Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δόθηκε η Εντολή: «Γκρεμίστε τον Σαμαρά! Κόψτε τις γέφυρες, κλείστε τις πόρτες, απομονώστε τον, εκθέστε τον, βυθίστε τον»!

Δόθηκε η Εντολή: «Γκρεμίστε τον Σαμαρά! Κόψτε τις γέφυρες, κλείστε τις πόρτες, απομονώστε τον, εκθέστε τον, βυθίστε τον»!Η «αγέλη των λύκων» ντόπιων και κυρίως ξένων οικονομικών, πολιτικών και πολυεθνικών-εκδοτικών συμφερόντων, που είχε σκορπίσει με την άνοδο στην Πρωθυπουργία του Αντώνη Σαμαρά, μετά την εθνική καταστροφή από τον Γιωργάκη, ανασυντάσσεται και ετοιμάζεται να επιτεθεί και πάλι από όλες τις μπάντες στην Ελλάδα, εξαγριωμένη και πεινασμένη για εξουσία, για αρπαγή «γης και ύδατος»…
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
Είναι η ίδια «αγέλη» που πολέμησε τον Κώστα Καραμανλή και εξαφάνισε μαζί του όλη την ευημερία και αξιοπρέπεια της Ελλάδας και του λαού της, γυρίζοντας με τον Γιώργο, το «λεφτά υπάρχουν» και το ΔΝΤ, τους πολίτες στην εποχή της Ναζιστικής Κατοχής, πείνας και στέρησης, εφαρμόζοντας το «δόγμα του Σοκ»!
Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΑΜΑΡΑ
Η άνοδος Σαμαρά ήταν γι΄ αυτούς ένα διάλειμμα, όπου .....

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Π. Καμμένος στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ: «Θα είμαστε ΕΓΓΥΗΤΕΣ μιας κυβέρνησης που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο»

ΒΙΝΤΕΟ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Π. Καμμένος στο Συνέδριο των ΑΝΕΛ: «Θα είμαστε ΕΓΓΥΗΤΕΣ μιας κυβέρνησης που θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο»
«Εχουν λάβει και μέτρα παράδοσης της περιουσίας των Ελλήνων, πέραν της εθνικής κυριαρχίας», δήλωσε χαρακτηριστικά από το βήμα του Συνεδρίου ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.
Σε μία ομιλία που ξεσήκωσε το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου άνοιξαν το Σάββατο οι εργασίες του διήμερου συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κόμματος έστειλε σαφές μήνυμα ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί ......

"Θα κάνουμε συμμαχία για ανατροπή της κυβέρνησης".βιντεο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μιλώντας απόψε στο συνέδριο του κόμματός του τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μιας μεγάλης πατριωτικής δημοκρατικής συμμαχίας, ενός πατριωτικού μετώπου.

Ο κ. Καμμένος εξαπέλυσε ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης, έστειλε αυστηρό μήνυμα στους βουλευτές του κόμματός του που δεν θα ......

Φραγκούλης Φράγκος: Το πρώτο στάδιο αυτονόμησης της Θράκης ξεκίνησε.....

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΕΛ. ΓΛΕΡΙΔΗΣ
Χείμαρρος ήταν ο Στρατηγός ε.α., πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και Υπουργός Άμυνας, Φραγκούλης Φράγκος κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.


Ο κ. Φράγκος αποκάλυψε ότι το πρώτο στάδιο αυτονόμησης της Θράκης έχει ήδη ξεκινήσει από την Άγκυρα και εφαρμόζεται μέσω του υποκαταστήματος της Ziraat Bank που λειτουργεί στην Κομοτηνή και η οποία χορηγεί χαμηλότοκα δάνεια σε μουσουλμάνους για την αγορά ελληνικής γης.

Εφαρμόζεται μέσω της Ziraat Bank που χορηγεί χαμηλότοκα δάνεια σε μουσουλμάνους για την αγορά ελληνικής γης

«Η Ziraat Bank δίνει δάνεια με 3% επιτόκιο στους μουσουλμάνους για την αγορά ελληνικής γης την ίδια ώρα που οι δικές μας τράπεζες δίνουν δάνεια με επιτόκιο 14%. 


Αποτέλεσμα; Οι αγορές γης να είναι 10 προς 1, εις βάρος φυσικά των χριστιανών. 

Σε αυτό το σχέδιο της Άγκυρας προβλέπεται να .......

Είπαν ναι και σε νέα μείωση μισθών στο Δημόσιο!

Ναι, είπε η κυβέρνηση στην τρόικα σε ό,τι αφορά στις αλλαγές στα μισθολογικά του Δημοσίου.

