Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Μόσχα προς Βερολίνο: Σταθμίστε τα «υπέρ» και τα «κατά» πριν τα βάλετε με την Ρωσία.

 «Ο μονοπολικός κόσμος μετρά ημέρες»

Η γερμανική ηγεσία δείχνει να τάσσεται πλήρως με το μέρος των ΗΠΑ στην κόντρα με την Ρωσίας, στέλνοντας μάλιστα στρατεύματα σε Βαλτική και Πολωνία για ασκήσεις με στόχο την «Αρκούδα».

Η Ρωσία, βλέποντας την εν λόγω απόφαση του Βερολίνου, το οποίο διατηρεί με την Μόσχα εξαιρετικής σημασίας ενεργειακές συμφωνίες και όχι μόνο, ελπίζει ότι «η Γερμανική κυβέρνηση θα σταθμίσει όλα τα «υπέρ» και τα  «κατά» πριν να τοποθετήσει την  Ρωσία στην κατηγορία των αντιπάλων».

Αυτό ανέφερε, μιλώντας.....

«Νόμιμα» θα γίνει το ασύλληπτο πλιάτσικο στις περιουσίες των Ελλήνων!

gia-tin-patrida.jpg
Και τώρα που οι πιο αδύναμοι αυτής της κοινωνίας, αυτοί που δούλευαν στο μεροκάματο, που δεν έκλεψαν ποτέ κανέναν, που δεν είχαν βάλει ούτε ευρώ στην άκρη και που έμειναν χωρίς δουλειά χρειάζονται την προστασία του κράτους... οι πολιτικοί φρόντισαν να μονιμοποιηθεί ο ΕΝΦΙΑ (άρθρο) ώστε αυτή ακριβώς η κοινωνική ομάδα να βρεθεί σκόπιμα στη λίστα με τους φοροφυγάδες!


Στη λίστα από την οποία απουσιάζουν τα λαμόγια της Βουλής , οι έμποροι όπλων κι άλλοι εθνοσωτήρες.

Στους τίμιους μεροκαματιάρηδες θα στέλνουν τα ραβασάκια για την επερχόμενη κατάσχεση της κατοικίας τους, οι μαφιόζοι της Κυβέρνησης.

Οι περιουσίες του κοσμάκη θα περάσουν στο ΤΑΙΠΕΔ και από εκεί στους ξένους γύπες της τοκογλυφίας χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.


Οι πολιτικοί είναι μεσάζοντες και βιτρίνες αυτών των αρπακτικών κι όχι δικοί μας αντιπρόσωποι.


Χρησιμοποιούν τους νόμους για να μας αρπάξουν τις περιουσίες χωρίς αντιδράσεις .....

Λαός που δεν τον νοιάζει το ξεπούλημα της χώρας του, δεν του αξίζει να έχει χώρα.

2016-06-05_132300.png
Τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν ήταν εξίσου άβουλος και παραιτημένος ο ελληνικός λαός.

Στη Γαλλία γίνεται ο κακός χαμός, παρά την τρομοκρατία που έχει επιβληθεί μέσω συλλήψεων, διώξεων, προστίμων, απαγορεύσεων κλπ κλπ, για πολύ λιγότερα από όσα έχουν υποστεί οι Έλληνες.

Εμείς είμαστε αποχαυνωμένοι και ο καθένας κοιτάει μόνο την πάρτη του, το μόνο που τον νοιάζει είναι να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, ή στην καλύτερη περίπτωση ....

Τεράστια ΑΠΑΤΗ το ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ! Πρόκειται για ΚΟΛΠΟ!! ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ και ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ!!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/06/soros-plus-other-billionaires-fund-muslim-refugee-invasion.jpg
ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ… ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ… «ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ…

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ… ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ…

Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ....

Δείτε πόσο θεραπευτική είναι η γλιστρίδα και τι προσφέρει παραπάνω ακόμα και από τα ψάρια.

GLISTRIDA.jpg
Έχει επουλωτικές ιδιότητες και πολλά Ω3 λιπαρά ευεργετικά για την καρδιά και αντικαρκινικής δράσης

Η γλιστρίδα είναι ένα… ευεργετικό ζιζάνιο. 


Παλιότερα χρησιμοποιούνταν πολύ συχνά στη διατροφή στις αγροτικές περιοχές και όχι μόνο. Έχει ιδιαίτερη γεύση είναι πολύ ωφέλιμη και έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Το αστείο είναι ότι όταν σε έναν οργανισμό υπάρχει έλλειψη Ω3 οι ειδικοί συστήνουν 
συμπληρώματα ή παχιά ψάρια, ενώ η απλή ταπεινή γλυστρίδα «τα έχει όλα και συμφέρει» που έλεγε και μια παλιά διαφήμιση. 

