Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΥΡΩ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ !!!!

Φίλοι μας, εδώ νομίζουμε ότι υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα με εμάς τους πολίτες και τις σχέσεις μας με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Σύμφωνα με το «Ευρωβαρόμετρο», οι Έλληνες:
1) Ανησυχούν για την πορεία της Ευρώπης 70%
2) Είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον της Ευρώπης 63%
3) Η εμπιστοσύνη τους στην ΕΕ είναι στο -81%
4) Η εμπιστοσύνη τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι στο -71%
5) Η εμπιστοσύνη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, είναι στο -75%
6) Η εμπιστοσύνη τους στην ΕΚΤ, είναι στο -78%


Ενώ λοιπόν οι Έλληνες και ορθώς έχουμε την πιο πάνω στάση, την ίδια στιγμή αυξήθηκαν οι Έλληνες που τάσσονται ξεκάθαρα.....

Ντοκουμέντο :»Ξεβρακώνουν» και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των »Λάθρο»!

Ντοκουμέντο :»Ξεβρακώνουν» και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των »Λάθρο»!
«Ξεβρακώνουν » και τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία για χάριν των (Λάθρο!)…Σήμα Ντοκουμέντο !
Σήμα απο το Γ” Σ.Σ προς την Ιεραρχία του Στρατεύματος δίνει  την πραγματικότητα που καλείται να αντιμετωπίσει η Πατρίδα μας και Ειδικά οι Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας αφού πλέον ( ξεβρακώνουμε) τα Στρατιωτικά μας Νοσοκομεία που προσφέρουν  Υπηρεσίες Υγείας σε Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ,Αποστράτους αλλά και....

Πούτιν σε Τουρκία: Μαζέψτε τον Κατοχικό σας Στρατό και Φύγετε από την Κύπρο πρίν είναι ΑΡΓΑ!‏

p12 CYPRUS BASES.jpg
Πολλές Αντιδράσεις έχει Προκαλέσει  (στους Δύσπιστους ) Το Άρθρο του Σπύρου Πρίφτη με Τίτλο:Εντολή Πούτιν: Ελευθερώστε την Κατεχόμενη Κύπρο!
Ομως πολλοί ειδήμονες και επικριτές αγνοούν ακριβώς πριν 4 μέρες την πρώτη Ρωσική Προειδοποίηση δια της διπλωματικής οδού, προς την Τουρκία!
Η Ρωσία κατηγορεί ανοιχτά την Τουρκία οτι παρεμβαίνει στις συνομιλίες  για την Κύπρο, προτρέποντας τους Τουρκοκύπριους να λάβουν μια σκληρή γραμμή,με την Άγκυρα να παραβιάζει κατάφωρα, και να παρεμβαίνει στη διαδικασία των διαπραγματεύσεων. Αυτό για πολλούς απο μας, δεν αποτελεί είδηση,και μας ειναι γνωστό…

Οι Γερμανοί παραδίδουν το Αιγαίο στην Τουρκία - Δεκτές όλες οι τουρκικές απαιτήσεις για τα νησιά του Α.Αιγαίου

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Οι Γερμανοί κατάφεραν μέσω ΝΑΤΟ να παραδώσουν όπως πάντα ήθελαν... το Αιγαίο στους Τούρκους καθώς έκαναν δεκτές όλες τις τουρκικές απαιτήσεις και κατάφεραν να τις επιβάλουν την Συμμαχία ενώ ο Γερμανός εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΑΜ δήλωσε πριν από λίγο ότι δεν θα γίνεται καμια επαναπροώθηση λαθρομετανστών-προσφύγων! 


Οσον αφορά την επαναπροώθηση προσφύγων στην Τουρκία, ο Γερμανός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως «στην αρχή υπήρξε η πρωτοβουλία της Γερμανίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας σε ό,τι αφορά τη χρήση αυτής της μονάδας δράσης στο Αιγαίο. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας είναι γνωστό ότι η Τουρκία είχε δηλώσει πρόθυμη να πάρει πίσω τους πρόσφυγες που έρχονται από την Τουρκία. 


Το ΝΑΤΟ επεξεργάζεται τώρα ....

Παίζοντας μὲ τὰ δικά μας ἐκατομμύρια!!!

50 εκατομμύρια προσωπικό δάνειο ο Ψυχάρης χωρίς εγγύησεις….
Παίζοντας μὲ τὰ δικά μας ἐκατομμύρια!!!1  
13 εκατομμύρια προσωπικό δανειο ο ...

