Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ολοταχώς προς μαζική στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το κράτος.

Η χώρα μας βρίσκεται υπό διάλυση 
και η παρανοϊκή κυβέρνηση έχει επιστρατεύσει κάθε παρανοϊκό μέτρο, εκβιασμό και μέθοδο ώστε να τρομοκρατήσει και να εκβιάσει τους... πολίτες. Μέχρι και η τροχαία μετατρέπεται σε φοροεισπράκτορα.

Μέσα σε 2 μήνες θα κριθούν όλα. Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές 2.500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν ληξιπρόθεσμες «οφειλές» και με τον νέο τοκογλυφικό μαφιόζικο νόμο αυτές θα προσαυξηθούνε με 30% (!)

Πλέον κανείς δεν ....

Άγριος εκβιασμός του ΔΝΤ! Δεχθείτε ότι το κενό για τις τράπεζες είναι 15 δις, αλλιώς θα το βγάλουμε εμείς 20 δις!


Δημοσίευμα των Financial Times την ώρα που στην Ελλάδα επιστρέφει η τρόικα, αλλά και λίγες μέρες πριν συναντηθούν οι δανειστές με την Τράπεζα της Ελλάδας για τα τεστ αντοχής και τα κενά του τραπεζικού συστήματος !

Οι Financial Times αναφέρουν πως σύμφωνα με την τρόικα οι νέες κεφαλαιακές ανάγκες των τεσσάρων ελληνικών συστημικών τραπεζών φτάνουν ....

Aναγνωρίζουν το ψευδοκράτος


Την ερχόμενη Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου η κυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου με μια πολύ απλή κίνηση θα ανατινάξει και τα ύστατα υπολείμματα της ελληνικής πολιτικής για το Κυπριακό: 

Θα αναγνωρίσει (έμμεσα, αλλά σαφέστατα) το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος ανοίγοντας τον δρόμο για την εμφάνιση μιας συμφωνίας, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ποντικιού», θα γίνει προσπάθεια να επικυρωθεί από τις δύο κοινότητες της Κύπρου με δημοψηφίσματα που θα γίνουν ταυτόχρονα...με τις ευρωεκλογές!

Ο γ.γ. του ΥΠΕΞ Αναστάσιος Μητσιάλης, εντεταλμένος διαπραγματευτής στις εν εξελίξει συζητήσεις, θα υποδεχτεί στην Αθήνα την τουρκοκυπριακή αντιπροσωπεία υπό τον Κουντρέτ Οζερσάι. Την ίδια μέρα και ώρα ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης θα έχει ανάλογη συνάντηση στην Άγκυρα, στο τούρκικο υπουργείο Εξωτερικών.

Πρόκειται για δύο συναντήσεις που, όπως λένε οι γνωρίζοντες, δεν έχουν να κάνουν με την ουσία των συνομιλιών, αλλά ...

Νέα πρόκληση από τους Βρετανούς: «Ελάτε να μοιραστούμε τα Μάρμαρα»… που σας κλέψαμε.

Προφανής είναι ο εκνευρισμός που έχει προκαλέσει στην Βρετανική πλευρά
ο σάλος που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ.

Σε μία προσπάθεια επικοινωνιακής αναδίπλωσης που ωστόσο στερείται κάθε έννοια ευνομίας και ουσιαστικής μεταμέλειας για την ζημιά που έχουν προκαλέσει οι Βρετανοί στην Ακρόπολη τόσα χρόνια ο διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης του Λονδίνου Νίκολας Πένι ανέφερε...

Όλι Ρεν: Νομίζατε ότι με το πλεόνασμα ξεμπερδέψατε; Αν δεν εκπληρωθούν όλοι οι όροι λεφτα δεν βλέπετε!

Ο "φίλος της Ελλάδας" φόρεσε και πάλι το σκληρό του προσωπείο.
 
- Ο Όλι Ρεν απάντησε σε ερώτηση του Νίκου Χουντή αν υπάρχουν συζητήσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικα για το τρόπο που θα καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό  του ελληνικού προγράμματος.


- Οι συζητήσεις στην παρούσα φάση δεν είναι σκόπιμες, απάντησε μεταξύ άλλων ο Ολι Ρεν

Δεν αρκεί μόνο το πρωτογενές πλεόνασμα για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό της Ελλάδας, χρειάζεται και η πλήρης....

Δημοσκόπηση για βρετανική πρεσβεία: 32% ΣΥΡΙΖΑ, 24% ΧΑ, 11% ΝΔ.