Δυστυχώς είναι ένα από τα παραμελημένα φυτά της ελληνικής υπαίθρου παρά το γεγονός ότι έχει υψηλή διατροφική αξία. Είναι δύσκολο να την ...

Δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από τους τους ιθαγενείς που εξαγοράστηκαν με χάντρες και ξαφνικά βρέθηκαν να χάνουν ότι είχε νόημα γιά την ύπαρξή τους .

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Είναι πιά γενική παραδοχή από όλους όσους έχουν ζήσει την μεταπολίτευση, ότι ζούμε καταστάσεις που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα ζήσουμε .


Η οικονομία μας διαλύθηκε, η κρατική μηχανή σάπισε, η εθνική μας κυριαρχία παραδόθηκε σε ξένους και αυτοί στους οποίους παραδόθηκε , οι ΕυρωΑμερικανοί, παραπαίουν και αυτοί οικονομικά...


. Η κοινωνία διαβρώθηκε και διαβρώνεται πληθυσμιακά και πολιτισμικά με αντάλλαγμα το χρήμα, του οποίου όμως η ροή παύθηκε και αυτή γι άγνωστο πλην μεγάλο χρόνο .

Από τους έξι θεσμούς τις κοινωνίας συγκεκριμένα, οικονομία, νόμο, πολιτική, οικογένεια, θρησκεία και παιδεία μόνον η οικογένεια παραμένει σχετικά ισχυρή , με αποτέλεσμα την ανομία όπως την ονόμασε ο Ε. Durkheim . 


Την κατάσταση, δηλαδή, κατά την οποία κάποιος ...

ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΕ ΕΜΑΣ ....;;;;;

%25CF%2581%25CF%2581%25CF%2581%25CF%2581

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε


Μην νομίζετε ότι θα υπάρξει έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση αν εξελιχθεί "θετικά"το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που θα διεξαχθεί.

Κάθε δημοψήφισμα που πραγματοποιείται για τον οποιοδήποτε λόγο, αφορά μόνο την γνώμη του λαού και δεν κατοχυρώνει νομικά κανένα απολύτως αποτέλεσμα.

Αρχικά αυτό σημαίνει, ότι τεχνικά οι βουλευτές μπορούν να μπλοκάρουν την έξοδο από την  ΕΕ (ακόμα κι αν θεωρηθεί πολιτική αυτοκτονία) και να πάνε ενάντια στη θέληση του λαού, απ ότι εκφράστηκε στο δημοψήφισμα.

Μήπως δεν....

ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΟΝ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ;

kyriakos-mpintelmperk

ΓΡΆΦΕΙ Ο ΑΝΤΊΟΧΟΣ


Όπως είναι γνωστό, η λέσχη Μπίλντενμπεργκ είναι μια σκοτεινή διεθνής οργάνωση, στις ετήσιες μαζώξεις της οποίας συμμετέχουν οι «ελίτ» του κόσμου (πολιτικοί, ολιγάρχες του πλούτου, κ.λπ.) και λαμβάνουν καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας, χωρίς βεβαίως να λαμβάνεται υπόψιν η θέληση των λαών.

Οι συζητήσεις στην παγκόσμια αυτή υπερκυβέρνηση, γίνονται κεκλεισμένων των θυρών. 

Δεν κρατιούνται πρακτικά και ....

Έλληνα ή πληρώνεις τον περιούσιο τοκογλύφο ή πεθαίνεις!

Μετά θα έρθει η Νέα Δημοκρατία ...που ζητούσε από τους άνεργους να γίνουν και άστεγοι προκειμένου να πληρώσουν τους παράνομους φόρους όπως ο ΕΝΦΙΑ. 

Η βασική ιδέα στη Σαιξπηρική ιστορία του περιούσιου τοκογλύφου Shylock στον «Έμπορο της Βενετίας» ήταν η εξής...

«Ή πληρώνεις τον τοκογλύφο ή πεθαίνεις» ...Δεν υπήρχε ενδιάμεση λύση.

Κι ακριβώς πάνω σ' αυτό το μοτίβο κινούνται οι αριστεροδεξιοί δολοφόνοι της κοινωνίας.

Μεταξύ του ενδεχομένου της ΜΗ πληρωμής των τοκογλύφων και της καταστροφής των Ελλήνων .....

