Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

«ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ» ΦΥΓΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ...

Το «μεγάλο» Ισραήλ προ των πυλών! Όπως αναφέρεται το τελευταίο έτος 2015 έσπασε ρεκόρ το ρεύμα φυγής Εβραίων από την Ευρώπη και την βόρειο Αμερική προς το Ισραήλ, με ότι μπορεί να σημάνει αυτό.
Ο αριθμός των Εβραίων που μετοίκισαν στο Ισραήλ είναι ο μεγαλύτερος εδώ και δώδεκα χρόνια και δείχνει πως ή κάτι περιμένουν, ή κάτι προσπαθούν να αποφύγουν, ή το πιο πιθανό να επιτύχουν και για τον λόγο αυτό πηγαίνουν προς το Ισραήλ παρά του ότι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή είναι εκρηκτική και ανά πάσα στιγμή μπορεί ...

Στα «κοράκια» και η μοναδική κατοικία!- Εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες πήραν ήδη την «πρώτη επιστολή»

Με μια δεύτερη συστημένη επιστολή -σε αρκετά πιο αυστηρό ύφος και τόνο- ξεκινά η νέα χρόνια για τους κόκκινους δανειολήπτες που δεν ανταποκρίθηκαν στις αρχικές επιστολές που έστειλαν οι τράπεζες. 

Οι επιστολές που έστειλαν οι τράπεζες αποτελούν την τελευταία ευκαιρία συμβιβασμού, καθώς όσοι δανειολήπτες δεν ανταποκρίθηκαν συμπληρώνοντας την τυποποιημένη κατάσταση
οικονομικής πληροφόρησης που συνοδεύει τις επιστολές των τραπεζών κινδυνεύουν άμεσα να θεωρηθούν μη συνεργάσιμοι, γεγονός που επιτρέπει στις τράπεζες να προβούν σε καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και συνεπώς να κινήσουν διαδικασίες πλειστηριασμού. 
Ταυτόχρονα οι τράπεζες, εκτός από τις επιστολές τελευταίας ευκαιρίας στους δανειολήπτες, προετοιμάζονται για να διαχειριστούν τον όγκο των κόκκινων δανείων. 

Στο πλαίσιο αυτό έχουν ξεκινήσει επαφές μεταξύ τους προκειμένου να καταλήξουν σε ένα μοντέλο που θα επιτρέπει χωρίς ........φορολογικά και άλλα διαδικαστικά εμπόδια τη μεταβίβ

Ο πρώην "οικονομικός" δολοφόνος Τζον Πέρκινς αποκαλύπτει: "Έτσι αρπάξανε τον ορυκτό πλούτο Ελλάδας-Κύπρου οι δανειστές" ΒΙΝΤΕΟ

Πως Ελλάδα και Κύπρος "αλυσοδέθηκαν" στα μνημόνια με αντίτιμο τον ορυκτό τους πλούτο αποκαλύπτει στον κυπριακό Τύπο ο Τζον Πέρκινς ο άνθρωπος που κάποτε δούλευε σαν "οικονομικός δολοφόνος" λαών και κρατών.
Ο Τζον Πέρκινς δεν δίστασε να μιλήσει ακόμα και για "θανάτους και αντροπές προέδρων και πολιτικών ηγετών" (i' ve seen presidents die έλεγε ο μυστηριώδης άνδρας με το τσιγάρο το στόμα στην διάσημη σειρά X-Files που είχε ως αντικείμενο θεωρίες συνωμοσίας, που τελικά αποδεικνύονται ότι έχουν μεγάλη επαφή με την πραγματικότητα) που δεν είχαν δεχτεί να υποδουλώσουν οικονομικά τις χώρες τους, φέρνοντας στο μυαλό την ανατροπή της κυβέρνησης Κ.Καραμανλή το 2009 και το υπό δικαστική διερεύνηση σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού, που εκείνη την περίοδο είχε πραγματοποιήσει "άνοιγμα" στην Μόσχα, κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε αμερικανικούς κύκλους.
Σε αποκλειστική συνέντευξη στη «Σ» ο 70χρονος συγγραφέας, ο οποίος δηλώνει εκ των υπαιτίων για την οικονομική καταστροφή αναπτυσσόμενων χωρών, αναφέρει πως η Κύπρος παρουσιάζει κοινά συμπτώματα, αλλά για να μπορούν να εξαχθούν τα όποια συμπεράσματα θα πρέπει να δημοσιοποιηθούν οι όροι των κρατικών συμβολαίων, που υπογράφτηκαν με τις ξένες εταιρείες που....

ΒΡΘΗΚΕ ΤΟ «ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ 15.000.000!!!

ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΣΟΚ
ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ…
Αντιμέτωπα με βαριές κακουργηματικές κατηγορίες για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, θα βρεθούν πολύ σύντομα πολλά κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μετά από τον εντοπισμό του «Μαύρου Ταμείου» του Κόμματος το οποίο ήταν τίγκα στα εκατομμύρια. Στην Χαριλάου Τρικούπη Ορκωτοί Λογιστές ανακάλυψαν το κρυφό ταμείο, που «γέμιζε» με τις χορηγίες από τις μίζες. Σε χρηματοκιβώτιο βρέθηκε το μυθικό ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ σε μετρητά!
Το ταμείο αυτό ήταν μυστικό και το χειρίζονταν ο εκάστοτε πρόεδρος και .......έμπιστο στέλεχος της ηγεσίας του κόμματος, εν

ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα όσα γράφονται παρακάτω. Δεν είμαι ειδικός στην εξόρυξη πετρελαίου. Ούτε γνωρίζω πως γίνονται αυτές οι δουλειές.
Όμως, κάποιος μας λέει ψέμματα. Είτε ο πρωθυπουργός, είτε όλοι οι επιστήμονες εδαφοτεχνικοί του ΙΓΜΕ και των Ελληνικών πανεπιστημίων. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν ζητά τη δίωξη όλων αυτών (δεν είναι δυνατόν αυτός να ζητά από τον Ελληνικό λαό να κάνει τέτοιες θυσίες και να βγαίνει ο καθένας να λέει ότι η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα του κόσμου) απαντά στο ερώτημα ποιος είναι ο ψεύτης.
Διαβάστε λοιπόν και κρίνετε μόνοι σας…

Ασχημα τα μαντάτα – ΑΚΟΜΗ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ – ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΧΑΜΕΝΗ.

Η μνημονιοκρατούμενη Ελλάδα θα χρειαστεί τουλάχιστον 19 χρόνια ακόμη για να βγει από την κρίση, δηλαδή το 2034!  Αυτό υποστηρίζει έκθεση της ελβετικής  εταιρείας Prognos AG για το 2015, ενώ την ίδια στιγμή σε έρευνα της εταιρείας Κάπα Research αποτυπώνεται το αίσθημα απογοήτευσης των Ελλήνων:  «Τα πράγματα θα χειροτερέψουν».  Και όχι άδικα, αφού μόλις χτες ο Ε. Τσακαλώτος παραδέχτηκε ότι οι θεσμοί ζήτησαν πρόσθετα μέτρα για την τριετία 2016-2018…
Ο επικεφαλής οικονομολόγος της ...

Η Πατρίδα πρέπει να επιστρέψει εις τα χέρια των Ελλήνων....!!!!!


 -Δίλημμα: η σωτηρία του Πολιτικού Συστήματος ή της Πατρίδος; -

Η σημερινή κατάντια της Πατρίδος μας, με όλες τις παραμέτρους, διαστάσεις και συνέπειες, πρέπει επιτέλους να προβληματίσει όλους εμάς τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών τοποθετήσεων.  Εις την ουσία, το πρόβλημα της κρίσης χρέους της Πατρίδος μας δεν είναι καθαρώς οικονομικό, ως εσφαλμένως υποστηρίζεται και προπαγανδίζεται από τα δεκανίκια του Πολιτικού Συστήματος, αλλά κυρίως Θεσμικό, με εντέλει  οικονομικές τώρα διαστάσεις και τεράστιες συνέπειες για την πορεία του Έθνους. 


Εις την πραγματικότητα πρόκειται για μεγάλη εκτροπή και διαστροφή των ...

Ο Ερντογάν αμφισβητεί τα σύνορα μας!

Σε απρόσμενη κρίση μεταξύ των σχέσεων Ελλάδας-Τουρκίας τείνει να εξελιχθεί η κατάσταση που επικρατεί στο Αιγαίο ειδικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις από Τουρκία που «πυροδοτούν» το είδη μπαρουτοκαπνισμένο κλίμα!

Όλα ξεκίνησαν όταν η Τουρκία εξέδωσε συνολικά 8 ΝΟΤΑΜ (Α5670/5671/5725/5726/5736/ 5738/5915/5946), σε απάντηση αντίστοιχων ελληνικών, οι οποίες ισχύουν από 4 Ιανουαρίου έως 29 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερτνογάν έρχεται ξαφνικά να αμφισβητήσει τα ελληνο-τουρκικά σύνορα, λέγοντας πως σε ένα σημείο στη θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Μεγίστης, ότι τα ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν αδιευκρίνιστα και δεν έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των 2 χωρών.

Κατηγορεί την Ελλάδα ότι ...

«Με το ευρώ η Ελλάδα δεν θα συνέλθει ποτέ»

«Κερδοσκόπο με την καλή έννοια του όρου» χαρακτηρίζει τον εαυτό του ο αμερικανός επενδυτής Τζορτζ Σόρος, μιας και προέβλεψε και αποκάλυψε, όπως υποστηρίζει, τα τρωτά σημεία του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Ο άνθρωπος που κάποτε με κερδοσκοπικές επιθέσεις
στη βρετανική λίρα έγινε πλουσιότερος κατά 1 δισεκατομμύριο σε μια μόλις μέρα μίλησε στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wirtschaftwoche για την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα, αλλά και η Γερμανία, η οποία είναι, κατά την άποψή του η μόνη χώρα που μπορεί να ....

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ "ΣΚΛΗΡΗ" ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, η χρεοκοπημένη και εξαθλιωμένη Ελλάδα, έχει την πιο πλούσια αναλογικά ολιγαρχία στο κόσμο.

Στις λίστες ελβετικών τραπεζών και εξειδικευμένων εταιρειών, υπάρχουν
576 Ελληνες που διαθέτουν συνολικά περιουσία 88 δισ. δολαρίων. Αυτοί είναι μόνο όσοι διαθέτουν προσωπική περιουσία άνω των 30 εκατομμυρίων έκαστος. Μεταξύ αυτών των Ελλήνων, στις σχετικές λίστες των Wealth-X και UBS, συμπεριλαμβάνονται 11 Έλληνες δισεκατομμυριούχοι που διαθέτουν μαζί περιουσία 18 δισ. Δολαρίων. 

Ενώ σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αντιστοιχεί ένας δισεκατομμυριούχος ανά τρία εκατομμύρια ανθρώπους, στην Ελλάδα, αντιστοιχεί ένας δισεκατομμυριούχος ανά εννιακόσιες χιλιάδες περίπου Έλληνες. Αυτό δείχνει ότι η Ελλάδα έχει αναλογικά τους πιο πολλούς...