Ψάχνουν άνεργους Έλληνες να δουλέψουν στα hot spot με μισθό από 431 ευρώ!

http://www.topontiki.gr/sites/default/files/styles/article_main/public/article/2016-02/hot_spots.jpg?itok=_ljukVUc
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ!!! ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ; 

ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ;

 ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΕΝΩ ΕΞΩ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΥΡΟΝΤΑΙ.. 

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ; ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ; JUST ASK… 

Μια ακόμα αφελής ερώτηση: Μήπως ψάχνεται και εργολάβους να φτιάξουν τζαμιά;

Όσοι άνεργοι τοποθετηθούν στις θέσεις κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ θα έχουν μισθούς από 431,75 ευρώ έως 619 ευρώ το μήνα, ανάλογα με την ηλικία και τη θέση απασχόλησης (χωρίς επιδόματα, δώρα κ.α) και γενικές και ειδικές άδειες, ενώ θα μπορούν να τοποθετηθούν για εργασία και σε hotspots.


Με βάση τις υπουργικές αποφάσεις που εκδόθηκαν ο ΟΑΕΔ θα καλύπτει το μισθολογικό κόστος καταβάλλοντας 19,81 ημερησίως και όχι ...

Δίωξη κατά υπευθύνων του ΤΑΙΠΕΔ άσκησε η εισαγγελέας Διαφθοράς.

Αντιμέτωποι με νέα κακουργηματική κατηγορία είναι οι υπεύθυνοι του ΤΑΙΠΕΔ, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς ποινική δίωξη για υπεξαίρεση με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου σχετικά με ποσό, προερχόμενο από την εκκαθάριση του τιμήματος πώλησης του ΟΠΑΠ που δεν απέδωσαν στο Δημόσιο. 

Η ποινική δίωξη αφορά...την κατηγορία της «υπεξαίρεσης σε βάρος του δημοσίου, αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, το οποίο έχουν εμπιστευθεί στον υπαίτιο λόγω της ιδιότητάς του ως εντολοδόχου και διαχειριστή ξένης περιουσίας , κατά συναυτουργία» και ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση έρευνας που διενεργήθηκε με εντολή της ....

ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΚΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ.

Νέα ονόματα δημοσιογράφων στο κύκλωμα εκβιαστών - Αποκαλυπτικοί διάλογοι

Τα έργα και τις ημέρες του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη Παναγιώτη Μαυρίκου και των δύο δημοσιογράφων που κατηγορούνται ότι εκβίαζαν με σκοπό την απόσπαση μεγάλων χρηματικών ποσών αποκαλύπτει το Διαβιβαστικό της Ασφάλειας που περιλαμβάνεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση.

Σύμφωνα με αυτό...σημαντικό ρόλο στην εξάρθρωση της «εγκληματικής οργάνωσης» έπαιξε η υπεύθυνη Γραφείου Τύπου του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ η οποία στις 11 Φλεβάρη κατήγγειλε ότι στις 4 του ίδιου μήνα, συναντήθηκε σε καφετέρια με τον κατηγορούμενο δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά ο οποίος «απαίτησε από εκείνη να δώσει χρήματα στον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκο, για να μη γράφει αρνητικά σχόλια για την ΕΥΔΑΠ», απειλώντας την ως εξής:

«Πρόσεχε. Ξέρουν στη ΝΔ ότι πας σε ακριβά κομμωτήρια και ότι ντύνεσαι ακριβά. Θα γίνεις θυμα bullying».

Αργότερα τους ....

Νορβηγία: Ομάδες αυτοάμυνας διαδίδονται στη βόρεια Ευρώπη.

Ομάδες αυτοάμυνας με την ονομασία «Στρατιώτες του Όντιν» πραγματοποίησαν το Σαββατοκύριακο περιπολίες στους δρόμους νορβηγικών πόλεων δείχνοντας ότι το κίνημα, που έκανε την εμφάνισή του στη Φινλανδία, διαδίδεται στη βόρεια Ευρώπη εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης.

Πολλές δεκάδες άνδρες, μερικοί ντυμένοι με μαύρα μπουφάν που 
έφεραν λογότυπο που υποτίθεται ότι αναπαριστούσε κράνος των Βίκινγκς, συγκεντρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου σε πόλεις όπως οι Στάβανγκερ, Ντράμεν και Κρίστιανσαντ, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από το εν λόγω κίνημα.

«Επιθυμούμε οι δρόμοι να είναι ασφαλείς, επιθυμούμε να απαλλαγούμε από την εγκληματικότητα που...

Αυτή ή ασθένεια, η λαθρολαγνεια, ήρθε γιά νά μείνει δυστυχώς.........τελειώσαμε.

