Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Θα αποδεχτούμε ωρέ Έλληνες αυτή την τύχη που μας ετοιμάζουν προδότες και κατακτητές;

Ο Α. Σαμαράς γαντζωμένος στην εξουσία, συνεχίζει να εξαπατά τον λαό. 

Από τις πομφόλυγες του success story με την περιβόητη ανάπτυξη που «έρχεται στο 2ο εξάμηνο του 2013», την «τιθάσευση της ανεργίας», το «πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος του χρόνου» και το «βγαίνουμε στις αγορές το 2014», βρισκόμαστε ενώπιον μιας φρικτής πραγματικότητας. 

Αυτής, που ο Σαμαράς και οι δωσίλογοι εκπρόσωποι της δικομματικής συγκυβέρνησης πασχίζουν να κρύψουν από τον λαό: η χώρα μας μπαίνει σε νέα, επαχθέστερη μνημονιακή τροχιά.

Για το αμέσως προσεχές διάστημα, η τρόικα έχει σχεδιάσει το νέο ξεπουπούλιασμα της χώρας και του λαού. 


Οι δηλώσεις Σόιμπλε για δημοσιονομικό κενό 11 δις ευρώ στην Ελλάδα το οποίο θα χρειαστεί να καλυφθεί με νέο πακέτο στήριξης, προδιαγράφουν το σκηνικό που θα κυριαρχήσει από τον Σεπτέμβριο και μετά. 

Πλειστηριασμοί σε εξοχικά και δεύτερα σπίτια!

Εξοχικά, δεύτερη κατοικία, εμπορικά και επαγγελματικά ακίνητα, έχει αποφασίσει η κυβέρνηση να «θυσιάσει», επιδιώκοντας να πειστούν οι δανειστές να διατηρηθεί η απαγόρευση των πλειστηριασμών για την κύρια και μοναδική κατοικία όσων χρωστούν στις τράπεζες και δεν μπορούν να
εξυπηρετήσουν τα δάνειά τους. 


Ακόμη και σ' αυτήν την περίπτωση πάντως οι εξαιρέσεις είναι πολλές, καθώς θα χάσουν το σπίτι τους όσοι διαθέτουν εισόδημα που ξεπερνά τα 20.000 ευρώ ετησίως για τετραμελή οικογένεια ή 7.000-8.000 για τον άγαμο.

Μπρεζίνσκυ: «Οι bloggers καταστρέφουν την Προπαγάνδα των Καθεστωτικών ΜΜΕ. Η «Παγκόσμια Πολιτική Αφύπνιση» δυσκολεύει τον πόλεμο στη Συρία… Σήμερα είναι πιο εύκολο ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ένα εκατομμύριο ανθρώπους, παρά να τους ΕΛΕΓΞΕΙΣ…»

ΞΥΠΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!! Τα blog τους «χαλάνε τη σούπα…» 
Θα επιτεθεί μόνος του ο ΟΜΠΑΜΑ, με τη ….. συνδρομή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ και ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ. Τέτοια ΞΕΦΤΙΛΑ!
Σχόλιο:  Γι αυτό ετοιμάζουν το Γ’ΠΠ ; Είναι πιο εύκολο να μας σκοτώσουν, παρά να μας ελέγξουν…» 
Κάτι ξέρει ο κος Μπρεζίνσκυ, αφού υπήρξε συνιδρυτής της ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, με τον David Rockefeller, το 1973….
Η “Σφραγίδα” της Τριμερούς Επιτροπής: Σε περίοπτη θέση το εβραϊκό αστέρι, το ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ τα κεφάλια της “Λερναίας Ύδρας”… τυχαίο;;;
Κατά τη διάρκεια μιας σύντομης συνέντευξης με τη  DW News Γερμανίας την περασμένη Δευτέρα , ο πρώην Αμερικανός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και ΣΥΝΙΔΡΥΤΗΣ της Τριμερούς Επιτροπής  Zbigniew Brzezinski , σχολίασε τα εξής σχετικά με την αυξανόμενη αναποτελεσματικότητα του πολέμου , λόγω της αυξημένης πολιτικής γνώσης του κοινού :

Eν ψυχρώ δολοφονία!