Δημοσκόπηση που φέρεται να έχει γίνει για λογαριασμό της βρετανικής πρεσβείας στην Ελλάδα για τις επικείμενες Ευρωεκλογές προκαλεί πανικό στην κυβέρνηση, αφού εμφανίζει το ΣΥΡΙΖΑ να έχει ξεφύγει με μεγάλη διαφορά από τη ΝΔ και να συγκεντρώνει ποσοστό  32% και τη Χρυσή Αυγή να ακολουθεί με ποσοστό πολύ μεγάλο, της τάξεως του 24%.
Η ΝΔ έρχεται τρίτο κόμμα με πολύ χαμηλό ποσοστό, που αγγίζει το 11%, ως αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής και της οικονομικής επιδείνωσης που αναμένεται στη χώρα, αλλά κυρίως στα πορτοφόλια των Ελλήνων.
Το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ να είναι «ξεχασμένα», αφού μαζί με τους Οικολόγους και τα τρία κόμματα .....

Ρωσικά άρματα μάχης και ΤΟΜΑ κατευθύνονται προς τα σύνορα με την Ουκρανία (upd)

Πληροφορίες που δεν μπορούν να διασταυρωθούν, αναφέρουν κινητικότητα ρωσικών στρατευμάτων κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία με φάλαγγες αρμάτων μάχης T-72BA, T-80, T-90 και ΤΟΜΑ ΒΜP-2 και BTR-80 na μετακινούνται προς την κατεύθυνση του Νοβόροσισκ 160 χλμ. περίπου από τα σύνορα από την Ουκρανία.
Επίσης μονάδες Spetznez της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης έχουν αυξήσει την ετοιμότητα ανάληψης δράσης σε 2 ώρες από πέντε που ήταν χθες.
Πάντως δεν επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπός Τύπου των αερομεταφερόμενων δυνάμεων της Ρωσίας συνταγματάρχης  Yevgeny Meshkov ότι αερομεταφερόμενα στρατεύματα έχουν μεταπέσει σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής όπως και οι Μοίρες των μεταφορικών αεροσκαφών, κινήσεις που σχετίζονται με τις εξελίξεις στην Ουκρανία.
Η ετοιμότητα των ρωσικών μονάδων βρίσκεται σε επίπεδα μερικής επιφυλακής 5 ωρών, όπως μετέδωσε χθες .....

Η Ρωσία απέρριψε το αμερικανικό τελεσίγραφο περί μη στρατιωτικής επέμβασης στην Ουκρανία.


Η Ρωσία απορρίπτει την συμβουλή των ΗΠΑ να μην επέμβει στρατιωτικά στην Ουκρανία και τονίζει σε σχετική ανεπίσημη απάντηση πηγής του υπουργείου Εξωτερικών της, να συμβουλεύει ττις ΗΠΑ να μην επεμβαίνουν στρατιωτικά σε άλλες χώρες!
Συγκεκριμένα η πηγή την οποία επικαλέστηκε το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ, τόνισε δεικτικά ότι "Η σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Σούζαν Ράις θα πρέπει να συμβουλεύσει την ηγεσία της χώρας της, και όχι τη ρωσική, να αποφύγει την προσφυγή στη βία, δήλωσε μια πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας,
«Έχουμε δει τις εκτιμήσεις της εμπειρογνώμονος Σούζαν Ράις, που βασίζονται σε αλλεπάλληλες στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ σε διάφορα σημεία του κόσμου, ειδικά εκεί όπου....

«Επαναστατικές» …ονειρώξεις!!!

Κάποιοι, στο όνομα δήθεν του επαναστατικού μαρξισμού, αγνοούν το αλφάβητο των Επαναστάσεων: 

α). Ότι η διαλεκτική διαδικασία (προτσές) Επανάστασης-Αντεπανάστασης είναι ενιαία, δεν τεμαχίζεται. Δηλαδή ακόμα και αν δεχτούμε την ύπαρξη εκρηκτικών λαϊκών εξάρσεων και εξεγέρσεων (το αντικειμενικό της ιστορικής κίνησης) αυτό μπορεί να οδηγήσει ΟΧΙ μόνο στην Επανάσταση, αλλά και στην Αντεπανάσταση: Η κατεύθυνση καθορίζεται από τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ του συνειδητού παράγοντα, από τους συσχετισμούς των πολιτικών υποκειμένων….

