Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Πολυπολιτισμικότητα: μία πολιτική ιδεολογική μάστιγα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα σήμερα  είναι η αυταρχική επιβολή, δύο ιδεολογικών γραμμών-δογμάτων:

Της πολυπολιτισμικότητας(multiculturalism), μίας πολιτικής ιδεολογικής στάσης όπου έχει σαν σκοπό, την προσπάθεια επιβολής της  πολιτισμικής διαφορετικότητας των νομιμοποιημένων ή μη παράνομα εισελθόντων μεταναστών, υπό τον ψευδομανδύα της «ενσωμάτωσης».

Του μεταμοντερνισμού(postmodernismή εθνομηδενισμού, μίας πνευματικής(και όχι μόνο) ιδεολογικής στάσης  που απορρίπτει με ολοκληρωτικό τρόπο των αντίθετων ως προς των νεωτερικών/μετανεωτερικών/μεταμοντέρνων απόψεων σε ότι αφορά την θεωρία γεννήσεως του εθνικισμού και του Έθνους, και κωδικοποιείται σε μία ιδεολογία που αναγορεύει σε ηθικό και πρακτικό καθήκον την προώθηση αυτού του αρνητισμού σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και νομοθετικής ζωής της Ελλάδος αλλά και της φιλοσοφίας του Ελληνισμού ή Ελληνικότητας.

Πολυπολιτισμικότητα και Μεταμοντερνισμός έχουν συμμαχήσει και έχουν δημιουργήσει ένα...

Ο Εθνομηδενιστής .

Ο Εθνομηδενιστής  θέτει σκοπίμως ψευτοδιλήμματα, όπως «εθνικιστές ή αντιεθνικιστές»,  «ρατσιστές  ή αντιρατσιστές», «φασίστες ή αντιφασίστες», με απώτερο σκοπό την  καλλιέργεια ανασφάλειας στον λαό, ώστε να αυτοπροβληθεί στη συνέχεια ο ίδιος σαν  προστάτης και σωτήρας. 

Στο σημείο αυτό έγκειται και η πιο επικίνδυνη συνέπεια  του Εθνομηδενισμού που μπορεί να μετασχηματίσει την διαφορετικότητα σε εχθρότητα και  να παρωθήσει έτσι στην ξενοφοβία, στην εθνοφοβία και γενικά σε κάθε μορφής ρατσισμό. 

Ο Εθνομηδενισμός  απαντάται τόσο στο κοινωνικό όσο και στο πολιτικό επίπεδο. Στο κοινωνικό επίπεδο  φαινόμενα Εθνομηδενισμού  συναντάμε στη γλώσσα(μεταμοντερνισμός), την τέχνη, την επιστήμη κτλ. 

Ειδικότερα, ο Εθνομηδενισμός  στην τέχνη έχει να κάνει με τη μαζική κουλτούρα, τον  εκχυδαϊσμό και την προβολή του εμπορικού και όχι του ποιοτικού (για παράδειγμα.  μερικά περιοδικά ποικίλης ύλης ή «εύπεπτα» τηλεοπτικά προϊόντα και θεάματα), τον μηδενισμό της σημασίας του Έθνους και των συμβολισμών του.  

Στο  πολιτικό επίπεδο, ο όρος τείνει να συνδεθεί με....

Στο ιδεολόγημα των Νεοφιλελευθέρων δεν υπάρχουν αιχμάλωτοι, δεν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες η μόνη αρχή τους είναι οι κοινωνικός Δαρβινισμός που είχε ως αποκορύφωμα τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και τα Στρατόπεδα Συγκέντρωσεως, δηλαδή η επιβίωση του Ικανότερου. Ικανότερου όχι όμως με την φυσική έννοια, του χειροδύναμου, του ευφυή ή το δεξιοτέχνη αλλά του ημετέρου.

