Τρίτη 27 Μαΐου 2014

«Η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει το τέλος των μεταρρυθμίσεων»



Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ξεκαθάρισε ότι: «Οι χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ολοκλήρωση του προγράμματος δεν σημαίνει το τέλος των μεταρρυθμίσεων».
Μιλώντας την Τρίτη σε συνέδριο απέρριψε ως ανοησίες τα περί γερμανικής Ευρώπης, μίλησε για τις θεσμικές αλλαγές στην Ευρώπη και τη νομισματική πολιτική, ενώ αναφέρθηκε και στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
«Οι χώρες που βρίσκονται σε πρόγραμμα προσαρμογής έχουν....

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Χαϊκάλη για τα άδυτα των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΒΙΝΤΕΟ).

xaikalis
Σε μια σειρά απίστευτων καταγγελίων προέβη ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάληςμιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στο Χωρίς Αναισθητικό, αποκαλύπτοντας τον ανελέητο πόλεμο στα άδυτα του κόμματος.
Επέρριψε ευθύνες στον Πάνο Καμμένο για την καθίζηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στις Ευρωεκλογές και τόνισε ότι ήταν ....

Η ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΗ ..... Ραχήλ Μακρή αναλαμβάνει υπαρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Η είδηση κάνει το γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων κι εάν επιβεβαιωθεί θα είναι πραγματική βόμβα! Η Ραχήλ Μακρή προορίζεται από τον Πάνο Καμμένο για αντιπρόεδρος (υπαρχηγός) των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Μάλιστα επικαλείται συνεργάτες της Ραχήλ Μακρή, οι οποίοι είπαν στο σάιτ ότι, το βράδυ της Κυριακής των ευρωεκλογών ο Πάνος Καμμένος κάλεσε στο γραφείο του την κυρία Μακρή και της ζήτησε ..

Σύνοδος κορυφής ΕΕ: Αρχισε η μάχη για την προεδρία της ΕΕ, ως εδώ με τη λιτότητα....

Σύνοδος κορυφής ΕΕ: Αρχισε η μάχη για την προεδρία της ΕΕ, ως εδώ με τη λιτότητα
Η Διάσκεψη των Προέδρων πριν από την άτυπη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κάλεσε τα κράτη-μέλη της ΕΕ να δώσουν σαφή εντολή στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ του ΕΛΚ, της πρώτης δύναμης, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, στη νέα Ευρωβουλή να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με τις άλλες πολιτικές ομάδες.
«Η Διάσκεψη των Προέδρων καλεί το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο να δώσει στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, τον υποψήφιο με την μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σαφή εντολή να ...

THN ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΠΡΕΛΕΣ ..… ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ...!!!

Τι άλλο να πει κανείς γι’ αυτή την κυβέρνηση. Που τη φτύνουν από παντού, αλλά νομίζει πως βρέχει. Η καλύτερα, θέλει να νομίζουμε πως έτσι πιστεύει… Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι… Έτσι απλά..
 Η Ελλάδα καταστρέφεται μέρα με την ημέρα όλο και περισσότερο και αυτοί που κυβερνούν νοιάζονται μόνο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις των δανειστών και του εγχώριου σάπιου συστήματος…
Τι κι αν γίνονται εκλογές, τι κι αν ο κόσμος στέλνει το μήνυμα του, αυτοί καταλαβαίνουν ότι τους βολεύει και ότι τους συμφέρει…

ΣτΕ: Σε αυτόματη αργία οι δημόσιοι υπάλληλοι που διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα...

ΣτΕ: Σε αυτόματη αργία οι δημόσιοι υπάλληλοι που διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα
Συνταγματική και σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) είναι η νέα διάταξη του Υπαλληλικού Κώδικα που προβλέπει ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι που διαπράττουν πειθαρχικό παράπτωμα θα τίθενται αυτομάτως σε αργία (αυτοδίκαιη θέση σε αργία). 
Αυτό αποφάσισε η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) μετά από πιλοτική δίκη (Ν. 3900/2010) και απέρριψε αίτηση εκπαιδευτικού δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το άρθρο 103 του παλαιού Υπαλληλικού Κώδικα (Ν. 3528/2007) αναμορφώθηκε με το νόμο 4093/2012 και αυστηροποιήθηκε ο θεσμός της αυτοδίκαιης αργίας των δημοσίων υπαλλήλων, έτσι ώστε «να επιτυγχάνεται η άμεση και έγκαιρη απομάκρυνση όσων διώκονται ή τιμωρούνται για σοβαρά ποινικά και πειθαρχικά παραπτώματα».
Έτσι πλέον, ο δημόσιος υπάλληλος τίθεται.....