Όσο καί άν φωνάζουμε λίγα έως ελάχιστα άτομα γιά τούς λαθροχολέρες ό κύβος ερίφθη. 

Τελείωσαν όλα παιδιά.

Ή καταραμένη ασθένεια πού κτύπησε τήν Ελλάδα καί είναι ή χειρότερη τών τελευταίων αιώνων είναι...

Σε αναμονή τουρκικής προβοκάτσιας στο Αιγαίο!

Η Τουρκία αποθρασύνεται και επιτίθεται μετωπικά στο Αιγαίο. 

Κι αυτό επειδή νιώθει πως έχασε ήδη την «μάχη» στη Συρία και στο Ιράκ, παρά τους λεονταρισμούς για στρατιωτική επίθεσή της, το δίδυμο Ερντογάν – Νταβούτογλου φαίνεται να αναδιπλώνεται και να αναζητά «ισοσκελισμό» της απώλειας που επέρχεται με το Κουρδικό. Και το «αίτημα» υποβάλλεται στο ΝΑΤΟ και εις βάρος της Ελλάδας.

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ 

Μετά την επιτυχημένη πρόκληση απαγόρευσης χρήσης του τουρκικού εθνικού εναέριου χώρου από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος κατά το ταξίδι του Τσίπρα στην Τεχεράνη και την σιωπηλή αποδοχή – υποχώρηση του έλληνα πρωθυπουργού με την μη χρησιμοποίηση του αεροδρομίου της Ρόδου για ανεφοδιασμό (από την κυβέρνηση δεν έχει βρεθεί ακόμη ο υπεύθυνος για να τιμωρηθεί), η Τουρκία ανέβασε κατακόρυφα τον πήχη των προκλήσεών της. Το ελληνικό διάβημα που ακολούθησε άφησε μάλλον αδιάφορη την Άγκυρα…

Πρώτα ήρθε η παρενόχληση της τουρκικής φρεγάτας σε πλοίο ποντισμού καλωδίων στην περιοχή της Καρπάθου, όπου αποφεύχθηκε κάποιο θερμό επεισόδιο, μετά την παρέμβαση και τα έντονα διαβήματα από το ΝΑΤΟ, την Γερμανία και την Ιταλία (το πλοίο ήταν Ιταλικό) προς την Τουρκία.


Ακολούθησε η.....

Ομπάμα, Μέρκελ, Ολάντ και Κάμερον συζήτησαν για Αιγαίο, Ελλάδα, Τουρκία και Συρία.

President Barack Obama convenes a video conference in the Situation Room of the White House with Prime Minister David Cameron of the United Kingdom and Chancellor Angela Merkel of Germany, with President Francois Hollande of France joining by telephone, to discuss the current situation in Syria and the ongoing refugee and migration crisis facing Europe, Feb. 23, 2016. (Official White House Photo by Pete Souza)
Την σημασία της νατοϊκής αποστολής και της συνεργασίας της Ελλάδος και της Τουρκίας στην προσπάθεια ελέγχου των ροών των προσφύγων προς την Ευρώπη συζήτησε ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα με την Καγκελάριο Μέρκελ, τον Πρόεδρο Ολάντ και τον Πρωθυπουργό Κάμερον, κατά την διάρκεια τηλεδιάσκεψης.

Αυτό ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, χωρίς να δώσει άλλες λεπτομέρειες.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί -αντίθετα αναμένεται- παρέμβαση των τεσσάρων χωρών, των ΗΠΑ, της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας προς την Αγκυρα πρωτίστως και στην Αθήνα για να ξεπεραστούν τα εμπόδια που προβάλλουν οι Τούρκοι, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν τη συμφωνία των υπουργών Εθνικής ‘Αμυνας του ΝΑΤΟ.

Εχει, πάντως, μεγάλη σημασία ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα συνέδεσε την προσφυγική κρίση με την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ της Αθήνας και της ‘Αγκυρας. 

Αναφέρεται ότι ο κ. Ομπάμα συζήτησε με τους ομολόγους του βήματα για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στη Συρία και τη σημασία της αποστολής του ΝΑΤΟ και .....

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ. Η ΧΩΡΑ ΜΕΣΩ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ. ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ.....ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..../ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΘΙΑΣΟΣ ΑΣΧΕΤΩΝ. ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΩΝ. ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ. Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ, ΝΟΤΙΟΥ ΣΟΥΔΑΝ ΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗ.

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ 

1)ΑΜΕΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΑΜΥΝΑΣ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ...

Θα ντρεπόμαστε για τη συμπεριφορά μας αυτή αύριο....

