Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Από την εκπομπή "Ελεύθερος σκοπευτής" (24/10/13) του Γ. Τράγκα στο κανάλι "Ε".







Από την εκπομπή "Ελεύθερος σκοπευτής" (24/10/13) του Γ. Τράγκα στο κανάλι "Ε" (τέως 902) και σε θέμα με βαρύγδουπο τίτλο "Ανατομία ενός εγκλήματος", όπου παρίστανται βουλευτές της Χρυσής Αυγής μετά την άρση της ασυλίας τους (Κασιδιάρης, Αντώναρος, Ηλιόπουλος, Μίχος και Ζαρούλια). Στην ουσία ο Τράγκας με τις "τάχα" μου καίριες ερωτήσεις του αλλά επιλεγμένες και όχι πλήρεις (γι' αυτό τις λέω πονηρές), δίνει την ευκαιρία στους βουλευτές να αντικρούσουν όσο μπορούν τις κατηγορίες εναντίον τους (που για κάποιες μπορεί πράγματι να μην υπάρχουν τεκμηριωμένες αποδείξεις).

Η παγκόσμια απειλή της παγκοσμιοποίησης..


Παρόμοια με ότι έπραξε επί αιώνες το Βατικανό στο όνομα του Καθολικισμού το πράττει σήμερα η λεγόμενη δυτική συμμαχία (ΗΠΑ και πρόθυμοι σύμμαχοι) χρησιμοποιώντας μια νέα μορφή παγκόσμιας θρησκείας γνωστή ως «δημοκρατία» ή και ως «παγκοσμιοποίηση», με στόχο την καταστροφή κρατών και εθνών. 


Όπως κάποτε οι αυτοκράτορες έτσι και οι σημερινοί «δημοκρατικοί αυτοκράτορες» αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. 

Όπως στον μεσαίωνα έτσι και σήμερα διαχέονται ψευδείς έννοιες στην κοινωνία με σκοπό την ευκολότερη διαχείριση της και τον εξανδραποδισμό της.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς αυτή η πολιτική της δυτικής συμμαχίας έγινε τόσο ισχυρή. 


Απάντηση: φταίμε όλοι εμείς που συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα. Και εξηγούμεθα γιατί. 

Εάν απεγνωσμένα επιζητούμε την εκμάθηση της γλώσσας τους (αγγλικά). 

Εάν θέλουμε να τραγουδάμε τα τραγούδια τους. Εάν θέλουμε να χορεύουμε με την μουσική τους. Εάν βλέπουμε τον κινηματογράφο τους. Εάν αντιγράφουμε την μόδα τους. Εάν τρώμε ότι τρώνε αυτοί. 

Εάν εμπορευόμαστε με το νόμισμά τους. Εάν δεχόμαστε την πληροφόρηση από τα προπαγανδιστικά τους ΜΜΕ (CNN, BBC, τουρκοκάναλα). 

ΚΑΛΟ...GRABIA...ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Κρούομεν το κώδωνα του κινδύνου για την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος.

Οι φωτογραφίες και  τα video που κυκλοφόρησαν στα διάφορα ΜΜΕ,κάνουν τους Έλληνες  να τρομάζουν για τα γεγονότα που θα βιώσει ο Έλληνας στο μέλλον .

Οι πολιτικοί, και η Δικαιοσύνη, δεν ενδιαφέρονται για τη ζωή που θα ζήσουν τα παιδιά τους και τα εγγονάκια τους στο λίαν προσεχές μέλλον. Η Ευρώπη μαζί με την Ελλάδα θα ζήσουν τον εφιάλτη του Ισλάμ σε λίγα χρόνια εάν δεν ληφθούν γρήγορα αποφάσεις.Βλέπε τα γεγονότα λαθρομετανάστευσης στην Ιταλία, περιοχή Σικελίας, νήσου Λαμπεδούσας.
Δυστυχώς δεν υπάρχει  νομοθεσία που να ορίζει ποσόστωση  λαθρομεταναστών-μεταναστών σε αναλογία με τους γηγενείς.
Η Ν.Τ.Π. βασιζόμενη στη μη ύπαρξη σχετικής νομοθεσίας, επέβαλλαν τη συνθήκη Δουβλίνο 2 για τους δικούς τους στόχους & σκοπούς.
Ισχύει ο εκάστοτε κατά τόπους και κράτη, μεταναστευτικός  νόμος.