Από τον Σπύρο Κτενά

Έξαλλοι είναι οι βιομήχανοι της χώρας με τον κ. Σαμαρά και την κυβέρνησή του αφού η εγκληματική αδιαφορία που επιδεικνύει και οι τρομακτικές αυξήσεις στο ενεργειακό κόστος τούς οδηγούν σε μαζικό χαρακίρι. 

Έτσι το τελευταίο προπύργιο της ελληνικής οικονομίας είναι έτοιμο να πέσει, συμπαρασύροντας στην καταστροφή εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες! 

Μετά το «Βατερλό» εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, σφυροκοπείται αλύπητα ο «σκληρός πυρήνας» της οικονομίας.


Ο λόγος για τις μεγάλες βιομηχανικές επιχειρήσεις, οι οποίες η μία μετά την άλλη βάζουν λουκέτο εξαιτίας του ασύλληπτου ενεργειακού κόστους, το οποίο είναι διπλάσιο από τον μέσο όρο της Ευρώπης. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ .


Του Γ.ΔΕΛΑΣΤΙΚ*

Πόλεμο εναντίον της Συρίας ευαγγελίζεται ο υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελος Βενιζέλος. Μέσα στον Σεπτέμβριο προγραμματίζει, βλέπετε, να ταξιδέψει στις ΗΠΑ. 

Οπότε εναρμονίζεται πλήρως με τη φιλοπόλεμη γραμμή της Ουάσιγκτον προκειμένου να ανεβάσει, όπως νομίζει, τις πολιτικές μετοχές του στα μάτια της αμερικανικής ηγεσίας! 

Δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτα το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός αρνήθηκε πεισματικά να τον πάρει κι αυτόν μαζί του, όταν προ μηνός επισκέφθηκε την αμερικανική πρωτεύουσα. Τον εαυτό του και μόνο τον εαυτό του ήθελε να προωθήσει ο .....

ΑΦΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣE ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΝΕΟ ΒΕΤΟ ΒΑΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!

Τρελοί είστε που θα τους δώσετε το λιμάνι του Πειραιά, είπαν ξένοι ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα, που επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του ΟΛΠ. - Μπλόκο στην πώληση του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης από τους προέδρους του ΟΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη και του ΟΛΘ Στέλιο 
Αγγελούδη - Μόνο σε παραχώρηση συμφωνούν, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, όπου το 93% των λιμανιών το έχει το Δημόσιο 


Σε νέα ΔΕΠΑ εξελίσσεται το θέμα με το λιμάνι του Πειραιά και στη θέση της Gazprom βρίσκεται η Cosco! Η Ευρωπαϊκή Ένωση, μετά τους Ρώσους τρίζει τώρα τα δόντια της στους Κινέζους!

Το μήνυμα των Βρυξελλών μετέφεραν στην αρχή της εβδομάδας ομάδα από 15 ευρωβουλευτές από όλα τα κόμματα του Ευρωκοινοβουλίου σε συνάντηση που είχαν με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠ Γιώργο Ανωμερίτη. Γνώστες των προθέσεων της κυβέρνησης να περάσει το πλειοψηφικό πακέτο σε ποσοστό 74% στην Cosco, ωμά, χωρίς καν να τηρηθούν τα προσχήματα με ένα σχεδόν στόμα, αν και ανήκουν σε διαφορετικής πολιτικής ταυτότητας κόμματα, είπαν στον Ανωμερίτη:

– Είστε τρελοί; Πάτε να δώσετε την Ευρώπη στους Κινέζους, προσφέροντάς τους τον Πειραιά;

Δυστυχώς για ακόμα μία φορά δικαιωνόμαστε: Κατάσχουν τις περιουσίες των αγροτών που πίστεψαν στην πράσινη απάτη!!!

Τα γράφαμε από το 2010: Η αειφόρος Ελληνική Γη, μετά το επιδοτούμενο καταστροφικό μπαμπάκι, γεμίζει με επιδοτούμενη φωτοβολταϊκή σαβούρα.