Ο ....Ναπολέων της Ελλάδας! Μετά απο εμένα το ....ΧΑΟΣ ...!!!

Πολλά κιλά… «εγώ» από τον… Ναπολέων της Ελλάδας!

Με ένα πρωτοφανές ξέσπασμα «μεγαλείου» από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, βρέθηκαν αντιμέτωπα τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, κατά τη συνεδρίαση του οργάνου τη Δευτέρα μετά τις ευρωεκλογές στη Χαριλάου Τρικούπη.
Αφού είχαν ολοκληρωθεί οι τοποθετήσεις των στελεχών ο κ. Βενιζέλος πήρε το λόγο για να κλείσει τη συνεδρίαση, παρουσιάζοντας συμπεράσματα και οδηγίες για την περαιτέρω πορεία. Και επιδόθηκε σε ένα απίστευτο παραλήρημα.....

Ο πραγματικός νικητής των εκλογών; O υποκριτής!

Γράφει ο Δημήτρης Νατσιος | Δάσκαλος, Κιλκίς

Τώρα που τέλειωσε το πανηγύρι, το θέατρο σκιών, «η γιορτή της Δημοκρατίας» όπως λένε και οι συνήθεις κολοκυθολογούντες – οι πολιτικοί νάνοι και αρλεκίνοι – μπορούμε, συνοψίζοντας, να αναφερθούμε σ’ αυτό το ανθρωπολογικό είδος που «έλαμψε» όλη την προεκλογική περίοδο: Tον υποκριτή! 

Ελάχιστες φορές...

Κρέμασαν δισεκατομμυριούχο στο Ιράν, για τραπεζική απάτη! Έπρεπε να 'ρθει εδώ να γίνει και ....βουλευτής και υπουργός...

Στην εκτέλεση του Μαχαφαρίντ Αμίρ Χασραβί, δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, προχώρησαν οι ιρανικές αρχές μετά την... καταδίκη του για τη μεγαλύτερη τραπεζική απάτη που διαπράχθηκε ποτέ στη χώρα! 

Ο Χασραβί...

ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! Με υπογραφή Σαμαρά – Στουρνάρα – Προβόπουλου τα νέα μέτρα (που δεν θα ερχόντουσαν)!!!

Το θέμα το ανέδειξε η Δημοκρατία. 


Δείτε το ντοκουμέντο της ντροπής, όπου ένας πρωθυπουργός και δύο διορισμένοι με απλή υπογραφήερήμην κοινοβουλίου και άλλων δημοκρατικών θεσμώνθα πετσοκόβει “εάν δεν πιάνονται οι στόχοι”!!!

Είναι το θέμα για τον λεγόμενο “αυτοματισμό” στις περικοπές συντάξεων, και ένα πλέγμα....

Κόλαση από τον Ιούλιο έως το τέλος του χρόνου...

Πρόσωπο με πρόσωπο με την πολύ σκληρή πραγματικότητα που ακούει στο όνομα «πληρωμή φόρων», που αγγίζουν τα 10 δισ. ευρώ, θα βρεθούν οι φορολογούμενοι όλο το β' εξάμηνο του τρέχοντος έτους. 

Από τον Ιούλιο...
θα αρχίσουν να τρέχουν οι προθεσμίες πληρωμής για τα εκκαθαριστικά των φετινών φορολογικών δηλώσεων, το νέο χαράτσι του ενιαίου φόρου ακίνητων, που συμπεριλαμβάνει και τα αγροτεμάχια και τα τέλη κυκλοφορίας.

Η φοροκαταιγίδα περιλαμβάνει επίσης ....