Μπροστά στο 48ωρο τελεσίγραφο της τρόικας η ελληνική πλευρά στην περιβόητη απάντηση μέσω του υπουργείου Οικονομικών όπως λένε οι πληροφορίες αποδέχεται να εφαρμοστούν οι αλλαγές βάσει του ενιαίου μισθολογίου πλήρως και άμεσα στις αρχές του 2015 και όχι πιλοτικά, όπως ήταν ......

Μετά την άρνηση του Βενιζέλου να εγκαταλείψει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ....ολική επαναφορά του Γιώργου Παπανδρέου στην Ελληνική πολιτική σκηνή.

Το νέο δεκανίκι του συστήματος είναι εδώ

Το ΠΟΤΑΜΙ, ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η ΝΔ θα έχουν απώλειες σε περίπτωση, που όπως όλα δείχνουν, ο Παπανδρέου προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος.

Ετσι εάν είχαμε εκλογές σήμερα- με το κόμμα του Παπανδρέου να παίρνει μέρος- τα αποτελέσματα:

ΣΥΡΙΖΑ .......

ΞΑΦΝΙΚΑ!!!ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΙΑΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ!!!!ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΜΑΜΟΥΘ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΑΝΣΑΣ!!

Χρυσές δουλειές κάνει με τον φόβο της Αποκάλυψης κτηματομεσιτική εταιρεία στο Κάνσας, που πουλάει «πεντάστερα» καταφύγια.

 Ήδη έχει πουλήσει ένα ολόκληρο συγκρότημα από κατοικίες που υπόσχονται ασφαλή διαμονή, ακόμα και αν συμβεί πυρηνική καταστροφή ή οποιαδήποτε άλλη θεομηνία!

Το οχυρό αυτό είναι στην ουσία μία .....

Βρωμάει το χνώτο σου σκλαβιά , υποταγή, φόβο ,βόλεμα και προδοσία ! Να γιατί η μοναδική χούντα που δεν έχει πέσει είναι η δημοκρατία !!

Κάθε ασθένεια χρειάζεται την ειδική αντιμετώπιση της , τα ανάλογα φάρμακα και της ανάλογες πράξεις του ασθενούς !

Στην περίπτωση της μαλάκυνσης έχουμε λύσεις αν γνωρίζουμε τα αίτια που την δημιουργούν , ηλικία;μικρόβιο;άλλοι εκφυλιστικοί παράγοντες ;

Στην περίπτωση της συνειδησιακής μαλάκυνσης τα πράγματα είναι απείρως δυσκολότερα για αντιμετώπιση !

Πως να κάνεις κάποιον να δει ότι είναι ασθενής όταν ακόμα και η λέξη της ασθένειας του τον κάνει να νοιώθει και περήφανος και πολιτισμένος κοκ...

Πως να μιλήσεις ενάντια σε κάτι που .......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2: ΠΟΤΑΜΙ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ» απο το Συνταγμα.


Ο ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΑΝ ΩΣ «ΜΕΓΑ ΣΤΟΧΑΣΤΗ» ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΜΗ ΑΣΥΛΙΑ.


Θα διαβάσετε σημερα στα πρωτοσελιδα για την …καθυστερημένη απαντηση του Παπανδρεου στον Βενιζέλο μέσω επιστολής. 


Λες και εχει αυτόβουλη παρουσία ο αχυράνθρωπος για να μπορει να εκφραστεί χωρις να συμβουλευτεί όλη την σεχτα που τον χρησιμοποιεί ως βιτρίνα. 


Η αλήθεια όμως βρίσκεται στην δημοσκοπηση που πηρε στα χερια του ο Παπανδρεου και ειναι άκρως ενδεικτική για το τι θα επακολουθήσει:…το ΠΑΣΟΚ καταρρέει πανελλαδικά και η μόνη περίπτωση να εκλεγεί βουλευτής ο Γ. Παπανδρεου ειναι αυτη της Β´ Αθηνας. Ουτε καν της Α.


Ο κρύος ιδρώτας είχε αρχίσει να τον λούζει από όταν.....

