Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πολεμικές αποζημιώσεις: Το βίντεο που θα έκανε ακόμα και έναν Γερμανό να υποστηρίξει την Ελλάδα.

Η τρόικα στην ελληνική στην ταβέρνα, ο επιζών από το Δίστομο και γιατί η Γερμανία πρέπει να πληρώσει και αυτή το χρέος της (Vid)
Ένα ανέλπιστο σύμμαχο βρήκε η Ελλάδα στους αγώνες που δίνει τόσο για να κατανοηθεί η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα τα τελευταία έξι χρόνια από τις πολιτικές της τρόικας όσο και στην διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων. 

Πρόκειται για το σόου Die Anstalt (To Ινστιτούτο) που προβάλλεται από ZDF, το δεύτερο κανάλι της κρατικής (!) τηλεόρασης της Γερμανίας. 

Η επόμενη εκπομπή με αντικείμενο την Ελλάδα, η οποία θα προβληθεί από την γερμανική τηλεόραση αύριο Τρίτη, έχει ήδη «ανέβει» στο ίντερνετ.
Από τα 50 λεπτά που διαρκεί το σόου ξεχωρίζουν δύο ενότητες. 

Στην πρώτη....

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

Διαρροές και περίεργα σενάρια για κοινό Ρωσο-Γερμανικό χώρο στην Ευρώπη. Βέβαιος ο αφανισμός της Ελλάδας σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Του Βασίλη ΚοψαχείληΔιεθνολόγου
Μπορεί κανείς να συμφωνεί ή να διαφωνεί με τις αναλύσεις του γνωστού Αμερικανικού think-tank, STRATFOR, όμως ένα είναι σίγουρο. Έχουν πολύ καλή εικόνα των παγκόσμιων γεωστρατηγικών εξελίξεων, έχουν καλές πηγές πληροφόρησης και δυνατά αναλυτικά εργαλεία.
Σε μία πρόσφατη έκθεσή του το STRATFOR αναλύει ένα ζήτημα που πολλές φορές ο γράφων έχει θίξει και έχει δημοσιεύσει σχετικά ήδη από το 2011.
Το STRATFOR αναλύει....

Οι ζημιές στην Ελλάδα, τα κέρδη στην Ελβετία...Και οι φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τα θαλασσοδάνεια τους...

Ένα βήμα πριν το μεγάλο  «κανόνι»  οι εφημερίδες του Γ. Μπόμπολα - Τι αποκαλύπτει η Moore StephensΤα δάνεια του ομίλου προς τις τράπεζες φτάνουν τα 196,5 εκατ. ευρώ.

Σήμα κινδύνου  εκπέμπει η «Πήγασος Εκδοτική» (Έθνος και Έθνος της Κυριακής).

Η έκθεση του ορκωτή  λογιστή  δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών για τη μελλοντική πορεία της ναυαρχίδας των δραστηριοτήτων της οικογενείας Μπόμπολα, με βάση τα οικονομικά μεγέθη του 2014.

Η MOORE STEPHENS ως ελεγκτική  εταιρεία στην ετήσια έκθεση της διαπιστώνει καθεστώς αβεβαιότητας  την πορεία  της  εταιρείας …

Επικρίσεις από Βρυξέλλες και Βερολίνο για τη στροφή Τσίπρα προς Μόσχα.

Μας λένε... νάιν και με νομικά επιχειρήματαΕξοργισμένοι είναι οι χριστιανοδημοκράτες από την ελληνορωσική προσέγγιση για ενεργειακή συνεργασία και το χτίσιμο νέων συμμαχιών μέσω της διπλωματίας των αγωγών, σύμφωνα με το πρακτορείο Spiegel.
Οι προσπάθειες της ελληνική κυβέρνησης να αναζητήσει βοήθεια στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την κρίση χρέους προκαλεί την αγανάκτηση των Βρυξελλών και του Βερολίνου, γράφει δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού.
Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, ενώ στελέχη των χριστιανικών κομμάτων εμφανίζονται δυσαρεστημένα για τη διαφαινόμενη προσέγγιση της Αθήνας με τη Μόσχα, σύμφωνα με την Deutsche Welle.
«Επικίνδυνη η στρατηγική Τσίπρα»
Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάνφρεντ Βέμπερ έκανε λόγο για ……

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει στη τιτλοποίηση της δημόσιας περιουσίας.

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επινόησε τη πρώτη τιτλοποίηση, προκειμένου να εξασφαλίσει “χρηματοδότηση”. Δάνεια δηλαδή όχι παραγωγή. 30% προσφέρει στις ΗΠΑ από τα μελλοντικά κέρδη της Ελλάδας στην .....

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΓΥΠΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.

Στο σημείο που φθάσαμε το ΜΟΝΟ που μας ΣΩΖΕΙ είναι η στάση πληρωμών προς τα αρπακτικά τους δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας χαρακτηρισθεί αυτό «πιστωτικό γεγονός».
«Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», λέει ο Λαός. Εδώ χανόμαστε, το πιστωτικό γεγονός μας μάρανε;;; Ίσα-ίσα που θα τους κάνουμε διεθνώς ρεζίλι τους «εταίρους» στην Ε.Ε. & Ευρωζώνη!!!
Μας χρεοκόπησαν για να μας δανείζουν, για να βρεί πελάτες το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, & η Ευρωζώνη, όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά και για να μας αρπάξουν χρυσό, πετρέλαια, και Φυσικό Αέριο.
Ήδη ο Πάνος Καμμένος τους πρότεινε 70%-30%, ενώ η Σαουδική Αραβία παίρνει 50%-50% ως διεθνώς ισχύει
Ο Καμμένος λύσσαξε με τους ΑμερικανοΕβραίους Σιωνιστές. Πρόσφερε Γην και ύδωρ. Δεν θα του βγεί σε καλό στις επόμενες εκλογές. Τα έδωσε όλα. 
Οι «εταίροι» στην Ε.Ε. αναλίσκονται σε εκβιασμούς, απειλές, & Grexit.
Oi διάφοροι ανεγκέφαλοι πολιτικοί μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο;;;
Οι γύπες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ παρουσιάζουν τα δάνεια προς τον Ελληνικό Λαό, ως δήθεν προερχόμενα .....

Το Παρακράτος του ιερατείου...των Βρυξελλών.

PARAKRATOS
Γράφει ο Σουλτάνης Γρ.
Οι εκβιασμοί της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς τις απείθαρχες χώρες της ευρωζώνης που δεν τηρούν ή προτίθενται να μην τηρήσουν το γράμμα των ευρωπαϊκών συνθηκών, επιβεβαιώνουν την κοινή διαπίστωση της κυριαρχίας του χρηματιστικού κεφαλαίου στο υπερεθνικό  μόρφωμα της ΕΕ.
Ο A. Woods, διατυπώνει το γεγονός αυτό με γλαφυρό τρόπο: «…οι μέθοδοι- που χρησιμοποιούν οι τραπεζίτες για να εκβιάσουν τις κοινωνίες-είναι ουσιαστικά ίδιες με εκείνες της μαφίας που εκβιάζουν για να πάρουν χρήμαΗ μόνη διαφορά είναι ότι η μαφία απευθύνει απειλές σε βάρος προσώπων ή επιχειρήσεων, ενώ οι τραπεζίτες απειλούν ολόκληρα έθνη ή τις κυβερνήσεις τους».
Βέβαια, είναι παραπλανητικό να χρησιμοποιούνται εθνικοί όροι για την οικονομική σχέση ΕΚΤ και Ελλάδας επί του …