Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Γερμανικό προτεκτοράτο η Ελλάς: Προγράμματα της γερμανικής πρεσβείας στα σχολεία απ” το υπουργείο Παιδείας!

  Η υπόθεση μοιάζει σα να είναι από τη γερμανική κατοχή… 

Το ελληνικό υπουργείο Παιδείας καλεί τα σχολεία όλης της χώρας να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό της… γερμανικής πρεσβείας προκειμένου να αναδειχτεί η ευχετήρια κάρτα της για τα Χριστούγεννα! 

Το υπουργείο, μέσω των περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης κάλεσε όλα τα δημοτικά σχολεία της χώρας να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Η ιστορία ξεκίνησε με μια ρηματική διακοίνωση (!) της γερμανικής πρεσβείας προς το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, το οποίο προώθησε το θέμα στο ελληνικό υπουργείο Παιδείας, θυμίζοντας ανάλογες ιστορίες από την κατοχή, τότε που οι αρχές κατοχής έδιναν εντολές...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σαμποτάζ Προβόπουλου – Στουρνάρα στην οικονομία με ανοχή Σαμαρά!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ – ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ FUNDS ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

Σιωπούν ακόμα και οι διεφθαρμένοι και κρατικοδίαιτοι τραπεζίτες για το σκάνδαλο που ξεπερνά και την πιο νοσηρή φαντασία!

Εάν νομίζετε ότι τα έχουμε δει όλα σε αυτή την χώρα, γελιέστε. 


Ο αρχιτέκτονας της κρίσης Προβόπουλος συνεχίζει το ολέθριο έργο του προφανώς μέχρι την απόλυτη εξαθλιωση οικονομίας και κοινωνίας. Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Η κυβέρνηση εξήγγειλε με τυμπανοκρουσίες την παροχή άδειας πενταετούς διαμονής σε όσους αλλοδαπούς επενδύσουν σε ακίνητο στην Ελλάδα, με όριο τις 250,000 Ευρώ.

Πριν πάτε να τα ακουμπήσετε....στους πονηρούς.....! Ρίχτε μια ματιά....

 Σε πλήρη λειτουργία είναι  ήδη .....η ειδική εφαρμογή στο Taxisnet για την εκτύπωση των τελών κυκλοφορίας για το 2014. 


Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή. 

Ο χρήστης πληκτρολογεί τη διεύθυνση.....

Φτώχεια και αθλιότητα του τέταρτου Ράιχ...

Γερμανία φτώχεια

Σε πρωτοφανή επίπεδα φτώχειας βυθίζεται η γερμανική κοινωνία παρά τα ωφέλη που προσφέρει το ευρώ στα ανώτερα στρώματα.
Ένα στα δέκα παιδιά ζουν σε οικογένειες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Η είδηση θα μπορούσε να αποτελεί μια κοινότοπη διαπίστωση για τις περισσότερες από τις χώρες της ευρωπαίκής περιφέρειας, που πληρώνουν εδώ και χρόνια την πολιτική λιτότητας του Βερολίνου. Η είδηση όμως αφορά την ίδια τη Γερμανία, μια από τις ισχυρότερες οικονομίες του πλανήτη.
Η σχετική πληροφορία περιλαμβάνεται σε έκθεση της Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης, ο οποίος ορίζει το όριο της φτώχειας στο 50% του μέσου εισοδήματος των χωρών μελών του. Συγκεκριμένα....

Η «αριστερά» δεν την ρίχνει την κυβέρνηση, διότι αποτελεί μέρος του συστήματος ....

Η λαϊκή έκρηξη είναι αντικειμενικά αναπότρεπτη. 

Ιδιαίτερα στις σημερινές συνθήκες της κρίσης κατάρρευσης του συστήματος, συνθήκες που πάλι αντικειμενικά ωθούν και τους υποκειμενικούς συντελεστές (τα καθεστωτικά κόμματα) σε όλο και πιο βάρβαρες μορφές ληστείας, κτηνωδίας και βαρβαρότητας. 


Ήδη η κυβέρνηση των δωσίλογων ανδρεικέλων βρίσκεται προ των πυλών της κατάρρευσής της. Είναι ζήτημα να αντέξει και μέχρι της ευρωεκλογές… 

Αλλά ακόμα και αν αντέξει (υπόθεση εργασίας) μέχρι τότε, στις ευρωεκλογές θα πέσει σαν σκουληκιασμένος καρπός. Θα γίνει σκορποχώρι… 

Κοιτάζοντας την φωτογραφία....σας πάει το κάγκελο!..Κάγκελα,κάγκελα ,κάγκελα παντού και για όλους σας!!

