Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ: 4 άπιαστα κριτήρια για την προστασία της πρώτης κατοικίας το 2014, στο "σφυρί" από τώρα τα υπόλοιπα ακίνητα.

ΤΑ "ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, με τη μνημονιόδουλη συμμορία των ανεύθυνων και ανελλήνιστων καταστροφολάγνων να θέτει επισήμως ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ 
 
Με ακόμα μία πραξικοπηματική κίνηση τού "κατεπείγοντος" και της ουσιαστικής κατάργησης του κοινοβουλευτικού διαλόγου υπό το φόβο της διαπόμπευσης, η μνημονιακή τσογλαναρία διά στόματος του ανεπάγγελτου Χατζηδάκη:

α/ επισημοποιεί την άρση της προστασίας της α' κατοικίας εφόσον δεν καλύπτονται 4 δυσβάστακτα έως άπιαστα κριτήρια (μεταξύ των οποίων η μη ύπαρξη καταθέσεων άνω του ποσού των 15.000 ευρώ - βλ. αναλυτικά τα κριτήρια παρακάτω), κι όλα αυτά ως απλή "εισαγωγή" στη γενίκευση της κόλασης από το 2015, οπότε και ΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ.

β/ να βγάζει στο "σφυρί" ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ όλα τα υπόλοιπα ακίνητα των οφειλετών, με την κατάργηση του σχετικού νόμου Παπαθανασίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΒΕΒΑΙΑ, ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ....

Στον αέρα ένα στα τρία δάνεια! Σαρωτικές αλλαγές προτείνει η Τράπεζα της Ελλάδας για την προστασία τραπεζών και καταθέσεων .

- Στο εφιαλτικό ποσοστό του 29,3% εκτοξεύτηκαν συνολικά τα δάνεια που δεν αποπληρώνονται κανονικά.

 Προβληματικά είναι πάνω από το 43% των καταναλωτικών δανείων σύμφωνα με την έκθεση από την Τράπεζα της Ελλάδας.


- Ένα στα πέντε στεγαστικά δάνεια εμφανίζει πρόβλημα αποπληρωμής.


- Το ποσοστό κάλυψης των δανείων σε καθυστέρηση από συσσωρευμένες προβλέψεις έφτασε στο 48,3% τον Ιούνιο του 2013.


- Μειώσεις στο κόστος λειτουργίας, δηλαδή και περικοπές μισθών, προτείνει η Τράπεζα της Ελλάδας για την προστασία τραπεζών και καταθέσεων

Νέα σοβαρή επιδείνωση εμφανίζεται στα δάνεια σύμφωνα με την ακτινογραφία των στοιχείων ....

Η Ουκρανία γλίτωσε τρόικα και Μνημόνια: Πήρε 15 δισ. δάνειο από Μόσχα!

Σε ιστορική συμφωνία κατέληξαν πριν από λίγο ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin και ο Ουκρανός ομόλογός του Viktor Yanukovich, συμφωνία η οποία θέτει οριστικά τέλος στην ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ.

Η συμφωνία προβλέπει δάνειο από τη Μόσχα ύψους 15 δισ.$ και έκπτωση στο φυσικό αέριο που παρέχεται στο Κίεβο η οποία πλησιάζει το 35%! 


Κυριολεκτικά ο πρόεδρος της Ρωσίας τα έδωσε όλα στην Ουκρανία για να διατηρήσει την ασφάλεια της ρωσικής περιμέτρου και να κρατήσει ....

«Ο κόσμος θα μπει μέσα και θα σας κρεμάσει!» (video)

«Ο κόσμος θα μπει μέσα και θα σας κρεμάσει!» (video)
Ομιλία του Βρετανού ευρωβουλευτή Γκόντφρυ Μπλουμ
Μια μικρή αλλά εντυπωσιακή ομιλία έκανε πρόσφατα στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 21 Νοεμβρίου 2013 ο Βρετανός ευρωβουλευτής Γκόντφρυ Μπλουμ.
Διαβάστε την και δείτε και το σχετικό βίντεο:
«Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε.....

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΜΣΤΕΛ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΦΕΥΓΕΙ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΪΑ!

