Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Δε σε κατηγορώ....

Το παραμύθι του σοκ έλαβε επίσημα τέλος. Για σοκ θα μιλούσαμε αν κάποιο πρωί σε πετούσαν ξαφνικά από το σπίτι σου δίχως να το περιμένεις. Τώρα πλέον το περιμένεις. 
Σε προειδοποίησαν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Το άφηναν να διαρρεύσει επί μήνες. Δεν αντέδρασες. Το αντίθετο, πήγες διακοπές.
Δε σε κατηγορώ. Αυτό είχες ανάγκη. Άλλωστε ίσως και να μην πίστεψες ότι θα σου πάρουν το σπίτι. Όμως τώρα σε προειδοποίησε ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών. «Αν δε σου πάρουμε το σπίτι, θα καταρρεύσουν οι τράπεζες», σου είπε.
Αν μάθαινες ότι ξέσπασε φωτιά κοντά στο σπίτι σου θα επέστρεφες κι από την άλλη άκρη του κόσμου για να παλέψεις να το σώσεις....

Το Σύγχρονο «Όπιο των Λαών» TV or Not TV?

TV or Not TV?
Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ!

Μήπως Πρέπει να την Κλείσουμε Πριν μας «Κλείσει»;

"Τηλεόραση είναι να παρεμβάλεις ανάμεσα στις διαφημιστικές μεταδόσεις ένα υλικό, αρκετά ελκυστικό, έτσι ώστε οι διαφημίσεις να έχουν τηλεθέαση. 


Αυτό είναι όλο."
Piet Hien, Journal du Dimanche

Ανοίγω την τηλεόραση και «κλείνω» τη ζωή. Την πραγματική ζωή και όχι την απομίμηση της ζωής. 


Αποτελεί κοινό μυστικό πως η τηλεόραση, σε συνδυασμό με τον καναπέ, απομυζά και τα τελευταία απομεινάρια της ζωτικής μας ενέργειας καθιστώντας μας ...

ΒΙΝΤΕΟ. ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ .

ΚΡΙΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ Πρωτοφανής επίθεση από ΗΠΑ κατά Ρ.Τ.Ερντογάν "για τα μάτια του Ισραήλ".

Στην χειρότερη κρίση από το 2003 και κατά ορισμένους πολιτικούς παρατηρητές από την δεκαετία του 1970 και το εμπάργκο όπλων εισήλθαν πλέον και επίσημα οι σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας μετά την μετωπική επίθεση του Ρ.Τ.Ερντογάν κατά του Ισραήλ ως "υποκινητή του πραξικοπήματος στην Αίγυπτο"!
Πριν λίγο ο Λευκός Οϊκος διά του εκπροσώπου του Αμερικανού προέδρου Τζος Έρνεστ δήλωσε ότι οι ισχυρισμοί του Τούρκου πρωθυπουργού είναι «προσβλητικοί, αβάσιμοι και λανθασμένοι»και είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ μιλάνε έτσι για έναν Τούρκο πρωθυπουργό.
«Καταδικάζουμε έντονα τις δηλώσεις που έκανε σήμερα ο πρωθυπουργός Ερντογάν. 
Το να υπαινίσσεται κανείς ότι το Ισραήλ ....

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟΙΚΙΑ Νέο δάνειο και νέο μνημόνιο για την ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδας.

Οι Γερμανοί θέλουν να επιβάλλουν στην Ελλάδα ένα ακόμη μνημόνιο για να διαλύσουν και να βάλουν στο «χέρι» ότι έχει απομείνει στη χώρα που επί τέσσερα χρόνια τώρα λεηλατείται. 
Για «κούρεμα» χρέους δεν δέχονται κουβέντα, αφού αυτό σημαίνει και απώλεια εσόδων από τα δήθεν δάνεια βοηθείας που μας έχουν χορηγήσει.
Η δήλωση του υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα χρειασθεί νέα βοήθεια κρύβει ένα νέο μνημόνιο σαν τα τρία προηγούμενα που έχουν υπογράψει οι δανειστές με τις κυβερνήσεις-μαριονέτες, εκτελεστικά όργανα των ξένων. 

ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΣΧΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΑ Σε ετοιμότητα τέθηκαν οι ρωσικοί Στόλοι Μαύρης Θάλασσας και Αν. Μεσογείου.

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας τέθηκαν οι ρωσικοί Στόλοι της Μαυρης θάλασσας και της Ανατολικής Μεσογείου, μετά την διαφαινόμενη προσπάθεια των Δυτικών να εκβιάσουν έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας για επέμβαση στη Συρία, με πρόφαση την δήθεν χρήση χημικών όπλων απο τις κυβερνητικές δυνάμεις 
 
Αυτό μεταδίδουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας από τη Μόσχα, ενώ ταυτοχρόνως το ρωσικό υπουργειο Εξωτερικών διά του εκπροσώπου του Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς, προέβη σε ανάλογη σκληρή δήλωση:
 
"Oι πληροφορίες ότι οι συριακές αρχές χρησιμοποιούν χημικά είναι πρόκληση", τόνισε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Αλεξάντερ Λουκάσεβιτς.
 
Μας κάνει να ανυσηχούμε, ότι επίτηδες δημιουργείται κλίμα για επέμβαση στην Συρία. 

Αυτό μας οδηγεί να σκεφτούμε, ότι έχουμε να κάνουμε ....

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ένα βήμα πριν ανοίξουν oι πύλες της κολάσεως στην Συρία: Προ εισβολής ΗΠΑ

Η κατάσταση στη Συρία φαίνεται να βρίσκεται ένα βήμα πρίν την ανάληψη στρατιωτικής δράσης από πλευράς Δύσης σε βάρος της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας και υπέρ των ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων.
Το σημερινό περιστατικό περί "χημικών όπλων" που υποστηρίζουν οι ισλαμιστές ότι έβαλλε ο συριακός Στρατός εναντίον τους και η άμεση προσφυγή της Βρετανίας στον ΟΗΕ "μυρίζει" εικόνα Ιράκ 2003 και προπαρασκευή επίθεσης.
Υπενθυμίζουμε την περιβόητη "κόκκινη γραμμή", του αμερικανού προέδρου Ομπάμα, αναφορικά με τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία,ότι δηλαδή κάτι τέτοιο θα "έδινε το δικαίωμα" για χρήση στρατιωτικής βίας. Φαίνεται λοιπόν ότι αργά αλλά σταθερά δημιουργούνται οι προυποθέσεις του στρατιωτικού εγχειρήματος

Έχεις χρήματα, ζεις. Δεν έχεις; Άδειαζε μας τη γωνιά. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.

ΘΕΛΕΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ; ΠΛΗΡΩΝΕ ΒΛΑΚΑ

Κάθε φορά που αναφερόμουν σε θέματα υγείας, αλλά και στον διαλυμένο Ε.Ο.Π.Υ.Υ, έβγαιναν κάποια κομματόσκυλα, κάποιοι παρατρεχάμενοι βουλευτών και όχι μόνο και εξυμνούσαν το «έργο» και καλά της υποτιθέμενης κυβέρνησης και την «τάξη» στην οποία έχει βάλει τα πράγματα που ήταν ανεξέλεγκτα (μετά ξύπνησαν).

Βέβαια, οι άνθρωποι έκαναν τη δουλειά τους, γιατί έπρεπε να υποστηρίξουν εκείνους που τους έκαναν τα διάφορα ρουσφέτια, που ακόμα και στην εποχή των «μεταρρυθμίσεων και της …διαφάνειας» βόλεψαν τους ίδιους, τα παιδιά τους, και τα σκυλιά τους.

Το χάλι στην υγεία το βλέπουμε καθημερινά ΟΛΟΙ εμείς που δεν έχουμε τη δυνατότητα, η καλύτερα το «πακέτο» για να πάμε σε ιδιωτικά θεραπευτήρια, που δεν έχουμε πλέον τα χρήματα να αγοράσουμε τα φάρμακα που χρειαζόμαστε.

Σύκα, φρέσκα ή αποξηραμένα, για το έντερο, την αναιμία, την οστεοπόρωση, την πίεση, τον διαβήτη και την λίμπιντο.

undefined
της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου, medlabnews.gr

Το σύκο είναι ένα φρούτο που ευδοκιμεί κυρίως σε χώρες με εύκρατο κλίμα, όπως αυτό της νοτιοδυτικής Ασίας αλλά και της Μεσογείου.

Η συκιά είναι ένα δέντρο με μεγάλη ανθεκτικότητα στην ξηρασία, που χρειάζεται πολύ ήλιο για να παράγει εύγευστα φρούτα. 


Στη χώρα μας, όπου οι συνθήκες το επιτρέπουν, τα σύκα που παράγονται έχουν πλούσια γεύση. 

Τα φρέσκα σύκα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, προς το τέλος του καλοκαιριού, ωστόσο τα αποξηραμένα σύκα αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή όλο το χρόνο.

Τα σύκα είναι γνωστά από την αρχαιότητα και φαίνεται ότι πρωτο- καλλιεργήθηκαν στην Αίγυπτο από όπου μεταφέρθηκαν στην Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα, γύρω στο 1500 π.Χ. 

ΥΠΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ - Άρχισαν να συμψηφίζουν «κόκκινα» δάνεια με καταθέσεις δανειοληπτών......

Σε συμψηφισμό των "κόκκινων" δανείων με τις καταθέσεις δανειοληπτών προχωρούν πλέον οι τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώματα συμψηφισμού θα λάβουν τις προσεχείς ημέρες όλοι οι δανειολήπτες που δεν έχουν σπεύσει να ρυθμίσουν τα δάνεια τους και έχουν καταθέσεις στον ίδιο όμιλο τραπεζών.

Μάλιστα τα σχετικά σημειώματα θα αναφέρουν τα εξής:

"Με την παρούσα σας δηλώνουμε ότι την απαίτηση ποσού ευρώ... που έχουμε εναντίον σας στην υπ' αριθμόν... σύμβαση που κλείστηκε οριστικά τις... συμψηφίζουμε με ισόποσο μέρος της απαίτησης σας από τον υπ' αριθμόν... λογαριασμό σας καταθέσεων του οποίου είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος, με σημερινό υπόλοιπο ευρώ... , το υπόλοιπο του οποίου μετά τον παρόνα συμψηφισμό περιορίζεται σε ευρώ... (ή μηδενίζεται)"

Το κείμενο θα συνοδεύει η παρατήρηση ότι:

ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ !!!

undefined
παπα-Ηλίας Υφαντής.
yfantis.ilias@gmail.com

Έλληνες πατριώτες

Στα χρόνια της κατοχής οι Ναζί του Γ΄ Ράιχ είχαν καταστρέψει την πατρίδα μας και δολοφονήσει χιλιάδες συμπατριώτες μας…

Και τώρα οι Νεοναζί του Δ΄ Ράιχ έχουν μεταβάλει την πατρίδα μας σε κρεματόριο, ωσάν του Νταχάου και του Άουσβιτς. Για να μας καταστρέφουν και να μας δολοφονούν, με άλλους καταχθόνιους τρόπους:

Με τα εκατομμύρια, που καταδικάζουν στην ανεργία και τον αργό θάνατο από την πείνα. 


Τις χιλιάδες, που με την υπερφορολόγηση και τα τοκογλυφικά τραπεζικά δάνεια ξεσπιτώνουν ....

ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ .....

 ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ...

Είμαι δάσκαλος και εδώ και πολλά χρόνια διδάσκω στα παιδιά την ελληνική ιστορία. 

Όμως μόλις σήμερα συνειδητοποίησα πόσο ίδια είναι η ιστορία μας ανά τους αιώνες και πως αν την μελετήσεις με ενάργεια θα έχεις κερδίσει πολλά.

  Ας τα δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή της περιόδου της τουρκοκρατίας και διαπιστώστε την ομοιότητα με το σήμερα.


  Τα πρώτα χρόνια της τουρκοκρατίας οι Έλληνες πάγωσαν και μέχρι να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς τους είχε συμβεί είχαν ήδη πιάσει πάτο οικονομικό, πολιτιστικό, αλλά και εκπαιδευτικό.


Σας θυμίζει τίποτα;


  Στην αρχή είχαν την εντύπωση ότι η σκλαβιά θα κρατήσει λίγο γιατί οι μύθοι συντηρούσαν την αδράνεια (πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θά 'ναι, μαρμαρωμένος βασιλιάς κ.ά.).

Η κοινωνική ατμόσφαιρα είναι ήδη πολύ βαριά....

Οι διαχειριστές της κρίσης σήμερα μπορεί να διατηρούν ακόμη την αυτονομία τους εξαπατώντας το κοινωνικό σώμα, αλλά η όλη ατμόσφαιρα είναι ήδη πολύ βαριά.

Μετά την πτώση της δικτατορίας, το 1974, ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή για σημαντικές αλλαγές στην πολιτική ζωή της χώρας. 


Δυστυχώς όμως και πάλι...ο παλαιοκομματισμός (ως πολιτική πρακτική), η παλιά πολιτική ολιγαρχία και το κοινοβουλευτικό σύστημα, που είχαν οδηγήσει στην κρίση προδικτατορικά, επανήλθαν και

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Η ΜΙΚΡΩΝ ΟΜΑΔΩΝ....

Πάει καιρός πολύς από τότε που κατάλαβα το ρόλο και τον στόχο της παγκόσμιας elite όχι μόνο στις οικονομίες των χωρών όλου του κόσμου αλλά και της Ελλάδας μας. 

Από τότε άρχισα να αντιστέκομαι και να πολεμάω με κάθε μέσο τη νομιμοφανή χούντα που εγκαταστάθηκε στην πατρίδα μου.

Όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρακολουθώ κάθε αντιστασιακή ομάδα και κάθε αντιμνημονιακό συνασπισμό είτε κομμάτων είτε ανθρώπων εντός και εκτός Ελλάδος. 


Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όλοι τους το μόνο που κάνουν είναι να ζητούν το αδύνατο και να προσδοκούν το ακατόρθωτο. ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Αυτό φίλες και φίλοι ΔΕΝ θα γίνει ποτέ για τον απλούστατο λόγο ότι ο κάθε άνθρωπος είναι ....

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΑΚΑΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΡΕΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ "ΒΟΗΘΕΙΑ". ΟΥΤΕ ''ΡΕΠΟΥΣΙΟΣ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ" ΝΑ ..ΗΤΑΝΕ !!

REN2 
Έπειτα από τις δηλώσεις Σόιμπλε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο βοήθειας το 2014, οπότε και λήγει το υφιστάμενο πρόγραμμα βοήθειας, και ο Ευρωπαίος επίτροπος οικονομικών και νομισματικών υποθέσεων Όλι Ρεν κάνει λόγο για περαιτέρω χρηματοδότηση για τη χώρα μας.

Σε συνέντευξή του στη φινλανδική εφημερίδα «Helsingin Sanomat», ο κ. Ρεν είπε ότι δεν αποκλείεται η Ελλάδα να χρειαστεί και τρίτο πακέτο διάσωσης, ωστόσο, τόνισε ότι οι δανειστές της χώρας έχουν και άλλες επιλογές για να συνεχιστεί το πρόγραμμα, το οποίο θα επανεξεταστεί τον Σεπτέμβριο από την Τρόικα.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΤΣΟΠΑΝΗΣ !... που τίναξε στον αέρα το "success story".....

Η Γλύφα στη Φθιώτιδα, μπορεί να είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, παράγει, όμως και …τσοπάνηδες ! 

Επίκαιρο παράδειγμα ο Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Οικονομικών…

Ενώ θα ταίριαζε σε «ψαρά», εμφανίζει όλα τα χαρακτηριστικά του «τσοπάνη», ειδικότερα, δε, εκείνου του πρωταγωνιστή της ιστορίας με το «λύκος στα πρόβατα, χωριανοί !...».

Ντάλα καλοκαίρι και στην καρδιά της προπαγανδιστικής περιόδου του success story, ο Στουρνάρας, νομίζοντας τον εαυτό του πονηρό και τους άλλους βλάκες, βγήκε και πέταξε την κινδυνολογία του : « ή επαναφέρονται οι πλειστηριασμοί ακινήτων ή καταρρέουν οι Τράπεζες !!!...». Κι έγινε ο χαμός !...

Ο εκ Γλύφας ορμώμενος, που αντί για, (το νορμάλ), ψαράς, την είδε …

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας... ΕΣΥ β(ο)υλευτή της φτωχογειτονιάς... φταις που υπέγραψες...

Φτάσαμε λοιπόν στους πλειστηριασμούς πρώτης και μοναδικής κατοικίας, στην αρχή με κάποια κριτήρια, ώστε να περάσει ο νόμος χωρίς πολλά προβλήματα, και μετά σιγά σιγά μέσα σε ένα δυο χρόνια για όλους...

Τα 250.000 σπίτια που θα πλειστηριαστούν, αντιστοιχούν τουλάχιστον σε 1.000.000 Έλληνες, καθώς λεφτά δεν έχει να πληρώσει ο φτωχός οικογενειάρχης, που η γυναίκα του και ο ίδιος ακόμα είναι άνεργος, και όχι ο πλούσιος που μένει σε βίλα μόνος του.

Δεν φτάνουν βλέπεις τα 150 δις που κάναμε ΔΩΡΟ στις τράπεζες, χωρίς να πάρει έστω μετοχές το δημόσιο, αλλά πρέπει να πάρουν και τα σπίτια του κοσμάκη ώστε να τα μοσχοπουλήσουν σε Γερμανούς-Κινέζους-Ρώσους.

Θαρρείς πως αν κλείσει καμία τράπεζα (που ακόμα και γι αυτό αμφιβάλω), δεν θα βρεθεί άλλη να καλύψει το κενό της αγοράς.

Το ΠΑΣΟΚ από το 2004 σχεδίαζε την διάλυση των Ε.Δ.. κατ΄εντολή της μεγάλης πρεσβείας ...που τώρα υλοποιείται παρέα με την Ν.Δ..

undefined
Αυτό που βλέπετε είναι απόσπασμα του προγράμματος Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ (2004-2008)..

Θα έκαναν λέει περικοπές 2,5 δις ευρώ..αφού θα τα έβρισκαν προσέξτε με τους Τούρκους και τα χρήματα που θα εξοικονομούσαν..θα τα διέθεταν για κοινωνική πολιτική...

Ήρθε ο ΓΑΠ με το λεφτά υπάρχουν στην εξουσία και μας έφερε τα μνημόνια και την τρόικα, αφου πρώτα παραποίησε τα στατιστικά στοιχεία του ελλείμματος ...


Δείτε τι προβλέπουν τα μνημόνια και το μεσοπρόθεσμο για τις περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις και ειδικά στα λειτουργικά τους έξοδα ..

“Η μαύρη Παρασκευή είναι κοντά”. Νέο email τύπου “Τορναδόρου”.....

undefined
Λάβαμε αυτό το e-mail που παραπέμπει έντονα στον περιβόητο “Τορναδόρο” που συμπλήρωσε τις προσπάθειες του Παπανδρέου να ρίξει την χώρα στα βράχια. 
Τότε βέβαια αυτά τα emails τύπου “Την Κυριακή χρεοκοπούμε, σηκώστε τα χρήματα από τις τράπεζες” ήταν στο πλαίσιο των “Τιτανικών”. 
Γι’ αυτό και κανείς δεν τιμωρήθηκε.
Σήμερα τα πράγματα είναι διαφορετικά. 
Το μνημόνιο έχει καταστρέψει την οικονομία, τα αποθεματικά των Ελλήνων έχουν εξαντληθεί, οι Πανταλάκηδες που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό ενώ διοικούσαν …κρατικές τράπεζες δεν είναι “συνωμοσιολογία” αλλά πραγματικότητα και παραμένουν ατιμώρητοι.
Παραθέτουμε λοιπόν το “φρέσκο” email που εμφανώς είχε προωθηθεί και αλλού, με την σημείωση ότι περιέχει σπέκουλα και ανακρίβειες.

Διαβάστε το και κρατήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας: Μουσουλμανική Αδελφότητα, Σαρία και Τζιχάντ: Μια πρώτη προσέγγιση.


Του Μάνου Ηλιάδη
Για τον απληροφόρητο αναγνώστη, η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο Ιερός Πόλεμος (Τζιχάντ)  και  η Σαρία –που  έγιναν ευρέως  γνωστές τα τελευταία χρόνια, κυρίως  με την ευκαιρία των γεγονότων της Συρίας και  της ανατροπής της κυβερνήσεως Μόρσι από τις ένοπλες δυνάμεις της Αιγύπτου-   ήταν μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον έννοιες που αφορούσαν στο Ιράν, την Αίγυπτο και άλλες χώρες της Μ. Ανατολής.

Η γενική δε εντύπωση του ευρύτερου κοινού για την Μουσουλμανική Αδελφότητα ήταν ότι αυτή είναι μία πολιτική οργάνωση οπαδών του Ισλάμ που κήδεται των συμφερόντων των Μουσουλμάνων, με ήπια ισλαμική ατζέντα, η οποία κινείται στα πλαίσια  της Δημοκρατίας και είναι σε αντίθεση με το ριζοσπαστικό Ισλάμ και την τρομοκρατία.

Διαβάστε το και κρατήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας (2): "ΤΖΙΧΑΝΤ - Με δόλο και εξαπάτηση"-"Η Απαρατήρητη φάση της ισλαμικής διεισδύσεως"


Υπότιτλος : "Η Απαρατήρητη φάση της ισλαμικής διεισδύσεως"

Του Μάνου Ηλιάδη


Προηγούμενο άρθρο: Διαβάστε το και κρατήστε το κάτω από το μαξιλάρι σας: Μουσουλμανική Αδελφότητα, Σαρία και Τζιχάντ: Μια πρώτη προσέγγιση


Στο τελευταίο τμήμα του άρθρου για την «Σαρία και το Τζιχάντ στη Δύση» του προηγούμενου τεύχους («Τα προβλήματα για την Ελλάδα και ο κίνδυνος για την Εθνική Ασφάλεια»), είχαμε αναφερθεί στηνγενική άγνοια που επικρατεί στην Ελλάδα για τις επιδιώξεις της Μουσουλμανικής Αδελφότητας(Μ.Α.) και των τεχνικών διεισδύσεως και της τακτικής της παραπλανήσεως που ακολουθεί για να αποκοιμίσει τους Έλληνες, οι οποίοι αγνοούν ακόμη την επικίνδυνη πλέον φάση στην οποία έχουν περιέλθει οι χώρες της Ευρώπης και οι ΗΠΑ από την ανοχή τα προηγούμενα χρόνια της δράσεως της Μ.Α.


Σκοπός του παρόντος και άλλων άρθρων που θα ακολουθήσουν, είναι η ενημέρωση για τις παραπάνω τεχνικές και η ευαισθητοποίηση του κοινού, των κυβερνητικών υπηρεσιών και κυρίως της Εκκλησίας, προκειμένου να διαφοροποιήσουν την οπτική υπό την οποία εξετάζουν θέματα  όπως  η παρουσία πλήθους μουσουλμάνων στην χώρα, ο νόμος για την ιθαγένεια,  το ισλαμικό τέμενος, ο μεγάλος αριθμός των άτυπων τζαμιών και κυρίως ο τεράστιος πλέον αριθμός των ενώσεων και συλλόγων των εν Ελλάδι ευρισκομένων μουσουλμάνων.

Που το πάνε οι Αλβανοί στη Βόρειο Ήπειρο;


Τον τελευταίο καιρό οι Αλβανοί κλιμακώνουν τις προκλήσεις τους τόσο εναντίον της ελληνικής μειονότητας όσο και της Ελλάδας. 

Δυστυχώς, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για άλλη μία φορά έδειξε ότι ή δεν έχει ανακλαστικά ή προτιμά να ασχολείται με άλλα, πιο… ενδιαφέροντα για την ηγεσία του ζητήματα. 

Όπως η φιέστα της 3ης Σεπτέμβρη ή το πώς θα συγκρατηθεί το σκορποχώρι του ΠΑΣΟΚ, ή το πώς ο τριπλοθεσίτης με τη θωρακισμένη και πολυτελή «μπέμπα» αρχηγός του θα κάνει τον συγκυβερνήτη.

Όσα κατήγγειλε ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος αποτελούν απλώς το κερασάκι της τούρτας για όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην Αλβανία και ως στόχο έχουν τη μειονότητα και τους ορθοδόξους που ζουν στη γειτονική χώρα.

Πάντοτε λίγα τα λιοντάρια και άφθονες οι κότες....

undefined
 Περήφανε λαέ :
Αυτά που διαβάζεις δεν είναι υπερβολές
Μακάρι να ήταν....


Δεν άκουσες τους ''υπερβολικούς'' όταν σε προειδοποιούσαν
Όταν φώναζαν : 'Μείνετε μακριά από κόμματα και πολιτικούς'' εσύ γελούσες..


Τώρα θερίζεις την σπορά σου...


Οχι απλά δεν σε λυπούνται αλλά απλούστατα
 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ.

"Ο συναγερμός έχει ηχήσει..." Δεν είσαι πουθενά !!!

Ποιος σ' έκανε μαλθακό και μαλακό σαν βούτυρο ;

Ποιος επιδίωξε με μανία να χάσεις κάθε ικανότητα αντίδρασης και αντίστασης ;


Ποιος σ'έκανε ένα άχρηστο ανθρωπάριο,ένα  άβουλο και άψυχο πιόνι στη ματωμένη σκακιέρα του ;


Γιατί δεν κατάλαβες τίποτα ;


Γιατί δεν αντιστάθηκες καθόλου ;


Γιατί , ακόμη και την ύστατη αυτή ώρα, δεν σηκώνεις το κεφάλι σου ;


Γιατί κατάπιες τη γλώσσα σου ;

Πως να ανιδράσει ένας υπνωτισμένος,

Το φυτό Ήλιος..


undefined

7 λόγοι για να τρώμε ηλιόσπορους καθημερινά

1. Έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Οι ηλιόσποροι έχουν πολύ μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη E, η οποία έχει την ιδιότητα να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας. Οι ελεύθερες ρίζες είναι μόρια που καταστρέφουν τη δομή των κυττάρων μας με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια κατάσταση φλεγμονής στον οργανισμό μας. Έτσι ο ηλιόσπορος λόγο της υψηλής του περιεκτικότητας σε Βιτ. Ε φαίνεται ότι μπορεί να μειώσει τα συμπτώματα του άσθματος, της οστεοαρθρίτιδας και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
Sunflower Seeds Kaldari 1024x682 7 λόγοι για να τρώμε ηλιόσπορους καθημερινά…
2. Μειώνουν τη χοληστερίνη. ....

Πόσο προδότες είστε !!! Λύθηκε το μυστήριο. Είναι ωκεανογραφικό και κάνει θαλάσσιες έρευνες στη Θάσο.....

Πιστεύω ότι ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και ο υπ. Άμυνας πρέπει να παραιτηθούν εντός της ημέρας, αφού ζητήσουν από τον Ελληνικό λαό δημόσια συγγνώμη. Δεν πάει άλλο. 

Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και να μην ανοίγει ρουθούνι.

Όταν πρωτοδιάβασα σε κάποιο μεγάλης αναγνωσιμότητας ιστολόγιο, ότι το γνωστό ωκεανογραφικό πλοίο Lone Ranger που ευρισκόταν δίπλα στη Θάσο διεπιστώθη απο το ΓΕΕΘΑ ότι δεν είναι πλέον ωκεανογραφικό αλλά ότι έχει μετασκευαστεί σε υπερπολυτελείας σκάφος αναψυχής και ότι αυτό έγινε στο κόσμο πιστευτό, ανησύχησα για το επίπεδο εξυπνάδας των Ελλήνων πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ.Ο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ - ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑΣ....

Η γυναίκα που με την πίστη και τον πατριωτισμό δίνει την μοναδική ελπίδα στην Ελλάδα για θεσμική έξοδο από το μνημόνιο και δίωξη των κερδοσκόπων.