Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΦΟΒΑΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ....

Πόσο ύπουλο αυτό το παχνίδι στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι καραγκιόζηδες της Ε.Ε., του ΔΝΤ και της ΕΚΤ...

Ο ευρωπαϊκός νεοφασισμός σε πλήρη ανάπτυξη, με την κάλυψη των τραπεζιτικών και σοσιαλωποδυτών σε εμάς. 

Και έπονται και άλλα.

 Ο διαμελισμός μας εις όφελος της Τουρκίας, των Σκοπίων και πιθανόν των νεοϋποτακτικών Αλβανών. 

Δηλαδή, ξήλωμα σε ό,τι κατέκτησε με τόσους κόπους, πολέμους και αίμα ο ελληνικός λαός. Ο 92χρονος αειθαλής...

Ποιητής Νάνος Βαλαωρίτης, ένας από τους τελευταίους μιας φωτεινής πλειάδας δημιουργών που δεν ξεχώρισαν την τέχνη τους από την παρέμβαση στο δημόσιο λόγο... 

ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ - Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ.....


«Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν»….τον συμπαθητικό αυτό –πλην περιεκτικό - στίχο μου θύμισε ο θίασος ενός έργου που έχουμε ξαναδεί... 

του ΣΠΥΡΟΥ ΤΖΟΚΑ

Εννοώ τους 58 που υπέγραψαν ένα παλαιάς κοπής κείμενο, τους πέντε Δήμαρχους μνημονιακής-καλλικρατικής τοποθέτησης που αναζητούν σωσίβιο και κάποιους άλλους παρατρεχάμενους των εκάστοτε εξουσιών, που μονίμως, αλλά κουραστικά πλέον, αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια… την ανασύσταση ή σύσταση της κεντροαριστεράς. Χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια και όποτε ζορίζεται το σύστημα την φοράει για να μην βρωμάει.
Αποτελεί τελικά το μόνιμο και διαρκές εγχείρημα του κεφαλαίου να συγκαλύψει με δόλιους τρόπους την...

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΜΠΕΣ......

Ιδιαίτερα όταν αυτές οι ρόμπες είναι ξεκούμπωτες...

Θαυμάστε το ξεβράκωμα στο βίντεο που ακολουθεί...

Θαυμάστε το ξεβράκωμα στο βίντεο που ακολουθεί...

ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΡΕΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ Ν ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ...

Aπόψε, τελείωσε το ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος, το παρέδωσε στον Σαμαρά. Αυτή, δεν ήταν προγραμματική συμφωνία. Η ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ ήταν... 

Ήταν μια άθλια συναλλαγή μπακάληδων που δολοφονούν τη χώρα. Κι αυτό το αλισβερίσι της ντροπής, να ποιές παράμετροι το συνέθεσαν:
Ο έρωτας του Σαμαρά με την καρέκλα της πρωθυπουργίας, τον οδήγησε χθες στο να ξεβρακώσει την ίδια του την παράταξη, και να εξασφαλίσει συγχωροχάρτι στο Βενιζέλο αναφορικά με την υπόθεση των υποβρυχίων...
Το αρρωστημένο πάθος του Βενιζέλου για εξουσία, αλλα και ο τρόμος για κείνα που έρχονται, τον οδήγησε να "ανταποδώσει" την "καλωσύνη" στο αγαπημένο του (και απόλυτα συνένοχο συνεταιράκι) παραδίδοντάς του και τα τελευταία ρετάλια που απέμειναν από το κόμμα του.

Άθλια συναλλαγή λοιπόν πάνω στο κουφάρι του τόπου. Μοναδικό κριτήριο στις επιλογές των δυο αθλίων ήταν..
.
Το πολιτικό τους τομάρι.

Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΤΟΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ‏....