Οι εφιάλτες πολιτικοί  έχουν κάνει νόμους «με το τσουβάλι»  λέει ο λαός, ένα νόμο για ποσόστωση των παράνομων μεταναστών δεν ξέρουν να κάνουν, για να προστατέψουν τον Ελληνισμό!!!

Θα γίνουμε εμείς οι προδότες του Έθνους ή θα αντιδράσουμε;

 Χθες ήρθε στο γραφείο μου ένας φίλος και μου επισήμανε κάτι που με πάγωσε. Κάτι που δεν το είχα σκεφτεί με αυτόν τον τρόπο.

Όταν, πάνω στη συζήτηση του είπα ότι η επιτήρηση στη χώρα μας προβλέπεται να συνεχιστεί μέχρι το 2064 και βλέπουμε, δηλαδή μέχρι τότε που θα εξοφλείται περίπου η τελευταία δόση της τρόϊκας και όταν τα παιδιά μας θα είναι παππούδες και θα έχουν τα δικά τους παιδιά και εγγόνια, μου επισήμανε το εξής:
«Το πρόβλημα για το σύστημα είμαστε εμείς σήμερα και όχι οι επόμενες γενιές. Εμείς είμαστε ο σημαντικός ιστορικός κρίκος που θέλουν να σπάσουν. Γιατί εμείς είμαστε εκείνοι που ξέραμε πως ήταν τα πράγματα πριν και αντιδρούμε. Αν καταφέρουν να σπάσουν εμάς, το παιχνίδι τελείωσε. Μετά από εμάς, οι επόμενες γενιές θα βρίσκουν ως κάτι το φυσιολογικό αυτό που θα τους συμβαίνει. Επομένως δεν πρόκειται να αντιδράσουν».
Όταν το συνειδητοποίησα αυτό πάγωσα.

Βόμβα από τον Όλι Ρεν: Η Ελλάδα θα είναι σε επιτήρηση για πολλά χρόνια ακόμα....

 Σε καθεστώς πολυετούς αυξημένης δημοσιονομικής επιτήρησης θα παραμείνει η Ελλάδα έως ότου αποπληρώσει το 75% των δανείων που έχει λάβει από την Ευρωζώνη και τον Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF) ξεκαθάρισε ο...αρμόδιος Επίτροπος για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, Όλι Ρεν.


Αναλυτικότερα, σε απάντηση που έδωσε ο κοινοτικός επίτροπος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη, κατά τη Διακοινοβουλευτική Συνδιάσκεψη στο Βίλνιους, για το καθεστώς «ενισχυμένης επιτήρησης» κάθε χώρας μετά το Μνημόνιο, μέχρι την αποπληρωμή του 75% του χρέους, είπε ότι «θα δοκιμάσουμε σύντομα, από τον Ιανουάριο του επόμενου έτους, τόσο τη Συνθήκη για το Ευρώ όσο και για τον ESM, και τότε θα ισχύει ότι, εφόσον το όριο του 75% δεν έχει επιτευχθεί, η επιτήρηση θα συνεχίζεται».

«Το πόσο ακόμα χρόνο (επιτήρηση) θα σημαίνει αυτό για την Ελλάδα, είναι ολοφάνερα ακόμα νωρίς....

Το χρυσάφι φυτρώνει στα δέντρα: Μυστικό πολλών καρατίων κρύβεται στα φύλλα των ευκάλυπτων.