 Ποιός είστε κύριε, που μας κατσικωθήκατε στην πλάτη, αποφασίζοντας και διατάζοντας ποιός θα ζήσει και ποιός θα πεθάνει, 
..ποιός θα πτωχεύσει και ποιός θα πάει φυλακή, 
..ποιός θα ζεσταθεί και ποιός θα ψοφήσει απ' το κρύο,
..ποιός θα σπουδάσει και ποιός όχι,
..ποιός είναι μονόδρομος και ποιός περίδρομος (απ' αυτόν που φάγατε όλοι κι αποκτηνωθήκατε!),
..ποιός θα δουλέψει και ποιός θα ρημάξει άνεργος;

Ο παραπλανηθείς για άλλη μια φορά , Ελληνικός λαός σας διόρισε εκεί κύριε, όχι ως δήμιο, αλλά σαν υπηρέτη του για να εφαρμόσετε τα ψεύδη που του φτύσατε κατάμουτρα...

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ..!!!

Συγκλονισμένοι γονείς και δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου στην Πάτρα. 

- Το κοριτσάκι ψάχνει στα σκουπίδια για να βρει κάτι να βάλει στο στομάχι του...


Μάρτυρες μιας εικόνας που παραπέμπει σε χώρες του τρίτου κόσμου έγιναν διερχόμενοι αλλά και κηδεμόνες που βρέθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στον περιβάλλοντα χώρο Δημοτικού Σχολείου στα Ζαρουχλέϊκα της Πάτρας, όταν αντίκρισαν μια μικρή μαθήτρια...

Οι κυβερνήσεις των Δυνατών εξαπλώνουν τη φτώχεια....Φτώχεια και Εξέγερση.

 Η φτώχεια είναι σαν την πανούκλα, μπαίνει από σπίτι σε σπίτι και απλώνεται σ’ όλη τη χώρα. Διαλύει σπλάχνα και νεφρούς, κόβει τα πόδια, θολώνει το μυαλό, ξηραίνει τις ψυχές.

Δεν πέφτει η φτώχεια εξ ουρανού, δεν τη στέλνει ο Θεός ίππον χλωρό, τιμωρό για τις αμαρτίες πιστών κι απίστων, είναι η φτώχεια ιός που κατασκευάζεται στο εργαστήριο κι εξαπολύεται απ’ τον άνθρωπο εναντίον του ανθρώπου.

Η φτώχεια είναι μαράζι.

Σαράκι.

Στίγμα.

Γίνεται ντροπή. Και έρεβος.

Γονατίζει τον άθρωποΤαπεινώνει τον λαό. Γίνεται βραχνάς στα σπίτια και πολιτική αδυναμία στις αγορές και τα βουλευτήρια. Η φτώχεια γίνεται ο τρόμος και η εξαθλίωση, απ’ την οποία αλιεύουν πελάτες για τους Δυνατούς οι πολιτικοί πορνοβοσκοί και κρέας για τα κανόνια οι μελανοχίτωνες.

Είναι η φτώχεια θηρίο ανήμερο, θηρευτής της αξιοπρέπειας, δήμιος της περηφάνιας, φθάνει τον άνθρωπο στο κρεματόριο.

Μέρα την ημέρα τού κλέβει ό,τι έχει, τις προσδοκίες, τα όνειρα, το συνανήκειν και σιγά-σιγά τον μετατρέπει σε παρία, σε συντρίμμι που αποδέχεται την ήττα του. Και κλείνεται στη μοναξιά του. Μεγάλη ήττα η μοναξιά.

Η φτώχεια γεμίζει....

Των Θαλασσών ο Άγιος - Διήγηση του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη.

του Αλέξανδρου Μωραϊτίδη

Ο συγγραφεύς περιγράφει τον εσπερινόν της παραμονής του Αγίου Νικολάου εις τον ομώνυμον ναόν της πατρίδος του Σκιάθου.

Εβράδυασεν. Ο ήλιος δύων όπισθεν του πευκοφύτου όρους έπεμπεν εις τας ανατολικάς άκρας της νήσου και εις τα προ του λιμένος νησίδια τας τελευταίας του ακτίνας, λαμβάνων μεθ' εαυτού όλον το ευφρόσυνον της ημέρας θάλπος και αφήνων εις τα βουνά να στέλλωσι το οξύ εκείνο του χειμώνος απόγαιον.

Ο λιμήν ήτο ακίνητος ως λίμνη. Τρία, τέσσαρα καΐκια ήρχοντο βιαστικά ν' αράξωσι χάριν της εορτής. 


Αι λέμβοι των αλιέων έσπευδον και αυταί να προσορμισθώσι και από την εξοχήν οι ποιμένες και γεωργοί κατήρχοντο εις την πόλιν προς τον αυτόν σκοπόν. Και μόνος ο πράκτωρ της ατμοπλοϊκής εταιρείας ανεβοκατέβαινεν ακόμη εις το παράλιον περιμένων το ατμόπλοιον.

Όμως ενύκτωσε και ήρχισε να σημαίνη η αγρυπνία. 


Ο γλυκύς του κώδωνος ήχος ελαλούσεν, εκελαδούσεν, ενόμιζες, την πανήγυριν. Εις οποιανδήποτε νήσον και αν αποβιβασθής, θα απαντήσης τον ναόν του Αγίου Νικολάου μικρόν η μέγαν, με μάρμαρα ή με πλίνθους. 

