Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Ἡ …«τρομοκρατία» εἶναι χρήσιμη!!!

Η ISIS πιστή στις αρχές και στ’αφεντικά της σκότωσε αθώους πολίτες, όχι περιούσιους, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. 

Απλά για να δημιουργηθεί τρόμος στους φορολογουμένους.

Εκλογές έρχονται και στην Γαλλία και η δημιουργία συναισθηματικής φορτίσεως προετοιμάζει τον λαό για αποδοχή λήψεως νέων μέτρων, για αλλαγή πολιτικής απόψεως και στροφής σε άλλα κόμματα. 


Η τρομοκρατία που έζησε και η Τουρκία είχε τέτοιο σχεδιασμό, τα ΜΜΕ έσπευσαν να στοχοποιήσουν τον Ερντογάν, όπως έκαναν ....

Το Προτεκτοράτο των Αθηνών και η Εθνική Καταστροφή.

Η Ελλάδα είναι ήδη το τρίτο προτεκτοράτο των Βρυξελλών και του Βερολίνου στη Βαλκανική Χερσόνησο, μετά τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Κοσσυφοπέδιο. 

Μετά την ψήφιση του τρίτου νεο-αποικιακού μνημονίου, αλλά και την ανάδειξη της πλέον νεοφιλελεύθερης βουλής, με κυβέρνηση-και αντιπολίτευση-αποφασισμένη να υπηρετήσει τα γεωπολιτικά σχέδια της Ουάσινγκτον, του Βερολίνου και του διευθυντήριου της ΕΕ, είναι βέβαιη η πλήρης απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, η μετάλλαξη του ελληνικού κράτους σε μη ανασχέσιμου προτεκτοράτου και η εθνική καταστροφή. 

Το Προτεκτοράτο


Ο J. Martin, στο άρθρο του «The Colonial Origins of the Greek Bailout», έδειξε την αποικιακή καταγωγή των προγραμμάτων "διάσωσης" της Ελλάδας, επισημαίνοντας την συνέχεια που υπάρχει ανάμεσα στις πρακτικές κυριαρχίας....

Η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα. Η τζιχάντ στοχοποιεί την πατρίδα μας. Δούρειος Ίππος οι Τασίες που την κυβερνούν

Αν δε συνειδητοποιήσουμε άμεσα ότι σε αυτές τις συνθήκες, η πολυχαϊδεμένη μας "προσφυγιά", είναι αντικειμενικά ο «ξενιστής», στο σώμα του οποίου γαντζώνονται για να εισβάλουν στη χώρα οι ορκισμένοι φονιάδες, τότε η στιγμή που θα βάφουμε τη μούρη μας στα χρώματα του θανάτου πλησιάζει απειλητικά, κι αλίμονο σ αυτόν που δε το αντιλαμβάνεται  

Η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα. Οι ρυθμοί της απόλυτης επιδείνωσης τείνουν να καταστούν ανεξέλεγκτοι. Και η πολιτική ηγεσία του τόπου βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρόκληση της ανάγκης για λήψη δύσκολων αποφάσεων. 

Δύσκολων γιατί δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό που νέμεται την εξουσία στον τόπο, αρνείται ν αποδεχτεί πως ....

Μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου έχουν ήδη μεταφέρει το τελευταίο χρονικό διάστημα τις οικογένειές τους στο εξωτερικό φοβούμενοι τις κοινωνικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Η πιθανότητα να συνεχίσει η χώρα να σέρνεται, με τις τάξεις των ανέργων ναι αυξάνονται εντυπωσιακά, είναι το καλύτερο σενάριο. 

Τα χειρότερα των σεναρίων περιλαμβάνουν επεισόδια βγαλμένα από τους μεγαλύτερους εφιάλτες του έθνους...

