Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα η Ελλάδα και οι έλληνες είναι οι ''εβραίοι'' του 21ου αιώνα..


Άκου Ανθρωπάκο..*

* τίτλος του κλασικού έργου του μεγάλου οραματιστή και ψυχολόγου Βίλχελμ Ράϊχ, απ' όπου και το απόσπασμα: (οι επισημάνσεις δικές μου)


''..Δε σʼαγαπούν ανθρωπάκο, σε περιφρονούν, επειδή περιφρονείς τον εαυτό σου.

Σε ξέρουν απʼ έξω κι ανακατωτά. Γνωρίζουν τις χειρότερες αδυναμίες σου, όπως θα έπρεπε να τις γνωρίζεις εσύ.


Σε θυσίασαν σʼ ένα σύμβολο κι εσύ τους έδωσες τη δύναμη να σʼ εξουσιάζουν. 


Εσύ ο ίδιος τους αναγόρευσες αφεντικά σου και συνεχίζεις να τους στηρίζεις, παρόλο που πέταξαν τις μάσκες τους.

Στο είπαν κατάμουτρα: 

Λοιπόν, πρωθυπουργέ μου, απαντήστε μου. Να αυτοκτονήσω ή να αποκρούσω τον εχθρό;

Συγνώμη που δεν αυτοκτόνησα, πρωθυπουργέ μου. 

Συγνώμη που δεν πήρα σχοινί χοντρό να το δέσω στο πολύφωτο του σαλονιού, που δεν έχω όπλο να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα. 

Συγνώμη που δεν έμοιασα στην γιαγιά σου, πρωθυπουργέ μου να πιω το κώνειο την ώρα που εσύ άνοιγες τις
πόρτες και τα παράθυρα να κάνουν ντου από όλες τις μεριές οι πολιτισμένοι εισβολείς.


Λυπάμαι βαθύτατα, πρωθυπουργέ μου, που δεν έγινα εγώ το παράδειγμα ηρωισμού, όπως έγινε η γιαγιά σας στις ομιλίες που δίνετε σε ιδρύματα και φόρουμ στην Αμερική, όπου βρίσκεστε. 


Συγνώμη που δεν έγινα αντιναζιστής την ώρα που εσείς ορίσατε ότι θα έπρεπε να είμαι, την ώρα που εσείς ορίσατε ότι αντιναζιστής ορίζεσαι από την ώρα που δέχεσαι την μπότα του κατακτητή που εσύ, πρωθυπουργέ μου, τον προσκύνησες στρώνοντας κόκκινα χαλιά. 

Δεν ξέρω πλέον ποια είναι η κατάλληλη ώρα να αυτοκτονήσεις για την Ελευθερία, πρωθυπουργέ μου. Την ώρα που η συνείδηση σου το διατάσσει ή όταν η “κυβερνητική πλειοψηφία” το αποφασίζει.

Μόνο να σου κάνω μια ερώτηση,πρωθυπουργέ μου...

3,5 εκατομμύρια Έλληνες υποψήφιοι για φυλακή!

undefined
Το «όχι» του πρωθυπουργού σε νέα μέτρα κι άλλη λιτότητα, υποδέχθηκε ο κυριακάτικος τύπος με το υπό εκκόλαψη νέο ασφαλιστικό, όπου θα μειωθούν συντάξεις και επικουρικά για 400.000 συνταξιούχους κάτω των 60, με τη νέα απαίτηση της Τρόικας για άμεσο (αλά ΕΡΤ) κλείσιμο του ΟΣΕ, με τα υποβρύχια της μίζας (αξίας 2,4 δις) να σκουριάζουν…
και με το ΔΝΤ να υπολογίζει σε 47 δις τις χρηματοδοτικές ανάγκες για την περίοδο 2015-2020!


Η όλη στάση του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν ήταν πειστική, αντίθετα πολλοί την εξέλαβαν ως προκλητική. Μόλις προχθές ο βρετανικός Guardian εγκαλούσε τους Γερμανούς να αφήσουν την Ελλάδα να ανασάνει, γιατί θα κάνουν ζημιά στη δημοκρατία της.

Δεν είναι τυχαίο ....