Διαβάστε με προσοχή τα όσα ανακοίνωσε η διεύθυνση επικοινωνίας της ΑΜΣΤΕΛ και θα διαπιστώσετε ότι όσα σας λέμε για το εργοσάσιο που φεύγει από την Αθήνα και προς το παρόν συρρικνώνεται σε μικρομπύρας (μικροζυθοποιϊας) είναι απολύτως αληθινά! 
Οι υπάλληλοι χωρίς να απολύονται, κυριολεκτικά είναι επί ξύλου κρεμάμενοι! 
"Όπως ανέφερε ο διευθυντής επικοινωνίας και εταιρικών σχέσεων Μηνάς Μαυρικάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με δημοσιογράφους, το εργοστάσιο της εταιρείας στην Αθήνα αλλάζει λειτουργία. 
Δημιουργείται στις εγκαταστάσεις ...

Αντισυνταγματικές οι μειώσεις των μισθών των δικαστών; Η πατρίδα προδόθηκε και άλλοι καθεύδουν....ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ !!!

Το Μισθοδικείο, σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών έκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες, αντισυνταγματικές τις μειώσεις των αποδοχών των δικαστών.

Την απόφαση αυτή έλαβαν δύο συνθέσεις του Μισθοδικείου,...

Σήμερα, οι Ευχές συνοδεύονται με «κάτι» . Άρθρο Συνταγματάρχη ε.α.

Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Ευχές, που Συμβολίζουν. 


Η μεν πρώτη, ορίζεται ως η μεγαλύτερη Εορτή της Χριστιανοσύνης. 

Η μεγαλοπρέπεια Αυτής, βρίσκεται σε κείμενα και Γραφές. 

Η δε δεύτερη, συνδεδεμένη με την Εορτή του Αγ. Βασιλέιου και τα Έθιμα, ολοκληρώνουν, το Επίσημο Γεγονός αυτής της εποχής.....κάθε χρόνο.

Πέρα από το Θρησκευτικό και όχι μόνο, συμβολισμό, αυτές οι ευχές, συμβολίζουν και την προσπάθεια του ανθρώπου, για Αρχή μιας Νέας Εποχής επίσης....κάθε χρόνο.

Σήμερα, οι Ευχές συνοδεύονται με «κάτι».

Ενδεχομένως, να είναι το «Βλέμμα» του Έλληνα, της Ελληνίδας, της Ελλάδας. 


Ένα «Βλέμμα», αυτούσιο, αγνό, καθαρό, λαμπερό, δυνατό, ανυποχώρητο...(συμπληρώστε και εσείς). Αυτό, που κυριάρχησε και κυριαρχεί ανά τους Αιώνες των Αιώνων...

Ένα «Βλέμμα», που ίσως προς στιγμή, να διαφοροποιείται από το διαχωρισμό λόγω, λειτουργήματος, εργασίας, επαγγέλματος, επιχείρησης, που δραστηριοποιούμαστε στη κοινωνία μας, αλλά καταλήγει πάλι, στα προαναφερόμενα, Τρία Κοινά για όλους.

Όπως το «Βλέμμα», που πιθανώς εκπέμπεται, από τους εν ενεργεία των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και των εν αποστρατεία συναδέλφων τους και την Εφεδρεία, που δείχνει ότι τα 50 ή 100 ευρώ, ή αν θέλετε, όλα τα επίγεια πλούτη του κόσμου, δεν ήταν και είναι, ικανά και δυνατά,να αποτελέσουν το λόγο, καταπάτησης του Όρκου για την Πατρίδα, αλλά και απογύμνωσης της Ψυχής.

Ποιό πιθανό, είναι αυτό το «Βλέμμα» να έχει μετατραπεί ή να μετατρέπεται σταδιακά, πριμοδοτούμενο από οργή και θυμό σε.....

Πάνος Καμμένος: “Δεν επιτρέπεται να ψηφίσει κανείς τη συγκάλυψη” ΒΙΝΤΕΟ

Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, τάχθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη βουλή τονίζοντας ότι θα πρέπει να προστεθεί μια φράση που θα δίνει την δυνατότητα για έρευνα σε οποιοδήποτε θέμα προκύψει επιπλέον.

“Δεν είναι τυχαίο πως η ΝΔ αναιρεί ό,τι έχει κάνει ως σήμερα. 


Ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος Βορίδης ψήφισε τότε την σύμβαση” τόνισε ο κ. Καμμένος.

Η σύζυγος του Ε. Τσακαλώτου, Heather D. Gibson, λογογράφος και σύμβουλος του Προβόπουλου!

Αναμφίβολα, είναι ευτύχημα καταξιωμένοι επιστήμονες να καταλαμβάνουν καίριες θέσεις ευθύνης, ακόμη περισσότερο δε όταν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε δημόσια ιδρύματα, με αποτέλεσμα η επιστημοσύνη τους να επιστρατεύεται για την εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. 

Εν τούτοις αναδεικνύεται ένα ζήτημα «ηθικής κομψότητας» όταν η- όντως διαθέτουσα «απαστράπτον βιογραφικό»- Heather D. Gibson, μέλος του τμήματος Ερευνών της ΤτΕ και στενή σύμβουλος του κεντρικού τραπεζίτη, Γιώργου Προβόπουλου, είναι γυναίκα ενός εκ των κορυφαίων του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Είναι πασίδηλο ότι ο ρόλος της κ. Gibson, μοιραίως, έρχεται σε πλήρη ανακολουθία με τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ και τις οικονομικές αναλύσεις που ο κ. Τσακαλώτος φαίνεται να εκπονεί για λογαριασμό του κόμματος του. 


Αυτό δε που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ....

ΑΝ ΕΧΕΙΣ 16.000 ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ! Η σταύρωση των Ελλήνων: Τετέλεσται η ιδιοκτησία - Στο δρόμο 60 ΜΕ 80.000 οικογένειες.

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο για το οποίος μάλλον συμφωνεί η τρόικα (ορισμένες διατάξεις θα γίνουν ακόμα πιο οδυνηρές) παύει η προστασία από πλειστηριασμό της πρώτης κατοικίας με αντικειμενική αξία άνω των 200.000 ευρώ.

Επίσης ο δανειολήπτης θα πρέπει να έχει ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα έως 35.000 ευρώ γιατί από αυτό το σημείο και πάνω θα του κατασχεται η πρώτη κατοικία.

Επίσης αν η συνολική περιουσία του, κινητή και ακίνητη ...

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΘΗΤΙΚΟ 17/12/2013

O ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ε-TV ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΚΟ ΚΑΖΑΜΙΑ ΤΟΥ 2014.

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ...Δ.Καζάκης στην εκπομπή του Γ.Τράγκα στο Ε TV στις 21 Νοε 2013 ΒΙΝΤΕΟ.

Ανασφάλιστοι πάνω από 6.000.000 Έλληνες...Αποκάλυψη σοκ του προέδρου ΕΟΠΥΥ.

Σοκ αλλά και δέος προκαλεί  το αστρονομικό νούμερο των περίπου 6.000.000 ανασφάλιστων συμπολιτών μας οι οποίοι  απ΄ότι φαίνεται  τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους δεν έχουν πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Στο καιρό του μνημονίου εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει η ανεργία η οποία  έχει καταδικάσει  εκατομμύρια συμπολίτες μας  να ζούν όχι μόνο στο όριο της φτώχειας αλλά  χωρίς να δικαιούνται  ιατροφαρμακευτική πρόσβαση.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) Δημήτρης Κοντός, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο 12ο ετήσιο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου “Healthworld” 3,068 εκατομμύρια  ασφαλισμένοι του Οργανισμού έχουν απωλέσει την ασφαλιστική ικανότητά τους!

Το κακό όμως δεν σταματά εδώ  αφού o κ.Κοντός  ανέφερε επίσης ότι  ΕΟΠΥΥ “μετρά”   τις πληγές του αφού υπάρχουν και άλλοι 3,3 εκατ. ασφαλισμένοι συμπολίτες μας μεταξύ των οποίων έμποροι που έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους, οικοδόμοι αλλά και άλλες κατηγορίες εργαζομένων οι οποίοι .....

Βόμβα Καζάκη: γερμανικός κολοσσός έχει δώσει εντολή στο λογιστήριό τους να μην κρατά στην Ελλάδα κεφάλαια.


Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο οικονομολόγος και ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης στην τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα αποκαλύπτοντας ότι η Deutshe Telecom όπως και άλλες εταιρείες, έχει δώσει εντολή στο λογιστήριό της να μην κρατά κεφάλαια πέρα ....

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ NEW EUROPE! ΦΟΥΣΚΩΣΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!

panhgyrizoyn-gia-pleonasma-eno-exoyme-elleimaΗ επιτήδεια συνεργασία της Eurostat με Έλληνες κυβερνητικούς με σκοπό τη διόγκωση του δημοσίου ελλείμματος και χρέους της Ελλάδας για την περίοδο 2005-2009
Πώς οι λογαριασμοί του Ελληνικού Δημοσίου φουσκώθηκαν με δισεκατομμύρια ευρώ φανταστικών νοσοκομειακών τιμολογίων
Ας φανταστούμε έναν έμπορο που συνήθως παραγγέλνει το ετήσιο στόκ του από έναν προμηθευτή, ο οποίος προσθέτει στην τιμή ένα έξτρα ποσό, εξαιτίας του ότι .....

Η Νέα Τάξη της Σιών θα ετοιμάσει την τελευταία επίθεσή της...

Πάει και το 2013, τελειώνει ένα ακόμα έτος: 

«ύφεσης», «κρίσης», «κατάθλιψης», «αδιέξοδου», «μιζέριας»... 

Από τον καιρό που ο Τζέφρυ Μινέικο μας έβαλε στην παγίδα του ΔΝΤ, μαζί με τον φίλο του τον Ανθέλληνα Τζορτζ Σόρος, έφυγε από τους Έλληνες το χαμόγελο...

Ως πότε όμως;


Και έρχεται ένα 2014, που κάθε άλλο παρά θα μπορούσε να μας εμπνεύσει την παραμικρή αισιοδοξία. 

Γιατί στα πράγματα είναι ένας απολύτως αντάξιος «διάδοχος» του Τζέφρυ, ο συμφοιτητής και ομοϊδεάτης του, Αντώνης Σαμαράς, που συνεχίζει το έργο του φίλου του... 

Το 2014, το αδιέξοδο κορυφώνεται με την .....

1,4 ΔΙΣ ΒΑΡΕΛΙΑ ΜΕ ΕΣΟΔΑ 60 ΔΙΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ "Φλέβα" πετρελαίου χτύπησε η Noble στην Κυπριακή ΑΟΖ - Άμεσα αξιοποιήσιμο.

«Χρυσό» χτύπημα στο οικόπεδο 12 της Κυπριακής ΑΟΖ πέτυχε η Noble Energy. 

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 1,2 έως 1,4 δισ. βαρέλια πετρελαίου σε βάθος 24.600 ποδών. 

Αν επιβεβαιωθούν αυτοί οι αριθμοί τότε μιλάμε για ένα τεράστιο κοίτασμα το οποίο μπορεί να δώσει μόνο στην Κύπρο το ποσό των 60 δις ευρώ.

Οι εταιρείες Noble Energy, Delek και Anver έχουν στη διάθεση τους τρισδιάστατες σεισμογραφικές έρευνες που ολοκληρώθηκαν πρόσφατα στο συγκεκριμένο τεμάχιο που αποδεικνύουν πώς ...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Κατεδάφισε το κατασχεμένο σπίτι του και πήγε τα μπάζα στην τράπεζα!

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε πάει μαζί με την οικογένεια του στον διευθυντή της τράπεζας εκλιπαρώντας να μην πετάξει αυτόν και τα παιδιά του στον δρόμο.

Ο διευθυντής ήταν ανένδοτος. “Δεν μπορούμε να κάνουμε εξαιρέσεις… Έχετε μία εβδομάδα να παραδώσετε το σπίτι στην τράπεζα!”

Τότε ο…

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ: ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΟΛΗ ΤΩΝ S300!

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη επιτυχημένη βολή των S-300 PMU1 από το Πεδίο Βολής της Κρήτης οι Τούρκοι αρχίζουν και συνειδητοποιούν ποιο πραγματικά όπλο έχουν απέναντι τους, ενώ εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για τη στρατηγική συνεργασία μεταξύ της Ελλάδας και της Ρωσίας που θέλει την Μόσχα να συνδράμει στην προστασία των νησιών του Αιγαίου αν υπάρχει απειλή.
Δεν είναι τυχαίες οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί των Τούρκων, όπως και η καθυστέρηση στα δημοσιεύματα. 
Πήραν την ενημέρωση από τους αντιπροσώπους τους που παρακολούθησαν τη βολή των S-300 από το Πεδίο Βολής της Κρήτης και προφανώς έμειναν.......

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ!

Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ZOOM τα λένε όλα! 

Ο Πρόεδρος της "Υπέρβασης" Κυριάκος Τόμπρας και ο Γιώργος Σαρρής αποκαλύπτουν όλο το κόλπο που εφάρμοσαν για να κατακλέψουν τον κόσμο!