Αποτέλεσμα εικόνας για ντροπη
Ειπαμε πολλακις οτι η αδρανεια μας στα τεκτενομενα απο οπου κι αν προερχεται ειναι εγκληματικη εναντυ της πατριδος.
 .
Αυριο θα αιτιουμε τους εαυτους μας σιγουρα και θα λεμε γιατι αφησαμε να ελθουν και να μεινουν εδω τοσοι πολλοι αλοθρησκοι.


Αλλα οπως αφησαμε να μας βαλουν χωρις να μας ρωτησουν αρα χωρις την συναινεση μας
Στην ΕΟΚ
Στο Ευρω
Στα μνημονια

Οπως δεχτηκαμε αδιαμαρτυρητα 

Την διαλυση της παιδειας της υγειας του πολιτισμου του δημογραφικου των εργασιακων σχεσεων

Οπως δεχτηκαμε αδιαμαρτυρητα 

Τις περικοπες των μισθων και...

Πού οδηγεί η γερμανοποίηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

Του Κωνσταντίνου Βέργου*
Όταν ιδρύθηκε η Ευρωπαϊκή Ένωση, θεμελιώθηκε στις βασικές αρχές ανάπτυξης του καπιταλισμού, που είναι οι αρχές της ελεύθερης μετακίνησης κεφαλαίων, ελεύθερης μετακίνησης αγαθών και ελεύθερη μετακίνηση εργατικού δυναμικού (ανθρώπων).
Πράγματι, έχει αποδειχτεί με δεκάδες εμπειρικές μελέτες ότι η ελεύθερη μετακίνηση κεφαλαίων, αγαθών και εργατικού δυναμικού επιτυγχάνει την ταχεία ανάπτυξη μιας γεωγραφικής περιοχής, είτε μιλάμε για οικονομική ζώνη, είτε για κράτος, είτε για ήπειρο. 
Όμως όλα αυτά μέχρι προχτές. Οι ατομικές ελευθερίες, ακόμη και όταν αφορούν πολίτες που με την ενεργή πράξη τους τις διασφαλίζουν (π.χ. περίπτωση Σνόουντεν αλλά και Άσανζ), είτε πρόκειται απλά για πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν στην ίδια την Ε.Ε. για να καλύψουν ανάγκες εταιρειών περιοχών που τις χρειάζονται, είτε στην περίπτωση εισερχομένων μεταναστών, έχουν γίνει κουρελόχαρτο. 
Οι περιουσίες προσφύγων ...

Έκτακτη είδηση..διευρύνεται ο διπλωματικός πόλεμος Τουρκίας-Βουλγαρίας.Οι Τούρκοι πρίν λίγο απέλασαν την Βουλγάρα πρόξενο της Κωνσταντινούπολης!!!

boulgaria-simaia-arxeio.jpg
Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει ο διπλωματικός πόλεμος,Τουρκίας-Βουλγαρίας.

Πριν λίγο οι Τούρκοι κήρυξαν,persona non grata την Βουλγάρα πρόξενο της Κωνσταντινούπολης Zornitsa Petrova Apostolov και ζήτησαν την απέλαση της.

Όπως πρώτο πανελλαδικά σας είχε αποκαλύψει όλα ξεκίνησαν με την απέλαση από το τουρκικό προξενείο του Μπουργκάς,του πρώην Ιμάμη και επιστήθιου φίλου του Ερντογάν,ανώτερου ...

Η Ρωσία «Καίει» την Τουρκο-ισραηλινή Συμφωνία – Νέος Εφιάλτης της Τουρκίας…

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/02/%CE%B7-%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%AF%CE%B5%CE%B9.jpgΟι προσπάθειες προσέγγισης Ισραήλ – Τουρκίας, μετά την μακρά περίοδο ψυχρότητας, ενώ φαινόντουσαν να αποκτούν μια δυναμική συνεργασίας, με το Ισραήλ να κάνει κάποιες υποχωρήσεις στις απαιτήσεις της Τουρκίας και την Τουρκία από την πλευρά της να μη φαίνεται τόσο απαιτητική σε όλα τα θέματα που έθεσε ως προϋποθέσεις, φαίνεται να δυσκολεύουν πάρα πολύ μετά την παρέμβαση της Ρωσίας. 

Η Τουρκία για άλλη μια φορά βρίσκει μπροστά της την Ρωσία κάτι που άλλωστε ήταν αναμενόμενο, μετά την προκλητική και προσβλητική στάση της Τουρκίας απέναντι της.

