Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ὅλοι καὶ ὅλα γιὰ τὴν σωτηρία τῆς πατρίδας.

«Μὴν καταπίνετε τὰ παραμύθια τῶν σάπιων καναλιῶν. Μᾶς προορίζουν γιὰ εὐρωπαϊκὸ ἐμιράτο. Βρισκόμαστε ἐνώπιον ἐθνικῆς προδοσίας»
Γράφει ὁ Δημ. Νατσιός Δάσκαλος-Κιλκίς
«Εἰ δέ τις τῶν ἰδίων καὶ μάλιστα τῶν οἰκείων οὐ προνοεῖ, τὴν πίστιν ἤρνηται καί ἔστιν ἀπίστου χείρων» (Α´ Τιμ. ε´ 8)
Ἡ μεγαλύτερη σύγχυση τούτη τὴν παμπόνηρη ἐποχὴ ἐντοπίζεται στὴν στάση τῶν Ἑλλήνων ἔναντι τῶν λαθρομεταναστῶν. (Ὁ κοινὸς νοῦς λέει ὅτι ἂν κάποιος εἰσβάλλει στὴν χώρα σου, ὄντας ἀπρόσκλητος καὶ ἀνεπιθύμητος, λαθραίως καὶ παρανόμως, σύμφωνα μὲ τὰ ἔγκυρα λεξικά, ὀνομάζεται λαθρομετανάστης.
Ὅπως λέγεται λαθροθήρας αὐτὸς ποὺ κυνηγᾶ χωρὶς ἄδεια, ὁ λαθροϋλοτόμος καὶ ὁ λαθρεπιβάτης. Ὁ κυρ-Φίλης ὑπουργός, στὴν πρόσφατη ἐπιστολή του στὰ σχολεῖα, ταυτίζει τοὺς Ἕλληνες, Χριστιανοὺς Ὀρθοδόξους τοῦ ’22, τοὺς διωκόμενους καὶ σφαγιασθέντες ἀπὸ τοὺς μουσουλμάνους γενοκτόνους μας τοῦ Κεμάλ, μὲ τοὺς νῦν λαθρομετανάστες, οἱ ὁποῖοι, ἀντὶ νὰ καταφύγουν στὶς ὁμόδοξές τους χῶρες τοῦ Ἰσλάμ, καταφεύγουν στὴν ἄπιστη Εὐρώπη. Θλιβερὲς συγκρίσεις ἀπὸ ἕναν ἀρνητὴ τῆς Γενοκτονίας τῶν Ἑλλήνων τῆς Ἀνατολῆς).
Περίεργη καὶ ἐπαμφοτερίζουσα εἶναι καὶ ἡ ....

«Τί σημαίνει γιά μᾶς σήμερα τό 21;»

Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου
Προσκύνημα στά Ψαρρά.

Τά Ψαρρά δέν εἶναι νησί τοῦ Αἰγαίου, εἶναι βωμός τοῦ Ἑλληνισμοῦ. Ἕνας βωμός στήν ὁλόμαυρη ράχη τοῦ ὁποίου ἔχει τό καταφύγιό της ἡ Ἐλευθερία, μνημονεύοντας τά λαμπρά παλικάρια καί στολίζοντας τά μαλλιά τους μέ στέφανα δόξης.
Μέγας ἱεράρχης ἐδῶ εἶναι ὁ Κωνσταντῖνος Κανάρης, ὁ Ψαρριανός πού συμπύκνωσε σέ μία μόνο γραμμή ὅλη τήν πεμπτουσία τῆς ψυχῆς τοῦ ἑλληνικοῦ πνεύματος μέσα στούς αἰῶνες, ὅταν ἀπάντησε στούς εὔλογους φόβους καί στά ὄνειρα γιά τό μέλλον τοῦ μονολογώντας ἥσυχα «βρέ Κωνσταντή, ἔτσι κι ἀλλιῶς θά πεθάνεις!», καί κάνοντας τό σταυρό του ὅρμησε νά κατακάψει τήν τουρκική παρουσία στό Αἰγαῖο.
Ἐπιτρέψτε μου κι ἐμένα νά εὐχαριστήσω τόν Θεό πού μου ἔκανε τή χάρη νά ἔλθω στά ἁγιασμένα τοῦτα χώματα, νά τιμήσω τόν Κανάρη, τούς ....

Ο ΘΑΝΑΣΙΜΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (βίντεο).

ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!

Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ‘’ΕΠΟΠΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ’’ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ… ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΒΟΣΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ.....

Η Ευρώπη του τέταρτου Ράιχ.

ΕΙΚΟΝΑ---Γερμανία,-μέρκελ.
Αποτελεί αυτοκτονία να ανήκει μία χώρα στη γερμανική πλέον ΕΕ, την οποία έχει ανακατασκευάσει για να απομυζεί η πρωσική κυβέρνηση – κάτι που πιστεύει η πλειοψηφούσα δεξιά παράταξη της Ιταλίας, τασσόμενη εναντίον του ευρώ
“Το ευρώ δεν είναι ένα νόμισμα, αλλά μία μορφή διακυβέρνησης, με στόχο την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας των χωρών που το έχουν υιοθετήσει – καθώς επίσης την καταστροφή των κοινωνικών επιτευγμάτων. Αυτό που δεν κατάφερε η Γερμανία με τα τανκ πριν από 70 χρόνια, προσπαθεί να το επιτύχει σήμερα μέσω των δεσμών του ευρώ” (πηγή).
.Άρθρο
Έχοντας αναφερθεί ήδη στην ιταλική τραγωδία, ως αποτέλεσμα της υιοθέτησης του ευρώ από μία χώρα που κυριολεκτικά καταστράφηκε από τη συγκεκριμένη επιλογή της, θεωρούμε …

Η Ελλάδα προς μία νέα εθνική τραγωδία.

null
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΑΣ
Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην πατρίδα του ανίκανος να αντιδράσει, καθώς αυτές ξεπερνούν τις ίδιες του τις δυνάμεις εξαιτίας της δεινής οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τη χώρα αλλά και εξαιτίας του κομματικού συμφέροντος των πολιτικών και της μη κοινής εθνικής γραμμής.

Θα αναρωτηθεί κανείς όμως, το συμφέρον της πατρίδας εξαρτάται από τα ιδεολογικά συμφέροντα κάθε φορά ; 

Ή μήπως έχει να κάνει με ένα ξεκάθαρο πατριωτικό ορίζοντα, που σκοπό έχει να διαφυλάξει την εθνική ασφάλεια και κυριαρχία, τη διατήρηση και συνέχιση της ιστορίας μας αλλά και την προάσπιση των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών και κάθε νόμιμου φορολογούμενου πολίτη ξεχωριστά;

Εδώ τίθεται το ερώτημα περί ανθρωπισμού, καθώς στην παρούσα φάση, σαν να μην έφταναν όλα τα……

Η «επόμενη ημέρα» της Ευρώπης :Ανταλλαγή του τρόμου με την υποταγή ….

null
Για το φρικώδες, τρομοκρατικό, αιματοκύλισμα στο Παρίσι θα ακουστούν πολλές φαιδρές ανοησίες: Διατεταγμένες ανοησίες της πολιτικής και δημοσιογραφικής πορνείας…
Ήδη σήμερα το πρωί, ακούσαμε από την ΕΡΤ, τον Καπόπουλο, να εκθέτει τα διατεταγμένα στερεότυπα και κουρέλια του μυαλού του, προκειμένου να δώσει μια «κοινωνιολογίζουσα» ερμηνεία του συμβάντος και να αποδείξει ότι το αιματηρό μακελειό στο Παρίσι αποτελεί το ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ, τρομοκρατικό προϊόν των μεγάλων αντιθέσεων της γαλλικής κοινωνίας…
Βέβαια τέτοια ηλίθια στερεότυπα διατεταγμένης δημοσιογραφικής πορνείας δεν θα ακούσουμε …πολλά, διότι δεν πείθουν κανέναν…
Αυτά που θα κυριαρχήσουν θα είναι τα γνωστά της ισλαμικής τρομοκρατίας…
Με τους Δίδυμους Πύργους είχαμε .....

ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ HOTSPOT -Η κυβέρνηση εκτός από τους 48 ήδη υπάρχοντες, ετοιμάζει άλλα 19 κέντρα φιλοξενίας προσφύγων σε όλη τη χώρα.


Εκτός από τους 48 ήδη υπάρχοντες , άλλους 19 χώρους φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών,πέραν των 48 δομών που ήδη λειτουργούν (hotspots κέντρα φιλοξενίας) σ' όλη την Ελλάδα ετοιμάζει η Κυβέρνηση, για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες που δημιούργησε το κλείσιμο της Ειδομένης,ενώ παρά τη συμφωνία ανάμεσα στην Τουρκία και την ΕΕ, οι ροές των αφίξεων από τα παράλια της Τουρκίας συνεχίζουν αμείωτες. 