Συχνά μικροί ακούγαμε την φράση «το χρυσάφι δε φυτρώνει στα δέντρα». Την έκφραση αυτή έρχεται να διαψεύσει περίτρανα μία νέα έρευνα από την Αυστραλία, που αποδεικνύει ότι τα φύλλα των ευκαλύπτων κρύβουν μέσα τους πραγματικό χρυσάφι....

Οπως εξηγούν οι Αυστραλοί επιστήμονες με επικεφαλής τον Μέλβιν Λίντερ από το πρακτορείο Επιστημών της Γης και Αξιολόγησης Πηγών CSIRO, οι ρίζες των ευκάλυπτων μπορεί να ψάχνουν σε βάθος μεγαλύτερο από 40 μέτρα αναζητώντας νερό.


Στα πλαίσια της έρευνας, οι επιστήμονες συνέκριναν τα φύλλα ευκαλύπτου σε περιοχές κοντά σε ορυχεία χρυσού στη Δυτική Αυστραλία με φύλλα από δέντρα 800 μέτρα μακριά. 


Μεγάλωσαν και ευκαλύπτους σε θερμοκήπια με χώμα δόση με σωματίδια χρυσού , καθώς και σε κανονικό χώμα, χωρίς χρυσό.

Αυτό που ανακάλυψαν είναι ότι τα φύλλα των δέντρων αποθηκεύουν σωματίδια .....

Οι απόστρατοι διαψεύδουν ότι κάνουν κόμμα, αλλά…


Βιάστηκαν όσοι χθες διέδιδαν ότι απόστρατοι αξιωματικοί ιδρύουν κόμμα. 

Όπως πληροφορούμαστε από καλά ενημερωμένες πηγές η « Δημοκρατική Παρέμβαση» δεν είναι πολιτική κίνηση ή πολιτικός φορέας.

Πρόκειται, λένε οι ίδιες πηγές, για πολιτικό φόρουμ. Δηλώνουν ότι είναι ...
«ευρωπαϊστές» αλλά κατά της «αποικιοποίησης» της Ελλάδας και απευθύνουν κάλεσμα για συγκρότηση «Ενιαίου Λαϊκού Εθνικού Μετώπου».

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, έχουν γίνει 28 παραιτήσεις μελών της Κεντρικής Επιτροπής από το Κόμμα των Αποστράτων και προσχωρούν στη νέα κίνηση και αναμένονται και νέες.

Τα τηλέφωνα 35 αρχηγών κρατών παρακολουθούσαν οι ΗΠΑ .

Την αποκάλυψη έκανε η Guardian, δημοσιεύοντας ένα έγγραφο φωτιά από το περιβόητο αρχείο του Εντουαρντ Σνόουντεν. 

Του πρώην αναλυτή της NSA, που αποκάλυψε αρχικά το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων των Αμερικανών.

Αν όλοι ακολουθούσαν το παράδειγμα της Ανγκελα Μέρκελ, τις επόμενες ημέρες ο Μπαράκ Ομπάμα δεν θα έκανε τίποτα άλλο πέρα από το να απαντά σε μία και μόνο ερώτηση: 


«Παρακολουθείς το τηλέφωνό μου;». 

H Kαγκελάριος ήδη επικοινώνησε με τον προέδρο των ΗΠΑ την Τετάρτη, όταν δημοσιεύματα ανέφεραν πως η NSA άκουγε τις συνομιλίες της.

Οπως προκύπτει όμως τώρα, η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ παρακολουθούσε τα τηλέφωνα 35 ηγετών από όλο τον κόσμο.

Σύμφωνα με το ...

ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΣ....;;;;;;; ΒΙΝΤΕΟ...




Δεν περναει μερα που να μη σκεφτομαι που πηγε αυτος ο ανενταχτος ανθρωπος που λεγεται Ελληνας...

