Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Ποιό Σύνταγμα ρε ξεφτιλισμένοι ξεφτίλες;

Αυτή η υπέροχη ''συζήτηση'' που ξεκίνησε για την αναθεώρηση του Συντάγματος προκαλεί απίθανο γέλιο.

Ποιό Σύνταγμα ρε ξεφτιλισμένοι ξεφτίλες;

Που μιλάτε σοβαρά-σοβαρά για το Σύνταγμα και ίσα που δεν κλαίτε, απατεώνες;

Μήπως εννοείτε εκείνο που έχετε κάνει κ@λόχαρτο;
Εκείνο που δεν έχετε....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΝΟ 40 ΔΙΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΧΙ 321,7 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 240,1 ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΑ "ΦΤΙΑΧΤΟ"...

ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Γράφει ο  Ανδρεας Αθηναιος

Ευρισκομουν σε ταξιδι στην (με την) Αγαπημενη μου Ελλαδα, οταν ειδα την δημοσιευση στο Tax Heaven, τεκμηριωμενων -απο τους εγκριτους συναδελφους, στοιχειων για το φερομενο ως Ελληνικο Χρεος. 

Το θεωρησα αμεση δεοντολογια να χρησιμοποιησω τα δεδομενα ως Εγκυρη Πηγη για να....

Φτιάξε το δικό σου τυρί...

http://www.thessalonikiartsandculture.gr/media/k2/items/cache/92824dec7926976694cb5987f3b4efa8_XL.jpg
Έχεις δυο μπουκάλια γάλα που δεν θέλεις να τα πιεις, όμως δεν θέλεις και να πάνε χαμένα;

Έχεις χρόνο ελεύθερο που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις, όμως δεν θέλεις κι αυτός να πάει χαμένος;

Η λύση είναι μία: φτιάξε τυρί.

Συμβουλή και συνταγή από την συγγραφέα Κωνσταντίνα Τασσοπούλου και το φρεσκοπηγμένο της βιβλίο “Τυρολόγιον” που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίτανος.

Για να φτιάξεις το δικό σου τυρί, χρειάζεσαι:

Eurasia Group: Η Ελλάδα οδεύει προς πλήρη οικονομική κατάρρευση .

Αυξάνονται οι φόβοι, γράφει η βρετανική Express, ότι η Ελλάδα οδεύει προς πλήρη οικονομική κατάρρευση καθώς αγωνίζεται να αποπληρώσει τα χρέη της.

Οι αναλυτές του Eurasia Group προβλέπουν ότι η χώρα θα αντιμετωπίσει σοβαρή οικονομική κρίση μέσα στο επόμενο έτος.

Η Ελλάδα, η οποία βρίσκεται στο χείλος της χρεοκοπίας, ακόμα αγωνίζεται, και...

ΧΑΖΑΡΟΙ & ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ...

  •  Αφορμή του παρόντος έδωσαν οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης, οι λεγόμενοι ΧΑΖΑΡΟΙ.
        Ιστορία-Γεωγραφία- & Ν.Τ.Π.

Οι Χάζαροι κατά τη λαϊκή παράδοση θεωρούνται ως η 13η φυλή του Ισραήλ.Ο Λαός δεν κάνει ποτέ λάθος, αφού έχουν την ίδια θρησκεία, και τον ίδιο Πολιτισμό.
Μόνη διαφορά είναι ότι οι Χάζαροι έζησαν στον Καύκασο.

Οι Χάζαροι είναι Τούρκικη φυλή, η οποία έζησε στον μεσαίωνα, σε περιοχή του Καυκάσου, τη λεγομένη Χαζαρία.

Η Χαζαρία συνόρευε από Βορρά με τη Ρωσία, από Νότο με την Αρμενία, από Ανατολάς εβρέχετο από τη Κασπία θάλασσα, και από Δυτικά από την Μαύρη θάλασσα, ή Εύξεινο Πόντο. (Χάρτης).

Έφθαναν δε από τον Καύκασο, μέχρι τη Κριμαία.

Σήμερα δεν υπάρχει η ΧΑΖΑΡΙΑ, αφού οι Χάζαροι μετανάστευσαν προς Δυσμάς, και η Χαζαρία απερροφήθη από Ρωσία-Αρμενία-Γεωργία,-Αζερμπαϊζάν,-Τουρκμενιστάν, κ.λ.π. χώρες του Καυκάσου.

Η Θρησκεία των Χαζάρων ήταν ....

Γαλλική πισώπλατη μαχαιριά στην Ρωσία.Έκλεισαν όλους τους λογαριασμούς,των Ρώσων,στην γαλλική Credit Agricole,με εντολή των ΗΠΑ!!!