Έτσι ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με την Ισραηλινή Haaretz, δήλωσε  στον Διευθυντή του Ισραηλινού Υπουργείου Εξωτερικών  Dore Gold ότι η Ρωσία έχει ενοχληθεί από την πρόσφατη τουρκο-ισραηλινή προσέγγιση, καθόσον...

Η προκήρυξη του Αλέξανδρου Υψηλάντη προς τους σκλαβωμένους Έλληνες από το στρατόπεδο του Ιασίου (24 Φεβρουαρίου 1821).

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2014/02/AlexandrosYpsilantis2-630x400.jpgΑλέξανδρος Υψηλάντης

(Σημείωση Φιλίστωρος: έχω παρατηρήσει πολλές φορές ότι οι συμμετέχοντες στον δημόσιο διάλογο για το 1821 αδιαφορούν συστηματικά για τις απόψεις και τις γνώμες όσων έλαβαν μέρος στην επανάσταση, η αποσπασματικά επικαλούνται κάποιες από αυτές. 


Σήμερα θα υπενθυμίσουμε την προκήρυξη του ΑλέξανδρουΥψηλάντη από το Ιάσιο, στην οποία αναφέρονται με ευκρίνεια οι ιδεολογικές συνιστώσες της επανάστασης τις οποίες επικαλείται για να παρακινήσει τους Έλληνες να ξεσηκωθούν.)

Ἡ ὥρα ἦλθεν, ὦ ἄνδρες Ἕλληνες!

Οἱ ἀδελφοί μας καὶ φίλοι εἶναι πανταχοῦ ἕτοιμοι· οἱ Σέρβοι, οἱ Σουλιῶται, καὶ ὅλη ἡ Ἤπειρος ὁπλοφοροῦντες μᾶς περιμένουν· ἂς ἑνωθῶμεν λοιπὸν μὲ ἐνθουσιασμόν! Ἡ Πατρὶς μᾶς προσκαλεῖ!

Ἡ Εὐρώπη προσηλώνουσα τοὺς ὀφθαλμούς της εἰς ἡμᾶς, ἀπορεῖ διὰ τὴν....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ή επιτέλους θα ξυπνήσουμε Λαός και Πολιτικοί για να σώσουμε την Πατρίδα που μας παρέδωσαν οι γονείς μας;;;

gr_Τι «προφήτευε» και τι έγραφε τότε στο μακρινό παρελθόν το Καλοκαίρι του 2008, ένας φωτισμένος άνθρωπος ,ένας  Πατριώτης που είχε το χάρισμα να βλέπει τα γεγονότα να έρχονται και εμείς να μην αντιδρούμε …

Για να το ξαναθυμηθούμε !

Έγραψα «Καληνύχτα Ελλάδα» ΠΡΙΝ τα «Μνημόνια» & το «Μεταναστευτικό!…»

Το πρόγραμμα «Ισλαμικών Σπουδών» θα ξεκινήσει κανονικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο !!

http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2016/02/theologiki_sxoli-1.jpgΕδώ ο κόσμος «καίγεται» και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο θα εγκαινιάζει τετραετές πρόγραμμα Ισλαμικών Σπουδών από τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας κ. Γιάννη Παντή, αναφέρει σχετικό δημοσίευμα.

Μιλώντας στην αγγλόφωνη εφημερίδα Καθημερινή στον απόηχο της ανακοίνωσης του σε συνέδριο της Θεολογίας , ο κ. Παντής ανέφερε ως υπερβολικές τις αντιδράσεις από θεολόγους και κληρικούς για την απόφαση αυτή , λέγοντας ότι ο ίδιος έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο γγ του Υπουργείου Παιδείας δήλωσε ότι....

Οι γυναίκες και τα κορίτσια από τη Συρία πωλούνται και εξαναγκάζονται στην πορνεία στην Τουρκία.

https://syrianfreepress.files.wordpress.com/2015/09/syrian-refugee-women-raped-6.jpg?w=529&h=352
Της Μελίνας Κονταξή
Ιστορικός - Βαλκανιολόγος

Υπάρχουν ηλίθιοι που επαινούν την Τουρκία για τον αριθμό των προσφύγων που φιλοξενεί αγνοώντας ή επιλέγοντας να αγνοήσουν την πραγματικότητα, ότι η Τουρκία δεν αναγνωρίζει ως πρόσφυγες όσους δεν προέρχονται από ευρωπαϊκές χώρες. 

Περέχει μόνο καθεστώς προσωρινής προστασίας σε ανθρώπους που βοήθησε να γίνουν πρόσφυγες και κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να παραμέινουν.

Χρησιμποιεί τους πρόσφυγες ως απειλή για να μην αντιδράσει η Ευρώπη στην εθνοκάθαραση των Κούρδων.

Κερδίζει από το δουλεμπόριο, παίρνει λεφτά από την ΕΕ και από το λαθρεμπόριο με την ISIS 50 τοις εκατό για κάθε φορτίο σύμφωνα με αμερικανό γερουσιαστή.

Πέρα από όλα τα παραπάνω η ένωση συλλόγων Τούρκων νομικών ετοίμασε αναφορά για ...

«Ξαφνικός θάνατος» στα ειδικά μισθολόγια;;;

Οι δανειστές προτείνουν ένταξή τους στο ενιαίο, ώστε να αποφευχθούν οι περικοπές στις συντάξεις – Απορρίπτει η κυβέρνηση την προτεινόμενη ρύθμιση – Υποχωρεί από την «κόκκινη γραμμή» για τις συντάξεις
«Κόψτε τα ειδικά μισθολόγια, αν θέλετε να αποφύγετε μειώσεις στις κυρίες συντάξεις». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνουν κοινοτικοί αξιωματούχοι στην κυβέρνηση μπροστά στο… αδιέξοδο του ασφαλιστικού.
Οι ίδιοι αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι «εάν η κυβέρνηση ήθελε να περικόψει δαπάνες, θα…μπορούσε να εντάξει τα ειδικά μισθολόγια (στελέχη ΕΔ-ΣΑ, δικαστικούς, νοσοκομειακούς γιατρούς, πανεπιστημιακούς, αρχιερείς) στο ενιαίο μισθολόγιο και με αυτό τον τρόπο θα απέφευγε υψηλά ποσοστά περικοπών στις συντάξεις». 
Ωστόσο, όπως επισημαίνουν, με δεδομένο ότι η κυβέρνηση αρνείται τέτοιου είδους μέτρα, η λύση της περικοπής των συντάξεων παραμένει μονόδρομος. 
Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί είναι πως οι θεσμοί επιμένουν, υποστηρίζοντας πως...

Τελευταίος σταθμός πριν το χάος.

nullΗ συζήτηση είχε φουντώσει. 
Να κατεβούμε όλοι στο Σύνταγμα, να μείνουμε εκεί, να..να.. να.. 
Μεταξύ των ξαναμένων συζητητών μια φωνή ακούστηκε να κάνει μια ερώτηση. 
Κι αν κατεβούμε , κι αν ακόμα καταφέρουμε να διώξουμε την κυβέρνηση και όλους αυτούς που μας δουλεύουν ψιλό γαζί… μετά τι? 
Η σιωπή που ακολούθησε ήταν εντυπωσιακή.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τελικά ο τελευταίος σταθμός πριν το χάος. Του έτυχε αυτός ο ρόλος. Να είναι η στάση που σε κατεβάζουν στη μέση του πουθενά και σου λένε προχώρα. 
Άνθρωποι που ακολουθούσαν χρόνια ολόκληρα την ασφαλή διαδρομή με τις γνωστές στάσεις, άνθρωποι που παθαίναν σύγχυση έτσι κι έσκαγε ένα λάστιχο στο λεωφορείο, άνθρωποι που δεν μπορούσαν ούτε κατά διάνοια να αντέξουν ένα βότσαλο να ταράζει τα ήσυχα και ασφαλή νερά της ζωούλας τους, κατέβηκαν σε ένα δρόμο χωρίς…

Όσο παραμένουμε στην Ευρωζώνη… τόσο πιο πολύ καταστρεφόμαστε!

euro slaves
Ασύλληπτη, χωρίς όρια, είναι πλέον η καταστροφή (οικονομική, κοινωνική, πολιτισμική, δημογραφική, ψυχολογική κτλ.) που υφίσταται ο ελληνικός λαός από την παραμονή στο καταραμένο ευρώ και την επί εξαετία εφαρμογή των πλέον βάρβαρων και απάνθρωπων πολιτικών λιτότητας των Μνημονίων!...

Και τι δεν έχουν επιβάλλει εις βάρος όλων μας οι διεθνείς τοκογλύφοι, με την αρωγή των πιστών τους οργάνων εν Ελλάδι, εδώ και έξι ολόκληρα χρόνια… Κι όμως, όχι απλώς δεν υπάρχει ούτε ΜΙΣΟ έστω θετικό αποτέλεσμα, αλλά ΟΛΟΙ απολύτως οι δείκτες έχουν φθάσει στο κατακόκκινο!!! 

Αλλά οι αλήτες πολιτικάντηδες (από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έως ΣΥΡΙΖΑ και....

Επίθεση με πυρηνικά της Ρωσίας κατά της Τουρκίας;

rossia tourkia
Δείτε τι γίνεται στα ρωσο-τουρκικά και… θα καταλάβετε γιατί βρισκόμαστε μια ανάσα από έναν Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο!
Πληροφορίες αναφέρουν ότι...μια πηγή κοντά στον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν, υποστηρίζει ότι η Ρωσία προειδοποίησε τον Ερντογάν για την ετοιμότητα της να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα για να υπερασπιστεί τη ρωσική δύναμη κρούσης στη Συρία από τουρκική επίθεση!

Ο δημοσιογράφος-ερευνητής των ΗΠΑ Robert Parry ισχυρίσθηκε ότι η ρωσική κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει τον Ερντογάν, ότι η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Τουρκίας: «Μια πηγή κοντά στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν μου είπε ότι οι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά όπλα, για να προστατεύει τα στρατεύματά της από Τούρκο-Σαουδική επίθεση»! Αυτά έγραψε ο Αμερικανός, για να συνεχίσει με τα εξής: «Δεδομένου ότι η Τουρκία είναι ....

Είναι όλοι τους μουσταλευριές....Δεν κάνουν.



Το ΝΑΤΟ σηκώνει ψηλά τα χέρια.
Δεν αναχαιτίζουμε, δεν αστυνομεύουμε, δεν συλλαμβάνουμε, λένε οι ΝΑΤΟϊκές πηγές για τις περιπολίες στο Αιγαίο. Η μόνη περίπτωση που θα επεμβαίνει το ΝΑΤΟ θα είναι, η περίπτωση ναυαγίων. 

Θα μαζεύουν τους ναυαγούς, αλλά δε μας λένε που θα τους πάνε. Στα ελληνικά νησιά ή στις ακτές της Τουρκίας, η οποία δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν δέχεται επαναπροώθηση μεταναστών ή προσφύγων; Kι αυτά, τη στιγμή που κλείνουν τα βόρεια σύνορα της χώρας.


Η Γερμανία ζήτησε την εκχώρηση του δικαιώματος έρευνας και διάσωσης μέχρι και έξι ναυτικά μίλια από τις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας και τα ελληνικά νησιά στην Τουρκία!


Tην πρόταση σοκ έκανε η Γερμανίδα ΥΠΑΜ και κατά πολλούς η διάδοχος της Άνγκελα Μέρκελ στην Καγκελαρία της Γερμανίας, Ursula von der Leyen όπου ζητάει το εξής:


«Όσοι ...

ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΑ… ΔΕΛΦΙΝΙΑ....

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ


Ποια Δωδεκάνησα και ποια Λήμνο; 

– Ολα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ζήτησαν επίσημα οι Τούρκοι από το ΝΑΤΟ!


του Γιάννη Πετρίδη


Θα μπορούσαμε να πούμε ότι «για άλλη μια φορά το pronews.gr επιβεβαιώθηκε κόντρα σε κυβερνητικές και υπουργικές διαβεβαιώσεις» αλλά αυτή την φορά αναφορικά με το θέμα της εξαίρεσης της Δωδεκανήσου και της Λήμνου από τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της επιχείρησης του ΝΑΤΟ κατά των λάθρο και των προσφύγων, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα:

Οπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές από τις Βρυξέλλες στο pronews.gr η Τουρκία ζήτησε επίσημα να αναλάβει εξ ολοκλήρου την «προστασία» ττων νησιών, όχι μόνο της Λήμνου και των Δωδεκανήσων, αλλά ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου και το ΝΑΤΟ να περιοριστεί μόνο στην περιοχή ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού και δυτικά των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου!

Οπως βλεπετε στην φωτό, ο 25ος Μεσημβρινός, τέμνει το Αιγαίο στην μέση.

Στην Ελλάδα επιτρέπουν δικαίωμα ερεύνης δυτικά του 25ου Μεσημβρινού και στο ΝΑΤΟ μια στενή θαλάσσια λωρίδα ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού μέχρι μερικά μίλια ανατολικά των ακτών των νησιών του Α.Αιγαίου!

Προφανώς για να ελέγχει τα
 δελφίνια και ...

Έβγαλαν το μπαγιάτικο σκάνδαλο με τον εκδότη για να κρύψουν κάτω από το χαλί τρεις σημαντικότατες ειδήσεις

Όταν βλέπεις υποθέσεις που λιμνάζουν μήνες ξαφνικά να βγαίνουν στην επιφάνεια και να μονοπωλούν τα δελτία ειδήσεων, αμέσως ψάξε τι προσπαθούν να περάσουν κάτω από το χαλί…

Πχ Εδώ και μέρες είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα το ΔΝΤ θα ακύρωνε την συμφωνία του 2012, όπως και έγινε… 


Τεράστιο θέμα, με πολλαπλές επιπτώσεις. 

Αυτή τη στιγμή πχ δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ συμφωνία με το ΔΝΤ και για να υπογραφεί μια Νέα Συμφωνία χρηματοδότησης απαιτείται ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (Αχ αυτός ο «τρελός» ο Ζαχαρίας από το Δεκέμβρη με είχε πρήξει για το μνημόνιο 4 και ακόμα και εγώ έλεγα αποκλείεται…).

Δεύτερη είδηση που περνά στο ντούκου… Τις πρώτες 51 μέρες (μέχρι και την προηγούμενη Παρασκευή) πέρασαν στην Ελλάδα 97.325 μετανάστες, ενώ εξήλθαν από την Ειδομένη 25.000. 


Άρα μόνο τις πρώτες 51 μέρες στην Ελλάδα έχουν εγκατασταθεί περίπου 75.000 ΕΠΙΠΛΕΟΝ μετανάστες…. 

Ενώ ήδη....

«ΚΛΕΙΣΤΟΝ» ΛΟΓΩ ΤΡΟΙΚΑΣ! Από το Μάρτιο οι φορολογικές δηλώσεις!

Οι διαβουλεύσεις με το Κουαρτέτο και οι…κοινές δηλώσεις των ομόφυλων ζευγαριών θα κρατήσουν κλειστό ως τον Μάρτιο το Taxisnet για την υποβολή των φετινών φορολογικών δηλώσεων.

Παρά τους σχεδιασμούς για να ξεκινήσουν οι δηλώσεις από 1ης Φεβρουαρίου, και παρότι η Γενική Γραμματεία Δημοσίων δεν έδωσε παράταση για την υποβολή των βεβαιώσεων μισθοδοσίας του 2015 από Ταμεία και εργοδότες, τελικά η έναρξη της υποβολής του Ε1 θα κρατήσει αρκετές μέρες ή και εβδομάδες ακόμη, μέχρι τουλάχιστον να συμφωνηθούν και να ψηφιστούν νομοθετικές διατάξεις που είναι ....

Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες περιμένουν στα τουρκικά παράλια να περάσουν απέναντι!

Αμερικανοί και Γερμανοί πιέζουν την Τουρκία να επιστρέψει
στη συμφωνία επιτήρησης του ΝΑΤΟ – Πιθανή υποχώρηση του Ερντογάν.


Τρία εκατομμύρια πρόσφυγες περιμένουν στα τουρκικά παράλια να περάσουν απέναντι! Η Ευρώπη ορθώνει φράχτες και ....

Εκεί στο νεοφιλελεύθερο πασοκ της Φώφης, πουλάνε τρέλα ή μας θεωρούν μεγάλους μ@λ@κες;

«Ανησυχεί» για το «προσφυγικό» η νεοφιλελεύθερη λαγός-Φώφη και δεν ντρέπεται καθόλου!

Η εν λόγω κυρία «αρχηγός» του νεοφιλελεύθερου πασοκ και υπουργός του Σαμαρά, μας θεωρεί χρυσόψαρα;


1. Ξεχνάει ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ απέλασε ως ανεπιθύμητη την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα;
2. Ξεχνάει ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επέβαλε εμπάργκο εναντίον του λαού της Συρίας και στήριξε τα ανθρωπόμορφα κτήνη της «αραβικής άνοιξης made in USA»;
3. Ξεχνάει ότι ο Βενιζέλος απαιτούσε στρατιωτική επίθεση εναντίον της Συρίας, για τα ....

Άντε με το καλό και στην γειτονιά σας !

'' Θέλετε έναν βολικό σκλάβο για τις βαριές δουλειές του σπιτιού και του κήπου;

Χρειάζεστε βοηθό για τα ψώνια;
Έχετε ανάγκη από μιά κοπέλα να σας ανακουφίζει;


Βρείτε αυτό που θέλετεστο στρατόπεδο συγκέντρωσης (Hot Spot)της γειτονιάς σας!
Hot Spot!
Αυτό που θέλετε, τώρα
και στην γειτονιά σας!
Hot Spot!
Ένα, σύντομα κοντά σας! ''

Αυτή θα είναι μία πετυχημένη διαφήμιση του πολύ κοντινού μας μέλλοντος,
..αφού συνδυάζει όλα τα στοιχεία του Καταναλωτικού δυτικού Πολιτισμού,
..με την νοσταλγία που ....