Έτσι παιδιά..!! Και σε όποιον δεν αρέσει,ώρα καλή και αέρα στα πανιά του !


Η παγκόσμια δικτατορία ξαναχτύπησε....

https://dioptranewsdotnet.files.wordpress.com/2016/06/13405577_1795582290672720_445407371_o.jpg?w=816
Δεν έχει πλέον κανένα φραγμό,η ασύδοτη αμερικανική πολιτική επιβολής εμπάργκο ενημέρωσης, μόνο και μόνο για να ακούγεται η δική τους σκοτεινή άποψη για τα παγκόσμια δρώμενα.

Έτσι λοιπόν,μετά την επιβολή της νέας φιλοαμερικανικής κυβέρνησης των μασόνων στην Αργεντινή,η πρώτη εντολή που έδωσαν σχετικά με .....

ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;

Παλιό το βίντεο, τότε που κάτι “αριστερά” Unfollow και Βαξεβάνηδες και δεν συμμαζεύεται έκαναν λόγο για την αχόρταγη ελίτ. 

Τώρα και με το ΣΕΒ αγάπες και ...

Το 71% των Ελλήνων λέει «όχι» στην Ε.Ε

Παραμονές του δημοψηφίσματος στη Βρετανία για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ε.Ε. μία νέα έρευνα βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ανάλυση του αμερικανικού think tank «Pew Research Centre» καταγράφει αισθητή πτώση όσον αφορά τη στήριξη των Ευρωπαίων στην Ε.Ε. σε επτά μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες...

Πάνω από το 60% των Γάλλων ψηφοφόρων έχει αρνητική εικόνα για την Ε.Ε.,  ενώ σχεδόν το 50% του εκλογικού σώματος σε Γερμανία, Ισπανία και Ολλανδία δηλώνει «ευρωσκεπτικιστές».


Πρωταθλητές στη δυσαρέσκεια οι Έλληνες

Την αντίθεση του στην Ε.Ε. δηλώνει οχι μόνο το 60% των Γάλλων, αλλά και ....

Αυτά τα «μαργαριτάρια» θα είναι υπεύθυνα και θα αποφασίζουν για το ξεπούλημα της Ελληνικής Γης!

Άπαντες της ελληνικής Κυβέρνησης και της «Kommandantur» της κάθε Μέρκελ, συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ του «Μπανανιστάν», απέφυγαν να μας πούνε ότι, το Νέο μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας CHRISTOF GABRIEL MAETZE, μόλις μερικούς μήνες πριν (Νοέμβριο του 2015), με την ιδιότητα του ως.....

Με διαφορά δέκα μονάδων προηγείται το στρατόπεδο του Brexit

Κερδίζει διαρκώς έδαφος το Brexit
Με διαφορά δέκα μονάδων προηγείται το στρατόπεδο του Brexit, καθώς απομένουν λιγότερες από δύο εβδομάδες για το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στη Βρετανία για την παραμονή ή μη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα από τη διαδικτυακή εφημερίδα The Independent.
Αμέσως μόλις δημοσιοποιήθηκε η δημοσκόπηση η στερλίνα έχασε πάνω από μισό σεντ σε σχέση με το δολάριο.
Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου ORB ήταν διαδικτυακή, σε δείγμα 2.000 προσώπων και …

Αντισταθείτε στην τηλεοπτική δικτατορία, βγείτε απ’ το κλουβί













Με την άνωθεν επιβολή ενός περίπου μονοκοματικού μνημονικού Κοινοβουλίου στη χώρα μας, αποδείχτηκε περίτρανα πλέον ότι, για την κατάληψη μιας χώρας όπως η Ελλάδα, χρησιμοποιούνται πολύ πιο σύγχρονα και αποτελεσματικά όπλα από τις πολεμικές μηχανές του θανάτου, το στρατό το πολεμικό ναυτικό, την αεροπορία. 

Οι ξένοι κατακτητές ελέγχουν την οικονομία μέσα από τις τράπεζες και το νόμισμα, το ευρώ. 

Και μέσω αυτών, ως βραχίονες  καθυποταγής των μαζών, ελέγχουν και χρησιμοποιούν κατάλληλα τα υπερχρεωμένα κεντρικά ΜΜΕ και ειδικότερα το σύγχρονο υπερόπλο, την τηλεόραση. 

Στην πραγματικότητα έχουν εγκαθιδρύση μια ραφιναρισμένη όσο και αποτελεσματική τηλεοπτική δικτατορία με κούφια εμπροσθοφυλακή ένα δήθεν δημοκρατικό κοινοβουλευτικό σύστημα. 