Ο Άγιος Νικόλαος είναι ο παππούς του ναυτικού μας, η γλυκυτέρα του ναύτου παραμυθία, των θαλασσών ο Άγιος.

Η Ισλανδία διαγράφει χρέη νοικοκυριών απο στεγαστικά! «Επιλέξαμε τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα έναντι των τραπεζών».

VIDEO.EURONEWS/RT. Σεισάχθεια.

Σε όλη την Ευρώπη, εχει κάνει αίσθηση η απόφαση της κυβέρνησης της Ισλανδίας να διαγράψει τα χρέη των νοικοκυριών από στεγαστικά δάνεια, σε ποσό μεγαλύτερο των 24.000 ευρώ για κάθε σπίτι.

Το κόστος του σχεδίου αποτιμάται άνω των 900 εκατ. ευρώκαι θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.

Σε όλα τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ ήταν από τις πρώτες ειδήσεις, πλήν φυσικά των ελληνικών.

Γιατί δεν εξεγείρεται ο ελληνικός λαός;

«Πώς είναι δυνατόν μετά από τέτοια φρίκη να μην εξεγείρεται ο ελληνικός λαός»; 

Αυτό το ερώτημα δεν αιωρείται απλώς σαν φάντασμα, αλλά καταγράφεται, όλο και πιο πυκνά, σε πλήθος κειμένων, με διαφορετικές παραλλαγές…

Οι περισσότερες απαντήσεις δεν είναι απλώς αμήχανες, αλλά κινούνται και στα πλαίσια της μεταφυσικής… 

Όλες αυτές οι αμήχανες και μεταφυσικές ερμηνείες έχουν ένα κοινό παρανομαστή: Αναζητούν το θεμέλιο των ευθυνών στο λαό… 

Ακούμε συχνά: «Ο ελληνικός λαός κάτι έχει πάθει και δεν εξεγείρεται» («σοκ - δέος» κλπ), «τον έχει βολέψει στην αδράνεια», ή «του έχει γίνει συνήθεια η οκνηρία», ή «τον έχουν αποβλακώσει» κ.λπ… 

Και εδώ βάζουμε την πραγματικότητα με το κεφάλι προς τα κάτω. 

Αυτό το ταχυδακτυλουργικό τέχνασμα (γιατί επ’ αυτού πρόκειται) δεν είναι δίχως δόλο και υπολογισμό. 


Αναστρέφουμε την πραγματικότητα διότι δεν θέλουμε να βάλουμε το δάκτυλο βαθιά στην πληγή και να εντοπίσουμε τα βαθύτερα αίτια και τους βασικούς υπεύθυνους αυτής της «λαϊκής ακινησίας»: Είναι ένα τέχνασμα- μύθος που βολεύει άριστα ......

Ο γερμανοτσολιάς ποτέ δεν πεθαίνει απλά αλλάζει αφεντικό.

Ρε πού φτάσαμε! Να μάς απειλεί ο υπαλληλίσκος γραμματέας του υπουργείου Οικονομικών, Θεοχάρης! 

Θα κρίνει αυτό το γκρίζο μίσθαρνο όργανο της εξουσίας για το αν έχεις να πληρώσεις τα χαράτσια που επιβάλλουν τα αφεντικά του ή όχι. 

Κι όλες αυτές τις απειλές να τις πετάει μέσω ΜΜΕ μία μέρα μετά την παραδοχή του αφεντικού του, Σόιμπλε, ότι τα κράτη δεν έφταιξαν ποτέ για την κρίση και ότι τα κράτη πληρώνουν τα λάθη των τραπεζών. 

Μετά από τα στοιχεία του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, ο Θεοχάρης μάς απειλεί ότι αν δεν πληρώσουμε, εμείς τα ζώα, τα λάθη των τραπεζών, θα είναι αμείλικτος. 

Θα στείλει τους εφοριακούς να κάνουν σαφάρι. Να σκοτώσουν τα ζώα της ελληνικής σαβάνας και να πάνε πεσκέσι τα κεφάλια τους στα πόδια του Θεοχάρη να τα κρεμάσει στον τοίχο ....

Σύγκριση κατοχικών κυβερνήσεων (εξαιρετικό).ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ...

Γκέρινγκ (1942): Καρφί δεν μου καίγεται όταν μου λέτε ότι οι άνθρωποι της ζώνης ευθύνης σας πεθαίνουν από την πείνα. 

Αφήστε τους να πεθάνουν εφόσον έτσι δεν λιμοκτονεί κανένας Γερμανός.

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Κύριοι Βουλευτές,

Κάθε κατοχή έχει και την κυβέρνηση της.

Αξίζει λοιπόν να συγκρίνουμε την Χιτλερική κατοχή της Ελλάδας με τη σημερινή κατοχή που προέκυψε με την απεμπόληση της εθνικής κυριαρχίας με το άρθρο 14. 5. της πρώτης Δανειακής σύμβασης.

Πρώτη παρατήρηση.