Ένταλμα σύλληψης για Β.Γιανουκόβιτς ... ΗΠΑ και Ε.Ε. περνούν τα δεσμά του ΔΝΤ στην Ουκρανία

Οι Δυτικοί, ΗΠΑ και Ε.Ε., αφού έριξαν λάδι στη φωτιά της Ουκρανίας προκαλώντας τις βίαιες συγκρούσεις στο Κίεβο που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο δεκάδων ανθρώπων για να εκτοπίσουν τον Πρόεδρο Βίκτορ Γιανουκόβιτς θέτουν σε εφαρμογή χωρίς κανένα πρόσχημα τη δεύτερη φάση του σχεδίου τους. 

Ποια είναι αυτή; Να αλυσοδέσουν το δυτικό κομμάτι της Ουκρανίας με τα δεσμά του ΔΝΤ και να έχουν τους κατοίκους υπόδουλους και σκλάβους για ένα κομμάτι ψωμί. 

Το νοτιοανατολικό κομμάτι, όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει άλλο δρόμο. Αυτόν προς τη Ρωσία.

Πρίν απο λίγη ώρα, όπως ...

Όταν τηλεσκουπίδια Κυβερνούν, τα Όρνεα Δειπνούν

Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός

Τα ψέμματα τελειώνουν για την Κυβέρνηση και τα Μνημόνια, το χρέος κι η Ανεργία καλπάζει, ενώ η Ανάπτυξη δεν ξεκινάει με ευχές, ούτε συνoμιλώντας με το Θεο.

«Όσες δικαστικές αποφάσεις και να βγουν, λεφτά δεν θα γεννήσουμε» είπε πάλι ο αμετροεπής Υπουργός Υγείας Σπυρίδων Αδωνις με την έπαρση που του δίνει, η προσωρινη κι απατηλή εξουσία του. 


Ενω στην εκπομπή Καρτάσιανς του ΑΝΤ1 παραδέχθηκε ότι είπε ψέμματα ότι θα τα καταφέρουμε, ενώ το γνώριζε ότι το Μνημόνιο είναι Καταστροφή !

Εχουμε ξαναγράψει από αυτό το βήμα που μας δίνει το ΧΩΝΙ, ότι το κράτος δικαίου, το σύνταγμα κι οι Νόμοι δεν είναι διαπραγματευσιμοι, δεν είναι a-la-carte.

Δεν εφαρμόζονται επιλεκτικά κι ανάλογα τις διαθέσεις και τις προθέσεις της εκάστοτε συγκυρίας ή Κυβέρνησης. Αν είναι να καταντήσουμε άνθρωποι των σπηλαίων και κανίβαλλοι, πετώντας στα σκουπίδια ένα πολιτισμό αιώνων, για να διορθώσουμε κάποιοα δημοσιονομικά νούμερα, δεν μας αξίζει να σωθούμε !

Εν προκειμένω, είπε ....

Μόνο οι χώρες που παραδίδουν την κυριαρχία τους στο Τέταρτο Ράιχ της Γερμανίας μπορούν να χρησιμοποιούν ως «εθνικό» νόμισμα το ευρώ!

Σοκ προκαλεί το άρθρο του Γερμανού Βόλφγκανγκ Γκλομπ, μέλους της Γαλλογερμανικής Οικονομικής Επιτροπής, στην ημερήσια γαλλική οικονομική εφημερίδα «Λεζ Εκό» από τις πρώτες κιόλας λέξεις του: «Η Γερμανία έχει ένα πρόβλημα...

Αυτό το πρόβλημα είναι η Γαλλία» γράφει χωρίς περιστροφές ευθύς εξαρχής. 


Πολύ πιο ωμό είναι το κλείσιμο αυτού του περιεκτικού άρθρου: «Η διάσημη γερμανική Επιτροπή των Σοφών δεν έχει αφήσει την παραμικρή αμφιβολία στην τελευταία ετήσια έκθεσή της: η καλή λειτουργία ενός κοινού νομίσματος σε ευρωπαϊκή κλίμακα απαιτεί...

ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ...

Καλό θα ήταν να εξετάσουμε λίγο τις αντιρρήσεις και τον σκεπτικισμό όσων πιστεύουν ότι οι εκλογές δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στην λύση του προβλήματος που βιώνουμε σαν χώρα.

Μιλάμε βέβαια για τους αντιμνημονιακούς ''αντιρρησίες'', και όχι για τους μνημονιακούς που φαίνεται ότι η κατάσταση αυτή τους ικανοποιεί, ή τους βολεύει.

Στην οικονομική, αλλά κυρίως πολιτική και κοινωνική κρίση που έχουμε μπει, τρεις είναι οι δρόμοι που μπορούμε να βαδίσουμε:

Της επανάστασης-εξέγερσης,

των αλλαγών μέσω εκλογών,


και της παραμονής και εγκαρτέρησης στην τωρινή κατάσταση, στο σημερινό ''στάτους κβο''.

Οι δύο πρώτοι δρόμοι είναι αυτοί της ανυπακοής, και της προσπάθειας απαλλαγής από ....

Το Περού σκέφτεται να τερματίσει το μονοπώλιο των Rothschild στα media.

Του Bill White (American Free Press) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Στα ίχνη της Αργεντινής που προσπαθεί να χωρίσει από την ‘Grupo Clarin’, τον μεγάλο εβραϊκής ιδιοκτησίας όμιλο μέσων μαζικής ενημέρωσης της χώρας, ο Πρόεδρος του Περού Ollanta Humala (Ογιάντα Ουμάλα) έχει ξεκινήσει εργασίες για τη διάλυση της ‘Grupo El Comercio’, της εφημερίδας που συνδέεται με την The Wall Street Journal και το διεθνές τραπεζικό καρτέλ των Rothschild.

«Είναι ντροπή που έχουμε έναν όμιλο στον οποίο ανήκουν σχεδόν όλα τα μέσα ενημέρωσης», δήλωσε ο Ουμάλα σε ....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: “Το τουρκικό κράτος στέλνει ισλαμιστές μετανάστες στην Ελλάδα”!

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ. ΓΝΩΣΤΗΣ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ! “Αβανταδόροι” του σχεδίου όσοι έσπευσαν να αθωώσουν τους δουλέμπορους για την δολοφονία στο Φαρμακονήσι. Μεταξύ αυτών και ο 
Παπανδρέου!

Στην βουλή από τον Γαβριήλ Αβραμίδη το βρώμικο σχέδιο. Απαντήσεις εδώ και τώρα!

Στυγνή ομολογία σε τουρκική επιθεώρηση: Οργανωμένο σχέδιο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (Jitem) για μεταφορά ισλαμιστών παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα! Πλήρης συνεργασία με το επίσημο κράτος και την τουρκική ακτοφυλακή.

Την ύπαρξη δύο στρατηγικών υποδομών σε Αϊδίνιο και Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνει πρώην υψηλόβαθμος αξιωματικός της Jitem, που διατέλεσε υπεύθυνος του αρχηγείου του Αϊδινίου!

Το κύκλωμα, από το 2002 αποτελεί έναν...

Έρχεται μπόρα δυνατή, Ανάσταση όμως ακολουθεί!

Ήταν κάποτε μια κόρη….

Από όλες τις άλλες κόρες ήταν η πιο γλυκιά, η πιο ωραία: ήλιος τα μαλλιά της και θάλασσα τα πόδια της. Κατάλευκα βουνά τα στήθη της και πράσινες πεδιάδες η κοιλιά της.

Δεν ήταν πολύ ψηλή, αλλά όσο μπόι της έλλειπε τόσο θράσος και τσαγανό κουβαλούσε. Πρώτη στο γλέντι, στον καυγά και μάστορας στην πονηριά. Μα και την ίδια στιγμή, πονόψυχη πολύ όταν κάποιος ζητούσε τη βοήθειά της και εργάτισσα σκληρή όταν έπρεπε.

Έκανε πολλά παιδιά, κι όλα σαν την μάνα: ατίθασα, λίγο πονηρά, ψυχωμένα, φωνακλάδικα, θαρραλέα, λίγο τρελά μα καλόψυχα, πονόψυχα και πάνω από όλα τρυφερά.

Όλα τους αγαπούσανε την μάνα τους πολύ, κι όλα θα .....

Ποια βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους;

βιωσιμότητα χρέος ΕΛΕ

Πολύς λόγος γίνεται για την λεγόμενη «βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», ένα μέγεθος που αξιολογείται με βάση τον αυθαίρετο δείκτη, χρέος προς ΑΕΠ.


Άρθρο των Χριστίνα Λασκαρίδη και Γιώργου Παπαλεξίου (Μέλη της Πρωτοβουλίας για την Συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου)


Οι δανειστές και οι εγχώριοι συνεργάτες τους (συγκυβέρνηση) επιβάλλουν ένα σκηνικό εξαθλίωσης και λιτότητας προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους ενώ το χρέος συνεχίζει να αφαιρεί τα ελάχιστα δικαιώματα που έχουν απομείνει.


Πολύς λόγος γίνεται για την λεγόμενη «βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους», ένα μέγεθος που αξιολογείται με βάση τον αυθαίρετο δείκτη, χρέος προς ΑΕΠ. 


Η πορεία της βιωσιμότητάς του παρακολουθείται μέσω διαφόρων ευφάνταστων οικονομικών σεναρίων, τα οποία...

Με τι σοβαρότητα να αντιμετωπίσεις τις αρλούμπες που ακούς και τις αηδίες που βλέπεις καθημερινώς;

Του Γιάννη Λαζάρου

Με τι σοβαρότητα να αντιμετωπίσεις τις αρλούμπες που ακούς και τις αηδίες που βλέπεις καθημερινώς; 
Είναι δυνατόν να πάρεις σοβαρά έναν πρωθυπουργό που συναντιέται στο Μαξίμου σε ιδιωτική συζήτηση με τον πρόεδρο αλυσίδας των σούπερ μάρκετ Lidl κοροϊδεύοντας ότι τα 170 εκατομ. που θα επενδύσει σε αποθήκες μακαρονιών και βουτύρων θα δώσει ανάπτυξη στην χώρα; 
Αφού την πρώτη αποθήκη στα Καλύβια Αττικής θα τα εγκαινιάσει ο υπουργός Χατζηδάκης, πρόκειται για πολύ σοβαρή επένδυση. Τόσο σοβαρή όσο σοβαρός είναι και ο Χατζηδάκης.
Πόσο σοβαρά να πάρεις αυτόν τον τύπο που θέλει να λέγεται πρωθυπουργός, όταν η μεγαλύτερη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, βάζει λουκέτο. 
Το να κλείνει η Χαλυβουργική δεν σημαίνει ότι θα γίνει φτωχός ο ιδιοκτήτης Αγγελόπουλος, σημαίνει ότι παρέα με τις μονάδες παραγωγής αλλάζει όλο το καθεστώς σε όλα τα επαγγέλματα που είχαν σχέση με το είδος. Σημαίνει ότι η οποιαδήποτε...

Γίνεται άλωση της Ελλάδας χωρίς μια πιστολιά..


Η σημερινή κατάσταση με τα μάτια ενός βετεράνου. Ο Νίκος Αργυρόπουλος  καλεσμένος του Ανδρέα Μπλάνου στην εκπομπή της τηλεόρασης του Αχελώου “Λόγος Ρωμαϊκος”. 
Λέει ότι θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες, μιλάει για πόλεμο, για το χρέος ως όχημα καταστροφής, για το κάστρο που έπεσε από μέσα, την άλωση και την υποδούλωση που γίνονται χωρίς μια πιστολιά  κλπ
Από την δική μου πλευρά 
1.Συμφωνώ ότι έχουμε πόλεμο και ότι θέλουν την Ελλάδα χωρίς Έλληνες. 
Γι΄αυτό άλλωστε προσέφυγα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και ανέφερα ότι στην Ελλάδα τελούνται εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία των Ελλήνων σε εξέλιξη. 
Συμφωνώ και με τον ισχυρισμό περί της άλωσης της Ελλάδας χωρίς μια πιστολιά. 
Και ακριβώς αυτό είναι....

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΦ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ .

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
Πολύ καλή συνέντευξη από καρδιάς του Πάνου.Πιστεύουμε στην ειλικρίνεια του.Σήμερα η πολιτική θέλει Ανθρώπους και όχι πολιτικάντηδες.

Θα σταθούμε σε δυο σημεία της.

Στο πρώτο θα παινευτούμε όταν συμβουλεύατε τους ΑΝΕΛ να αλλάξουν τακτική με την υπόθεση "Καραμανλικοί".Αργά αλλά ευτυχώς το κατάλαβε ο Πάνος.Ο Καραμανλής είναι δεμένος στο άρμα της Μέρκελ και μάλιστα εκβιαζόμενος όπως και όλοι οι κυβερνητικοί.

Η προσμονή των ΑΝΕΛ στο πρόσωπο του μείωσε την αγωνιστικότητα τους αφού τους έδινε μάταιες ελπίδες.Αυτή η προσμονή ήταν και το χάσιμο της δυναμική τους που είχαν πριν τις εκλογές.Ας βαδίσουν ενωμένοι μακρυά από εξωγενείς παράγοντες.

Το δεύτερο σημείο που θα σταθούμε είναι το πως βλέπει μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εκεί είναι πιο δύσκολα...