OT14_F-40

“…ο Νεοφιλελευθερισμός είναι μια πιο εύπεπτη λέξη για τον Φασισμό…
Tου Αυγερινού Χατζηχρυσού
“ο Καπιταλισμός έχει και μια δημιουργική καταστροφή μέσα, υπάρχουν κύκλοι, είναι η βάση του Καπιταλισμού” είπε ο Υπουργός Οικονομικών καλεσμένος στον enikos.gr (το βίντεο στο τέλος)
Την καταστροφή την βλέπουμε όλοι μας. Κλείνουν τα ΕΠΑΣ για χάρη των Ιδιωτικών Σχολών, ωστε να αποκλειστούν οι μάζες από την εκπαίδευση, κλείνουν όλους τους διαύλους της ΕΡΤ για να μοιραστεί η διαφημιστική πίττα στους Εργολάβους, κλείνουν νοσοκομεία, κλείνουν τους εμπόρους.
Ανεργία, πλειστηριασμοί, κατοχικά χαράτσια, υποκριτικά συσσίτια Εκκλησίας σε συνεργασία τηλεοπτικού σταθμού, κεφαλική φορολόγιση των τέκνων.
Ειχαμε ξαναπεριγράψει σε προηγούμενη επιφυλλίδα ότι ο Νεοφιλελευθερισμός είναι μια πιο εύπεπτη λέξη για τον Φασισμό.
Χρησιμοποιουν το δεύτερο συνθετικό, το Φιλελευθερισμό, για να αμβλυθούν οι αντιστάσεις, καθώς και την φυσιοκρατική υλιστική διαλεκτική του, αλλά δεν είναι επ’ ουδενι ούτε Φιλελεύθεροι μιας ακόμη κι ο Φιλελευθερισμός έχει, θεωρητικά κάποιες δικλείδες ασφαλείας όπως οι ίσες ευκαιρίες.
Ομως στο ιδεολόγιμα των Νεοφιλελευθέρων δεν υπάρχουν.....

Το ελληνικό πνεύμα είναι δημοκρατία και ελευθερία,

Ενα τμήμα του λαού δίνει πολιτική στήριξη στην ΧΑ. Αυτό δεν σημαίνει πως ο φασισμός και ο ναζισμός σαν ιδεολογία έχουν κάποια διάδοση στον λαό μας.
Δεν έχουν.
Είναι άλλοι οι λόγοι του φαινομένου. Στον λαό μας, στους Έλληνες  η διάδοση των φασιστικών και ναζιστικών ιδεοληψιών περιοριζόταν πάντα σε έναν ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ, μα πολύ μικρό αριθμό Ελλήνων.
Κατά την δική μου εκτίμηση, αιτίες του φαινομένου του να δίνουν λαϊκά τμήματα πολιτική στήριξη στην ΧΑ, είναι :

Απίστευτες δηλώσεις από τον σύμβουλο του Στουρνάρα! “Δεν καταλαβαίνω που είναι οι αδικίες στον φόρο ακινήτων”.

«Δεν καταλαβαίνω που είναι οι αδικίες στο νέο φόρο για τα ακίνητα», δήλωσε 
στον ΣΚΑΙ ο Νίκος Καραβίτης, σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και συντάκτης του εν λόγω νόμου.

Ο κ. Καραβίτης ανέφερε ότι ο νόμος «είναι πολύ πιο δίκαιος από τη φορολογία που υπήρχε πριν», διότι «με το χαράτσι υπήρχαν συγκεκριμένοι φορολογούμενοι που σήκωναν όλο το βάρος».

«Αυτό που προσπαθεί να κάνει αυτός ο φόρος είναι να μοιράσει αυτό το βάρος σε περισσότερους, ώστε να σπάσει ο φαύλος κύκλος, να σταθεροποιηθεί η οικονομία, να αποκτήσουμε άμυνες και να βγει η χώρα στις αγορές», υπογράμμισε.

(Το βίντεο δεν ενδείκνυται για πολίτες που έχουν κλονισμένα νεύρα! )

ΠΕΝΤΕ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Ίσως ακούγεται σαν «ατάκα» από την ταινία «Γάμος… αλά Ελληνικά» αλλά ..
πραγματικά το χρέος είναι μια ελληνική υπόθεση από την αρχαιότητα!