Καθε μερα το συζηταω οπου κι αν βρεθω και φανταζομαι μαζι μ εμενα κι αλλοι πολλοι...

Σπανια πλεον συναντω καθαρα βλεματα...βλεπω ματια που κοιταζουν προς τα κατω λες και νιωθουν ενοχες...


Τι να φταιει αραγε που ενας λαος που για ψυλου πηδημα εβγαινε στους δρομους ακομα και για τα πιο απιστευτα αιτηματα να εχει γινει κακομοιρης και φοβισμενος..
.
Δε θα ψαξω να βρω βαθυστοχαστες απαντησεις γιατι τα καλυτερα πραγματα...ειναι τα απλα πραγματα.Το ιδιο συμβαινει και με τις απαντησεις....

684% αυξήθηκαν οι φόροι ακινήτων μέσα σε 5 χρόνια! Επταπλασιάστηκαν!


Οι φόροι στην ακίνητη περιουσία αυξήθηκαν σε πέντε χρόνια κατά 684,4%. Σύμφωνα με την Καθημερινή, το 2014, το υπουργείο Οικονομικών θα βεβαιώσει φόρους ύψους 3,6 δισ. ευρώ στους φορολογουμένους, όταν το 2009 οι φόροι στην περιουσία δεν ξεπερνούσαν τα 526 εκατ. ευρώ.



Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ενδεικτικά είναι τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, που δείχνουν τις τεράστιες επιβαρύνσεις των ακινήτων τα τελευταία χρόνια:

*Το 2009 καταβλήθηκαν 526 εκατ. ευρώ.

*Το 2010 εισπράχθηκαν 487 εκατ. ευρώ.

*Το 2011 οι εισπράξεις ανήλθαν σε 1,17 δισ. ευρώ.

*Το 2012 οι εισπράξεις εκτοξεύθηκαν στα 2,75 δισ. ευρώ.

*Το 2013 υπολογίζεται να εισπραχθούν 2,75 δισ. ευρώ.

*Το 2014 εκτιμάται ότι θα εισέλθουν στον κρατικό κορβανά 2,9 δισ. ευρώ.

Σημειώνεται ότι το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων το 2014 με την εφαρμογή του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων ανέρχεται στο ποσό των 3,6 δισ. ευρώ.

Έτσι θα μας αγοράσουν όλους.

Του Γιώργου Κράλογλου

Από τα βιομηχανικά εργοστάσια και τις τουριστικές επιχειρήσεις με μεγάλες εκτάσεις, σε διακεκριμένες περιοχές, επεκτείνονται και στα στεγαστικά δάνεια ακόμη και πρώτης κατοικίας.
Το «κοράκια» αγοράς χρεών που «αξιοποιούν» την αγωνία των Τραπεζών και τους «διευκολύνουν» αγοράζοντας τσουβάλια με χρέη επιχειρήσεων πέρασαν τώρα και στα στεγαστικά δάνεια πάσης φύσεως ακινήτων.

Ποιοι είναι; 

Πάνω σε τοίχο έπεσε ο Σαμαράς μιλώντας στη Μέρκελ.

Τι είπαν στο τετ α τετ Σαμαράς – Μέρκελ


Κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Μαριάνο Ραχόι είχε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες ο Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).

Η συνάντησή Σαμαρά – Μέρκελ διήρκεσε περί τα 20 λεπτά και όμως αναφέρουν πληροφορίες από την ελληνική πλευρά, ο πρωθυπουργός διεμήνυσε στην Γερμανίδα καγκελάριο ότι οι έλληνες δεν αντέχουν και άλλα μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα.

Όπως έλεγαν συνεργάτες του πρωθυπουργού, το θέμα του χρέους πρέπει να διευθετηθεί πριν από τις ευρωεκλογές, δίνοντας έτσι και το στίγμα του πλαισίου συζήτησης που είχαν οι κ.κ. Σαμαράς και Μέρκελ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Μέρκελ ξεκαθάρισε στον Έλληνα πρωθυπουργό πως η Ελλάδα ....