Μία γρήγορη σύγκριση, χωρίς καμία δόση υπερβολής, της κατάστασης που βιώνουμε με αυτή που βίωναν οι άνθρωποι την εποχή των ιπποτών και των βασιλιάδων, μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο «Μεσαίωνας» έχει ήδη επιστρέψει σε ολόκληρη την Ευρώπη με διαφορετική αμφίεση σε διαφορετικό
σκηνικό.
Τότε, όλη η ακίνητη περιουσία μιας χώρας και οι ζωές των ανθρώπων ήταν στην κατοχή των βασιλιάδων.
Οι άνθρωποι πλήρωναν φόρο για να έχουν το δικαίωμα να αναπνέουν, να ζουν στις καλύβες τους και να καλλιεργούν τη γη που ανήκε στο βασιλιά δίνοντας τη σοδειά σ’ εκείνον και κρατώντας για τους ίδιους τα ελάχιστα για να μπορούν να επιβιώνουν.
Οι άστεγοι και οι πεινασμένοι γυρνούσαν στους βρώμικους δρόμους και την ίδια στιγμή οι βασιλιάδες και οι αυλικοί τους, έτρωγαν με χρυσά κουτάλια και έπιναν σε χρυσά κανάτια, απολαμβάνοντας…όλες τις ανέσεις της εποχής.
Οι άρρωστοι πέθαιναν στους δρόμους χωρίς καμία φροντίδα και οι άνθρωποι, ντυμένοι με κουρέλια, πάγωναν τις κρύες νύχτες του χειμώνα αφού δεν είχαν ξύλα για να κάψουν και οι καλύβες τους έμπαζαν από παντού.
Τα ζώα τους πέθαιναν από την πείνα, όπως και οι ίδιοι ενώ οι βασιλιάδες και οι αυλικοί τους, κυκλοφορούσαν με επίχρυσες άνετες άμαξες που τις έσερναν πολλά καλοταϊσμένα άλογα.

Τα «μεγάλα σχέδια» της Μέρκελ για την Ευρώπη....

«Μεγάλα σχέδια» για την Ευρώπη φαίνεται πως έχει η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με το Spiegel, και πρόθεσή της όπως αναφέρεται είναι να δώσει «περισσότερη δύναμη» στις Βρυξέλλες ώστε να ελέγχει τους εθνικούς προϋπολογισμούς. 
Το γερμανικό περιοδικό εκτιμά ότι πρόκειται για «επικίνδυνη πολιτικά κίνηση» καθώς ενδέχεται να προκαλέσει την αντίδραση των εταίρων στην ΕΕ, αλλά και των Σοσιαλδημοκρατών με τους οποίους οι Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ βρίσκονται σε συζητήσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Την Τετάρτη ξεκινούν οι επίσημες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο κομμάτων. 

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα τραπεζικό απόρρητο πλέον, είναι στη διάθεση του τελευταίου αρμόδιου δημοτικού υπαλλήλου όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των Ελλήνων.

Καλά η Εφορία, αλλά και οι... δήμοι και οι ιδιώτες; 

Και όμως, ναι! 

Είναι απίστευτος ο εσμός που έχει επιπέσει εναντίον των τραπεζικών καταθέσεων του κοσμάκη και θέλει να κατασχέσει οποιοδήποτε χρέος των καταθετών σε οποιονδήποτε δημόσιο, αυτοδιοικητικό ή ιδιωτικό φορέα! 

Σε βαθμό που έχουν αγανακτήσει και πανικοβληθεί όχι μόνο τα θύματα, οι καταθέτες, αλλά και οι... τραπεζίτες! 

Δεν υπερβάλλουμε. 

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών με τη συμμετοχή εκπροσώπων των τραπεζών, οι οποίοι, άκρως ανήσυχοι, κάλεσαν πιεστικά την κυβέρνηση να βάλει φρένο σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση, γιατί αν συνεχιστεί, θα υποστούν ακόμη και δραστική μείωση οι καταθέσεις στις τράπεζες και θα καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα.....

Δεν είναι δυνατόν να βάζει τα λεφτά του στην τράπεζα ο πολίτης και να του τα κατάσχει ο κάθε δήμαρχος επειδή πριν από... δέκα (!) χρόνια είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του παράνομα ο καταθέτης, τον έγραψε η Δημοτική Αστυνομία, δεν πλήρωσε το πρόστιμο και τώρα ξαφνικά του αρπάζουν τις καταθέσεις για να πληρωθεί το πρόστιμο του παράνομου παρκαρίσματος με τις προσαυξήσεις δέκα χρόνων! 

Τι ακριβώς έχει γίνει; Λειτουργεί πλέον το Μητρώο των Καταθέσεων, το οποίο επιτρέπει σε όλους τους φορείς του Δημοσίου....

Οι Γερμανοί έκλεβαν και ο Βενιζέλος καθάριζε...

Για το περιβόητο σκάνδαλο των υποβρυχίων οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ότι όλες οι ευθύνες αρχίζουν και τελειώνουν στον Άκη Τσοχατζόπουλο. 