ΙΣΤΟΡΙΑ 1η : 


Πώς «διέγραψε» το χρέος του ο Διονύσιος των Συρακουσών
Λέγεται ότι η πρώτη χρεοκοπία στην ελληνική ιστορία δεν έχει να κάνει με τη ..
“λεηλασία” του ταμείου του ναού της Δήλου (που αναφέρεται παρακάτω), αλλά με το δάνειο που εισέπραξε από τους υπηκόους του ο σπάταλος τύραννος των Συρακουσών Διονύσιος. 

Αυτό που θα έπρεπε ίσως να κάνουν σήμερα οι ευρωπαίοι , δηλαδή να «κόψουν» χρήμα, το έκανε πρώτος ο Διονύσιος. Στην αρχή προσπάθησε να μαζέψει χρήματα από άλλες πόλεις-κράτη, χωρίς όμως να τα καταφέρει. 

Αφού είδε ότι δεν έχει αποτέλεσμα αυτή η μέθοδος έδωσε διαταγή, υπό την απειλή θανατικής ποινής, οι συρακούσιοι να του παραδώσουν όλα τα χρήματα τους. 

Μόλις συγκεντρώθηκαν όλα τα νομίσματα, μετέτρεψε όλες τις δραχμές σε δίδραχμα! 

Κατόπιν τους τα επέστρεψε ....

5 δις έφαγαν οι τραπεζίτες από τις “αδρανείς καταθέσεις” των πολιτών! Μόλις 15 εκ. “έμειναν” για το κράτος! Και ο Προβόπουλος ακόμα ανεξέλεγκτος!

Άλλο ένα σκάνδαλο μεγατόνων του Προβόπουλου και της παρέας του, με την ..
συνέργεια της συμμορίας του μνημονίου. 


Δειτε τι αποκαλύπταμε χρονια πριν: 

“Δήμευση ανενεργών λογαριασμών”; 

Αφού τους εξαφάνισαν οι τραπεζίτες…

Δηλαδή, τα 5 δις Ευρώ των ανενεργών λογαριασμών πολιτών στις Ελληνικές τραπεζες, έγιναν… 15 εκ. Ευρώ! 

Ένα έγκλημα που εκτος απο υπεξαίρεση, διέσυρε ....

Ποιος «κάρφωσε» τον Στίβεν Λάλας;

H «βίλα της Κρήτης», τα απόρρητα έγγραφα και ο μυστηριώδης «χειριστής» της ΕΥΠ ...Εφυγε από τη ζωή από ανίατη ασθένεια, πριν από τέσσερα χρόνια,αλλά είναι ο άνθρωπος που συνέδεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του με την υπόθεση του Ελληνοαμερικανού κατασκόπου Στίβεν Λάλας.

Ο ταξίαρχος της ΕΥΠ Αναξαγόρας Σπιτάς, ο οποίος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Κατασκοπείας, ήταν ο κύριος «χειριστής» του Στίβεν Λάλας εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης και ο άνθρωπος που έχει χρεωθεί παρασκηνιακά την αναφερόμενη «προδοσία» και τη σύλληψη - από τις αμερικανικές αρχές τον Απρίλιο του 1993 - του ελληνοαμερικανού υπαλλήλου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα. 

Ο Λάλας φυλακίστηκε για 12 χρόνια, με την κατηγορία

Η λογική του Keynes.

Η καλύτερη επένδυση των πλουσίων μίας χώρας, εφόσον δεν σχεδιάζουν 
να την εγκαταλείψουν, είναι η πληρωμή υψηλότερων φόρων και μισθών 
– υπό την προϋπόθεση της υγιούς και έντιμης λειτουργίας της Πολιτείας
 
Ο Keynes ήταν αναμφίβολα ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος – γεγονός που εμείς τουλάχιστον δεν συμπεραίνουμε τόσο από το εξαιρετικά αξιόλογο οικονομικό του έργο, όσο από το ότι κατάφερε να αποκτήσει παράλληλα μεγάλη περιουσία, κυρίως επενδύοντας σωστά τα χρήματα του, παραμένοντας έντιμος και πατριώτης.