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Ν.Δένδιας: "Κυνηγήστε τους νεοναζί στο διαδίκτυο"!

Με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια η αρμόδια Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κυνηγήσουν τις νεοναζιστικές ομάδες στο διαδίκτυο, οι οποίες προτρέπουν ευθέως σε κακουργηματικές πράξεις. Σκοπός είναι η άμεση καταπολέμηση της δράσης τους.
Μάλιστα ο κ.Δένδιας σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως η υποκατάσταση των οργάνων της τάξης από αυτόκλητους τιμωρούς δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή διεμήνυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο κέντρο της Αθήνας.
Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Δένδιας, «αρμόδια για τη διαφύλαξη του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας είναι μόνον τα εντεταλμένα Όργανα του Κράτους και γι' αυτό «δεν μπορεί να γίνει ανεκτή οποιαδήποτε προσπάθεια υποκατάστασης ....

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΔΙΩΓΜΟ...

undefined
Το χουμε πεί και το ξαναλέμε...

Οι ελευθερίες των Ελλήνων τίθενται σε διωγμό ήδη... 

Γιατί το να μην μπορείς να βρείς μία δουλειά (της προκοπής) ή να αξιοποιήσεις τις σπουδές σου ή το κράτος προνοίας να σου προσφέρει τα βασικά, είναι μια μορφή βίας και διωγμού! 

Όμως, ο διωγμός αυτός δεν είναι αρκετός για το σύστημα των ανθελλήνων.


Αυτοί δεν αρκούνται σε μέτρα και φτώχεια...

Αν δεν εξοντώσουν κάθε τί (Ελληνικό - Ορθόδοξο) που μπορεί να πάει κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, αντίθετα στη νέα τάξη πραγμάτων, δεν θα ησυχάσουν...

Και τούτο, διότι το σχέδιο αποδόμησης πηγαίνει πολύ πιο μακριά από ορισμένα παπαγαλάκια σε κανάλι και βουλή..... 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ... ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ Ε.Ε. "Κλείνουν" τα σύνορα για Έλληνες που αναζητούν εργασία...

undefined
Η Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης και της στήριξης των λαών, αυτή στην οποία έχει εναποθέσει τις ελπίδες του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για διέξοδο από την οικονομική κρίση, ετοιμάζεται να κλείσει τα σύνορα της για τους Έλληνες που αναζητούν εργασία μετά από πρόταση Βρετανών, Ολλανδών και Σουηδών και τη σύμφωνη γνώμη των Γερμανών.

Τι ζητούν; Να υπάρξουν σκληρότεροι νόμοι για την αντιμετώπιση και την ανάσχεση του ρεύματος της οικονομικής μετανάστευσης στην Ευρώπη από χώρες του Νότου, όπως η δοκιμαζόμενη Ελλάδα. 


Να μπεί δηλαδή πλαφόν στον αριθμό των εργαζομένων που θα μετακινούνται από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία που αντιμετωπίζουν εντονότατο πρόβλημα ανεργίας. Στη χώρα μας έχει φτάσει το 27%.

Πανικόβλητα τὰ ΜΜΕ ἀπὸ τὴν μὴ ἐπίδρασι τῆς προπαγάνδας τους!!!


Πανικόβλητα τὰ ΜΜΕ ἀπὸ τὴν μὴ ἐπίδρασι τῆς προπαγάνδας τους!!!Ἐχθὲς μὲ ἐνημέρωσε φίλος γιὰ μία «περίεργη» κατάστασι ποὺ σημειώθηκε στὸ  «Mega mou» ἀλλὰ καὶ στὸν Ἄλφα.
Παρουσιάστηκαν τὰ ποσοστὰ ἀπὸ κάποιες δημοσκοπήσεις, ἀναφορικῶς μὲ τοὺς δυσανασχετοῦντε πολῖτες, γιὰ  τὶς συλλήψεις τῶν …«ἐγκληματιῶν».
Βιάστηκαν βέβαια νὰ τὰ μαζέψουν, ὡς συνήθως, ἀποφασίζοντας νὰ τὸ ῥίξουν στὸ …τσάμικο καὶ νὰ καταπιαστοῦν μὲ ἄλλα, πιὸ ἀνάλαφρα θέματα. Τὸ πρόβλημα τους ὅμως μόλις ἄρχισε νὰ λαμβάνῃ σάρκα καὶ ὀστά!!! Διαπιστώνουν δῆλα δὴ πὼς παρὰ τὴν τόση πλύσι ἐγκεφάλου, τὴν τόση προπαγάνδα, ὑπάρχει ἕνα γενναῖο, σὲ ἀριθμούς, ποσοστὸ τοῦ πληθυσμοῦ ποὺ τοὺς …ἀγνοεῖ!!!

ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ..

GREECE FINANCIAL CRISISΟρισμένα γεγονότα μπορούν ασφαλώς να χαρακτηρισθούν ως εντελώς τυχαία, μάλλον συμπωματικά και κακώς παρεξηγήσιμα – όπως, για παράδειγμα, η στυγνή και εν ψυχρώ δολοφονία του άτυχου νέου από μέλος της άκρας δεξιάς, ακριβώς την εβδομάδα των κινητοποιήσεων.
Την εβδομάδα λοιπόν των διαδηλώσεων και των απεργιών των Ελλήνων, εναντίον των παλαιοτέρων, καθώς επίσης των νέων εγκληματικών μέτρων λιτότητας – τα οποία θα επιβληθούν από την Τρόικα που, επίσης συμπωματικά, επισκέπτεται την Ελλάδα αμέσως μετά.
Οφείλει όμως να είναι κανείς φιλύποπτος και να μην αποδέχεται τόσο εύκολα τις συμπτώσεις, ειδικά σε τέτοιες χρονικές περιόδους – πόσο μάλλον όταν ακούει τον πρωθυπουργό να λέει ότι, “υπάρχει ανάγκη για ενότητα κατά του ναζισμού” (ενώ γνωρίζει προφανώς πολύ καλά πως οι Έλληνες, σε αντίθεση με τους Γερμανούς, δεν ήταν ποτέ οπαδοί τέτοιων «σιχαμερών» οργανώσεων).

Ο Προβόπουλος αποκαλύπτει ότι Σημίτης, Παπαδήμος και Παπαντωνίου μας έβαλαν στο ευρώ με αντάλλαγμα τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων.

undefined
Σημιτοκρατία
Εδώ και ένα μήνα γίνεται μια προσπάθεια να μας πείσουν ότι τα ασφαλιστικά ταμεία ήταν ήδη στα πρόθυρα της κατάρρευσης λόγω των επενδύσεων στο χρηματιστήριο και τα δομημένα ομόλογα πολύ πριν το PSI.


Αν πάμε όμως ακόμα πιο πίσω μπορεί να βρούμε οτι το 1997 Κ. Σημίτης (πρωθυπουργός), Γ. Παπαντωνίου (υπουργός οικονονομίας και οικονομικών) και Λ. Παπαδήμος (διοικητής τότε της Τράπεζας της Ελλάδος και σήμερα πρωθυπουργός και επίτιμος διοικητής της ΤτΕ ) αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το 80% των αποθεματικών γενεών Ελλήνων στα ελληνικά ασφαλιστικά ταμεία, ώστε κάνοντας η χώρα αυτοεπένδυση σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου να μειώσει το χρέος και το έλλειμμα, ώστε τελικά να μπούμε στο ευρώ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ SHUTDOWN ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! - ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ 800.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΛΛOI 2.000.000! - ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΠΑΜΑ!




 Παγκόσμιο πανικό προκαλεί το shutdown της Αμερικανικής Οικονομίας, που αδυνατεί να συντάξει τον Προϋπολογισμό του 2014, μετά την χθεσινή αποτυχία για συμφωνία ανάμεσα σε Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικάνους, οι οποίοι


είναι πυρ και μανία με τον καλόκαρδο Ομπάμα, επειδή δεν βομβάρδισε τη Συρία για να δουλέψουν οι Πολεμικές τους Βιομηχανίες και Πολυεθνικές...

