Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ν. Τσόμσκι: Πρόθεση της Ευρώπης είναι να συντρίψει παντελώς την Ελλάδα.



Tσόμσκι: 
«Ίσως και ένα εκατομμύριο Έλληνες εργάτες θα αναγκαστούν να πάνε στη Γερμανία και σε άλλες χώρες και θα συμβάλουν στην πτώση των μισθών πανευρωπαϊκά. 

Είναι ένας ταξικός πόλεμος ενάντια στους εργαζόμενους της Ευρώπης.» 

Ακόμα και ο Τσόμσκι διακρίνει τον «ταξικό πόλεμο» εναντίον των εργαζομένων της Ευρώπης με την εισβολή των αλλοδαπών στρατιών… 
Μόνο οι «αριστεροί» δεν βλέπουν…
Για να μη μιλήσουμε για τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» που αποτελούν το άλλοθι αυτής της ιμπεριαλιστικής στρατηγικής… 

Τώρα την ορχήστρα διευθύνει ο Πούτιν κι η δύση διαιρεμένη, παραμιλάει...

Aπό το "PRESS-GR" 
Του Νίκου Κλειτσίκα
http://nikosklitsikas.gr/

Το δυτικό μυθιστόρημα για το “δικτατορικό καθεστώς Άσαντ” κατέρρευσε μέσα σε μια γελοιότητα που δεν έχει προηγούμενο.
Το γνωστό και δοκιμασμένο σενάριο της δύσης -πάντα με την επιμέλεια κι ευθύνη της δημοσιογραφικής πορνείας-, περί χημικών όπλων, σφαγές αμάχων, καταπίεση του λαού, “εκδημοκρατισμός” της Συρίας και την “αραβική άνοιξη made in USA” να μην μπορεί να.....

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ?


Ερχονται τεκμήρια - φωτιά για τη φορολόγηση και των χαμηλών εισοδημάτων.

Νέα φορολογικά βάρη σε εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενους θα φέρει το αυστηρότερο καθεστώς των τεκμηρίων το οποίο θα πλήξει και χαμηλά εισοδήματα. 
Το νέο μνημόνιο προβλέπει ιδιαίτερα σκληρές διατάξεις καθώς σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να επανεξετάσει τη λειτουργία των διατάξεων για τα τεκμήρια και, στο πλαίσιο αυτό, να διορθώσει τις «υπαναχωρήσεις» που έγιναν με τον Ν. 4330/2015 όσον αφορά στον τρόπο φορολόγησης ορισμένων φυσικών προσώπων που πιάνονται στα «δίχτυα» των τεκμηρίων. 

Αυτό σημαίνει ότι ....

Γ.Βαρουφάκης προς Β.Σόιμπλε: "Το νέο Μνημόνιο είναι καταδικασμένο να αποτύχει" - Γερμανός ΥΠΟΙΚ: "Το ξέρουμε - Το σχεδιάσαμε έτσι"

Ο Γιάνης Βαρουφάκης προχώρησε σε μια πρωτοφανή αποκάλυψη για την περίοδο των διαπραγματεύσεων, όταν είχε πει ο ίδιος στον Β.Σόιμπλε ότι το νέο μνημονιο θα αποτύχει, και αυτός του απάντησε κυνικότατα "ναι το ξέρουμε, είναι σχεδιασμένο να αποτύχει".
 
Ο πρώην υπουργός έκανε την αποκάλυψη αυτή μιλώντας σε γαλλική εκπομπή. "Θα μοιραστώ μαζί σας μια συνομιλία που είχα με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, όταν ήμουν ακόμα υπουργός. 
Βόλφγκανγκ, του είπα, αυτό το μνημόνιο θα μας φέρει στην ίδια κατάσταση που είμαστε σήμερα μέσα σε έξι μήνες, είναι ένα ακόμη πρόγραμμα καταδικασμένο να αποτύχει, και μου απάντησε: .....

ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ...

Δηλώστε και σώστε τώρα τα «κρυφά» εισοδήματα

Της Μαρίας Βουργάνα
Η ρύθμιση για την εθελοντική αποκάλυψη των «κρυφών» εισοδημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, η εφαρμογή του Περιουσιολογίου, η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, οι αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων είναι μεταξύ άλλων τα πρώτα μέτρα που δρομολογεί εντός του Οκτωβρίου το υπουργείο Οικονομικών αφήνοντας για τον επόμενο τις αποφάσεις για τα σκληρά μέτρα όπως οι αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος, η αύξηση της φορολογίας στα εισοδήματα από ακίνητα, οι επιβαρύνσεις στη φορολογία των αγροτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικονομικό επιτελείο συζητά με τους εκπροσώπους των δανειστών να «ξετυλιχθούν» σε δύο φάσεις τα προαπαιτούμενα του Οκτωβρίου που αφορούν στο φορολογικό πεδίο καθώς ο όγκος των αλλαγών είναι μεγάλος και ο χρόνος πολύ μικρός για να υλοποιηθούν όλα τα μέτρα..........

Γερμανοί βουλευτές απαιτούν κούρεμα στις καταθέσεις των Ελλήνων!!!

Εγγραφο ντοκουμέντο για τις πιέσεις που δέχεται η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από Γερμανούς ευρωβουλευτές προπκειμένου να προχωρήσει σε κούρεμα των ελληνικών καταθέσεων αποκαλύπτει το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στο αποκαλυπτικό έγγραφο που έχει στη διάθεσή του το ΑΠΕ, η ΕΚΤ απαντά στο
Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και συγκεκριμένα σε ερώτηση Γερμανού Ευρωβουλευτή, ότι δεν μπορεί ...