Ο στρατός κατοχής των εντεταλμένων χρυσοκάνθαρων μεγαλο-δημοσιογράφων και τηλεπαραθυράτων, εντέλλεται να εκπέμπει φόβο που καθυποτάσει το ζαλισμένο πλήθος. Δεν έχει σημασία το μήνυμα αλλά το μέσο, για να επιβεβαιωθεί και ο πατέρας της σύγχρονης επιστήμης της επικοινωνίας Μάρσαλ Μακ Λιούαν.

Απέναντι στη σύγχρονη αυτή  ξένη κατοχή της σκέψης και της πολιτικής συμπεριφοράς από μια …

Το κουαρτέτο επιστρέφει με ΣΟΚ: Ατομικές συμβάσεις σε όλο το Δημόσιο & αλλαγές στις προσλήψεις

Απαίτηση – σοκ για ατομικές συμβάσεις σε όλο το φάσμα του Δημοσίου καταθέτει η τρόικα με την επιστροφή της. 
Συγκεκριμένα, οι δανειστές προωθούν μοντέλο ιδιωτικού τομέα σε όλο το Δημόσιο θελοντας να αλλάξει και το καθεστώς των προσλήψεων, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κομισιόν και οι εταίροι σκοπεύουν να βάλουν την κυβέρνηση και το υπουργείο Οικονομικών να συγκρουστούν με όλες τις λεγόμενες ομάδες «εδραιωμένων συμφερόντων, όπως σχολιάζει η Real News, ένα άλλο όνομα για τους εργαζόμενους στο στενό και ευρύτερο δημόσιο τομέα.
Σε συνδυασμό μάλιστα με τα εργασιακά, που βρίσκονται στο πρόγραμμα των προαπαιτούμενων, …

Το ειδεχθές έγκλημα και οι απεχθείς πολιτικοί.

Όταν ήμουν νέος φιλοδοξούσα να γίνω Δεσπότης.

Ναι δεσπότης, γι’ αυτό πήγαινα στο κατηχητικό και διάβαζα μετά μανίας την Αγία Γραφή, για να βρώ την αλήθεια στο λόγο του Θεού.

Όσο πιο πολύ τη διάβαζα και περνούσαν τα χρόνια άρχιζα να καταλαβαίνω ότι αυτό που ονόμαζαν θεόπνευστο βιβλίο δεν ήταν καθόλου θεόπνευστο, αλλά ένα βιβλίο που περιέγραφε εγκλήματα, αδελφοκτονίες, απάτες, αιμομιξίες, κοπρολαγνείες, κανιβαλισμούς και δολοφονίες μικρών παιδιών που τα πιάνανε από τα πόδια και  κοπανάγανε το κεφάλι τους πάνω σε πέτρες.

Τα έκαναν όλα γης Μαδιάμ και όλα αυτά τα εγκλήματα τα έκαναν με....

Έγκλημα και Τιμωρία Το καθεστώς της παγκόσμιας χούντας.

Έγκλημα και Τιμωρία, Μέρος Δεύτερο: Το καθεστώς της παγκόσμιας χούντας

Όλος ο κόσμος λειτουργεί με πολλαπλά συστήματα κανόνων και οδηγιών που όλοι πρέπει να ακολουθούν, με σκοπό την επίτευξη της ειρήνης και της αρμονίας. Κάθε οργάνωση και κάθε δραστηριότητα έχει το δικό της σύστημα.

Οι χώρες έχουν τους νόμους τους, τα αθλήματα έχουν τους κανονισμούς τους και οι γονείς έχουν τις οδηγίες που δίνουν στα παιδιά τους για να μην μπλέξουν σε μπελάδες. Όλα αυτά, αν ακολουθηθούν κατά γράμμα, μας εξασφαλίζουν μια ήρεμη και ασφαλή ζωή. Ή τουλάχιστον έτσι μας λένε.
Στις περισσότερες των περιπτώσεων, οι κανόνες βοηθούν στην ομαλή διαδικασία διάφορων.....

Πόσο κοντά είναι το τέλος της Τουρκίας;

Πόσο κοντά είναι το τέλος της Τουρκίας;Το τελευταίο διάστημα, η Τουρκία έχει γίνει θέμα συζήτησης σε πολλά ειδησεογραφικά κανάλια, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων προκλήσεών της προς κάθε κατεύθυνση, λόγω των βομβιστικών επιθέσεων στο εσωτερικό της χώρας σχεδόν σε καθημερινή βάση και λόγω των αμέτρητων σκανδάλων που αφορούν κυρίως τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την οικογένειά του.
Μέρα με τη μέρα, η Τουρκία φαίνεται να χάνει συμμάχους και να δημιουργεί εχθρούς λόγω της στάσης της σε διάφορα θέματα. 

