’ για την Ελλάδα», τόνισε ο επίτροπος, τονίζοντας ότι αρνείται να συμμετέχει σε αυτές τις....

Ανεβάζει τους τόνους ο Σόιμπλε: Τσίπρα θα υποφέρεις

soiblekontino-thumb-large-774x320Ανεβάζει συνεχώς τους τόνους απέναντι στην… ελληνική κυβέρνηση ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με τις δηλώσεις που κάνει από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται για την εαρινή σύναξη ΔΝΤ και Παγκόσμιας Τράπεζας.
Μιλώντας χθες στο Columbia University, είπε πως η Ελλάδα μέχρι και τις ….

Forbes : Αυτά που ζητάνε από την Ελλάδα..τα πέτυχε μόνο ο Τσαουσέσκου και εκτελέσθηκε.

1111Διαβάστε απόσπασμα από σημερινό άρθρο του Tim Worstall στο Forbes.com.
Όπως αναφέρει, η πρόσφατη υποβάθμιση της Ελλάδας στην οποία προχώρησε ο οίκος Standard&Poor’s, επί της ουσίας, δεν προσφέρει κάτι καινούργιο, καθώς εδώ και καιρό αρκετοί αναλυτές έχουν επισημάνει τους κινδύνους που προκύπτουν για την Ελλάδα, αν αθετήσει τις υποχρεώσεις της.
Κατά τον ίδιο, οι αξιολογήσεις των οργανισμών επηρεάζουν πολύ λιγότερο τις εξελίξεις από όσο τείνουν να πιστέψουν ή να …

Η δικτατορία της ελίτ...

http://www.analyst.gr/wp-content/uploads/2015/04/%CE%95%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%91-%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%84-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1.jpgΗ εθνική κυριαρχία των ανεξάρτητων κρατών λειώνει συνεχώς, με την πάροδο του χρόνου, επειδή το χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο επιβάλλει απολυταρχικά τους όρους του – οπότε η δημοκρατία που θεωρούμε πως βιώνουμε είναι μία συλλογική αυταπάτη
«Το γεγονός πως και η τέταρτη εξουσία, τα ΜΜΕ δηλαδή, υπηρετεί πλέον πιστά τις αγορές, όπως οι περισσότερες άλλες, δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό την συνειδητοποίηση των πολιτών – χωρίς την οποία είναι αδύνατη η αφύπνιση και η εύλογη «επανάσταση». 
Ίσως όμως υπάρχουν ακόμη ελπίδες – ειδικά από χώρες όπως η Ελλάδα, η Γαλλία και η Ιταλία, οι οποίες διαθέτουν τον «ιό της ελευθερίας». 
Μία επόμενη ελπίδα είναι η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, μετά από μαζικές αθετήσεις πληρωμών τόσο του δημοσίου, όσο και του ιδιωτικού τομέα – μία επώδυνη βέβαια διαδικασία, η οποία όμως δεν παύει να είναι εξυγιαντική. Υπάρχουν φυσικά αρκετές άλλες, οι οποίες ευρίσκονται ήδη σε εξέλιξη – αφού καμία δικτατορία δεν μπόρεσε ποτέ να επικρατήσει για πάντα» (πηγή).

Άρθρο

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του σημερινού οικονομικού συστήματος, το οποίο προέκυψε μετά τη βίαιη κατάληψη της εξουσίας από το νεοφιλελευθερισμό που στη συνέχεια εξελίχθηκε στο «ληστρικό καπιταλισμό» της εποχής μας, δεν είναι μόνο η μη ισορροπημένη αναδιανομή των εισοδημάτων – αλλά, επίσης, η προσπάθεια να καλυφθεί το χάσμα μεταξύ .....

Στη μάχη η Ελλάδα με τα 3 όπλα της … ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ, ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.

metanastes-1050x380
Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
ΟΙ Τούρκοι σηκώνουν αδιάφορα τους ώμους και εκβιάζουν δεκαετίες τώρα την Ελλάδα και την Ευρώπη ότι αν θέλουν μπορούν να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με μετανάστες απο την Ασία και την Αφρική.
Κατά τις πληροφορίες στην Τουρκία βρίσκονται ίσως και 2,5 εκατομμύρια πρόσφυγες για να περάσουν προς την Ευρώπη μέσω της Ελλάδας και ......

Η ΜΗ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ!

ΠΛΑΣΤΟ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ : ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Ή ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ
Η ΜΗ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ!
Δεν έχουν τέλος οι εκβιασμοί εκ μέρους των δανειστών, των «αγορών» και των κυρίαρχων κύκλων της ΕΕ και του ΔΝΤ, προκειμένου να υποχωρήσει η ελληνική κυβέρνηση και να προχωρήσει εδώ και τώρα σε αντιλαϊκές «μεταρρυθμίσεις», κάτω από την πίεση της έλλειψης ρευστότητας που οι ίδιοι προκάλεσαν.
Tα κυρίαρχα γερμανικά ΜΜΕ τα οποία εκφράζουν τους πιο «σκληρούς» και άτεγκτους εκπροσώπους της ΕΕ, του ΔΝΤ ,των δανειστών και των «αγορών», παίζουν με τη φωτιά εκφράζοντας την πίστη ότι θεωρείται «απλώς αδύνατο», , να .....

Η Ελλάδα στο νέο γεωπολιτικό περιβάλλον – του Κυριάκου Βελόπουλου.

gewpolit

Η γεωπολιτική και γεωστρατηγική σημασία της Ελλάδας, από την αρχαιότητα έως σήμερα, είναι αδιαμφισβήτητη. Στο Μαραθώνα το 490 π.Χ. έγινε μια από τις σημαντικότερες μάχες στην ιστορία της ανθρωπότητας, η σύγκρουση Δύσης και Ανατολής, εκεί ηττήθηκαν τα περσικά στρατεύματα του Δαρείου. 
Η γεωγραφική ιδιομορφία της την τοποθέτησε στο γεωπολιτικό σταυροδρόμι της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής, γι’ αυτό και στο πέρασμα των αιώνων υπήρξε «μήλο της έριδας» όλων των ισχυρών δυνάμεων του πλανήτη.