Πώς επιτρέπεις στον υφιστάμενό σου και υπουργό Οικονομικών, ΒεληΓκίκα, να αμφισβητεί το έργο που εσύ έκανες όταν ήσουν στην θέση του;

 Πότε συμπεριφερόσασταν σαν πολιτικοί μαφιόζοι; 

Τότε ή τώρα;

Κύριε αντιπρόεδρε της κυβέρνησης του αίσχους, πώς επιτρέπεις στον υφιστάμενό σου και υπουργό
Οικονομικών, ΒεληΓκίκα, να αμφισβητεί το έργο που εσύ έκανες όταν ήσουν στην θέση του;

    Εσύ δεν ήσουν που με το μαφιόζικο εκείνο PSI θριαμβολογούσες, κι έφτυνες σάλια,
     ..πως ''σώσατε την χώρα''''θωρακίσατε την οικονομία'', κάνατε βιώσιμο το χρέος (και αβίωτες τις ζωές μας),
     ..και πως εν τέλει λύσατε δια παντός το πρόβλημα ''ευρώ ή δραχμή'';


     Εσύ δεν έλεγες επί λέξει στην Βουλή:  '' Δεν πρόκειται μόνο για .....

Έχει αναπτυχθεί ο ωχαδερφισμός, η αδιαφορία και έχει υποστεί διαβρωτική αλλοίωση ακόμη και η συνείδησή μας…

Η πολιτική αναξιοπιστία δεν προσδιορίζεται μόνο από το ύφος και το ήθος της πολιτικής ηγεσίας, αλλά από τη στάση ή τάση και βέβαια από την αμετροέπεια του λαού, ως πομπού και δέκτη.
Αν μας άρεσαν οι… εκπλήξεις, τότε θα μένανε «κατάπληκτοι» οι διάφοροι ταρτούφοι και θερσίτες της εγχώριας πολιτικής αυθαιρεσίας, οι οποίοι μιλούν για «τήρηση» και αναθεώρηση του Συντάγματος, όταν το έχουν κυριολεκτικά «κουρελιάσει», τα τελευταία ιδίως πέντε χρόνια!
Δεν μας αρέσουν οι… εκπλήξεις. Είναι βέβαιο. Η «μη αντίδραση» μας έχει εκπλήξει τους Ευρωπαίους.
Το παράδοξο είναι, εντούτοις, ότι οι ίδιοι οι Έλληνες πιστεύουμε ......

Το Ισλαμικό Κράτος πουλά αιχμάλωτες γυναίκες σε σκλαβοπάζαρα στην Τουρκία.

Το Ισλαμικό Κράτος πουλά αιχμάλωτες γυναίκες σε σκλαβοπάζαρα στην Τουρκία
Στην Τουρκία το Ισλαμικό Κράτος έχει στήσει σκλαβοπάζαρα και πουλάει τις γυναίκες Γιαζίντι που αιχμαλώτισε στο Ιράκ
Η αποκάλυψη του FiratNews είναι συγκλονιστική και στηρίζεται στις μαρτυρίες πέντε κοριτσιών Γιαζίντι που ξέφυγαν από τους τζιχαντιστές.
Το γεγονός και μόνο ότι η Τουρκία που παριστάνει τη σύμμαχο της Δύσης, ενώ στην πραγματικότητα είναι σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος, και παράλληλα διακηρύττει ότι επιθυμεί να γίνει μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι μια χώρα που επιτρέπει να λειτουργούν στην επικράτειά της σκλαβοπάζαρα με αιχμαλώτους πολέμου, είναι τρομακτικό!
Το καθεστώς Ερντογάν μετατρέπει την Τουρκία σε ένα μεσαιωνικό κολαστήριο, καμία σχέση με τα τούρκικα σίριαλ, σε μια χώρα τρομοκράτη, σε μια χώρα που η δουλεία είναι νόμιμο εμπόρευμα!
Το Ισλαμικό Κράτος αιχμαλώτισε και υποδούλωσε χιλιάδες γυναίκες και κορίτσια των Κούρδων Γιαζίντι μετά την.......

Στη φυλακή στέλνει η Ισλανδία ακόμη έναν τραπεζίτη που ευθύνεται για την κρίση!

Στη φυλακή αποφάσισε να στείλει η ισλανδική Δικαιοσύνη τον πρώην γενικό διευθυντή της Landsbanki, της δεύτερης μεγαλύτερης τράπεζας της Ισλανδίας μέχρι την κατάρρευση εν μία νυκτί του τραπεζικού συστήματος της χώρας το 2008.

Σχόλιο: Εν αντιθέσει,εδώ τους έχουν ακόμα στο τιμόνι των Τραπεζών αν και κατα 85 % τουλάχιστον πλέον οι μετοχές ανήκουν στο Κράτος δηλαδή στον φορολογουμενο Ελληνα που μόνο αυτός με τους φόρους του έβαλε τα 230 δισ για την στήριξη των Τραπεζων....Οι οικονομικοι  εισαγγελείς .....ως επίορκοι ''αγρόν ηγόρασαν''....

Ο Σίγκουρσον Άρνασον κρίθηκε ένοχος για χειραγώγηση του χρηματιστηρίου με
τη διατήρηση των μετοχών της τράπεζας σε τεχνητά υψηλό επίπεδο. 