Θεωρούν ότι αποδόθηκε Δικαιοσύνη και όσοι ευθύνονται για τη ζημία του ελληνικού δημοσίου έχουν πληρώσει. 

Αυτή όμως είναι η μισή αλήθεια.

 Η άλλη μισή έχει να κάνει με τον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Όπως αποκαλύπτει το HOT DOC, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που φρόντισε να «καθαρίσει» τους Γερμανούς, με νόμο τον οποίο ο ίδιος ψήφισε και πέρασε στη Βουλή. 


Οι Γερμανοί γλίτωσαν από την καταβολή....

ΜΗ ΜΙΛΑΣ .ΜΗ ΓΕΛΑΣ ,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ....ΕΝ ΨΥΧΡΩ.


Η αλήθεια δεν θα έχει δικαίωμα φωνής. 

Όποιος μιλήσει για το ο,τιδήποτε που έρχεται σε κάθετη ρήξη με την γραμμή των νόμων του κράτους θα είναι κατηγορούμενος. 

Εξέλιξαν κατά πολύ τα όπλα τους οι δυνάστες όταν η ελληνική δικαιοσύνη συμπεριλαμβάνει σε δικογραφίες με κατηγορητήριο την σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, συνεντεύξεις και μαρτυρίες ανθρώπων που πλήττονται από τα έργα της διορισμένης από την ΕΕ κυβέρνησης και από τους επιχειρηματίες που αλωνίζουν ανά την Ελλάδα. 

Και ουδείς μιλά. 

Αλήθεια εκείνη η ΕΣΗΕΑ που είναι; 

Τα περί Τύπου δικαιώματα και περί προστασίας πηγών του δημοσιογράφου ποιος θα τα υπερασπιστεί; 

Είναι κατανοητό ότι ο κάθε πολίτης αυτή την στιγμή τραβάει τον δικό του Γολγοθά και είναι ψιλά γράμματα για εκείνον όταν βάλλονται τόσο ξεδιάντροπα δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με πολύ αίμα. 

Αλλά τι να την κάνεις την επιβίωση όταν δεν θα μπορείς να αντιμετωπίζεις το ψέμα εφόσον δεν θα έχεις φωνή; 

Η αλήθεια στην ευρωπαϊκή χώρα Ελλάδα πλέον διώκεται. 

Βαρυσήμαντη επιστολή πρώην πρέσβεων στον Σαμαρά.

Με μία ιδιαίτερης σπουδαιότητας και ειδικού βάρους επιστολή που αφορά τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, η οποία παραδόθηκε στο διπλωματικό γραφείο του πρωθυπουργού στις 10/10/2013 και απευθυνόταν προσωπικά προς τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, 23 πρώην πρέσβεις της Ελλάδας καταγράφουν περιληπτικά τα υφιστάμενα μείζονος εθνικού ενδιαφέροντος προβλήματα που απειλούν την Ελλάδα και τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για την χώρα.

Η επιστολή αυτή κατατάσσεται μέσα στα πλαίσια του πραγματικού ενδιαφέροντος των ε.τ. πρώην πρέσβεων που την υπογράφουν και οι οποίοι έχουν ειδική γνώση επί των υφιστάμενων αδιεξόδων που έχουν αρχίσει να σχηματίζονται και που απειλούν να θέσουν την Ελλάδα προ τετελεσμένων...

ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.......Σαράκης στον Τράγκα για ψηφοφορία Χρυσής Αυγής


ΒΙΝΤΕΟ. Χρυσή Αυγή - Συνέντευξη τύπου "Ξεσκεπάζουμε την άθλια σκευωρία...

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, οι βουλευτές Αρτέμης Ματθαιόπουλος, Ελένη Ζαρούλια και Πολύβιος Ζησιμόπουλος, καθώς και ο νομικός σύμβουλος κ. Παπαγρηγορίου που ασχολήθηκε με την πολιτική σκευωρία κατά του κόμματός μας παρέθεσαν συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. 

Αναλύθηκαν διεξοδικά τα εξής θέματα:

Το παρασκήνιο της δίωξης: η προαναγγελία της από βουλευτές της ΝΔ
Ξένα κέντρα εξουσίας επέβαλαν τις εξελίξεις: η μαρτυρία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη

Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ ΝΤΡΑΠΗΚΑ .....ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ;;;;;

Αποχαυνωμένοι, μοιραίοι, έρμαια της τύχης, περιμένουμε μια ερμηνεία της κατάστασης από τον ψεκαστή μας.

