Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Εφιαλτικό!!!! ΔΝΤ: "Αυξήστε έως 12,6% φάρμακα, βιβλία, ρεύμα, νερό, ταξί"

Εφιαλτικά φορολογικά μέτρα που θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την ζωή των ελληνικών νοικοκυριών, προβλέπει η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την ελληνική οικονομία.
Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αύξηση από 6,5% σε 19% ή και 21% του συντελεστή ΦΠΑ για πωλήσεις φαρμάκων, υπηρεσίες ξενοδοχείων (και μάλιστα σε περίοδο που αναζητείται στήριξη της οικονομίας από τον τουρισμό) πωλήσεις βιβλίων, περιοδικών και εφημερίδων. Αυτό σημαίνει ότι οι τιμές λιανικής πώλησης αυτών των προϊόντων και υπηρεσιών θα αυξηθούν κατά 11,7% με 12,6%!

Το ΔΝΤ απαιτεί ακόμη να αυξηθεί

ΜΠΟΥΟΥΜΜ!!! ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100.000 ΕΥΡΩ!! ΗΛΙΘΙΕ!! ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ!! ΚΑΛΟ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΗΛΙΘΙΕ .

Κούρεμα σε καταθέσεις ακόμη και κάτω από τις 100.000 ευρώ 

 

Κούρεμα σε καταθέσεις ακόμη και κάτω από τις 100.000 ευρώ
Υποψήφιες για «κούρεμα» (έστω και τελευταίες στην σειρά) είναι οι -μέχρι σήμερα- εγγυημένες καταθέσεις κάτω από 100.000 ευρώ σε τράπεζες που καταρρέουν, σύμφωνα με το τελευταίο προσχέδιο του σχεδίου οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης για τις «εκ των έσω» διασώσεις τραπεζών (bail-in). 

Κατά την WSJ, το κείμενο κινείται σε .....

Οι οικονομικές ελίτ έχουν στην κατοχή τους τα ΜΜΕ, αλλά οι πολίτες έχουν το Διαδίκτυο.Το τσουνάμι έρχεται....

Αν και υπάρχει η εντύπωση πως οι πολίτες δεν αντιδρούν δυναμικά στη συντονισμένη επίθεση που δέχονται ενάντια στα δημοκρατικά και εργασιακά δικαιώματά τους, αυτό δεν είναι αλήθεια. 

Τα τελευταία χρόνια, σε πάρα πολλές χώρες, οι πολίτες αντιδρούν, οργανώνονται, διαδηλώνουν και εξεγείρονται.

Για την ώρα, δεν υπάρχει

Εκεί που οι δικαστές δεν είναι ανδρείκελα Γερμανοτσολιάδων και τιμούν τη δικαιοσύνη! Ιταλία: Αντισυνταγματική κρίθηκε η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που επιβλήθηκε στους συνταξιούχους...

Υπάρχει δικαιοσύνη καθεστώτων και αδέκαστη δικαιοσύνη… στην πατρίδα μας έχουμε ως επί το πλείστον απογόνους του Κόλλια! 


Η έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης που επιβλήθηκε στους Ιταλούς πολίτες οι οποίοι λαμβάνουν υψηλές συντάξεις κρίθηκε από τον Άρειο Πάγο της χώρας αντισυνταγματική. 

Η απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου της Ρώμης αφορά την υποχρέωση που είχε επιβληθεί στους συνταξιούχους δημόσιων και ιδιωτικών ασφαλιστικών οργανισμών με.....

ΑΣΒΕΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ MEDIA!


ΑΣΒΕΣΤΗ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ MEDIA!


του Χρήστου Πασαλάρη

Αν είναι  ένας χώρος που χρειάζεται γενναίο σάρωμα  και ολοκληρωτική απολύμανση με… άφθονο «ασβέστη» είναι ο χώρος των ΜΜΕ. 

Ο κόσμος τον έχει γράψει στα μαύρα κατάστιχα. 

Θεωρεί –και δεν έχει άδικο- ότι εμείς οι άνθρωποι των media φέρουμε τεράστιες ευθύνες για το σημερινό κατάντημα της πατρίδας.