   Ο Ομπάμα που με την θαρραλέα ματαίωση του βομβαρδισμού της Συρίας έσωσε τον πλανήτη από έναν πρόωρο Αρμαγεδώνα, προσπαθεί να περάσει ένα Σύστημα Υγείας(Obamacare), το οποίο δεν θέλουν οι ωμοί 

Ρεπουμπλικάνοι (βλέπε Μπους) και εστιάζοντας σε αυτό, διαφώνησαν στην σύνταξη του Προϋπολογισμού και την κατανομή των κονδυλίων για το 2014 για να εκθέσουν τον Πρόεδρο Ομπάμα, τον οποίο επιθυμούν να ρίξουν από την εξουσία, σαν ένα νέο "Κέννεντυ"!

   Η ασυμφωνία όμως αυτή παραλύει το Αμερικανικό Κράτος, καθώς δεν εγκρίνονται έτσι κονδύλια και πληρωμές μισθών, με αποτέλεσμα από σήμερα να μπαίνει κυριολεκτικά λουκέτο σε αμέτρητες θέσεις και υπηρεσίες των ΗΠΑ! 

Βιώνουμε την απόλυτη απάτη...

Ποιος είπε πως η δικαιοσύνη είναι τυφλή ;

Ορθάνοιχτα τα έχει τα μάτια της...

Σήμερα ξεσκέπασε μια συμμορία δολοφόνων...

Εύγε... Επικροτώ...

Σήμερα επιτέλους μάθαμε πως στην Ελλάδα υπάρχουν νόμοι, που πρέπει να εφαρμόζονται...(!), (δια στόματος του υπουργού της Δικαιοσύνης)...

Αλλά γιατί άραγε η δικαιοσύνη είναι τόσο συγκεκριμένη ; τόσο επιλεκτική ;

Σαν Έλληνας φορολογούμενος πολίτης, απαιτώ να λειτουργεί η δικαιοσύνη σωστά... Απαιτώ να γίνονται σεβαστοί όλοι οι νόμοι του κράτους...

Απαιτώ να μην με εκμεταλλεύονται...

Απαιτώ να μη με παραπλανούν...

Απαιτώ η δικαιοσύνη να είναι ανιδιοτελής και όχι επιλεκτική...

Όλη αυτή η δραστηριότητα που έλαβε χώρα τις τελευταίες μέρες, σίγουρα έβαλαν πολλούς από εμάς σε σκέψεις...

Από το ‘Μνημόνιο ή Δραχμή’ στο ‘Μνημόνιο ή Φασισμός’.

undefined
Το γνησιότερο πολιτικό τέκνο των Μνημονίων είναι η Χρυσή Αυγή. 

Το κόμμα αυτό παρουσιάζεται ως ‘αντισυστημικό’, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο τελικός στυλοβάτης των σάπιων κοινωνικών σχέσεων που έφεραν την κρίση. 

Δεν είναι όμως ένα απλό εργαλείο στα χέρια των κύκλων εξουσίας,
μια σύγχρονη μορφή του παρακράτους της μετεμφυλιοπολεμικής περιόδου. 


Απεναντίας, πρόκειται για τερατογένεση που έχει σχετική ανεξαρτησία και μπορεί να απειλήσει το κυρίαρχο πλέγμα πολιτικής εξουσίας.

Τέτοιος είναι ιστορικά ο χαρακτήρας του φασισμού και γι’ αυτό αποδείχτηκε τόσο επικίνδυνος στην Ευρώπη και αλλού. Η αποτελεσματική αντιμετώπισή του στην Ελλάδα απαιτεί ξεκάθαρη αντίληψη της φύσης του. Είναι βέβαιο ότι αυτοί που έφεραν τη χώρα σ’ αυτήν την κατάντια – και που συνεχίζουν να κυβερνούν – δεν πρόκειται να τον εξουδετερώσουν.

Τα Μνημόνια άλλαξαν την Ελλάδα, χωρίς να αλλάξουν τους μηχανισμούς κοινωνικής και πολιτικής εξουσίας που ευθύνονται για την κρίση. 


Έφεραν εθνική καταστροφή στην οικονομία, με τεράστια ανεργία και πτώση των μισθών, τσακίζοντας ....

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ !

undefined
Kάποιοι παίζουν με τη φωτιά και την ασφάλεια της χώρας! 

