Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Τα 14 Άρθρα του Συντάγματος που καταπατά και αυτή η μνημονιακή Κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για συνταγμα ελλαδος
Επειδή ζούμε σε καιρούς επικίνδυνους όπου το τοπίο είναι θολό προκαλώντας σύγχυση παρά κατανόηση, παρουσιάζονται με κοινό νου και απλή λογική, τα άρθρα του Συντάγματος τα οποία η Κυβέρνηση είτε παραβαίνει ή αγνοεί επιδεικτικά.
Άρθρο 1 παρ. 3 Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό και υπάρχουν υπέρ αυτού….

Γιατί σε λίγες μέρες θα πέσει η Κυβέρνηση Τσίπρα.

Του Γιώργου Παπαγεωργίου 

 Κάτι απρόβλεπτο ήταν αυτό που θα φέρει άμεσα, ακόμα και εντός δέκα ημερών! Την Πτώση της Κυβέρνησης Τσίπρα. Ο Πρωθυπουργός φαίνεται να μην έχει πάρει στα σοβαρά το μάθημα του! Αιφνιδιαστικά χθες ανακοινώθηκε ότι ο εξάδελφος του Γεώργιος Τσίπρας ως....

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Προ μιας εβδομάδος το Αμερικανικό κογκρέσο και η αρμόδια επιτροπή χρηματοπιστωτικών θεμάτων κίνησε διαδικασίες ελέγχου νομιμότητας του ΔΝΤ και τον ρόλο του στην υπόθεση χρηματοδότησης της Ελλάδος είναι αποκαλυπτικά αυτά που διαβάζουμε και βλέπουμε τις τελευταίες μέρες να μας κοινοποιεί η αρμόδια επιτροπή..

Δείτε τα πρακτικά της κατάθεσης του εν λόγω στελέχους όπου μιλά ανοιχτά και ξεκάθαρα για τις μυστικές συναντήσεις .....

Ολη η αλήθεια για το χρέος, τα μνημόνια και το PSI.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΧΡΕΟΣ
Με πολύ απλά λόγια – του Μιχάλη Χαιρετάκη
Σκοπός του άρθρου είναι να μπορέσει ο απλός κόσμος , αυτος που δεν καταλαβαίνει απο δεικτες, τύπους και όρους οικονομικούς, να καταλάβει τι ακριβώς έγινε.
Όποιος θέλει να του δώσω όλα που ακολουθούν με πίνακες και στοιχεία ευχαρίστως να το κάνω, εχω μαζέψει, δόξα τω Θεω, αρκετή βιβλιογραφία για το θέμα αυτό. Όμως αυτά δεν αφορούν τον απλό κόσμο, ξεκινάμε λοιπόν.
Η ευρωπαϊκή ένωση όπως είχε ξεκινήσει ήταν μια μεγάλη ευρωπαϊκή ενιαία .....

ΚΑΤΑΘΕΣΗ που ενοχοποιεί τον Ανδρέα Γεωργίου! «Δεν φταίει μόνο για το πρώτο Μνημόνιο! Φταίει για όλα» !!!

dht_3005_008_cmyk

Για εξάρτησή του από το ΔΝΤ έκανε λόγο στο Εφετείο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ.!

Μπήκαν τα επαχθή μέτρα, το PSI κ.λπ., με αυτό το έλλειμμα. Δεν είναι σωστό ότι ο Γεωργίου ευθύνεται για το πρώτο Μνημόνιο – φταίει για όλα»!
Με αυτά τα λόγια, εν μέσω χειροκροτημάτων από το ακροατήριο και με επιφωνήματα «μπράβο, προδότες, εξαγορασμένοι, καθάρματα, ελεεινοί, σαρκοφάγα», περιέγραψε ο τότε αντιπρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ. Νίκος Λογοθέτης την «καίρια ευθύνη» του Ανδρέα Γεωργίου στη σύναψη των Μνημονίων που αλυσόδεσαν τη χώρα από ......