Αυτό που βέβαια μας ενδιαφέρει στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι ο πλούτος του ή ο τρόπος απόκτησης του, αλλά το ότι γνώριζε και σεβόταν τις ανησυχίες των πλουσίων – μία εκ των οποίων είναι η ασφάλεια των χρημάτων τους, με την έννοια της σωστής τοποθέτησης τους

Οι Γερμανοί δεν αλλάζουν πολιτική προς την Ελλάδα.

 

«Οχι» σε νέο κούρεμα του ελληνικού δημόσιου χρέους, ούτε ένα ευρώ για πολεμικές αποζημιώσεις, ξεκαθαρίζει ο πρεσβευτής του Βερολίνου στην Αθήνα.


 Ασυνήθιστα ενδιαφέρουσα -και άκρως αποκαρδιωτική από πλευράς περιεχομένου- ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο πρεσβευτής της Γερμανίας στην Αθήνα Βόλφγκανγκ Ντολτ στη διαδικτυακή τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων. 

Με ασυνήθιστη για διπλωμάτη ειλικρίνεια, ο Γερμανός πρεσβευτής καθιστά σαφές ότι αποκλείεται να αλλάξει η πολιτική της γερμανικής κυβέρνησης απέναντι στη χώρα μας. 

Κατηγορηματικά αντίθετος και ο πρεσβευτής σε νέο «κούρεμα» του ελληνικού δημόσιου χρέους. «Μια συζήτηση για «κούρεμα» θα προκαλούσε ανασφάλεια στην Ευρωζώνη και θα έφερνε πάλι στο προσκήνιο μοντέλα κρίσης», ισχυρίζεται.

 «Η Γερμανία ήταν υπέρ του πρώτου “κουρέματος” του ελληνικού χρέους που επηρέασε κυρίως τις ελληνικές τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους μικροομολογιούχους. 

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ‏.

Του Παναγιώτη Ήφαιστου

Οι Έλληνες επί μακρό μόχθησαν. Μετανάστες, ναυτικοί, ξενιτεμένοι επιστήμονες, γεωργοί, εργάτες, νοικοκυραίοι και επιχειρηματίες κάθε είδους επί δεκαετίες με μόχθο και κόπο έκτισαν σπίτια, 
υποδομές, επιχειρήσεις και Ένοπλες Δυνάμεις που προασπίζουν την ελευθερία τους. 


Τα κεκτημένα συρρικνώνονται ραγδαία και σύντομα θα εκμηδενιστούν. Η Ελλάδα βυθίζεται μέσα σε μια οικονομική, πολιτική, κοινωνική και διπλωματική δίνης θανάτου. 

Στην δε καλή «Βαλκανική γειτονιά μας» –διατύπωση του συρμού ασπόνδυλων οργανικών διανοουμένων της ξενοκρατίας την δεκαετία του 1990–, στα καρναβάλια ντυμένοι κανίβαλοι παρελαύνουν με σεντούκια πάνω στα οποία γράφεται «Ελλάδα: Επιτέλους πέθανε».

Μπορεί οι Έλληνες πολίτες να έκαναν λάθος με το να εμπιστευτούν κάποιους λαοπλάνους κομματάρχες της ξενοκρατίας –κατά κανόνα λόγω αφέλειας και κατ’ εξαίρεση λόγω σύμπραξης με το φαύλο κομματικό πελατειακό σύστημα– αλλά η κλίμακα της καταστροφής που συντελείται είναι εκτός αναλογιών .....

NEW YORK TIMES : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ‏.