Όσα δεν τολμούν να πουν οι δικοί μας Αρχηγοί για τις επιπτώσεις των περικοπών στις ΕΔ.

“Οι περικοπές που θέλετε να επιβληθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις θα απειλήσουν σοβαρά τις επιχειρησιακές ικανότητες του Στρατού. Τα κονδύλια μειώνονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Οι περικοπές θα προκαλέσουν αστάθεια και αβεβαιότητα και καθιστούν αδύνατη την υλοποίηση οποιουδήποτε σχεδιασμού για νέα όπλα αλλά θα έχουν επιπτώσεις και στη συντήρηση.Με λίγα λόγια, ο στρατός αντιμετωπίζει μια άνευ προηγουμένου πρόκληση όσον αφορά οποιαδήποτε παροχή υλικού στους στρατιώτες τώρα και στο μέλλον.


Οι μειώσεις μέχρι και το 2021 απειλούν να “εξαφανίσουν” τις επενδύσεις σε στρατιωτικό εξοπλισμό”.

Αυτά και πάρα πολλά άλλα ενδιαφέροντα όσο και ανησυχητικά ειπώθηκαν δημοσίως από στρατιωτικούς σε πολιτικούς. 

Όχι Αρχηγούς Γενικών Επιτελείων, αλλά από ανώτερους αξιωματικούς που υπηρετούν σε καίριες επιτελικές θέσεις.
Και βέβαια όλα αυτά ειπώθηκαν στις ΗΠΑ μόλις προχθές ενώπιον του Κογκρέσου. 

1940 - ΟΧΙ σε όλα, 2010- ΝΑΙ σε όλα, 2013- Πάρτε τα όλα η φύγετε τώρα...;

Πολλές φορές η επικεφαλίδα είναι από μόνη της κείμενο, δίχως να χρειάζονται περισσότερα λόγια. 

Όμως θα επιμείνουμε στην ιστορική λέξη ΟΧΙ του έπους του 40 που μπορεί να μας φιλοτιμήσει όψιμα να ξυπνήσουμε από τον πνευματικό ¨¨αεροψεκασμό¨¨ της σημερινής ακηδίας 

μας. Από εμάς εξαρτάται αν το ΟΧΙ του 40 θα είναι και το τελευταίο ΟΧΙ που είπε η Ρωμαίικη Ράτσα.

Λοιπόν λεβέντες και λεβέντισσες πάμε παρακάτω...

Ήμουν από τους τυχερούς γιατί τα πρώτα παραμύθια που άκουσα και ζωγραφίσθηκαν με ανεξίτηλα χρώματα στην παιδική ψυχή ήταν του μακαρίτη παππού μου Κώστα που συμμετείχε σε πολεμικές επιχειρήσεις στην Βόρειο Ήπειρο το 40 και τις μετέτρεψε σε ιστορικά ακούσματα. 


Κάθε φορά όμως που σαν παιδάκι αντίκριζα το πληγωμένο χέρι του καταλάβαινα ότι δεν ήταν παραμύθια αλλά ...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ "Σφάζουν" τους εργαζόμενους στα... πόδια τρόικας & επιχειρηματικών συμφερόντων..

Κατάργηση του ορίου των απολύσεων για τις μεγάλες επιχειρήσεις που είναι στο 5% και πλήρης απελευθέρωση τους, ζητάει η τρόικα και τα επιχειρηματικά συμφέροντα στην Ελλάδα και η κυβέρνηση δηλώνει έτοιμη να θυσιάσει στο βωμό του μνημονίου ότι έχει απομείνει από τα εργασιακά δικαιώματα των πολιτών.
Θέλουν να επιβάλουν εργασιακή «ζούγκλα» στη χώρα που μετρά απώλειες 1.000.000 θέσεων εργασίας την περίοδο 2010-2013 και η ανεργία εκτοξεύεται στο τέλος του 2013 στο 29% σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου της ΓΣΕΕ.
Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και αναφέρουν πώς οι θέσεις εργασίας δεν θα ανακτηθούν ούτε τα επόμενα 20 χρόνια. 
Πόσο μάλλον όταν η κυβέρνηση συνεχίζει ...