Σύμφωνα με ....

Τέτοιο μέγεθος ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥ πατριωτισμού μιλάμε... Η εθνική ξεφτίλα στο απόγειό της.

Καταρρέει ο μύθος της ανάπτυξης των δήθεν υπέρ - πατριωτών που αντί να ενισχύσουν τις ελάχιστες εναπομείνασες ελληνικές βιοτεχνίες παραγγέλνουν ρούχα του στρατού από την Κίνα 
Καταρρέει συνάμα κι ο μύθος των δήθεν πατριωτών Τσίπρα και Καμμένου που με τις επιλογές τους βυθίζουν τη χώρα στο σκοτάδι.

Παραμονές Εθνικής επετείου το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και ο αρμόδιος υπουργός μας θυμίσανε τα έργα και τις ημέρες των κυβερνήσεων της μεταπολίτευσης και το συνεχές έγκλημα αυτής της κυβέρνησης.

Με απόφαση του εν λόγω υπουργείου ο Ελληνικός στρατός αποφάσισε την προμήθεια στρατιωτικών ....

ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ.

Αποτέλεσμα εικόνας για εθνομηδενισμος
Α.- Διεθνισμός:Είναι η θεωρία σύμφωνα με την οποία πρέπει να επιδιώκεται η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των λαώνκαι η κατάργηση των επιμέρους εθνικών συμφερόντωνΩς εδώ καλά!!!
Τον Διεθνισμό δίδασκε ο Εβραίος Κάρλ ΜΑΡΞτον 19ο αιώναδιότι έτσι συνέφερε στην τότε παγκόσμια Σιωνιστική ομάδα-σπείρα-μαφία.
Για να ισχύσει αυτή η θεωρία πρέπει όλα τα κράτηΈθνηκαι οι λαοί της Γηςνα είναι καλοπροαίρετοι και καλοκάγαθοι σαν πρόβατα.

Δεν πρέπει να υπάρχουν....

"Αξιολογώ": μια νέα ερμηνεία της λέξης.

Μήπως κάποιος από σας έχει καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτή η περιβόητη "αξιολόγηση", να μου το εξηγήσει κι εμένα; Σύμφωνα με τα δικά μου φτωχά ελληνικά, το ουσιαστικό αξιολόγηση προέρχεται από το ρήμα αξιολογώ, που σημαίνει (α) προσδιορίζω την αξία ενός προσώπου ή πράγματος, με βάση κάποια δεδομένα κριτήρια και (β) εκτιμώ την σημασία και την σοβαρότητα μιας κατάστασης, με βάση είτε αντικειμενικά είτε υποκειμενικά κριτήρια. Τουλάχιστον, αυτά λένε τα λεξικά.

Όμως, απ' όσα διαβάζω, φαίνεται πως στις μέρες μας αυτός ο όρος σημαίνει και κάτι άλλο. Για παράδειγμα, σε δημοσίευμα με τίτλο "Φορολογικό τσουνάμι για να κλείσει η αξιολόγηση", διαβάζω ότι, για να μας αξιολογήσει το κουαρτέτο, πρέπει να αυξήσουμε τα φορολογικά έσοδα μέχρι το 2018 ενώ σε άλλο δημοσίευμα με τίτλο "Οι συντάξεις θυσία για την αξιολόγηση", αναφέρεται ότι, για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, πρέπει να κουρευτούν οι συντάξεις με την ψιλή. 


Επίσης, ....

Σκέψου....δεν είναι παράνομο ακόμη.

Σου είπαν...
... ένα σωρό μισές αλήθειες, όπως π.χ. ότι είχες υπέρογκα χρέη. Σου απέκρυψαν, όμως, την άλλη μισή, όπως π.χ. ότι όλες οι χώρες του κόσμου έχουν χρέη και, μάλιστα, οι περισσότερες έχουν πολύ μεγαλύτερα από τα δικά σου.