Η ελληνική άρχουσα τάξη φρόντιζε πάντοτε να έχει και ένα δεύτερο σπίτι στην Εσπερία. Η τάση φυγής, όμως, τείνει να θυμίσει τους μεγαλοαστούς που έσπευσαν πρώτοι να διώξουν τις οικογένειες και τις περιουσίες τους από τη Σμύρνη λίγο πριν από την καταστροφή. Ο παραλληλισμός είναι ανατριχιαστικός, αλλά δεν έχει χρησιμοποιηθεί για λόγους εντυπώσεων. 

Ασφαλώς και περιέχει μια δόση υπερβολής ως προς τη σύγκριση των εποχών και των συνθηκών, αλλά κατά τα άλλα θα πρέπει να τύχει ιδιαίτερης προσοχής. Κι αυτό διότι υπάρχει τουλάχιστον ένα κοινό στοιχείο μεταξύ των δύο ιστορικών στιγμών: το αισθητήριο του Ελληνα εμπόρου, το οποίο τον.....

Ενός κακού μύρια έπονται… πίεση στα εθνικά με την Ελλάδα στη γωνία.

Με επίκεντρο τις διαπραγματεύσεις με τους «θεσμούς», η πίεση για την Ελλάδα αυξάνεται σε όλα τα μέτωπα, δίνοντας μια «αίσθηση πολιορκίας» και μια ασφυξία πολιτική, οικονομική και διπλωματική, η..οποία δεν έχει ιστορικό προηγούμενο, κατά τρόπον που εγείρει υποψίες ότι η οικονομική κρίση δεν θα ξεπεραστεί εάν δεν προηγηθεί αξιοποίηση των «θετικών επιπτώσεων» της κρίσης για τους τρίτους, εξασφαλίζοντας ευρύτερες διευθετήσεις σε θέματα ασφαλείας, διεθνούς ενδιαφέροντος, με την εκμετάλλευση δηλαδή αυτής καθαυτής της ελληνικής αδυναμίας.
Του ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΙΧΑ
Εν μέσω όμως διαπραγματεύσεων για την.....

Ασφαλιστικός Αρμαγεδδών: 12+1 μέτρα σοκ μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου αλλάζουν τα πάντα (λίστα)


Δραστικές αναμένεται να είναι οι αλλαγές του ασφαλιστικού καθώς μέσα σε λιγότερο από 25 ημέρες αναμένεται να υλοποιηθούν 15 μέτρα τα οποία φέρνουν τα «πάνω κάτω» στις συντάξεις.
Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει τις βασικές μεταρρυθμίσεις του ασφαλιστικού συστήματος, όπως αυτές έχουν οριστεί από το μνημόνιο  και τις υποχρεώσεις που έχει η ελληνική πλευρά.
Αναλυτικά:
1. Μέχρι τα τέλη του μήνα θα....

Και τώρα όλη η Ευρώπη τρέχει στη Ρωσία! Τι ζητάνε από τον Πούτιν;

Χρειάσθηκε να χυθεί τόσο αίμα στο Παρίσι (132 επισήμως οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες) για να αντιληφθεί...
η Δύση το μέγεθος της απειλής των τζιχαντιστών και να πεισθεί πώς πρέπει να..
λάβει άμεσα μέτρα. 


Τώρα η μία χώρα μετά την άλλη προστρέχουν στη Ρωσία για βοήθεια προκειμένου να αντιμετωπισθεί ο ISIS στη Συρία και στο Ιράκ. 
Πρόκειται για μία στρατηγική νίκη του Βλάντιμιρ Πούτιν και μία ήττα της πολιτικής των ΗΠΑ με την οποία δημιούργησαν άλλη μια τρομοκρατική οργάνωση στη Μέση Ανατολή.

Την αρχή έκανε......

Έρχεται άγριο κούρεμα καταθέσεων;;;;;

Όλο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα οι Έλληνες τραπεζίτες κάνουν λόγο για την ανάγκη της ταχείας ανακεφαλαιοποίησης, ώστε να προστατευθούν και οι "μπλοκαρισμένες"
καταθέσεις των Ελλήνων.