Ο Άρνασον καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης....

Bloomberg: Δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα.Τάχα ..μου,ο καλός, ο κακός και ο άσχημος.....

Το ασφυκτικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι δανειστές γύρω από την κυβέρνηση σχολιάζει σε κεντρικό του άρθρο το Bloomberg. 

Με τίτλο «δώστε μια ευκαιρία στην Ελλάδα» το αμερικανικό πρακτορείο ζητά από τους δανειστές να σταματήσουν την πίεση και να βρεθεί μια λύση για το θέμα του χρέους. 

Προειδοποιεί μάλιστα πως σε διαφορετική περίπτωση η ευρωζώνη θα οδηγηθεί σε διάλυση.

«Οι πιστωτές δοκιμάζουν και πάλι τις αντοχές της Ελλάδας. 

Αν συνεχίσουν να ......

Σήμερα ενώ είμαστε δούλοι, νομίζουμε ότι είμαστε ελεύθεροι... Αποτελούμε απλά το ντεκόρ και τη νομιμοποίηση του συστήματος.

Πολιτική δημοκρατία και ελευθερία χωρίς οικονομική δημοκρατία, δεν μπορεί να υπάρξει, για να μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας. 

Όταν το 1% των Ελλήνων κατέχει το 56,1% του εθνικού πλούτου και όταν το 10% κατέχει περίπου το 87%, δηλαδή όταν υπάρχει οικονομική ολιγαρχία, δεν μπορεί φυσικά να υπάρξει πολιτική δημοκρατία, παρά μόνο πολιτική ολιγαρχία. 

Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό, ούτε κανένας άλλος. 

Όλοι αργά ή γρήγορα συμμορφώνονται με αυτή την πραγματικότητα, διαφορετικά θα βρεθούν εκτός συστήματος.

Μην κρυβόμαστε......

Πρόωρες εκλογές «βλέπουν» και οι Αμερικανοί.

Πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα βλέπουν και Αμερικανοί αναλυτές, όπως προκύπτει από ανάλυση του έγκυρου αμερικανικού δικτύου CNBC.

Το αμερικανικό δίκτυο επικαλείται «το κεφάλι» του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις,  ταυτόχρονα δε περιγράφει τις δυσκολίες, στη διαπραγμάτευση με την τρόικα,  που
«είναι λογικό να προκαλεί νευρικότητα στις αγορές», ενώ, μάλλον σκωπτικά αναφέρεται στην «πρόθεση της κυβέρνησης Σαμαρά να απεγκλωβιστεί από την τρόικα».

Το κόστος δανεισμού της Ελλάδας έχει γίνει το τελευταίο διάστημα αρκετά ακριβό, από τη στιγμή που τα ομόλογα πιέζονται για άλλη μια φορά. Είναι φανερό πως .....

Στην Πορτογαλία συλλαμβάνουν και πρώην...Πρωθυπουργούς για τα γνωστά "δημοκρατικά" αμαρτήματα, δηλαδή φοροδιαφυγή, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά . Στην Ελλάδα είναι ΟΛΟΙ έντιμοι !

Συνέλαβαν   πρώην ...πρωθυπουργό!!

Στην Πορτογαλία   , όχι  στην  Ελλάδα..
.
Γιατί εδώ  όλοι οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΛΕΦΤΕΣ  ...σώζονται και πίνουν  ...στη  γεια μας!!!
Η είδηση  μας  ήρθε  από το εξωτερικό...

΄Οπως  έγινε γνωστό:

ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΛΙΣΤΑΝ: ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ.

Στη σημερινή Ελλάδα των Σαμαροβενιζέλων και λοιπών… προοδευτικών δυνάμεων, που έχουν κουρελιαστεί το Σύνταγμα και οι νόμοι, όλα γίνονται (εκτός από του σπανού τα γένια…). 

Για παράδειγμα, νόμιμες συγκεντρώσεις του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας απαγορεύονται, για λόγους…

Το Πανηγύρι Αρχίζει ΕΕ: Κι επισήμως οι Ισραηλινοί ζητούν αγωγό μέσω Ελλάδας.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

ΕΕ: Κι επισήμως οι Ισραηλινοί ζητούν αγωγό μέσω Ελλάδας
βλεπε στο τελος
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

1. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΕΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ Ο ΤΑΠ ( ΤΩΝ ΗΠΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΡΙΟ , ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΖΕΡΙΚΟ;

2. ΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΟΖ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ- Η ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ (ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ''ΟΚ'' ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΑΥΤΟ) , ΟΥΤΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΑΠ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ....