Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Δείτε μέσω internet αν χρωστάτε στην εφορία..

Μέσω του διαδικτύου, χωρίς δηλαδή να πηγαίνουν αναγκαστικά στα γκισέ της εφορίας, μπορούν οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται για τα χρέη τους προς το Δημόσιο που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα άλλα και για τους φόρους που βεβαιώνονται κάθε φορά από την εφορία.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ανέπτυξε ειδική εφαρμογή με την οποία ο φορολογούμενος μπορεί να δει αναλυτικά όλα τα ποσά που οφείλει προτού καταφθάσουν τα ειδοποιητήρια και πριν ξεκινήσουν οι.....

Ο στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι να κυριαρχήσουν στην παγκόσμια αγορά οι οικονομικές ελίτ και όχι τα έθνη.Η Ευρώπη ορντινάντσα των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας..

Οι ΗΠΑ χωρίς την Ευρώπη θα ήταν μια ανίσχυρη δύναμη κάπου μεταξύ Ατλαντικού και Ειρηνικού. 

Η δύναμή της γεωπολιτικά, είναι τα ευρωπαϊκά εδάφη και οι ευρωπαϊκοί λαοί. Ολόκληρο το ΝΑΤΟ είναι σχεδόν ευρωπαϊκό.

Αυτή τη στιγμή γίνεται παντού στον κόσμο, μια σύγκρουση για την ηγεσία της παγκοσμιοποίησης. 

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ουκρανία. Στην ουσία έχουμε μια περιούσια αμερικανική οικονομική ελίτ η οποία θέλει οπωσδήποτε ...

ΕΕ-τρόικα πιέζουν για επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων..

ΕΕ-τρόικα πιέζουν για επιτάχυνση των αποκρατικοποιήσεων
Ενώ το ΤΑΙΠΕΔ χαμηλώνει κατά πολύ τον στόχο για έσοδα 3,5 δισ. ευρώ από τις αποκρατικοποιήσεις, η Κομισιόν πιέζει για ταχύτερη υλοποίηση του προγράμματος, ώστε να εξασφαλισθούν τουλάχιστον 1,5 δισ.  εντός του τρέχοντος έτους. 
Στις Βρυξέλλες εκτιμούν ότι πολλά projects ιδιωτικοποιήσεων σκοντάφτουν στις αντιδράσεις κατεστημένων επιχειρηματικών συμφερόντων,  τα οποία διαδραματίζουν πλέον τον ανασταλτικό ρόλο που είχαν παλιότερα συντεχνίες και εργατικά συνδικάτα.
Πιέσεις ασκούνται και ....

Συγκλονιστική τοποθέτηση του γ.γ. του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου ...

Φωτογραφία για Συγκλονιστική τοποθέτηση του γ.γ. του ΕΠΑΜ, Δημήτρη Καζάκη στην εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου
"Έχουμε δώσει όρκο τιμής στα παιδιά και τους γονείς μας... Ακόμη και ένας από εμάς να μείνει, θα δώσει τον αγώνα μέχρι τέλους", ανέφερε ο γ.γ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του Κινήματος στο κατάμεστο Polis Art Cafe στη Στοά του Βιβλίου.

"Στις 25 Μάη θα γυρίσουμε την κλεψύδρα ανάποδα και θα τους πάρει ο διάολος", συμπλήρωσε ο ίδιος, αποθεώμενος από δεκάδες φίλους και μέλη του ΕΠΑΜ.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των 42 υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΕΠΑΜ τα είχε όλα...

Η μετατόπιση της ευθύνης, από τους θύτες ληστές στα θύματα.

— ΔΙΑΦΩΝΩ με την Οργουελική άποψη, της δήθεν ευθύνης του λαού «για τους ληστές και κλέφτες που εκλέγει και κυβερνούν» διότι σε συνθήκες ΧΟΥΝΤΑΣ, το αποτέλεσμα είναι πάντα νοθευμένο.

Αυτοί οι απατεώνες που εκλέγονται, αυτοί και κουμαντάρουν τις διαδικασίες «εκλογής» τους.

— Τα υπάρχοντα ....

ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

Η κρίση ανέδειξε πόσο σύνθετη, δυσχερή αλλά και αναγκαία λειτουργία αποτελεί ο δικαστικός έλεγχος της συνταγματικότητας των νόμων. 

Ο Ελληνας δικαστής τέθηκε μπροστά σε τεράστια διλήμματα αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου και την ψήφιση των σχετικών εφαρμοστικών νόμων.


Σε ένα κράτος πρακτικά χρεοκοπημένο, που ούτε να δανειστεί μπορούσε ούτε τα δημόσια έσοδα επαρκούσαν για να καλυφθούν οι δημόσιες δαπάνες, πώς θα κατόρθωνε ο δικαστής από τη μια πλευρά να μη ματαιώσει με τις ....

Ισοπεδώνουν τις συντάξεις για να... σώσουν τα Ταμεία.....


Στη ριζική αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος αναμένεται να προχωρήσει σταδιακά η κυβέρνηση από τις αρχές καλοκαιριού, με στόχο τη μείωση της οικονομικής ενίσχυσης των ταμείων.

Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας αναμένεται να ξεκινήσει τις σαρωτικές μεταβολές, θέτοντας σε πλήρη εφαρμογή παλαιότερους νόμους και εξαλείφοντας σταδιακά τα ελλείμματα που παρουσιάζουν οι ασφαλιστικοί φορείς, μέσω της....

Καμμένος: «Αν κλειστούμε σπίτια μας 4 μέρες, έπεσε η Κυβέρνηση»

7cd9fb1e8b6de610cb4b17c89abda44d_XL
«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί και δεν είναι ανάγκη να χυθεί αίμα. Στη χώρα υπάρχει συνταγματική εκτροπή» …
… δηλώνει ο Πάνος Καμμένος στην εφ” όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μίλησε στο «Χωνί» και αναφέρθηκε σε μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στη χώρα, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, στο μέλλον της, αλλά και στις εκλογές που έρχονται.
«Αυτό είναι Χούντα», τόνισε αρχικά ο Π. Καμμένος μιλώντας για τη «Δικαιοσύνη που παίρνει εντολές από συμβούλους του πρωθυπουργού και διατάσσει .....

«Η ΡΩΣΙΑ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» Αναφέρει κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
Ο κορυφαίος διπλωμάτης των ΗΠΑ Κρίστοφερ Π. Χίλ. λέει ότι η αντίδραση της Ρωσίας στην κρίση της Ουκρανίας σημαίνει ότι η Μόσχα έχει προδώσει τη «νέα τάξη πραγμάτων» που κατείχε ένα μέρος της τα τελευταία 25 χρόνια.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στο Ιράκ και την Κορέα, γράφει ότι η προσάρτηση της Κριμαίας  στην Ρωσία και η εκστρατεία «εκφοβισμού» ενάντια στο Κίεβο έφερε ένα τέλος σε μια ιστορική περίοδο 25 ετών, κατηγορώντας τη Μόσχα για τη ....

Τ.Κέρι προς Σ.Λαβρόφ: «Είστε προκλητικοί» – Σ.Λαβρόφ προς Τ.Κέρι: «Κουμάντο στη χώρα σου»!

lavrof-keri_4
«ΘΕΡΜΟ» ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΕΞ ΗΠΑ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ
«Θερμό» επεισόδιο σε επίπεδο ΥΠΕΞ Ρωσίας και ΗΠΑ είχαμε πριν λίγο: Την ανησυχία του για τις «προκλητικές» κινήσεις ρωσικών στρατευμάτων στα ουκρανικά σύνορα εξέφρασε το Σάββατο ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ και ο τελευταίος του απάντησε ότι «δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρίνει τις κινήσεις και την διάταξη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων εντός της Ρωσίας»!
Σύμφωνα με ανακοίνωση .....

Εγκαταλείπει την Ε.Ε. η Αγγλία;

londoneye
Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει υποσχεθεί να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της συμμετοχής της Βρετανίας στην ΕΕ
Μια βρετανική έξοδος από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να καταστρέψει τη θέση του Λονδίνου ως το μόνο οικονομικό κέντρο να ανταγωνιστεί τη Νέα Υόρκη και να απομονώσει την οικονομία της χώρας, αναφέρει σχετική έρευνα που έγινε για λογαριασμό τραπεζών και εταιρειών διαχείρισης κεφαλαίων.
Ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έχει υποσχεθεί να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της....

ΧΑ: Στις 11 Μαΐου αποφασίζει ο Άρειος Πάγος για τη συμμετοχή της στις εκλογές.

kasidiaris_4-600x312
Από τον Αρειο Πάγο περνά η συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Tο Α” τμήμα του Αρείου Πάγου καλείται να αποφασίσει για το αν μπορούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση να μετάσχουν στις περιφερειακές εκλογές, ενώ μία εβδομάδα αργότερα θα πρέπει να κριθεί το αν η ΧΑ και το παρακλάδι της, η Εθνική Αυγή, μπορούν να μετάσχουν στις ευρωεκλογές.
Πολιτικοί παράγοντες και ανώτατοι δικαστικοί εκτιμούν ότι τουλάχιστον οι μία από δύο σχετικές αποφάσεις θα είναι θετική, όπως αναφέρει το «Βήμα». 
Σύμφωνα με όσα προβλέπονται από ....

Υποψήφιος με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ – «Αδελφοποίηση με τους Γερμανούς» να τους δώσουμε τα πάντα για «διαχείριση».

tsakyrakis-stavros-570-800x588


Θα λύναμε όλα τα προβλήματά μας αν κάθε ελληνική οικογένεια προχωρούσε στην αδελφοποίησή της με μια γερμανική και ανέθετε σε αυτήν την πλήρη διαχείριση των οικονομικών της.
Μια πρόταση του Σταύρου Τσακυράκη, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, υποψήφιου ευρωβουλευτή με το Ποτάμι έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων στα social media. 
Ο κ.Τσακυράκης, σε άρθρο του που δημοσιεύεται στο ιστότοπο metarithmisi.gr περιλαμβάνει σειρά προτάσεων για σημαντικές αλλαγές οι οποίες, κατά την άποψή του, θα αλλάξουν την Ελλάδα. 
Ανεξαρτήτως των υπολοίπων που και αυτές σηκώνουν πολύ συζήτηση, η τελευταία ....

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Κυβερνητική απάτη ….

Kommati-Psomi
Υπόσχoνται προεκλογικά ξεροκόμματα στο λαό και ετοιμάζουν νέα μέτρα 7,7 

ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ
Η κυβέρνηεπιχειρεί προεκλογικά να κρύψει νέα μέτρα ύψους 7,7 δισ. ευρώ για τα επόμενα χρόνια, μειώσεις συντάξεων, κύριων και επικουρικών, περαιτέρω σύνθλιψη των μισθών και 11.000 απολύσεις, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των ψηφοφόρων με την καταβολή των 500 ευρώ ως «κοινωνικό μέρισμα», το οποίο μοιράζει και σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Αλβανούς, και κάνοντας σημαία της την απάτη της εξόδου στις αγορές και την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος, όταν το έλλειμμα είναι 6 φορές πάνω και το χρέος έχει φτάσει στο.....

Ετοιμάζουν «on line χρυσή ευκαιρία» για μαζικούς πλειστηριασμούς ακινήτων....Θα γίνουμε Ισπανία !

1
ΚΟΡΑΚΙΑ-ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Είναι εικόνες που διαδραματίζονται σχεδόν καθημερινά στην Ισπανία. Ολόκληρες οικογένειες αναγκάζονται να φύγουν από το σπίτι τους ύστερα από την εντολή αναγκαστικής έξωσης. Αυτό συνέβη και στην οικογένεια της 45χρονης Μαρία Ισαμπέλ Ροντρίγκες Ρομέρο.
Στην εξαμελή της οικογένεια όλοι είναι άνεργοι, έχει.....

ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: Οι ευρωεκλογές είναι ΠΕΡΙΤΤΕΣ – Οι αποφάσεις λαμβάνονται ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ.

ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ - ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ Χέρμαν Βάν Ρομπάι δηλώνει σίγουρος για το ένστικτο των Ευρωπαίων πολιτών για έλλειψη ενδιαφέροντος στις Ευρωεκλογές.
Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Σε μια συνέντευξη του , είπε , « στην πραγματικότητα οι » αποφάσεις » βγαίνουν από αλλού και όχι στο Κοινοβούλιο .
Μια τέτοια ειλικρινή δυσφήμηση ενός δήθεν δημοκρατικού θεσμού δείχνει ότι η ΕΕ είναι στη σημερινή δομή της, είναι μια παρασκηνιακή εκδήλωση – και θα παραμείνει έτσι.
Σε μια συνέντευξη στην εφημερίδα Süddeutsche , ο απερχόμενος πρόεδρος του Συμβουλίου Χέρμαν Βάν Ρομπάι έδωσε μια .....