Οι New York Times τονίζουν την πτώση των μέγαλων ελληνικών ΜΜΕ σε σημερινό τους δημοσίευμα, οι οποίοι υποστηρίζουν πως όλο και περισσότεροι Ελληνες τα αμφισβητούν και στρέφονται σε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, γιατί απλά δεν τα πιστεύουν και τα θεωρούν 
διαπλεκόμενα.

Η εφημερίδα τονίζει πως «ακόμη και πριν την οικονομική κρίση, δημοσκοπήσεις έδειχναν πως οι Ελληνες δεν είχαν εμπιστοσύνη στα μεγάλα μέσα επικοινωνίας, σχεδόν τόσο όσο και στους πολιτικούς, θεωρώντας πως και οι δύο εμπλέκονται σε ένα είδος ''συντροφικού'' καπιταλισμού ο οποίος βοήθησε ....

Χτυπάνε χειρουργικά στο δέσιμο του Έλληνα με την γη του οι ξένοι και ντόπιοι ραντιέρηδες.

ΦΟΡΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΔΙΣ

Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε! Πόσο τυχαία είναι η επίθεση των συμβούλων του Στουρνάρα στα ακίνητα και δη στα οικόπεδα και τις αγροτικές εκτάσεις;

Είναι μόνο τα χρήματα που θέλουν να αρπάξουν με τον συγκεκριμένο φόρο ή μήπως είναι ο τσαμπουκάς του Έλληνα -που παραδοσιακά είναι δεμένος με τη γη- αυτός που θέλουν να σπάσουν; Παρότι από την δεκαετία του 80 και μετά, μεγάλο μέρος του πληθυσμού αστικοποιήθηκε, εντούτοις δύσκολα ο Έλληνας αποχωρίζονταν την γη του. Ακόμη και οι δημόσιοι υπάλληλοι άφηναν στο πόδι τους στο χωριό κάποιον συγγενή να προσέχει τα κτήματα.

Σε μια χώρα που την λούζει ο ήλιος, με αμέτρητα νησιά και πανέμορφες παραλίες στη διάρκεια των επόμενων δεκαετιών θα αναβλύβει και πετρέλαιο. 


Ε, λοιπόν δεν υπάρχει πιο ιδανική συγκυρία από ετούτη εδώ για τους ξένους ραντιέρηδες.

Κοψοχρονιάς θα αρπάξουν τα φιλέτα καθώς οι Έλληνες ιδιοκτήτες γης δεν θα μπορούν να ανταποκριθούν στους φόρους κατοχής.


 Στην ουσία ο Στουρνάρας και οι σύμβουλοί του αυτό που κάνουν είναι να προσφέρουν την ελληνική γη για πλιάτσικο σε κάθε είδους ...

Η πλειοψηφία μένει κολλημένη σε τακτικές και παραδείγματα των περασμένων αιώνων. Ενω οι αρχιτέκτονες της καταστροφής βρίσκονται ήδη εκατό χρόνια μπροστά...

 Υπάρχουν μερικά πράγματα μέσα στο γενικότερο κομφούζιο, που εισβάλουν ήσυχα, σαν επαγγελματίες κλέφτες στις ζωές μας, την ώρα που κοιμόμαστε. Δεν θα πάρουμε χαμπάρι την εισβολή παρά μόνο όταν ξυπνήσουμε το πρωί κι ανακαλύψουμε ότι στο σπίτι μας έχει γίνει 
άγριο πλιάτσικο κι εμείς ονειρευόμασταν....

Ισως το καλύτερο πλιάτσικο από όλα θα γίνει όταν ανακαλύψουμε ότι με διάφορους νόμους που έχουν περάσει και ψηφίσει οι υπάλληλοι της τραπεζοκρατίας, στο πορτοφόλι μας όχι απλά δεν θα υπάρχει χρήμα, αλλά θαΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ, να υπάρχει πλαστικούρα. Καρτούλες χρωματιστές που θα πρέπει με αυτές ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ να εξυπηρετούμε τις βασικές (και μη) ανάγκες. 