Και ρωτούσαμε πολύ απλά: ΓΙΑΤΙ αφού η επένδυση είναι σίγουρη βρε αγρότη, η τράπεζα σου ζητά προσημείωση της Γης σου και όχι των “μελλοντικών εσόδων”; Και σου δίναμε από τότε την απάντηση: Για να σου την πάρουν φίλε αγρότη. Δεν υπάρχει ΑΕ που να εγγυάται σε προμηθευτή, αγορά προϊόντος σε 5πλάσια τιμή (!) σε βάθος 25ετίας (!!).

«ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΓΙΔΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥΣ»

Τη ληστεία που συντελείται σε βάρος των αγροτών – ιδιοκτητών φωτοβολταϊκών, τα περιουσιακά στοιχεία των οποίων κινδυνεύουν να κατασχεθούν λόγω της αδυναμίας καταβολής του έκτακτου τέλους εισφοράς για τα φωτοβολταϊκά πάρκα, στηλιτεύει με Ερώτησή του

Η ΕΛΛΑΔΑ ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ....

undefined
 · «Η κυβέρνηση Σαμαρά πρέπει πάση θυσία να πέσει, διαφορετικά φοβάμαι θα χυθεί αίμα, θα ζήσουμε έκρυθμες καταστάσεις»

· «Κατάντησαν κολέγιο το στρατό! Η χώρα βγάζει τους φαντάρους εξοδούχους γιατί δεν έχει να τους πληρώσει τα επιρράμματα. 


Τους δίνουν υποχρεωτικές άδειες από τις μονάδες τους από τις 12.00 το πρωί έως τις 12.00 το βράδυ για να μην τους ταΐζουν!

· «Η άμυνα της χώρας είναι σε αποσύνθεση. Δεν κάνουμε τίποτε απέναντι στους Τούρκους. Αφού αποδυναμώνουν την εθνική άμυνα για να δίνουν τα χρήματα στους τοκογλύφους»

ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ - Κόμμα στη Γερμανία: «Να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ για να ανακτήσει την κυριαρχία της»

«Καμία νομισματική ένωση δεν αξίζει τέτοια στέρηση κυριαρχίας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία»(AfD) Αλεξάντερ Γκάουλαντ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αναλάβει την ευθύνη των ελληνικών αποκρατικοποιήσεων εταιρεία
στο Λουξεμβούργο.

Κάλεσε μάλιστα την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη, προκειμένου να ανακτήσει τον έλεγχο της μοίρας της και τη Γερμανία να μην συμμετέχει στη στέρηση των δικαιωμάτων ενός ολόκληρου λαού.

Γιατί γνωστοί οικονομολόγοι προβλέπουν την κατάρρευση της Ελλάδας.

undefined
Στον απόηχο των δηλώσεων Σόιμπλε πως η Ελλάδα θα χρειαστεί ένα νέο πακέτο στήριξης της οικονομίας της και την τοποθέτηση της Ανγκέλα Μέρκελ πως η Ελλάδα δεν θα έπρεπε να έχει γίνει δεκτή στο ευρώ, αρκετοί γνωστοί οικονομολόγοι εκφράζουν όλο και πιο ανοικτά την πεποίθηση τους
πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να αντέξει για πολύ καιρό στην Ευρωζώνη εάν συνεχιστεί η πολιτική της λιτότητας και των περικοπών.

Οικονομολόγοι οι οποίοι κατά καιρούς έχουν ασκήσει έντονη κριτική στην Γερμανία και τον «σκληρό» πυρήνα της Ευρωζώνης όπως ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο Νουριέλ Ρουμπινί και ο Πολ Κρουγκμαν, εκφράζονται όλο και πιο συχνά κατά της πολιτικής λιτότητας και επαναλαμβάνουν την πεποίθηση τους -εκτός του κ. Βαρουφάκη- πως η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα, ενώ προβλέπουν και την κατάρρευση της Ευρωζώνης.

Αποκρατικοποιήσεις - η σιωπή των αμνών.....

Γράφει η Έλενα Μπαρτζού

Μια «ομερτά» έχει απλώσει την σκιά της επάνω από τις αποκρατικοποιήσεις.