Credit-Agricole-bank
Αυτοί ήταν οι Φράγκοι,ανέκαθεν,αγνώμονες και ψεύτες,έως εκεί που ο άνθρωπος δεν φαντάζεται.

Έτσι λοιπόν,με μια αιφνιδιαστική κίνηση,που όπως λένε οι Ρώσοι,υπαγορεύτηκε από την Αμερική,η γαλλική κυβέρνηση,έκλεισε τους λογαριασμούς των Ρώσων πολιτών,στην Credit Agricole και μάλιστα,χτύπησε την ρωσική πρσεσβεία στο Παρίσι,αφού έκλεισε και τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πρέσβη και ...

«H ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να αποπληρώσει ποτέ ό,τι χρωστάει»

corporate_debt.jpg
«Εάν οι ταλαντούχοι Έλληνες υποχρεωθούν να χρηματοδοτούν διαρκή πλεονάσματα για παλιά χρέη, τότε μπορούν να το αποφύγουν απλώς πηγαίνοντας σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης», επισημαίνει ένα από τα πιο γνωστά στελέχη του χρηματοοικονομικού κλάδου της Αγγλίας.

Ο λόρδος Adair Turner, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων επικεφαλής της FSΑ (Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών) και μέλος της Επιτροπής Οικονομικής Πολιτικής του Ηνωμένου Βασιλείου, σε ανάλυσή του που δημοσιεύεται στο project-syndicate τονίζει ότι «όσο αργεί η αναπόφευκτη μείωση του χρέους, τόσο μεγαλύτερη θα πρέπει να είναι», ενώ χαρακτηρίζει «εξωφρενικά εξωπραγματικό» και «αυτοκαταστροφικό» το στόχο για πλεονάσματα 3,5%.

Στα τέλη του 2015 το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα αναλογούσε στο 176% του ΑΕΠ, σημειώνει, και εκτιμά ....

Το ΝΑΤΟ περικυκλώνει τη Ρωσία: Γερμανοί στρατιώτες τοποθετούνται στη Λιθουανία, Βρετανοί στην Εσθονία, Αμερικανοί στη Λετονία και Καναδοί στην Πολωνία

222.jpg
Η επέλαση του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Ευρώπη συνεχίζεται, ενώ στη Μεσόγειο ενισχύονται οι μάχιμες μονάδες. 

Η Ρωσία δήλωσε πως βρίσκει απειλητικές τις κινήσεις της δυτικής στρατιωτικής συμμαχίας, χωρίς όμως να ανακοινώσει συγκεκριμένα αντίμετρα – όταν παράλληλα αναμένεται να αποφασιστεί στη σύσκεψη της Βαρσοβίας τον Ιούλιο μία ακόμη ισχυρότερη παρουσία, στα σύνορα της Ρωσίας.

Με βάση αυτές τις κινήσεις, ο κίνδυνος πολεμικής σύγκρουσης αυξάνεται γεωμετρικά – ενώ η Πολωνία απαιτεί ισχυρότερη παρουσία στον αέρα, με πολεμικά αεροπλάνα τελευταίου τύπου. 

Αυτό που ....

Σιχάθηκαν την ΕΕ οι Ευρωπαίοι...

ΕΕ σημαία
Μουτζώνουν την ΕΕ με χέρια και με πόδια οι λαοί της Ευρώπης, όπως δείχνει μια δημοσκοπική έρευνα του αμερικανικού Ινστιτούτου Πιου (Pew), η οποία διενεργήθηκε σε 10.500 πολίτες κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε δέκα χώρες από τις αρχές Απριλίου ως τα μέσα Μαΐου του 2016. Οι δημοσκοπήσεις, το έχουμε γράψει πολλές φορές, δεν αποτυπώνουν τίποτα περισσότερο από μια στιγμιαία εικόνα, και τα αποτελέσματα τους μπορεί να αλλάξουν άρδην. Αυτή η εικόνα πάντως της σημερινής ΕΕ παρουσιάζει ομολογουμένως μεγάλο ενδιαφέρον.
Τη χειρότερη γνώμη για την ΕΕ την έχουν -ποιος άλλος-;- οι Έλληνες. Το 71% του δείγματος που χρησιμοποίησε η Πιού έχει πλέον αρνητική άποψη για την ΕΕ και μόνο το 27% του ελληνικού λαού συνεχίζει να έχει θετική. Με άλλα λόγια, οι τρεις στου τέσσερις Έλληνες έχουν αρνητική…

Όλα στους ιδιώτες με εντολή δανειστών...