Ομπάμα: Η.Π.Α. και Ευρώπη ένα εναντίον της Ρωσίας

ombamias


Την πλήρη υποταγή της γηραιάς Ηπείρου στα ατλαντικά σχέδια ενάντια στην Μόσχα θέλει η Ουάσινγκτον και καλεί τους Ευρωπαίους να κάνουν επιλογή στρατοπέδου.
Ο Αμερικανός πρόεδρος και υπάλληλος της παγκοσμιοποίησης, Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε την Κυριακή ότι είναι απαραίτητο να σταλεί ένα μήνυμα στη Ρωσία ότι οι «αποσταθεροποιητικές» ενέργειές της στην ανατολική και νότια Ουκρανία πρέπει να σταματήσουν.
Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου στη Μαλαισία, ο Ομπάμα δήλωσε ότι οποιαδήποτε απόφαση να ....

Τι γυρεύει ο Σόρος στην Αθήνα;

Δείπνο με 60 πολιτικούς, επιχειρηματίες και εφοπλιστές – Τα μυστικά ραντεβού και τα deals που θέλει να κλείσει ο διεθνής κερδοσκόπος.
«Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;» αναρωτιούνται πολλοί μετά τις συχνές επισκέψεις και επαφές που έχει με έλληνες πολιτικούς και επιχειρηματίες ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζόρτζ Σόρος.
Μία από τις τελευταίες κρυφές του επαφές έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη όπου συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής σε «μυστικό δείπνο» που έγινε στο ballroom κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας.
Ο παλιός γνώριμος και φίλος του Γιώργου Παπανδρέου ήρθε για δέκα περίπου ώρες στην Ελλάδα και μέσα σε αυτό το διάστημα κατάφερε να δει μια πλειάδα πολιτικών και επιχειρηματιών, κατά κύριο λόγο εφοπλιστών!
Το περιεχόμενο των .....

Ποιος μας οδήγησε στην σημερινή αποσυνθετική κατάσταση που πολλοί οικονομολόγοι την ονόμασαν «ο καπιταλισμός της καταστροφής». ;

 Ο νεοφιλελευθερισμός ως ιδεολογική και πολιτική αντίληψη, γεννήθηκε την δεκαετία του ’40 από τον Οικονομολόγο Μίλτον Φρίντμαν, γιο Ουγγροεβραίων μεταναστών και είναι η απόλυτη έκφραση ενός άκρατου οικονομικού φιλελευθερισμού.
Ο νεοφιλελευθερισμός βασίζεται στο δόγμα για περισσότερο ελεύθερη αγορά, δηλαδή περισσότερο καπιταλισμό και λιγότερο κράτος. 
Για τον λόγο αυτό μαρξιστές διανοητές θεωρούν τον νεοφιλελευθερισμό ως το μέσον μετάβασης των κοινωνιών στον ολοκληρωτικό καπιταλισμό. Αυτή την ιδεολογία της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των ελεύθερων αγορών, πολλοί οικονομολόγοι την ονόμασαν «ο καπιταλισμός της καταστροφής»
Το δόγμα του νεοφιλελευθερισμού διατυμπάνιζε, ψευδώς, πως η παγκόσμια επιβολή του κινήματος θα ήταν ειρηνική. Αντίθετα, επανειλημμένα εκμεταλλεύτηκε τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλει τις ακραίες πολιτικές του. Αυτό το μέγα ψεύδος καταρρίφτηκε από ...

ΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ,ΔΕΝ ΣΩΖΟΜΑΣΤΕ!

Είσαι ήδη το δουλικό, που επιθυμούν, για να ελέγχουν τις επιθυμίες του, τον τρόπο σκέψης και τις αντιδράσεις του ! Σου αρέσει να κολακεύεσαι από τα κούφια λόγια, από τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και να ζεις μέσα σε ιδεολογήματα- φαντασιώσεις ,στην ματαιοδοξία ,την καχυποψία και στο ψέμα, αναθέτοντας την τύχη σου στο «αντίπαλο δέος», που σου δείχνουνε κάθε φορά και οι ποικιλώνυμοι «ιδεολόγοι» καιροσκόποι;
Αυτοί ως έμποροι ψευδαισθήσεων καπηλεύονται την ....

ΒΙΝΤΕΟ. Κακά τα ψέμματα....

 Κακά τα ψέμματα.
Σκύψαμε το κεφάλι. Οι περισσότεροι από μας.
Άλλος γιατί εξακολουθεί να ελπίζει στα θαύματα.
Άλλος γιατί διαθέτει απείρου μεγέθους "όρια ανοχής". 
Άλλος γιατί κουράστηκε κι άλλος γιατί φοβάται.

Κακά τα ψέμματα.
Υπομένουμε τη Βαρβαρότητα, βρίζοντας....