Το τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι ήλθε να επιβαρύνει περαιτέρω την βαριά ατμόσφαιρα και την δυστοκία των επενδυτών.
Στο μεταξύ δεν υπάρχουν και θετικές ειδήσεις από τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής πλευράς με τους δανειστές.
Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Γιατί βρισκόμαστε μια ανάσα από το βίαιο κούρεμα των καταθέσεων;
Γιατί (όπως κατ΄επανάληψη έχει γράψει το "Κουρδιστό Πορτοκάλι") απλά είμαστε .....

Ο ΟΛΑΝΤ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ανθώπινη χωματερή η Ελλάδα...

Aπόφαση-σοκ που αλλάζει τα ευρωπαικά "σύνορα" πήρε η γαλλική κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ μιλώντας σε βουλευτές είπε ότι θέλει να...
παραταθεί για τρεις μήνες η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, την οποία κήρυξε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι.
Αυτό σημαίνει πως οι χώρες που δέχονται πρόσφυγες, και κυρίως η Ελλάδα, θα μεταβληθεί με, γεωμετρική ταχύτητα, σε ανθρώπινη χωματερή εκατοντάδων χιλιάδων προσφύγων.
Και σαν να μην έφτανε αυτό η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να πληρώσει εκατομμύρια ευρώ στη Τουρκία προκειμένου να την στηρίξει στο προσφυγικό ζήτημα.
Η Κομισιόν για παράδειγμα  καλεί τη Λευκωσία να καταβάλει συνολικά 2.886.684,40 ευρώ προκειμένου να στηρίξει την Τουρκία στο προσφυγικό ζήτημα, με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή στη χώρα 2,2 εκατομμυρίων Σύρων προσφύγων.
Έγγραφο της Κομισιόν καθορίζει τα ....

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ! «Ποιος διάολο εξόπλισε το ISIS;»

TURKEY G20 SUMMITΟ Βλαντιμίρ Πούτιν απευθυνόμενος σε Αμερικανούς δημοσιογράφους ζήτησε να μάθει ποιος εξόπλισε το Ισλαμικό Κράτος, ποιος έχει συμφέροντα από όλα αυτά που λαμβάνουν χώρα εδώ και τέσσερα
και πλέον χρόνια στη Συρία και τα οποία οδήγησαν στον θάνατο τουλάχιστον 240.000 ανθρώπων και στον εκτοπισμό εκατομμυρίων Σύρων και γιατί θα πρέπει οι ΗΠΑ να έχουν πάντα ως οδηγό τους τα δικά τους συμφέροντα αγνοώντας τα εθνικά συμφέροντα άλλων χωρών, καθώς και την ανεξαρτησία τους.

Έστειλε, δε, μήνυμα στον Μπαράκ Ομπάμα ότι η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για τη χώρα του, καθώς «δεν είναι προθεσή μας να μπούμε σε κανενός είδους αντιπαράθεση».
Αναλυτικά ολόκληρη η ομιλία του Ρώσου προέδρου:
Πρώτο πράγμα που θέλω να ξεκαθαρίσω. Ποτέ δεν είπα ότι βλέπω τις ΗΠΑ ως απειλή για την εθνική μας ασφάλεια. Όπως τονίσατε, ο κ. Ομπάμα θεωρεί τη Ρωσία ως απειλή. Εγώ δεν έχω την ίδια άποψη για τις ΗΠΑ. Αυτό που πραγματικά πιστεύω για τις ΗΠΑ είναι ότι οι πολιτικές που ασκούν όσοι βρίσκονται στην εξουσία είναι λανθασμένες. Δεν είναι μόνο αντίθετες με τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά υπονομεύουν και την όποια εμπιστοσύνη είχαμε στις ΗΠΑ, γεγονός που βέβαια κάνει κακό και στις ίδιες τις ΗΠΑ.
Μπορώ να μείνω σιωπηλός για πολλά πράγματα. Όπως όμως πάντα .....

Ο Ηγεμών...