 Και θα ευχόταν να τιμωρηθούμε το ίδιο αυστηρά, με οποιοδήποτε κόστος, όσο και οι μεγάλοι ένοχοι του  πολιτικού συστήματος…

Το σκηνικό στήνεται από τους ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ...., η ώρα πλησιάζει…!!!


directors-chair
Σας είχα πει και σε άλλα άρθρα ότι η Αχίλλειος πτέρνα του Έλληνα είναι το σπίτι του και πως την στιγμή που θα νιώσει ότι το χάνει τότε θα ξεσηκωθεί.
Είχα πει ότι η Τροϊκομματική κυβέρνηση είναι αναλώσιμη και αναγκαία μόνο για την επιβολή μέτρων που κανένας άλλος φορέας με διάθεση για πολιτικό μέλλον δεν θα τολμούσε.
Σας είχα πει ακόμα ότι είναι θέμα χρόνου η άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας , γεγονός που από μόνο του αποτελεί την βαλβίδα ασφαλείας του συστήματος.

Προστατεύουν τις τράπεζες, όχι τα νοικοκυριά!

Η υπερφορολόγηση των νοικοκυριών, η ακρίβεια της καθημερινής ζωής, η ανεργία και η συρρίκνωση των εισοδημάτων συνθέτουν ένα πλέγμα που οδηγεί στην αύξηση των επισφαλών δανείων. 

Τα νοικοκυριά δεν πληρώνουν γιατί δεν έχουν!

Με την επελαύνουσα ύφεση υπολογίζεται ότι το πρώτο εξάμηνο φέτος τα "κόκκινα" δάνεια θα ξεπεράσουν το 30%, δηλαδή η αξία τους θα ανέλθει σε 70 δισ. ευρώ.

Έλληνες εφοπλιστές: Κερδίζουν 9 δισ. ευρώ το χρόνο από φοροαπαλλαγές.

Οι «πατριώτες» της ναυτιλίας - όπως αρέσκονται να αυτοχαρακτηρίζονται - συνεχίζουν να μένουν στο απυρόβλητο, την ώρα που η κυβέρνηση «χτυπά» με βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους

Τόσες γενιές ελληνοπαίδων μεγάλωσαν με «λάθος» επαγγελματικό προσανατολισμό.

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ . ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ..!!!

undefined
Τρία χρόνια μνημόνιο. Τρία χρόνια προσπάθειας εξυγείανσης της ελληνικής οικονομίας, χάραξης και υλοποίησης των απαραίτητων τομών και διαρθρωτικών αλλαγών που τόσο έχει ανάγκη.

του Στρατή Μαζίδη

Ή αλλιώς τρία χρόνια σκατά. Σκατά κι απόσκατα.

Βουτηχθήκαμε μέσα όλοι. Θέλαμε, δε θέλαμε. Η πλάκα είναι πως φαίνεται ότι έχει αρχίσει ...

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ «ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑ» ΣΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.


«Δεν μπορούμε να βγάλουμε οχήματα χωρίς λάστιχα, θα σκοτωθεί κόσμος»

Ρεπορτάζ : Γιάννης Κοκκινίδης

Σοκ προκάλεσε στην ανώτατη ηγεσία του Πενταγώνου η πληροφορία ότι, το 2014 πρέπει να κοπούν το λιγότερο εκατόν πενήντα εκατομμύρια ευρώ από τα κονδύλια συντήρησης, των αεροσκαφών, των ελικοπτέρων, των πολεμικών πλοίων, των τεθωρακισμένων, των οχημάτων ακόμα και από το λειτουργικό κόστος των στρατιωτικών μονάδων.

Πάρτε τα σπίτια του λαού για να σωθούν οι τράπεζες από τα θαλασσοδάνεια των καπεταναίων !

Ο Σκορδάς, ο Τουρκολιάς και οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Οι εντολές της τρόικας προς τον κύριο Στουρνάρα είναι σαφείς και κατηγορηματικές: «Μειώστε κιάλλο μισθούς και συντάξεις και προχωρήστε άμεσα σε σαρωτικούς πλειστηριασμούς ακόμη και της πρώτης κατοικίας». 


Κοινώς, πάρτε τα σπίτια από όλους αυτούς που έφτυσαν αίμα με τη μισθωτή εργασία και με τις υπέρογκες και ληστρικές συμβάσεις των τραπεζών κατάφεραν να χτίσουν ένα σπιτάκι για να στεγάσουν τις οικογένειες τους.

Από όλους αυτούς που δεν πούλησαν ούτε όπλα, ούτε έκαναν λαθρεμπόριο καυσίμων για να αγοράσουν σπίτια στο Ψυχικό, στη Φιλοθέη και στο Διόνυσο. «Πάρτε τους τα σπίτια τώρα. 