Ένα γαϊτανάκι που στήθηκε από μια παρέα λίγων, που κατασπαράζουν πατρίδες, ανθρώπινες

αξίες, όνειρα…

Εταιρίες κολοσσοί, αξιολογημένες τσάτρα πάτρα, τοποθετούνται στο ταμπλό με τα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ» σε τιμή ονειρεμένη για τους φίλους λύκους της αυλής.

Το «σεμνά και ταπεινά» , άλλοτε μέγα σλόγκαν για την τότε κυβέρνηση, έχει δοθεί ως οδηγία με μια μικρή τροποποίηση:- ΦΑΤΕ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ - στα αρπακτικά μικρού βεληνεκούς, κατώτερα στελέχη και άλλους φίλους της αυλής.

Όποιος από αυτούς το αγνοήσει, ή μετρήσει λάθος την δύναμη του, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι. Βλ. περίπτωση Σταυρίδη, που ίσως να μην έφαγε από το «κοκαλάκι» αλλά άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει το «κόκαλο».

Οι ίδιοι οι δανειστές-τοκογλύφοι παραδέχονται ότι θα χρειαστούν τριάντα με πενήντα(!) χρόνια μνημονίων, για να φανεί κάποιο φώς...!!! Πού (μας) πας ρε Καραμήτρο;

Απευθύνομαι και πάλι σε σένα τάχα μου πρωθυπουργέ της χώρας.

Έχεις την απαίτηση να σε θεωρούμε πραγματικό πρωθυπουργό, όταν μόλις χθες, ανοιχτά πλέον, η τρόϊκα ζητάει οι αποφάσεις που αφορούν την Ελλάδα να παίρνονται στην Κομισιόν, κι εσείς να είστε
απλώς τα εκτελεστικά όργανα;

Είσαι πρωθυπουργός εσύ που σε ντιμπέϊτ εκλογών ξένου κράτους, προαναγγέλλεται νέο αναγκαστικό δάνειο και νέο μνημόνιο για την χώρα σου, χωρίς να ερωτηθείς (υποθέτουμε);

Όταν οι ίδιοι οι δανειστές-τοκογλύφοι παραδέχονται ότι θα χρειαστούν τριάντα με πενήντα(!) χρόνια μνημονίων, για να φανεί κάποιο φώς;

Κεμαλικοί: «Ερντογάν ξεκινάς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο».

Στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο θα οδηγήσει ένα χτύπημα στη Συρία, υποστηρίζει το Ρεπουμπλικανικό κόμμα της Τουρκίας. 

Το CHP ακολουθεί μία σταθερά κριτική στάση απέναντι στις επιλογές του ΑΚΡ αναφορικά με την εξωτερική πολιτική της χώρας και προειδοποιεί ότι η 
Τουρκία θα βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα εάν και εφόσον «ανοίξει ο ασκός του Αιόλου» στη Συρία.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει νικητής από έναν τέτοιο πόλεμο» υποστηρίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας ενώ κατηγορεί το κυβερνών κόμμα ότι ενώ όλοι οι κύριοι εμπλεκόμενοι στην κρίση συζητούν το «ιστορικό» αυτό θέμα στα κοινοβούλιά τους η κυβέρνηση της χώρας αρνείται να το θέσει στη βάσανο του πολιτικού διαλόγου.

« Πλησιέστερα σε πυρηνικό όλεθρο απο ποτέ κατά τον Ψυχρό πόλεμο»

«Η Αμερική σε περίοδο παραφροσύνης»

Του Μιχαήλ Στυλιανού

“H Aμερική έχει μπεί σε μια από τις περιόδους της τής ιστορικής παραφροσύνης. Αλλά αυτή
είναι η χειρότερη που θυμάμαι:χειρότερη
από τον Μακαρθυσμό, χειρότερη από τον Κόλπο των Χοίρων και μακροπρόθεσμα εν δυνάμει πιό καταστροφική από τον Πόλεμο του Βιετνάμ.”
Τζων Λε Καρέ

Με αυτή τη διάγνωση του διάσημου συγγραφέα (και πρώην βρετανού κατασκόπου) εμφανίζονται σε απόλυτη σύμπνοια εξέχοντες Αμερικανοί πολιτικοί, συντηρητικής τοποθέτησης και υψηλής νοημοσύνης και καλλιέργειας, αυτές τις μέρες σχεδιασμών παραβίασης στη Συρία της πέμπτης πύλης στη κόλαση ενός διεθνούς καθεστώτος βίας, ανομίας, βαρβαρότητας και σκοταδισμού- μετά την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ και τη Λιβύη.