«Οι Έλληνες φαίνεται πως είναι πολύ ανθεκτικοί στο διεθνή εξευτελισμό, στη φτώχεια και στη μιζέρια, ενώ ελάχιστα ενδιαφέρονται για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους - οπότε δεν πρόκειται να αντιδράσουν, όσο και αν πιέζονται» (ΕΒ).
Άποψη
Ανέκαθεν μας προξενούσε μεγάλη εντύπωση ο υποτιμητικός τρόπος, με τον οποίο οι ισχυροί αντιμετωπίζουν τους αδύναμους, είτε είναι αυτοί άνθρωποι, είτε χώρες -  ανεξάρτητα από τις αιτίες της αδυναμίας τους, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται πως μόνο το αποτέλεσμα μετράει.
Αυτός ακριβώς ήταν ένας από τους λόγους, για τους οποίους αναρωτιόμαστε πόσο εξευτελισμό ακόμη μπορούν να αντέξουν οι Έλληνες - απλά και μόνο για να επιβιώσουν, έστω χάνοντας την εθνική τους κυριαρχία ή/και μεταφέροντας τα χρέη τους στα παιδιά τους.
Από την άλλη πλευρά εντυπωσιαζόμαστε πολύ περισσότερο με το θαυμασμό, τον οποίο οι αδύναμοι νοιώθουν υποσυνείδητα, ενδόμυχα, κρυφά για τους ισχυρούς, ακόμη και όταν τους βρίζουν - χωρίς να ενδιαφέρονται καθόλου για τους τρόπους, με τους οποίους αποκτήθηκε η ισχύς τους.
Στο παράδειγμα της Γερμανίας, όλοι υποκλίνονται απέναντι στο μεταπολεμικό οικονομικό της θαύμα, χωρίς να αναφέρουν πως βοηθήθηκε από τους πάντες μετά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο - παρά το ότι αιματοκύλισε την Ευρώπη, έστειλε στα κρεματόρια εκατομμύρια Εβραίους και......

Είτε πρέπει να σταματήσει η σιωπή των αμνών, είτε να αποδεχθούμε όλοι μαζί, μοιρολατρικά, με την απαιτούμενη δουλοπρέπεια, τον εξευτελισμό μας σε άβουλο προτεκτοράτο.

Εάν δεν εκδιωχθούν άμεσα οι συμμορίες που λυμαίνονται την Ελλάδα, το μέλλον μας θα είναι εξαιρετικά εφιαλτικό - δεν πρέπει λοιπόν να παρασυρόμαστε από ψεύτικες ελπίδες ενώ οφείλουμε να τρομοκρατηθούμε, αντί να είμαστε απλά φοβισμένοι
«Μία μεγάλη οικογένεια, με σημαντική ιστορία, καλεί στο σπίτι της που δεν συνειδητοποιεί τον πλούτο του, έναν τεχνικό για να επιδιορθώσει τα ετοιμόρροπα θεμέλια του. Ο τεχνικός, ο οποίος είναι στην πραγματικότητα διαρρήκτης, βλέποντας τον πλούτο, αποφασίζει να προσθέσει ακόμη μερικά ρήγματα - έτσι ώστε να γίνει απαραίτητος στην οικογένεια και να έχει χρόνο, για να μπορέσει να ληστέψει με την ησυχία του το σπίτι.
Διαπιστώνοντας όμως την ασχετοσύνη της οικογένειας, την άγνοια για τα υπάρχοντα της, καθώς επίσης το φόβο του αρχηγού της, ο οποίος κάνει σαν να μη βλέπει πως τον κλέβει, σκέφτεται πως δεν υπάρχει λόγος ούτε να κρύβεται, ούτε να κουράζεται. Απειλώντας τον λοιπόν με το άδειο πιστόλι του, τον υποχρεώνει να δώσει εντολή σε όλα τα μέλη της οικογένειας, να μαζέψουν ότι πολύτιμο υπάρχει - πείθοντας τα πως είναι για το καλό τους, οπότε.....