Για πρώτη φορά, από την 21η Απριλίου 1967, έχουμε συλλήψεις πολιτικών. 

Είναι προφανές πως οι ανεγκέφαλοι της ''Χρυσής Αυγής'' και τα ακραία της στοιχεία, με τη δολοφονία Φύσσα έδωσαν την ιδανική αφορμή στο ''σύστημα'' να διαλύσει
το κόμμα τους, αφού μυστικές δημοσκοπήσεις τους έφεραν δεύτερο κόμμα. 


Εμείς είμαστε ξεκάθαροι: 

Ισόβια στο κάθε Ρουπακιά αν κριθεί ένοχος, αλλά ο Μιχαλολιάκος γιατί; 

Και με τους ακροαριστερούς δολοφόνους της ''Μαρφίν''; 

Μόνο η ακροδεξιά βία στο κατηγορητήριο; 

Με την συστημική κλεπτοκρατία τι γίνεται; Και πως γίνεται να δρουν όλοι (πολιτικό σύστημα, δικαιοσύνη, ασφάλεια) αστραπιαία στα ''έργα και ημέρες'' της ''Χρυσής Αυγής'', και για κάποιους άλλους να ισχύει μια ιδιότυπη ασυλία επί χρόνια;

Παραθέτουμε δύο σχόλια πολιτών από το νεοδημοκρατικό ''Antinews'', που καλύπτουν και εμείς:

"ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" - Θέση από "Φωνή της Ρωσίας": "Οι ριζοσπάστες πολιτικοί της Χρυσής Αυγής"!

Σε ένα συγκλονιστικό τηλεγράφημα το πρακτορείο ειδήσεων "Φωνή της Ρωσίας" που απηχεί φυσικά τις θέσεις της ρωσικής κυβέρνησης, αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα με την σύλληψη των εθνικιστών βουλευτών και χαρακτηρίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως "ριζοσπαστικό κόμμα"
("radical Golden Dawn party") διαχωρίζοντας την θέση του με τα δυτικά ΜΜΕ που μιλάνε για "νεοναζί" και αναφέρεται στους φόβους της κυβέρνησης Σαμαρά από πιθανή προσπάθεια ανατροπής της από "παραστρατιωτικές" οργανώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.

Αλλά αυτό είναι το ολιγότερο: Στο άρθρο αναφέρει ότι είναι πιθανό το "επόμενο πακέτο διάσωσης στην Ελλάδα ίσως θα πρέπει να υποστηριχτεί… από τον γερμανικό Στρατό, αφού ο Ελληνικός Στρατός ....

ΤΑ ΓΕΡΑ ΕΘΝΗ ΥΠΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΗ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ.

undefined
ΑΘΗΝΑ 1-10-2013.

Το θράσος και η προδοσία ασκούν πλαστή ελληνική εξουσία στην Ιερή Πατρίδα μας κομίζοντας εμφύλιο μακελειό. Φέρνουν τις εχθρικές προθέσεις νεοταξισμού και γειτονικών βαρβάρων μέσα σε κράτος και κοινωνία με τα δικά τους άνομα χέρια. Πολιτικάντηδες και παγκόσμιοι εντολοδότες βιάζουν και εκβιάζουν ένα ολάκερο έθνος, κάνοντας την κάθαρση τής σήψης και την αποκατάσταση τής εθνικής συνοχής και κυριαρχίας ενέργειες άμεσα επιβεβλημένες.

Όποιος πολεμάει τον Εθνικισμό τού Ελληνισμού μας, πολεμάει τον ίδιο τον Ελληνισμό. Και όταν δεν γίνεται να αποφύγεις την ταραχή, τότε πολεμάς και συντρίβεις τελειωτικά τον ταραξία. 
Δεν πρέπει να φοβηθείς τη στιγμή ή να έχεις τον παραμικρό ενδοιασμό για τη συμπεριφορά σου έναντι τού ανθέλληνα, διότι αυτός δεν θα λυπηθεί μήτε εσένα μήτε το παιδί σου μήτε την Πατρίδα και την Πίστη σου.

Έλεγε πολύ ορθά ο σοφός Θουκυδίδης πως πρέπει....