Είναι επόμενο λοιπόν η Ελλάδα να επηρεάζεται δραστικά από τις γεωπολιτικές ανακατατάξεις που σημειώνονται στον 21ο αιώνα, ενώ η κρίση στην Ουκρανία και η προσάρτηση της Κριμαίας φαίνεται ότι επιταχύνει τις εξελίξεις. 
Τα ενεργειακά αποθέματα στην ανατολική Μεσόγειο, στον Καύκασο, στον Περσικό Κόλπο, ωθούν τις ισχυρές δυνάμεις της Δύσης να «σπρώχνουν» τα σύνορά τους ανατολικότερα. 
Ο έλεγχος ......

Να πληρώσουν για όλα, να πληρώσουν ακριβά να μην είναι σίγουροι ούτε στον ύπνο τους , ούτε στον ξύπνιο τους !

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πως αντέδρασε 

το ανθρωπάκι στην επίθεση διαδηλώτριας…

Διεκόπη αιφνιδίως, το απόγευμα της Τετάρτης, η συνέντευξη Τύπου του πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι στη Φρανκφούρτη.

Διαδηλώτρια εισέβαλε στον χώρο της συνέντευξης και άρχισε να φωνάζει «τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ».

Η διαδηλώτρια, που....

ΕΙΔΗΣΗ ΒΟΜΒΑ !!! ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ !!! (ΕΓΓΡΑΦΑ).

γιατί-δεν-βλέπει-η-δικαιοσύνη-τα-μαύρα-ταμεία-της-siemens

Στην Σελίδα 5 του δεύτερου PDF στην σημείωση 13, που αφορά στην επίσημη απαγγελία κατηγορίας από την Αμερικανική Δικαιοσύνη, (District Court of COLUMBIA) δεν είναι«δημοσιογραφικό εύρημα» διαβάζει άναυδος κανείς ότι η «προτεσταντικά αγγελική και ηθική «Γερμανία ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, παρείχε επίσημα φορό-απαλλαγές για μίζες έως το 1999, οπότε και σταμάτησε, καθώς ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ως εισηγμένη εταιρεία στο Αμερικανικό Χρηματιστήριο, οπότε έπρεπε να προσαρμοστεί στη νομοθεσία FCPA¨


 During the pre- 1999 period, the fist period, bribery at Siemens was largely unregulated. 

German law did not prohibit foreign bribery and allowed taxdeductions for bribes paid in foreign countries. Siemens was not yet listed on the NYSE and therefore was not subject to U.S. regulation. 
Undeterred by foreign laws that prohibited bribery, Siemens put several payment mechanisms in place, including the use of cash and off-books accounts, to make payments as necessary to win business.
13. The term Niitzliche Aufwendungen («NAY’)or »useful expenditures» was acommonly used tax law term and was commonly listed on Siemens’ cost calculation sheets to denote payments to third parties, including illicit payments to foreign officials. 

Ερωτάται η Γερμανική Κυβέρνηση.....

ΜΟΓΚΕΡΙΝΙ: Αν αποτύχει ένας, αποτυγχάνει όλο το σύστημα....

mogkerini
«Η Ευρώπη πρέπει να επιδείξει ευελιξία στον τρόπο που αντιμετωπίζει την ελληνική κρίση χρέους όχι μόνο από αίσθημα αλληλεγγύης, αλλά για να υπερασπιστεί και το κοινό της συμφέρον», δήλωσε η επικεφαλής της....

Οι Financial Times απορούν γιατί οι Έλληνες πλέον δεν τρομοκρατούνται από τα ΜΜΕ των δανειστών!


Κανείς δεν θα πρέπει να ανησυχεί για την Ελλάδα, καθώς «ο ήλιος λάμπει, τα εστιατόρια είναι γεμάτα και η Αθήνα δεν πανικοβάλλεται», όπως αναφέρει ο αρθρογράφος των Financial Times, Τόνι Μπάρμπερ, εντυπωσιασμένος από το γεγονός ότι τα συστημικά ηλεκτρονικά, έντυπα και διαδικτυακά ΜΜΕ που υποστηρίζουν τους δανειστές δεν έχουν καταφέρει να τρομοκρατήσουν τους πολίτες!...

Τα παραπάνω, σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπάρμπερ, αποδεικνύουν ότι η ελληνική κοινωνία δεν γνωρίζει ή δεν φοβάται ότι μπορεί να βρίσκεται δύο βήματα πριν από τον γκρεμό.

«Για να πούμε την αλήθεια η Αθήνα ένοιωθε περισσότερο φόβο ....

Το ριφιφί της Eldorado Gold: Η Ελλάδα της κρίσης αντιμέτωπη με την φοροαποφυγή μέσω Ολλανδίας.

Αθήνα, 30 Μαρτίου 2015 – Μια νέα έκθεση από το Κέντρο για την Έρευνα των Πολυεθνικών, τον ολλανδικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό SOMO, αποδεικνύει ότι την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολιτικές σκληρής λιτότητας που επιβλήθηκαν από την ΕΕ την ΕΚΤ και το ΔΝΤ και υποστηρίχθηκαν με ζήλο από την κυβέρνηση της Ολλανδίας, η Ελληνική οικονομία πλήττεται εξαιτίας ενός σχήματος φοροαποφυγής το οποίο έχει σχεδιαστεί και εκτελεστεί από την ίδια την ......