Ελευθερία χαμένη..

 

"Πνεύμα εσύ της Λευτεριάς! 
Σαν στης Φυλής το φρύδι ,στοίχειωσες τον Θρασύβουλο κι αυτή τη συντροφιά του,μπορούσες άραγε να ιδείς, την ώρα τη στεναχτική
που σκιάζει σου την καλλονή της αττικής πεδιάς σου;...

Δεν είναι τριάντα οι τύραννοι που μ' άλυσσες σε δένουν
μα ο κάθε βάρβαρος μπορεί τη γη σου ν' αφεντεύει
ούτε οι γιοί σου εγείρονται, βογγάνε ματαιωμένοι
τρέμουν το κνούτο της Τουρκιάς, έχοντας σκλάβοι γεννηθεί......

ΒΙΝΤΕΟ. AΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ "ΚΑΙΕΙ" ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. "ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΗΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" .ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ;;;;;

Μια αποκάλυψη-βόμβα, που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής έκανε σήμερα το πρωί ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτης. 

Υποστήριξε πώς οι διώξεις σε βάρος των βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπαγορεύτηκαν από τις ΗΠΑ και την Κομισιόν, ενώ εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης, λέγοντας πώς «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο».
«Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. 

Χάιλ Μάκη !! O Μάκης ο Φασίστας και η νεοναζιστική προπαγάνδα


Ο επιχειρηματικός όμιλος της οικογένειας Δασκαλοκάτι, που διαχειρίζεται 22 πολυτελή ξενοδοχεία στην χώρα μας, χρωστάει από φόρους στο κράτος 500 εκ ευρώ και δεν δίνει δεκάρα. 

Οι «ανεξάρτητοι παραγωγοί ηλεκτρικής ενέργειας ,Μυτιληναίος, Βαρδής, Τέρνα Ενεργειακή, Περιστέρης,Ψυχάρης, Μελλισανίδης χρωστάνε 400 εκ. ευρώ στη ΔΕΠΑ, δεν δίνουν δεκάρα και θέλουν «κούρεμα». 

Που οδεύομεν; Ντοκουμέντο σοκ για το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Φωτογραφία σοκ από το παρελθόν. Συνέντευξη Τύπου του υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Φίλιππου Πετσάλνικου με τον σύμβουλο του Χαράλαμπο Βουρλιώτη που σήμερα είναι αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου. 

Αυτομάτως τίθενται σοβαρά ερωτηματικά για την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης ....

ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ Κατασχέσεις και για οφειλές σε Ασφαλιστικά Ταμεία.

Τα χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία μπορούν να οδηγήσουν σε κατάσχεσεις λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων ακόμη και αν έχει πληρωθεί ένα μέρος τους. Αυτό αναφέρει απόφαση του υπουργού Εργασίας σε περίπτωση που ο οφειλέτης δεν έχει υπαχθεί σε ρύθμιση.
Η απόφαση είναι ρητή. Ακόμη και εάν ο οφειλέτης έχει προχωρήσει σε αποπληρωμή μέρους του ποσού που οφείλει δεν αναστέλλεται η κατάσχεση. Μόνο η υπαγωγή σε ρύθμιση σώζει.
Αναλυτικά:
Α. Διαβίβαση της Πράξης Βεβαίωσης Οφειλής στο Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών (ΚΕΑΟ).
1. Οι ασφαλιστικοί οργανισμοί διαβιβάζουν την Πράξη Βεβαίωσης Οφειλής που εκδίδουν στο ΚΕΑΟ, εντός μηνός από τη σύνταξή της.
2. Η διαβίβαση των Πράξεων από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς στο ΚΕΑΟ γίνεται αυτοματοποιημένα, μέσω μηχανογραφικής εφαρμογής.