Να ήμουν μια μύγα στο τοίχο για να μπορώ να παρακολουθήσω την ηδονή που νοιώθουν οι τραπεζίτες αναλογιζόμενοι πόσο κοντά είμαστε στο τελικό τους στόχο. Να μην κινείται φύλλο χωρίς την άδειά τους. Στη κυριολεξία ...

Εδώ που φτάσαμε, δε χωράει πια αναβολή, ας καταλάβουμε τη δύναμή μας.

Τώρα που είδαμε καθαρά τον εχθρό, η ώρα κοντεύει… Το μεγάλο ΟΧΙ θα το πούμε όλοι μαζί αποτινάσσοντας ταμπέλες, μικροκομματικά και άλλα παιχνίδια, μαύρη προπαγάνδα και ΜΜΕ… Το μυαλό γελιέται ,αλλά η καρδιά ποτέ! 

Την ξέρουμε όλοι βαθιά μέσα μας την αλήθεια! 

Το ξέρουμε ότι το ξεπουλημένο πολιτικό σύστημα μας κατέστρεψε… 

Το ξέρουμε πως ούτε οι εκλογές, ούτε η όποια «λύση» προκύψει από το καθεστώς μας σώζει. Μόνο η ανατροπή και το ξερίζωμα του από εμάς τους ίδιους θα σημάνει ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την Ελλάδα!

Φυσικά θα κρατήσουν ως το τέλος τον υποκριτικό και προδοτικό λόγο, που αγγίζει το θυμικό, χωρίς να προτείνει .....

Τελειώσατε, δεν σας σώνει ΤΙΠΟΤΑ.

Νομίζατε ότι στην Ελλάδα της Κατοχικής Ευρώ Χουντάρας θα γλυτώσετε επειδή πιστεύετε ότι είστε καθ όλα νόμιμος; 

Πιστεύετε μήπως, ότι εσείς τουλάχιστον, εφ' όσον συμμορφώνεστε με τις απαιτήσεις τους, δεν θα έχετε πρόβλημα; 

Δυστυχώς κάνετε λάθος! 

Παρ όλα αυτά που τυχόν πιστεύετε ότι κάνετε σωστά, για το καθεστώς ΔΕΝ είστε νόμιμοι και μην περιμένετε να επιβιώσετε αλώβητοι... 

Ότι και να κάνετε, όσα και να πληρώσετε, κάτω από οποιαδήποτε πέτρα και να κρυφτείτε, το καθεστώς έχει αποφασίσει ότι "παραβιάζετε τον νόμο" με όποιον τρόπο αυτό ορίσει κάθε δευτερόλεπτο που περνά. 


Αυτό που μένει τώρα είναι να διατάξει το ανελέητο κυνήγημα σας, μέχρι να παραδοθείτε άνευ όρων σε αυτό. 

Ας δούμε τα πιο σημαντικά δέκα πράγματα για τα οποία το καθεστώς, απαντά πάντα με τον ίδιο ή παρόμοιο τρόπο:

Μάχου υπέρ πίστεως και πατρίδος

Η ώρα ήλθεν, ω Άνδρες Έλληνες! 

Πρό πολλού οι λαοί της Ευρώπης, πολεμούντες υπέρ των ιδίων Δικαιωμάτων και ελευθερίας αυτών, μας επροσκάλουν εις μίμησιν, αυτοί, καίτοι οπωσούν ελεύθεροι, επροσπάθησαν όλαις δυνάμεσι να αυξήσωσι την ελευθερίαν, και δι’ αυτής πάσαν αυτών την Ευδαιμονίαν.


Οι αδελφοί μας και φίλοι είναι πανταχού έτοιμοι, οι Σέρβοι, οι Σουλιώται, και όλη η Ηπειρος, οπλοφορούντες μας περιμένωσιν· ας ενωθώμεν λοιπόν με Ενθουσιασμόν! η Πατρίς μάς προσκαλεί!