Ποια άραγε είναι η τιμωρία που αρμόζει στον Αβούρι;

Τα όσα είπε η κυρία Δήμητρα Παπανδρέου σχετικά με το σκοτεινό πρόσωπο που λέγεται Ααρών Αβούρι (και παρουσιάζεται ως «Κώστας Σημίτης») είναι, δυστυχώς, πέρα για πέρα αληθινά! Ναι, ο εν λόγω άθλιος πολιτικάντης υπήρξε και συνεχίζει να είναι ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ξένων και ανθελληνικών
δυνάμεων!...

Ναι, ο πολιτικός αυτός νάνος κατέστρεψε την Ελλάδα συνειδητά,

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αλήθεια για τα Οκτώ μεγάλα πράγματα που όλοι θέλουμε...

undefined
Ώρα να δούμε ΟΛΗ την αλήθεια για αυτά που θέλουμε...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΗ: ΘΕΛΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ;
Τότε να ξέρεις ότι...

Ενημέρωση ΔΕΝ σημαίνει παρακολουθώ επιμελώς και συνεχώς την Τηλεόραση που υπνωτίζει...


Ενημέρωση ΔΕΝ σημαίνει ότι ακούω αδιάλειπτα τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των ξεπουλημένων..

Άνυδρες καλλιέργειες. Κηπευτικά χωρίς πότισμα. Μήπως είναι καιρός να γυρίσουμε πίσω;

undefined
Είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν ότι η γεωργικές και λαχανοκομικές πρακτικές στον αστικό και τον περιαστικό χώρο είναι δύσκολες στις μέρες μας και ελάχιστα εφικτές, ενώ ένα από τα επιχειρήματά τους είναι η συνεχής ανάγκη για πότισμα με υψηλό κόστος του νερού.

Πριν βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, είναι χρήσιμο να δούμε πως οι παλιότεροι έβρισκαν τον τρόπο και έλυναν προβλήματα, πόσο μάλλον σήμερα που οι τεχνικές και τα μέσα καλούνται να συμβάλλουν με λιγότερο κόστος, παρέχοντας περισσότερες ευκολίες.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ…

undefined

Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης

Αξιότιμοι κύριοι βουλευτές,


Απολαμβάνετε το- ύψιστης τιμής- προνόμιο να μας εκπροσωπείτε ως νομοθέτες στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. 


Ωστόσο, δυστυχώς για εσάς αλλά και για εμάς, ο προορισμός ...

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ;

Μα τόση ξεφτίλα; Πού το πάτε ρε με αυτή την εθνοπροδοσία σας; 

Δεν βλέπετε ότι διαλύετε την Ελλάδα; 

Δεν βλέπετε ότι η κοινωνία εξαθλιώνεται μέρα με τη μέρα περισσότερο; 

Και συνεχίζετε νε ξεπουλάτε την Πατρίδα και ό,τι τιμαλφή της έχουν απομείνει;

Όταν ένα σπίτι, προκειμένου τα μέλη του να μπορέσουν να ξεχρεώσουν τους τοκογλύφους, αναγκάζεται να πουλήσει ό,τι έχει, από το έπιπλο, μέχρι και τα κρεβάτια και στο τέλος-τέλος και τα χρυσά δόντια του παππού ή της γιαγιάς, το αποτέλεσμα ποιο θα είναι; 


Πώς είναι δυνατόν αυτή η οικογένεια να επιβιώσει; Θα ξεπουλήσει και το σπίτι της και θα μείνει άστεγη, αν στο μεταξύ δεν έχει διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη ή κάποιο από τα μέλη της δεν έχει αυτοκτονήσει.

Το χρονικό μιας «ισοπέδωσης»

«Σας επιβάλαμε σκληρή λιτότητα, αλλά τελικά κάναμε λάθος», λέει το ΔΝΤ επιβεβαιώνοντας απλά αυτούς που τόσο καιρό φωνάζαμε για το σχέδιο εξαθλίωσης των Ελλήνων, το οποίο με την σειρά του αποτελεί κομμάτι του γενικού σχεδιασμού οικονομικής «μπαχαλοποίησης» του πλανήτη,
προκειμένου να έρθουν οι… «σωτήρες» της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η χώρα μας δέθηκε χειροπόδαρα με τους περισσότερους τότε να «βρίζουν» την Τρόικα αλλά να τους έχει πείσει η τηλεόραση πως το Μνημόνιο ήταν μονόδρομος.

ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ - "H Eλλάδα θα μείνει για πάντα πτωχευμένη"

Την άποψε ότι "Η Ελλάδα θα μείνει πτωχευμένη για πάντα" διατύπωσε ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης εκτιμώντας πως δεν θα υπάρξει διαγραφή του ελληνικού χρέους μετά τις γερμανικές εκλογές

Μιλώντας στον Real FM ο καθηγητής οικονομικής θεωρίας σημείωσε πως «δεν θα υπάρξει διαγραφή χρέους γιατί αυτό αποτελεί "αγκάθι" για τους Γερμανούς» ενώ αναφερόμενος σε ένα εσωτερικό έγγραφο του ΔΝΤ, με το οποίο το Ταμείο παραδέχεται ότι παρέβη τους ίδιους του τους κανόνες για να κάνει το διογκούμενο χρέος της Ελλάδας να φαίνεται βιώσιμο, ο οικονομολόγος δήλωσε ότι «το ΔΝΤ εδώ και καιρό θυμώνει όλο και περισσότερο με την Γερμανία».

Ακούτε ρε ξεφτιλισμένοι ;

undefined
Λίγες μέρες πριν φτάσει η τρόικα στην Αθήνα, ο Πολ Τόμσεν βάζει φρένο στις όποιες σκέψεις της κυβέρνησης για μείωση των φόρων, όπως για παράδειγμα στο ΦΠΑ στην εστίαση. Το ίδιο είχε πει προ ημερών και ο αρμόδιος ευρωπαίος επίτροπος.

Γεωπολιτικές και στρατηγικές παράμετροι ενός ελληνοτουρκικού πολέμου.


Του Παναγιώτη Κονδύλη, από το βιβλίο του «Θεωρία του Πολέμου», εκδόσεις Θεμέλιο.

O πόλεμος αποτελεί συνέχεια της πολιτικής υπό δύο θεμελιώδεις έννοιες. 

Όταν ο όρος «πολιτική» εκλαμβάνεται με την αντικειμενική του σημασία, για να χαρακτηρίσει τη διαμορφωμένη μέσα στον χρόνο ιστορικοκοινωνική φυσιογνωμία ενός συλλογικού πολιτικού υποκειμένου, τότε ο πόλεμος συνεχίζει την πολιτική υπό την έννοια ότι αποτυπώνει εκ των πραγμάτων, και ανεξάρτητα από τα τρέχοντα μελήματα και βουλήματα των δρώντων προσώπων, τη φυσιογνωμία αυτή, την οποία μπορούμε να δούμε από πολλές πλευρές και, ανάλογα, να την ονομάσουμε πολιτισμική ή κοινωνική ή γεωπολιτική κατάσταση, οικονομικό ή στρατιωτικό δυναμικό κ.τ.λ. 

Η επένδυση της τράμπας....

Ο αντιπραγματισμός είναι μια πρακτική του στιλ «να σου δώσω λίγο κρέας να μου πασάρεις δυο κιλά ντομάτες». 

Ηταν μόδα στις προκαπιταλιστικές κοινωνίες και επί των ημερών του μέγιστου Στουρνάρα τείνει να επανέλθει με φουλ τις μηχανές της, για να...μας οδηγήσει σε νέες ατραπούς δόξης και ευημερίας. 

Τις τελευταίες ημέρες ο Τύπος κατακλύζεται από ρεπορτάζ που περιγράφουν τέτοιου είδους κρούσματα. 

Κάποιοι ανταλλάσσουν τα σπίτια τους με άδειες ταξί. 

Κάποιοι άλλοι αυτοπροτείνονται να γίνουν ενοικιαστές σπιτιών άνευ μισθώματος. 

''Τολμήστε να ζήσετε για ένα μήνα ως Έλληνας''

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο GUARDIAN
Στη δημοσίευση ενός πικρού σχολίου Έλληνα αναγνώστη προέβη χθες η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Ακολουθεί, μεταφρασμένο στα Ελληνικά, το σχόλιο του Έλληνα αναγνώστη που υπογράφει με το όνομα χρήστη «sovjohn»:

«Εισέρχομαι κάπως καθυστερημένα στη συζήτηση και γι' αυτό ζητώ συγγνώμη... 

Διέλυσε τη χώρα η ΝΔ: Περισσότεροι λαθρομετανάστες δουλεύουν στην Ελλάδα απ’ ότι στις ΗΠΑ!

Οι Κασσάνδρες του πολιτικού και δημοσιογραφικού συρφετού οι οποίες εξαπατούν το Λαό μας, βρέθηκαν για μια φορά ακόμη εκτεθειμένες από τα επίσημα στοιχεία οργανισμών, τα οποία δικαιώνουν τις θέσεις της Χρυσής Αυγής. 

Μετά τη...δικαίωση της Χρυσής Αυγής για εκείνα τα οποία ισχυρίζεται σχετικά με την εγκληματική δράση των λαθροεισβολέων, από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μετά τη δικαίωση του Κινήματός μας για εκείνα τα οποία ισχυρίζεται σχετικά με την συμφόρηση των φυλακών από τους αλλοδαπούς εγκληματίες, από τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Δικαιοσύνης, έρχεται σήμερα το βρετανικό Institute of Economic Affairs να επιβεβαιώσει πως η ανεργία και η παραοικονομία στη χώρα μας, είναι σε μεγάλο βαθμό ....

Αφού μας ξεζούμισαν... τώρα νίπτουν τας χείρας των ! Ηρθε το καλοκαίρι της ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ !!!

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΝΤ: «ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΣΩΣΑΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ»!!!
Κόλαφος για την τρόικα και τη συμφωνία διάσωσης της Ελλάδας εμφανίζεται έγγραφο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. 

Όπως αναφέρει το έγγραφο...
η Ελλάδα δεν πληρούσε τα τρία από τα τέσσερα κριτήρια για να αποκτήσει πρόσβαση σε δάνεια διάσωσης.

Έτσι, η διάσωση της Ελλάδας δεν ήταν παρά μία προσπάθεια να αγοράσει η Ευρωζώνη χρόνο για τον εαυτό της και να προστατεύσει τα υπόλοιπα μέλη της από την ελληνική κρίση. 

Εξάλλου, ο πραγματικός κερδισμένος από τη συμφωνία διάσωσης του 2010 δεν ήταν η ίδια η Ελλάδα, αλλά η Ευρωζώνη, τονίζεται.

Ελλάδα και Κύπρος αργοπεθαίνουν...

Στην εξαρτημένη Ελλάδα των μνημονίων έρχεται ο χειρότερος εφιάλτης: Η δημογραφική σμίκρυνση τρέχει τόσο γρήγορα, που σε λίγα χρόνια θα είμαστε έθνος και κοινωνία γερόντων, οπότε όλα θα είναι (ακόμα) πιό εύκολα για όσους επιβουλεύονται τούτη εδώ τη γωνιά. 

Θέλουν -το ξέρουμε όσοι παλεύουμε να κρατήσουμε τη συνειδησιακή μας αυτονομία- την χώρα μας. 

Πακέτο, Ελλάδα και Κύπρο! Για να...

τις μετατρέψουν σε "χώρο''.

Και θέλουν τον χώρο εν τέλει ''καθαρισμένο'', χωρίς εμάς, νόμιμους (ακόμα...) αλλά ανάξιους διαχειριστές τούτης της γης. 

Ποιός θα δώσει το σύνθημα;

Εξουθενωμένοι, πειράματα θαυματοποιών, δεν μπορούμε να λύσουμε τα χέρια αν δεν μας δώσουν το σύνθημα 

Ίσως να ήταν η δική μου διάθεση, κάτι η καρέκλα στη δουλειά μου που τρίζει τώρα τελευταία και μου ψιθυρίζει καλομελέτα κι έρχεται η ανεργία... κάτι τα χαρτιά τα απλήρωτα που κρέμονται στο τοίχο, κάτι οι άνθρωποι γύρω μου στο μετρό που μισοκοιμόντουσαν, ή είχαν μια μούρη σκυθρωπή, αγέλαστη, με το πρόσωπο κουρασμένο ακόμα και νέα παιδιά, λέω αυτό ήταν.

Μας έχουν τσακίσει εντελώς. 

Βλέπεις τους ανθρώπους να...περπατάνε στο δρόμο και να μοιάζουν σαν να σηκώνουν δεν ξέρω πόσα κιλά βάρος. 

Παιχνίδια πολέμου στην Κυπριακή ΑΟΖ: Τουρκικά παρενοχλησαν Νορβηγικό ερευνητικό.

Να παρενοχλήσουν τη διαδικασία σεισμογραφικών ερευνών που διεξάγει για λογαριασμό της Κυπριακής Δημοκρατίας το νορβηγικό σεισμογραφικό σκάφος «Ramform Sovereign», επιχείρησαν τουρκικά πολεμικά πλοία.

Συγκεκριμένα...