Αποχαυνωμένοι, μοιραίοι, έρμαια της τύχης, περιμένουμε μια ερμηνεία της κατάστασης από τον ψεκαστή μας.

Ποιοί είναι τελικά ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα διάσωσης; 

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από μια ελίτ που κάνει γερές μπίζνες αυτή τη στιγμή, τους παρατρεχάμενους που κρατάνε τα μπόσικα, τους κυβερνώντες που κρατάνε με τα δόντια τις καρέκλες τους και ένα κομμάτι από το πλήθος, που κινείται παρασιτικά με διαφόρους τρόπους, και δεν ενδιαφέρεται ούτε τι συμβαίνει γύρω του, ούτε αν καν αν γίνει τη Δεύτερη ή και Τρίτη παρουσία; 

Το μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας είναι ευχαριστημένο; 

Δεν είναι , με τίποτα. Αντίθετα είμαστε όλοι βυθισμένοι σε ένα χάλι που δεν έχει προηγούμενο. 

Ο ιδιωτικός τομέας; 

Κινείται μεταξύ χιλιάδων κακοπληρωμένων σκλάβων και αμέτρητων λουκέτων. Οι άνεργοι; 


Δεν χρειάζεται καν ανάλυση για τη κόλαση της ανεργίας. Είναι το χειρότερο σκιάχτρο που ορθώνεται απειλητικά πάνω από τα κεφάλια ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Βολεμένων και αβόλευτων. 

Ο καθένας πλέον είναι ένας εν δυνάμει άνεργος. Οι φορολογούμενοι από τη μια άκρη της επικράτειας μέχρι την άλλη ζουν στο χάος των λογαριασμών από χαράτσια κάθε είδους. 

Ένα πακέτο κολλημένο στο τοίχο του σπιτιού που στις περισσότερες οικογένειες πλέον είναι σε εκκρεμότητα χωρίς ορίζοντα χρόνου, για το πότε θα τακτοποιηθεί. 


Η σχέση με τις τράπεζες; Με τις εισπρακτικές, με τα δημόσια ταμεία; Φόβος, ανασφάλεια, απειλές, καμένα χαρτιά όλοι απέναντι στους περίφημους μηχανισμούς διάσωσης. 

ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΕ Η 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.

Κωνσταντίνος Ε. Νούσκας

Υποστράτηγος - Ε. Α 

ΣΤΙΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 ο υπουρ­γός των εξωτερικών της Ιταλίας κόμης Τσιάνο, έγραφε στο ημερολόγιο του:

«Ο Ντούτσε επανέρχεται. Συνέταξε μια επιστολή δια τον Χίτλερ επί της γενικής καταστάσεως. 


Υπαινίσσεται επίσης εις αυτήν την επικειμένην ενέργεια μας εις την Ελλάδα, αλλά δεν καθορίζει ούτε την μορφήν ούτε την ημερομηνίαν, διότι φο­βείται μήπως τον σταματήσουν δια μίαν ακόμη φοράν. 

Πολλαί ενδείξεις μας κά­νουν να πιστεύσουμε ότι εις το Βερολίνον δεν βλέπουν με πολύ ενθουσιασμό την πορεία μας προς Αθήνας. 

Η ορισθείσα τώρα ημερομηνία είναι η 28η Οκτωβρί­ου... Αρχίζω να συντάσσω το τελεσίγρα­φο, το οποίον ο Γκράτσι θα επιδώσει εις τον Μεταξά εις τας 2 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου. Φυσικά είναι ένα κείμενον το οποίον δεν αφήνει διέξοδον εις την Ελλάδα. 

Ή θα δεχθεί κατάληψιν ή θα υποστεί επίθεση...».