Η Ευρώπη, προσηλώνουσα τους οφθαλμούς της εις ημάς, απορεί διά την ακινησίαν μας, ας αντηχήσωσι λοιπόν όλα τα Όρη τής Ελλάδος από τον Ήχον τής πολεμικής μας Σάλπιγγος, και αι κοιλάδες από την τρομεράν κλαγγήν των Αρμάτων μας. Η Ευρώπη θέλει θαυμάση τας ανδραγαθίας μας, οι δε τύραννοι ημών τρέμοντες και ωχροί θέλουσι φύγει απ’ έμπροσθέν μας.


Οι φωτισμένοι λαοί της Ευρώπης ενασχολούνται εις την αποκατάστασιν της ιδίας ευδαιμονίας· και πλήρεις ευγνωμοσύνης διά τας προς αυτούς των Προπατόρων μας ευεργεσίας, επιθυμούσι την ελευθερίαν της Ελλάδος.


Ημείς, φαινόμενοι άξιοι της προπατορικής αρετής ....

Στο έλεος του Θεού και στους νόμους των Κλεφτών”»…..

Μπορεί τώρα, στους βάρβαρους καιρούς των μνημονίων, να μας ληστεύουν ξετσίπωτα και ξεδιάντροπα, αυτή όμως η «ληστεία» (κατά του λαού) κρατάει αιώνες…

Ας δούμε πώς ο Κώστας Βάρναλης στο περίφημο βιβλίο του «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» , βάζει τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο να διηγείται ένα «παραμύθι», μα, και στις μέρες μας ακόμα, πολύ αληθινό:


«… Μια φορά κι έναν καιρό οι κλέφτες της πρώτης πολιτείας του κόσμου, αφού πλουτήνανε αρκετά, αποφασίσανε να τακτοποιήσουνε τη ζωή τους. 
...
Μπλοκάρανε λοιπόν τους φτωχούς της πολιτείας κι αφού τους μαζώξανε στην πλατεία τους είπανε:

ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ...!!!



Το δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.χ αιώνα, δηλαδή το Χρυσό Αιώνα της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, προέβλεπε ότι σε περίπτωση που ένας πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής, έπρεπε:

1. Να είναι Έλληνας πολίτης.
2. Να κατέχει την Ελληνική Θρησκεία και παιδεία.
3. Να μην είναι κίναιδος και
4. Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του, μέχρι και τα σανδάλια που φοράει, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία .

Αν ως βουλευτής πρότεινε και περνούσε νόμο ....

Αφού έχουμε πόλεμο, ας πολεμήσουμε σαν Έλληνες επιτέλους !!!!


Όταν κάποτε εξέφρασα σε φίλο μου τις ανησυχίες μου περί πολέμου και τα δεινά που αυτός φέρνει , εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν θα βρεθώ ποτέ σε αυτό το δίλλημα, αφού στο μέλλον οι πόλεμοι θα είναι... οικονομικοί. 

Καλό μου ακούστηκε, αλλά χρειαζόμουν διευκρινήσεις.

«Τι εννοείς;», τον ρώτησα. «Αν οι ισχυροί της γης θελήσουν να καταστρέψουν την Ελλάδα δεν θα χρειαστεί να επιστρατεύσουν τα τανκς, αλλά θα της κηρύξουν οικονομικό πόλεμο, θα προσπαθήσουν δηλαδή να την καταστρέψουν οικονομικά».

Η απάντηση του με ανακούφισε καθώς ....

Έλληνες εναντίον Ελλήνων (ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ)

Μια αναζήτηση στους σκοτεινούς απόηχους της Ελληνικής ιστορίας, οι διαμάχες και οι δολοπλοκίες που πάντα μας έφερναν σε ρήξη πρέπει να λάβουν τέλος εδώ και τώρα!!! 

Η αγάπη μεταξύ μας και η αλληλεγγύη με τον συνάνθρωπο μας θα δώσει τέλος στην τυραννία της Νέας Τάξης, το φως το Ελληνικό θα ξαναδοθεί στην Οικουμένη ζητώντας τίποτα ως αντάλλαγμα. 

Μια παραγωγή από τους Ασυμβίβαστους Έλληνες.