Ποιοί είναι τελικά ευχαριστημένοι με το πρόγραμμα διάσωσης; 

Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι εκτός από μια ελίτ που κάνει γερές μπίζνες αυτή τη στιγμή, τους παρατρεχάμενους που κρατάνε τα μπόσικα, τους κυβερνώντες που κρατάνε με τα δόντια τις καρέκλες τους και ένα κομμάτι από το πλήθος, που κινείται παρασιτικά με διαφόρους τρόπους, και δεν ενδιαφέρεται ούτε τι συμβαίνει γύρω του, ούτε αν καν αν γίνει τη Δεύτερη ή και Τρίτη παρουσία; 

Το μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας είναι ευχαριστημένο; 


Δεν είναι , με τίποτα. Αντίθετα είμαστε όλοι βυθισμένοι σε ένα χάλι που δεν έχει προηγούμενο. 

Ο ιδιωτικός τομέας; 

Κινείται μεταξύ χιλιάδων κακοπληρωμένων σκλάβων και αμέτρητων λουκέτων. Οι άνεργοι;

ΑΡΝIEΜΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ! ΒΙΝΤΕΟ (2)

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης .

Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν. Τους έχω ήδη καταδικάσει από την ώρα που περίμενα ...

“Τρομοκρατικό χτύπημα” στα ακίνητα 5.500.000 πολιτών – 2,3 ως 17 ευρώ το τετραγωνικό ο φόρος – Πληρώνουν και τα μισοτελειωμένα ακίνητα!

- Δεν υπάρχει πλέον κανένα αφορολόγητο όριο 
- Διπλάσιο φόρο θα πληρώσουν πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων
- Άλλος φόρος για ίδια σπίτια στην ίδια πολυκατοικία ανάλογα με τον... όροφο και το που “βλέπουν”

- Φορολογούνται ακόμη και οι θέσεις πάρκινγκ σε πυλωτή 
- Αποθήκες και μαντριά σε χωράφια δεν γλιτώνουν τον φόρο 
- Δείτε τι επηρεάζει το φόρο ανά ακίνητο


ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ


Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Ακόμη και οι ιδιοκτήτες... μαντριών θα βρεθούν στο στόχαστρο της εφορίας που φορολογεί πλέον τα πάντα και ουσιαστικά έρχεται να γίνει....

Ο Λάτσης νοίκιαζε το IBC για 660 χιλ.ευρώ τον μήνα και το αγόρασε με 75 χιλιάρικα μηνιαία. - ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΩΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΗ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ!

Το 2007 η LamdaΔομή, θυγατρική της LamdaDevelopmentsτου Ομίλου Λάτση,νοικιασε ένα μέρος του IBC και έκτοτε το χρησιμοποιεί ως «GoldenHall». Η σύμβαση είχε ισχύ για 40 χρόνια και το Δημόσιο θα εισέπραττε 350 εκατ. ευρώ. 

Έτσι ως ενοικιαστής η LamdaΔομή,κατέβαλε 8 εκατ. ευρώ,το 
έτος,δηλαδή περί τα 660.000 μηνιαία. 


Μετά απο 15ετία προβλεπόταν αύξηση.

Η τρικομματική κυβέρνηση όμως Σαμαρά-Κουβέλη-Βενιζέλου,σκέφτηκε ότι αυτό πρέπει να "βελτιωθεί"........

ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙ Η ΝΔ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ"... Στο όριο εισόδου στην Βουλή το ΠΑΣΟΚ - Κάτω από 3% σε δύο δημοσκοπήσεις..


Δύο μυστικές δημοσκοπήσεις που παρήγγειλε το ΠΑΣΟΚ το εμφανίζουν στην απόλυτη πρόθεση ψήφου κάτω από το όριο του 3% και στις ηλικίες μεταξύ 18 και 30 ετών το ποσοστό του είναι κάτω του 2%!
Με αναγωγή επί των εγκύρων περνά ελαφρά το 3% και κερδίζει 10-12 βουλευτές, αλλά το θέμα είναι ότι όσο περνά ο καιρός η δημοσκοπική του εικόνα εμφανίζεται διαρκώς χειρότερη και υπάρχει ανησυχία στο πάλαι ποτέ "Κίνημα" (που εξελίχθηκε σε καθεστώς που κατέστρεψε την χώρα με το να την οδηγήσει στην χρεοκοπία) ότι το επόμενο εξάμηνο ακόμα και με αναγωγή επί των εγκύρων, δύσκολα θα πιάσουν το όριο του 3%

ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΞΕΝΑ FUNDS OI ΚΟΠOI ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας απο το 2014 με υπογραφή τελικά ,Σαμαρά-Βενιζέλου

 Στο «σφυρί» βγαίνει η πρώτη κατοικία των Ελλήνων από τις αρχές του 2014 και μάλιστα με την υπογραφή του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ε. Βενιζέλου. 