Ειδικά ....

Απίστευτη δήλωση Σόιμπλε: «Οι μετανάστες θα σώσουν την Ευρώπη από την αιμομιξία»

Απίστευτη δήλωση Σόιμπλε: «Οι μετανάστες θα σώσουν την Ευρώπη από την αιμομιξία»

Σάλο προκάλεσε η δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σχετικά με τη μετανάστευση.

Ο Γερμανός υπουργός παραχωρώντας συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Die Zeit υποστήριξε ότι «οι μετανάστες θα σώσουν την Ευρώπη από την ενδογαμία και τον εκφυλισμό» ενώ πρόσθεσε ότι ...

Τσάμηδες και Tσαμουριά - Η ιστορική αλήθεια.


Του Ιωάννη Αθ. Μπαλτζώη*

«Η Αλβανία γίνεται μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και θέλουμε να είμαστε μαζί της σε αυτό το γίγνεσθαι. Από την άλλη, δεν θα πρέπει να ξεχνά κανείς στην Αλβανία, ότι το μέλλον της συνδέεται με τις καλές σχέσεις με τον νότια γείτονά της. 


Ούτε να υποτιμόνται οι δυνατότητες και τα εργαλεία που διαθέτει η Ελλάδα ακόμα και σήμερα» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε ομιλία του στο πανεπιστήμιο των Τιράνων. 

Τόνισε ακόμη ότι η χώρα μας θέλει «να μη μείνουν άλυτα παλιά προβλήματα που θα δημιουργούσαν δυσκολίες στον ευρωπαϊκό δρόμο της Αλβανίας και να λυθούν με συνεννόηση, διάλογο, ορθολογισμό και ωριμότητα όσο το δυνατό πιο άμεσα». 

Υπογράμμισε δε ότι «παρά την κρίση της ελληνικής οικονομίας με επιπτώσεις στο σύνολο της κοινωνίας, η Ελλάδα παραμένει με απόσταση η πιο ισχυρή χώρα της περιοχής, και όχι μόνο λόγω του ΑΕΠ της – που παρά την πτώση του κατά 25% είναι πέντε φορές μεγαλύτερο εκείνου της Βουλγαρίας και δέκα ...

Με πρωθυπουργό Τσίπρα και Πρόεδρο Δημοκρατίας τον Παυλόπουλο χάσαμε το σπίτι μας…


Με Προεδρικό Διάταγμα του Προκόπη Παυλόπουλου οι τράπεζες ξεκίνησαν (από την 1η Ιουνίου) τους πλειστηριασμούς ακινήτων λαμβάνοντας υπόψιν την εμπορική και όχι την αντικειμενική αξία τους.

Σύμφωνα με το Διάταγμα Παυλόπουλου, αρμόδιος για τον προσδιορισμό της εμπορικής αξίας είναι ο δικαστικός επιμελητής, ο οποίος υποχρεούται να προσλάβει για το παραπάνω έργο πιστοποιημένο εκτιμητή (φυσικό ή νομικό πρόσωπο), ορίζοντας .....

Αυτό είναι το σχέδιο για το αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα.

Υποχρεωτική γίνεται η πληρωμή με πλαστικό χρήμα ή μέσω τραπέζης για το χτίσιμο του αφορολόγητου. 

Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Για να πετύχουν το αφορολόγητο οι φορολογούμενοι που το δικαιούνται θα πρέπει να έχουν καταναλώσει ως και το 1/3 του εισοδήματός τους και να έχουν κάνει χρήση κάρτας ή να έχουν πληρώσει μέσω τράπεζας.

Σύμφωνα με το capital η κλίμακα ανάλογα με το εισόδημα θα είναι:

- Για εισόδημα έως ...

Με 92 ευρώ το τετραγωνικό αγόρασε ο Λάτσης το Ελληνικό.

Σε τιμές οικοπέδου στο Βραχάτι συμφώνησε τελικώς η κυβέρνηση να πουληθεί το «φιλέτο της Ευρώπης» στη Lamda Development για 99 χρόνια. 

Με την υπογραφή του μνημονίου συνεννόησης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Lamda που έγινε στις αρχές της εβδομάδας, δεν επήλθε τελικά καμία αλλαγή στο τίμημα που συμφωνήθηκε από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ το φθινόπωρο του 2014 και είχε ....