Ακόμα και την αξιολόγηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και προς τα Ταμεία δίνει η κυβέρνηση σε ιδιωτικές εταιρείες – ξένες φυσικά – όπως επιβάλλει το επικαιροποιημένο μνημόνιο που υπέγραψε με τους δανειστές. 
Αυτό θέλουν οι δανειστές, αυτό κάνει η κυβέρνηση. 
Και φυσικά, θα πρόκειται για ξένες εταιρείες, καθώς, όσα κι αν έχει υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση, όσα κι αν έχει ξεπουλήσει ή θα ξεπουλήσει για 99 χρόνια, οι δανειστές δεν της έχουν καμία απολύτως εμπιστοσύνη. 
Κι επειδή η κυβέρνηση κόπτεται και αγωνιά να πάρει τη δόση ...

Ποιον να πιστέψουμε τώρα? Τους ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ που λένε ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια ή τον Στουρνάρα που θέλει Νέο Μνημόνιο?

Η Ελλάδα, τώρα, χρειάζεται μία νέα συμφωνία με τους εταίρους και τους δανειστές της προκειμένου να προχωρήσει μπροστά, σημειώνει μεταξύ άλλων, σε άρθρο του στους Financial Times ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, χαρακτηρίζοντας μη ρεαλιστικό και κοινωνικά ανέφικτο τον στόχο για επίτευξη πλεονάσματος 3,5% του ΑΕΠ από το 2018 και μετά.
Εκτιμά ότι ο στόχος αυτός θα πρέπει να μειωθεί στο 2% επιτρέποντας έτσι ένα πιο ισορροπημένο μίγμα οικονομικής πολιτικής, με έμφαση στη μείωση της φορολογησης, την ενθάρρυνση των επενδύσεων που θα συμβάλουν σε βιώσιμους ρυθμούς ανάπτυξης.
Σε ό,τι αφορά το χρέος ο κ. Στουρνάρας σημειώνει ότι τα σενάρια που έχει εξετάσει η ΤτΕ δείχνουν ότι η βιωσιμότητα μπορεί να επιτευχθεί με στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος 2% και μια μάλλον μέτρια ελάφρυνση του χρέους η οποία δεν θα ....

Οι πλούσιοι και οι πεινασμένοι.

Τη στιγμή που η αξία της περιουσίας του 0,1% των πιο πλουσίων στον κόσμο αυξάνεται σε επίπεδα ρεκόρ, ο αριθμός των ανθρώπων που πεινούν μειώθηκε από το 1990 μέχρι το 2015 μόλις κατά 210 εκατ., δηλαδή λιγότερο από 1 εκατ. τον χρόνο.

Το να συγκρίνει κανείς τον ρυθμό μεταβολής της αξίας των περιουσιακών στοιχείων του 0,1% των πλουσιότερων ανθρώπων του πλανήτη με
το ποσοστό μείωσης της πείνας είναι μία πραγματική πρόκληση, καθώς δίνει ως ένα βαθμό το μέτρο της ανισότητας.

Την ίδια στιγμή που η αξία της περιουσίας του 0,1% των πιο πλουσίων στον κόσμο αυξάνεται σε επίπεδα ρεκόρ, ο αριθμός των ανθρώπων που....

Farage: Η αποσύνθεση της ΕΕ θα ξεκινήσει από τη Βρετανία και την Ιταλία.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα αρχίσει να αποσυντίθεται αφού οι Ιταλοί επιλέξουν την υποψήφια του κινήματος "Πέντε Αστέρων" για δήμαρχο της Ρώμης στις εκλογές της 19ης Ιουνίου και οι Βρετανοί ψηφίσουν υπέρ της αποχώρησης της χώρας τους από την ΕΕ τέσσερις ημέρες αργότερα, υποστήριξε ο ηγέτης του βρετανικού, αντιευρωπαϊκού Κόμματος Ανεξαρτησίας (Ukip), Nigel Farage.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera ο Farage είπε επίσης ότι ο πρωθυπουργός....

Απειλές για μειώσεις μισθών, απολύσεις και απεργίες.

Δύσκολες μέρες έρχονται από το φθινόπωρο, κατά τη διαπραγμάτευση για τα εργασιακά, παρά τις αρχικές διαβεβαιώσεις ότι δεν θα μειωθούν οι μισθοί, ούτε θα αλλάξει το καθεστώς των απολύσεων.

Οι κυβερνητικές διαβεβαιώσεις κατέρρευσαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βήματος, με τη δημοσιοποίηση της εισήγησης του γενικού εισαγγελέα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, που κρίνει ασύμβατη με το Κοινοτικό Δίκαιο τη δυνατότητα του ....