Στην προγραμματική συμφωνία που υπέγραψαν και παρουσίασαν μετά βαΐων και κλάδων για τη δήθεν έξοδο από το μνημόνιο, περιγράφουν το πλαίσιο κάτω από το οποίο οι τράπεζες θα παίρνουν τα σπίτια και θα πετάνε στο δρόμο όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τις οφειλές των δανείων τους.

Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε έχουν ήδη κινηθεί οι τράπεζες στέλνοντας ραβασάκια στους οφειλέτες τους οποίους ενημερώνουν πώς είτε ...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ;;; H ΑΠΑΤΗ & ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Τα παραχωρούν αντί 261 εκατ. και θα πληρώσουμε 600 εκατ. για να τα νοικιάσουμε

Σε απίστευτη απάτη, σε βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων, εξελίσσεται η υπόθεση της «αξιοποίησης» των 28 ακινήτων του Δημοσίου. 
Το ΤΑΙΠΕΔ παραχώρησε την εκμετάλλευση τους στις εταιρείες real estate των τραπεζών Εθνικής και Eurobank για 20 χρόνια αντί του ποσού των 261,3 εκατ. ευρώ και αυτές θα τα  νοικιάσουν στο Δημόσιο αντί 30 εκατ. ευρώ το χρόνο. 
Δηλαδή θα εισπράξουν 600 εκατ. ευρώ.
Η επαχθής αυτή συμφωνία που να συντελέστηκε στο πλαίσιο των ιδιωτικοποιήσεων αποδεικνύει πώς η κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή των σχέδιο του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Πιθανόν αυτό να διευκολύνει και η καθυστέρηση στην εξέλιξη των λεγόμενων αποκρατικοποιήσεων. Περνάει ο χρόνος, πιέζει η τρόικα για έσοδα και η κυβέρνηση ξεπουλάει τα ασημικά έναντι πινακίου φακής.

ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ FT Εξαφάνισαν έκθεση της ΕΕ που έγραφε ότι: "Η Γερμανία κατέστρεψε την Ελλάδα"!

Οι σύγχρονοι φονιάδες του Ελληνισμού, οι Γερμανοί, εκτός από "ψυχροί εκτελεστές" του ελληνικού Έθνους αποδεικνύονται και εξαιρετικά χαμηλής πολιτικής ηθικής άτομα (σε αυτό διαφέρουν από τους πατεράδες τους τους ναζί, οι οποίοι στον Β'ΠΠ ήταν "απλά" ... φονιάδες και όχι ΚΑΙ λαμόγια όπως ετούτοι εδώ!).
Αποκαλυπτική έκθεση της καταστροφής και των τρομακτικών ιστορικών ευθυνών που φέρουν για την ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και τους 4.000 ανθρώπους που έχουν αυτοκτονήσει και η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κομισιόν τη Δευτέρα, "κατέβηκε" έπειτα από 24 ώρες, με εντολή του Βερολίνου!
Την έκθεση υπέγραφε ο βετεράνος οικονομολόγος...

Η χώρα είναι παγιδευμένη στη μέγγενη παράνομων διεθνών συμβάσεων και μυστικών συμφωνιών.

 Η Ελλάδα βιώνει για άλλη μια φορά μια εθνική τραγωδία που απειλεί 
την κοινωνία με διάλυση και υπονομεύει την ίδια την υπόσταση του 
έθνους. 

Η χώρα παγιδευμένη στη μέγγενη παράνομων διεθνών συμβάσεων και μυστικών συμφωνιών, οδηγείται σε πολύχρονη οικονομική κατοχή και δουλεία. 

Οι πολίτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την εξαθλίωση και την πραξικοπηματική κατάργηση των βασικών συνταγματικών τους δικαιωμάτων. 

Η εθνική κυριαρχία της πατρίδας συρρικνώθηκε με δόλιο και εγκληματικό τρόπο και η χώρα ....

Η κατάρα της Fed.


Στο κέντρο ο πρώην διοικητής της Fed Alan Greenspan (φωτογραφία παρμένη από το σχετικό ντοκιμαντέρ «Money For Nothing, Inside the Federal Reserve»).
.Εάν συνεχισθεί η παράδοση, η νέα διοίκηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με μία τριπλή δοκιμασία: με τις τιμές των μετοχών, με την ισοτιμία του δολαρίου και με τα ομόλογα – με την καταιγίδα των καταιγίδων.  
Τα σύννεφα που σκεπάζουν τον αμερικανικό ουρανό γίνονται όλο και πιο πυκνά, πολύ πιο βαριά και σκοτεινά, αναγγέλλοντας την καταιγίδα των καταιγίδων που φαίνεται να πλησιάζει – με τον υπόλοιπο πλανήτη να παρακολουθεί τρομαγμένος.
Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης παρουσιάζει τεράστια προβλήματα, τα

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ?


H ιστορία είναι σαν τ' αγκωνάρια. 

Ή τα κουβαλάς ως βάρος στην πλάτη σου ή 

ανεβαίνεις πάνω τους για να δεις μακρύτερα. 


ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ?

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ....ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ !!!

Εσύ που βουβά αυτοτιμωρείσαι, αφήνοντας να σου πάρουν τα τελευταία κομμάτια αξιοπρέπειας. 

Εσύ που δεν πιστεύεις πως όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε. 


Εσύ που βλέπεις τα παιδιά σου να φεύγουν μετανάστες όπως οι πατεράδες σου.


Όλους εσάς σας θέλω και όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε.

Και μη φοβάσαι, αν όντως τα καταφέρουμε, μόνο μη μου μιλάς για ήττα γιατί δε θέλω να κοιταχτώ στον καθρέπτη και να είμαι Εσύ.


ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

«Σήκω Έλληνα. Μεγάλε Έλληνα και μη σκύβεις το κεφάλι... Σήκω Έλληνα την φωτιά να ανάψεις πάλι...»


Το Ελληνικό Έθνος βρίσκεται ενώπιον μιας μεγάλης ιστορικής ευθύνης. Όταν μιλάω για Έθνος, δεν αναφέρομαι σε καμία περίπτωση στους υποκριτές και δωσίλογους του κατοχικού καθεστώτος. 


Αναφέρομαι ξεκάθαρα στην μεγάλη και σιωπηλή έως σήμερα υγιή πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού και στους Ένστολους Φρουρούς του Ελληνισμού που βαστούν γερά τα λάβαρα της Φυλής μας. 

Ο διορισμένος " Χάϊνριχ " της Ελλάδας είτε Αντωνάκης είτε Αλέξης ονομάζεται...παραμένει Χάϊνριχ και έχει υπογράψει τις ίδιες δηλώσεις υποταγής στο IV Reich ( Δ΄ΡΑΙΧ ) όπως όλοι οι άλλοι....


Όποιος πιστεύει ότι ο εξαθλιωμένος Έλληνας που ζει στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα και στις άλλες αθηναϊκές συνοικίες των "πλουσίων" θα τρώει για πολύ καιρό το κουτόχορτο της υπομονής και θα το "βουλώνει", πλανάται πλάνην οικτράν.

Ποιος Έλληνας πολιτικός ...

Οι τοκογλύφοι...


Από το 1844 που υιοθετήθηκε ο τραπεζικός νόμος του Peel στην Αγγλία, φάνηκε πως πίσω από όλους τους ανοδικούς και καθοδικούς οικονομικούς κύκλους, ήταν η αύξηση των πιστώσεων των τραπεζών.
Είναι εύλογη η θέση των υποστηρικτών των μνημονίων (ειδικά αυτών που αιτιολογούν τη θέση τους λόγω της αναγκαιότητας των δανειακών συμβάσεων), σχετικά με το ότι, τα επιτόκια δανεισμού της Ελλάδας είναι εξαιρετικά χαμηλά - οπότε δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίζει τοκογλύφους τους δανειστές της, ιδίως δε το ΔΝΤ.
Εάν θα ήθελε όμως κάποιος να τους αντικρούσει, θα έπρεπε υποχρεωτικά να ερευνήσει το ύψος των τόκων, επί των κατατεθειμένων κεφαλαίων των δανειστών – όπου θα όφειλε εκ των προτέρων να γνωρίζει ότι, το ΔΝΤ προηγείται όλων των πιστωτών μίας χώρας, όσον αφορά την εξόφληση των απαιτήσεων του. Επομένως ότι, τα δάνεια που παρέχει είναι απολύτως σίγουρα, αφού δεν υπάρχει κανένας ....