... αμέτρητους σωρούς ψέματα, 
όπως π.χ. ότι για την καταστροφή σου ευθύνονται οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι. Σε παραμύθιασαν, δηλαδή, αλλοιώνοντας την αλήθεια που είναι ότι, κατά μέσο όρο, η Ελλάδα είχε λιγώτερους δημοσίους υπαλλήλους από τον μέσο όρο τής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

... 
στην αρχή ότι εχθρός σου είναι το υδροκέφαλο κράτος. Μετά έγιναν εχθροί σου οι φορτηγατζήδες. Ύστερα οι λιμενεργάτες. Κατόπιν οι φαρμακοποιοί. Στην πορεία έγιναν εχθροί σου και οι συνταξιούχοι...

Για «συμπεριφορά Σάιλοκ» κατηγορείται το ΔΝΤ...

11516prisonplanetgr
Νέες βολές με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά των θεσμών και κυρίως του ΔΝΤ (το οποίο παραλληλίζει με τον σαιξπηρικό χαρακτήρα του τοκογλύφου Σάιλοκ στον Έμπορο της Βενετίας) για την καθυστέρηση στην αξιολόγηση εξαπολύει το υπουργείο Οικονομικών διά στόματος του γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής, Φραγκίγκου Κουτεντάκη, μετά την ανακοίνωση των καλύτερων, του αναμενόμενου, στοιχείων για την πορεία του προϋπολογισμού το δίμηνο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου. 

«Η τακτική των δόσεων με το σταγονόμετρο είναι συμπεριφορά Σάιλοκ» είπε ....

Όλα γίνονται βάσει σχεδίου λαϊκής φίμωσης αλλά…

Κάθε φορά που γίνεται ένα μεγάλο τρομοκρατικό γεγονός, εκείνο που θα πρέπει να κάνει ο συνειδητός πολίτης είναι να εξετάσει ποιος ωφελείται μακροπρόθεσμα από αυτό το γεγονός.
Όταν έγινε το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους με πολλά ερωτήματα, έδωσε την αφορμή στους Αμερικανούς να χτυπήσουν πολλές χώρες και να επιβάλλουν την κυριαρχία τους αλλά γρήγορα αυτό το πλήρωσαν ακριβά. 
Παράλληλα «άνθισαν» οι

Σφακιανάκης: Ψήφισα αυτούς που βάλανε στη φυλακή.

sfakiadmfkd
Δεν μάσησε τα λόγια του για ακόμη μια φορά ο γνωστός καλλιτέχνης, Νότης Σφακιανάκης.

Σε χθεσινή του συνέντευξη δήλωσε για ακόμη μια φορά πως δεν έχει ψηφίσει ποτέ του τα κόμματα της κλεπτοκρατίας (ΝΔ - Πασόκ), παρά μόνο ..

ΠΡΟΒΛΕΨΗ- «ΒΟΜΒΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ : «ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ Η’ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ»

«Καμπανάκι» για το τέρας του αποπληθωρισμού σε Ελλάδα και Ευρωζώνη χτύπησε ο Δημήτρης Καζάκης. 


Μιλώντας στον Αιμίλιο Λιάτσο για την κωματώδη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, ο γ.γ. του ΕΠΑΜ πρότεινε να μειωθούν οι φόροι αλλά και να διαγραφούν τα χρέη προς τράπεζες και δημόσιο, ώστε να πέσει πραγματικό εισόδημα στην ελληνική οικονομία και να ενισχυθεί η ζήτηση που καταρρέει.
Δείτε τα βίντεο :

Λιου: Το ΔΝΤ θα συμμετέχει στο ελληνικό πρόγραμμα μόνο με ελάφρυνση χρέους.

Το ΔΝΤ θα έχει χρηματοδοτική συμμετοχή στο ελληνικό πρόγραμμα μόνο εάν υπάρξει γενναία ελάφρυνση του ελληνικού χρέους, δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λιου.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής ...

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.

Του Πέτρου Χασάπη
Κάνουν θανάσιμο λάθος οι δυτικοί, κι εμείς μαζί τους, που νομίζουν ότι το Ισλάμ είναι μια απλή θρησκεία, σαν όλες τις άλλες, η οποία δεν έχει θέση στην πολιτική, στην οργάνωση του κράτους ή την οργάνωση της κοινωνίας. Κάνουν λάθος αν νομίζουν ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να ενσωματωθούν οι ισλαμιστές στο δυτικό μοντέλο.

Το Ισλάμ είναι τα πάντα

Είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο. Είναι ένα ολόκληρο δικαιακό και διοικητικό σύστημα, με την θρησκεία επικεφαλής και την τζιχάντ ως αμυντικό μηχανισμό προστασίας. 

Έτσι βλέπουν τη τζιχάντ οι ....

Associated Press: Το Ισλαμικό Κράτος εκπαίδευσε 400 «μαχητές»για να επιτεθούν στην Ευρώπη.

Το Ισλαμικό Κράτος εκπαίδευσε τουλάχιστον 400 «μαχητές» του, με στόχο να επιτεθούν στην Ευρώπη, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο των ΗΠΑ «Associated Press», επικαλούμενο Ευρωπαίους και Ιρακινούς αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας.

Οι αξιωματούχοι, μεταξύ των ..

Φορολογική λαίλαπα σε κινητή - ακίνητη περιουσία και υπηρεσίες.

Του Τάσου Δασόπουλου
ΙΧ, καύσιμα, ακίνητη περιουσία, κινητή τηλεφωνία, Internet και συνδρομητική τηλεόραση, είναι οι «στόχοι» του οικονομικού επιτελείου για να κλείσει το δημοσιονομικό κενό μέχρι και το 2018 το οποίο έστω και αν κανείς δεν θέλει να το παραδεχθεί έχει τριπλασιαστεί τις τελευταίες ημέρες από τα 1,7 δισ. στα 5,5 δισ. ευρώ.

Τα μέτρα με τα οποία η Ελλάδα θα διασφαλίσει την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ (6,5 δισ. ευρώ) το 2018 βρίσκονται ακόμη στην πρώτη τους ανάγνωση και θα πρέπει να γίνουν αποδεκτά τόσο στην ουσία τους όσο και στην απόδοσή τους από τους δανειστές.

Στην πρώτη συζήτηση ...

Στρατηγός Μανωλάς : Ώρα να μιλήσουμε για την εθνική ασφάλεια!

Image
Η ώρα της ευθύνης έχει έρθει, λέει ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Χρίστος Μανωλάς και εκπέμπει σήμα κινδύνου για τη χώρα μας. Πρέπει να μιλήσουμε τώρα για την εθνική ασφάλεια και να κάνουμε όλα όσα προβλέπουν τα σχέδια και η κοινή λογική για περιπτώσεις κρίσης, υποστηρίζει με γραπτή δήλωσή του στο Onalert.gr. Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Επρεπε να τρανταχτεί το αεροδρόμιο και το μετρό των Βρυξελλών από τις εκρήξεις και να θρηνήσει το Βέλγιο θύματα ,για να αρχίσουμε να ανησυχούμε για θέματα ασφαλείας ή για να το θέσω καλύτερα για την Εθνική ασφάλεια.
Μέχρι σήμερα όποιος τολμούσε να θέσει θέματα εθνικής ασφαλείας και εθνικών συμφερόντων σε σχέση με το προσφυγικό ήταν φασίστας ή δεν...

Γιαλλουρίδης: Να είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο.

Λίγες ώρες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της Ευρώπης, ο Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής και Κοσμήτορας Διεθνών Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου, μιλά στο NEWS 247 επισημαίνοντας την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η Ευρώπη. «Η φλόγα που άναψε καίει τώρα τα σωθικά της», σημειώνει με νόημα

«Υποσχόμαστε στη συμμαχία των σταυροφόρων εναντίον του Ισλαμικού Κράτους ότι θα ζήσουν μαύρες μέρες σε απάντηση για την επίθεσή τους», ανέφερε το ΙΚ αναλαμβάνοντας την ευθύνη των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες, που είχαν ως τραγικό αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 34 άνθρωποι και να τραυματιστούν τουλάχιστον 200.
Το χτύπημα στις Βρυξέλλες ήταν το πλέον ηχηρό. Οι τζιχαντιστές το ...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....."ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ, ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΔΟΘΕΙ"

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννης Μάζης : Θα έχουμε και άλλα αιματηρά χτυπήματα.


Ο γεωπολιτικός αναλυτής Ιωάννης Μάζης μιλώντας στο Ράδιο 9.84 εκτίμησε ότι το χτύπημα στις Βρυξέλλες θα έχει συνέχεια σε άλλο ευρωπαϊκό στόχο , σημειώνοντας ότι η απάντηση των ευρωπαίων ηγετών είναι περισσότερο εσωτερικής κατανάλωσης για τους πολίτες τους με την χρήση του στρατού .
Ταυτόχρονα εκτίμησε ότι...

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ.

Σήμερα, στο σύνολο των γεννήσεων στην Ελλάδα, το 25% περίπου είναι μουσουλμάνοι. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, έτσι που σχετικά σύντομα, οι γεννήσεις από μουσουλμάνες μητέρες θα φτάσουν το 50% του συνόλου. Την ίδια ώρα, εισβάλλουν 3-4.000 μουσουλμάνοι ημερησίως, πολλοί από τους οποίους θα παραμείνουν τελικά μόνιμα στη χώρα. 
Μαζί με τους 130.000 μουσουλμάνους που ζουν στη Δυτική Θράκη, στη Ρόδο, στην Κω, στην Αθήνα και σε διάφορες περιοχές, ο συνολικός  αριθμός των νόμιμων, υπό νομιμοποίηση και παράνομων μουσουλμάνων κατοίκων της χώρας, υπολογίζεται ότι ανέρχεται σήμερα σε 1,5 εκ., σε σύνολο 11 εκ. περίπου συνολικού πληθυσμού. Σήμερα δηλ., οι μουσουλμάνοι που κατοικούν στη χώρα, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέοι,έναντι των γερασμένων Ελληνογενών,ανέρχεται περίπου στο 14%  του συνολικού πληθυσμού.
Η  Ελλάδα πολύ σύντομα, στο ορατό μέλλον, μέχρι το 2025-30, θα έχει.....

Πόρτα έφαγε,από τον Β.Πούτιν,ο Γκορμπατσώφ,αρνήθηκε συνάντηση μαζί του ο Ρώσος πρόεδρος.

1451318379_clnphuxn56w
Είναι κάποιοι άνθρωποι,που έχουν πάνω τους τιμή και υπερηφάνεια και το δείχνουν με κάθε τρόπο.Για άλλη μια φορά ο Β.Πούτιν μας δείχνει τι σημαίνει εθνική αξιοπρέπεια και στέλνει μηνύματα,ειδικά στο εξωτερικό.

Έτσι λοιπόν ο άνθρωπος που κατέστρεψε την χώρα του και δημιούργησε τις προυποθέσεις,γα την αμερικανική παντοκρατορία,ο Μ.Γκορμπατσώφ,ζήτησε συνάντηση με το Β.Πούτιν.Αλήθεια τι είχαν να πούν;


Ο παρασημοφορημένος με το μετάλλιο της τιμής από τους νεοποχίτες του αμερικανικού υπέξ(Βλ.φώτο),είχε πρόσφατα εκφράσει την....

Τι είναι η Ατζέντα 21 που κρύβουν στα φανερά.

Τα μεγάλα μυστικά κρύβονται πάντα σε κοινή θέα 
Τι γνωρίζουμε για την Ατζέντα 21; Σχεδόν τίποτα. Γιατί δεν γνωρίζουμε για την Ατζέντα 21; Γιατί η πληροφόρηση είναι ελάχιστη και διασκορπισμένη εδώ κι εκεί.  Έτσι το φρόντισαν. 
Όμως η Ατζέντα 21 υπάρχει από το 1992, χρονιά υπογραφής της, κι έκτοτε εφαρμόζεται καμουφλαρισμένα, κάτω από ένα προσωπείο το οποίο ονόμασαν "βιώσιμη ανάπτυξη".
Η επίσημη εκδοχή, ή αλλιώς, το όμορφο παραμύθι...
Τον Ιούνιο του 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, δόθηκε τελικά ένα βροντερό παρών από κυβερνητικές αντιπροσωπείες 178 κρατών μελών του ΟΗΕ, μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και άλλων τοπικών αρχών, αντιπρoσώπους αναπτυξιακών και περιβαλλοντικών.....

Με κάθε μέσο η υποταγή λαών και κρατών για τη εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.

Η τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες για πολλούς είναι συνέχεια της επίθεσης των Δίδυμων Πύργων και του χτυπήματος στο Μπατακλάν στο Παρίσι.

Όλες αυτές οι πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις έχουν ένα και κύριο στόχο : την αύξηση των στρατοκρατικών μέτρων κατά των λαϊκών ελευθεριών και την σταδιακή δημιουργία μιας παγκόσμιας δικτατορίας δήθεν για την ασφάλεια των πολιτών.

Ένας βασικός μοχλός προς την κατεύθυνση αυτή που χρησιμοποιείται με τον πιο κατάλληλο τρόπο είναι το Ισλάμ και η μετά τα γεγονότα της Μέσης Ανατολής αθρόα εισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων στις ευρωπαϊκές χώρες, αλλοιώνοντας την .....