Ο Σμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, άλλοτε σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου Κάρτερ,Καθηγητής στο πανεπιστήμιο Τζών Χόπκινς και πασίγνωστος συγγραφέας γεωπολιτικής, σε τελευταία συνέντευξή του στην επιθεώρηση «Το Εθνικό Συμφέρον», καταδικάζει την ασκούμενη πολιτική στη Συρία, περιγράφει τον Ομπάμα παρασυρόμενο από Σαουδαραβία,Κατάρ και Τουρκία, χωρίς σχέδιο για την επόμενη μέρα και επιλέγοντα ως συμμάχους τούς πιό μισητούς στον αραβικό κόσμο Αγγλο-Γάλλους αποικιοκράτες, για μιά πολεμική επιχείρηση με σκοτεινή στρατηγική.

ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ !! ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ.....ΑΔΕΛΦΙΑ !!

 
ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΤΑΙΝΙΑ
Μια ταινία του Γιάννη Γιουλούντα (Αύγουστος 2013 Διάρκεια 89')

Διαθέσιμο σε ελεύθερη κυκλοφορία. Μπορείτε να αντιγράψετε την ταινία και οργανώσετε δωρεαν δημόσιες και ιδιωτικές προβολές (Creative Commons).

Μουσική: Τα Λιμάνια Ξένα, Cyril Gontier, Serge Utge-Royo, Jean-Francois Brient, Χασμωδία, Raoul Vaneigem, Madame Nesia, Martyn Jacques, Μεθυσμένα Ξωτικά, Horror Vacui, Alpha Bang

Ελληνικοί Υπότιτλοι: Λίζα Γιουλούντα

Μέχρι πότε θα τους ανεχόμαστε, άραγε?

Πόσοι άραγε, με σώα ακόμα τα φρένα τους και χωρίς προσωπική ή άλλη ιδιοτέλεια, έχουν απομείνει να τρέφουν εκτίμηση στην σημερινή Βουλή των Ελλήνων? 
Πόσοι, παρεκτός αυτών των εκλεκτών, εναπομεινάντων συνδαιτυμόνων στο ατέλειωτο φαγοπότι του κρατικοδίαιτου παρασιτισμού... 
Η σημερινή Βουλή –και να μου το θυμηθείς καλό μου πληκτρολόγιο- θα γραφτεί στα κιτάπια της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας ως η κατεξοχήν «Βουλή των Αχρησίμευτων».
Τους μισούς τους βουλευτάδες μας τους οικτίρουμε επειδή στην τελευταία για τους περισσότερους από αυτούς, βουλευτική θητεία, άβουλοι και μοιραίοι, στηρίζουν με σκυμμένα τα κεφάλια την κυβέρνηση των Ολετήρων. 

Ήρωες είναι οι άλλοι ,οι πρωταγωνιστές πίσω από τα φώτα , ο απλός λαός, ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!



Πόσα θύματα;; 
Πόσα τραύματα;; 
Πόσα χαμένα όνειρα θα πρέπει να σβήνει μέρα με τη μέρα αυτή η χώρα;; 

Κάθε σπίτι και ένα μαύρο στίγμα αυτής της χώρας που πολλές φορές αισθάνεσαι να σε χτυπάει αλύπητα. 
Αμέτρητες τραγωδίες, αμέτρητα ερωτηματικά και αναπάντητα γιατί.

Είμαστε στη χώρα της αλλοτρίωσης , του εφήμερου και του εποχικού , του επίφοβου και του παρακινδυνευμένου.