Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Ταφόπλακα εντος της ημέρας στο MEGA Το παίρνουν οι τραπεζες.

Σήμερα Δευτέρα κρίνεται η 26χρονη πορεία του Mega.

Μετά από μία ακόμη άκαρπη συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Τετάρτη, ο κύβος για το Mega θα ριφθεί σήμερα. Θα καταφέρουν οι μέτοχοι να καταλήξουν σε μία συμφωνία και να διατηρήσουν τον έλεγχο του καναλιού;

Επισήμως, η τελευταία ....

Οι τελευταίοι των μοϊκανών..

Μέσα στα έξι αυτά χρόνια των μνημονίων  απομυθοποιήθηκε και απαξιώθηκε εντελώς -και πολύ σωστά- ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα.

Όσοι απ' τους έλληνες έχουν IQ κάτι παραπάνω απ' της ακρίδας έχουν σταματήσει να ελπίζουνσε ηγέτη μέσα απ' τα κόμματα της πολιτικής
σκηνής.


Οι υπόλοιποι πηδάνε από κόμμα σε κόμμα κι από απόκομμα σε απόκομμα ελπίζοντας ακόμη να βρούνε στην χαβούζα μαργαριτάρια.

Δεν είναι κακό να ψάχνεις για ηγέτη. Δεν είναι κακό να ...

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων του Ρότσιλντ είναι εδώ…

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhuPOZVO8cV43x4U09pejH24YAwrxuAidBueaS4trVb16o030u2dLrv-v4vgmDRiARY5Ru7dw-5njTZ9sv4y4afm_2s2uWohIAqheNDy83MRqJcH2vQtMP0DEEQj2Zx4QCJ9etLNuCh3x0/s1600/2014-02-11_203928.png
Αρχίζω με ένα ρητό του DAVID ROCKEFELLER: «Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια ΚΡΙΣΗ και τα Έθνη της Γης θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη». ( N.W.O.)

Την κρίση αυτή τη δημιούργησαν στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία. Η ΚΡΙΣΗ αυτή οδηγεί κατευθείαν σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με πυρηνικά όπλα.

Ο DAVID ROCKEFELLER ήταν ένας από τους ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ο παππούς του JACOB ROTHSCHILD, σημερινού ηγέτη της Παγκόσμιας Δικτατορίας, για τη Παγκόσμια Οικονομία είχε ειπεί: «Ας μου επιτραπεί να εκδώσω και να ελέγξω το χρήμα του Κράτους, (ΗΠΑ), και δεν με ενδιαφέρει ποιός θεσπίζει και ψηφίζει τους νόμους». Πράγμα που πέτυχε. Το δολάριο των ΗΠΑ, και το Ευρώ της Ευρώπης είναι νομίσματα του JACOB ROTHSCHILD. 


Στην πίσω όψη του δολαρίου ΗΠΑ εικονίζονται τα σύμβολα της Ν Τ Π., δηλαδή η ....

7 Μαρτίου 1948: Η ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.

Σήμερα οι εορτασμοί και η μεγάλη παρέλαση για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα

Τα Δωδεκάνησα (για την ακρίβεια είναι 14) ήταν από αρχαιοτάτων χρόνων δεμένα με τις τύχες του Ελληνισμού. Εν τούτοις, μόλις το 1947 ενσωματώθηκαν στο ελληνικό κράτος.


Εξαιτίας της γεωγραφικής τους θέσης δέχθηκαν καταστρεπτικές επιδρομές... από τους Πέρσες, τους Σαρακηνούς, τους Βενετούς, τους Γενουάτες, τους Σταυροφόρους και τους Τούρκους (Σελτζούκους και Οθωμανούς). Από το 1309 περιήλθαν στην εξουσία των Ιωαννιτών Ιπποτών και ...

Γερμανικά ΜΜΕ: Η Ρωσία ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο - Οι πύραυλοί της μπορούν να καταστρέψουν τις Η.Π.Α..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjw8p-lbz88mu6WQ-Dpdk66iHvF71sDnbi5ksQ1fp_BAfL-suXMDrhWOIURi6DjWYu-MyTQHwhUx5ZkhFM4zhJhw6CfAJ6kAeCGhy1nhnEH9nT_qlnXjN59fTTF38xS3dJCY1nClWOFzSfs/s1600/russia+israel+gog+magog.jpgΌπως διαβάσατε ρωσικά πυρηνικά υποβρύχια…
τα οποία κανείς δεν ξέρει που ακριβώς μπορεί να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, θα εκτοξεύσουν από τον βόρειο πόλο, ταυτόχρονα 16 βαλλιστικούς διηπειρωτικούς πυραύλους στο πλαίσιο της επανάληψης της σοβιετικής άσκησης «Behemoth», ως απάντηση στην πρόσφατη εκτόξευση ενός μόλις αμερικανικού βαλλιστικού πυραύλου που έπεσε στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Όπως μεταδίδουν τα γερμανικά μέσα, ειδικοί ερμηνεύουν την συγκεκριμένη κίνηση ως προσημείωση πυρηνικού .....

«ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ»

δθηδσθηδσ
ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ LIAONING-CV-16
ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΝΑΤΟ !!!


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ 13 ΡΩΣΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΤΑΦΘΑΝΕΙ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ «ΚΟΥΡΝΕΤΣΟΦ» …


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΙΤΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΠΗΓΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ …
ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ....

Ο πραγματικός εχθρός του ελληνισμού ήταν πάντοτε εντός των τειχών.

Είναι μέσα στο σχεδιασμό των μεταπολιτευτικών ελληνόφωνων κυβερνήσεων να στερήσουν...από το ελληνικό έθνος την επαφή του με τους εκλεκτούς, πνευματικούς του ηγήτορες, με τελικό στόχο την πνευματική, ηθική και οικονομική παρακμή. 

Σκοπός του ...

Karl Denninger: Παράνομο το ελληνικό χρέος – Επιδεινώνουν την κατάσταση η Ε.Ε., η Ε.Κ.Τ. και οι δανειστές!

«Η ίδια απάτη γίνεται και στην Αμερική. Όσοι στήνουν αυτόν τον γόρδιο δεσμό, πρέπει να πάνε στη φυλακή. Το ίδιο και όσοι εξαπατούν, λέγοντας ότι θα τον λύσουν». 

Ο αμερικανός οικονομολόγος και αναλυτής Karl Denninger παραλληλίζει το ελληνικό οικονομικό ζήτημα με το αμερικανικό και μιλά για τον ρόλο της Ε.Κ.Τ. 
Λέει για την σχέση του Ντράγκι με την Goldman Sachs, όταν η Εταιρεία αυτή ήταν υπεύθυνη για το μαγείρεμα των στατιστικών της Ελλάδας επί Σημίτη, τις παραμονές της εισόδου στο ευρώ. 
Εξηγεί τον παράνομο χαρακτήρα του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και τονίζει την ...

Φάκελος Δημόσιο Χρέος: Πώς τα «κοράκια» του χρήματος τύλιξαν την Ελλάδα σε μια κόλλα χαρτί.

Φάκελος Δημόσιο Χρέος: Πώς τα «κοράκια» του χρήματος τύλιξαν την Ελλάδα σε μια κόλλα χαρτί

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ «ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ» ΑΠΟ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Τρία μνημόνια μέσα σε έξι χρόνια. Αιματηρά μέτρα που βυθίζουν την οικονομία της χώρας στην ύφεση και φέρνουν περισσότερους από 1,35 εκατ. πολίτες αντιμέτωπους με την ανεργία. 
Ποτέ ξανά χώρα του κόσμου δεν χρησιμοποιήθηκε με το χειρότερο δυνατό τρόπο ως πειραματόζωο, δεν εξαπατήθηκε και εν συνεχεία εκβιάστηκε από τους «οικονομικούς δολοφόνους» των δανειστών της, όσο η Ελλάδα. Ίσως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματά τους ήταν το «μαγείρεμα» του δημοσίου χρέους.
Το 2009 η Ελλάδα είχε, με βάση τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του κράτους, δημόσιο χρέος ύψους…

Αποθήκη λαθρομεταναστών η Ελλάς! Αβραμόπουλος: Έρχονται 100.000 τον Μάρτιο - Μέρκελ: Κρατήστε 50 χιλιάδες για αρχή και βλέπουμε...!!!

Η ζοφερή εικόνα του λαθρομεταναστευτικού τσουνάμι που πλήττει την Πατρίδα μας θα συνεχιστεί και το 2016, ενώ όπως σημειώνουν οι αναλυτές για τα επόμενα τρία χρόνια, τουλάχιστον, η Ελλάδα θα είναι στην ίδια και χειρότερη κατάσταση, αφού θα είναι η αποθήκη λαθρομεταναστών ολόκληρης της Ελλάδας.

Μιλώντας με συγκεκριμένα στοιχεία...
ο επίτροπος μεταναστευτικής πολιτικής, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μιλώντας στην εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής και του ιδρύματος Κόνραντ Αντενάουερ, στην Αθήνα, εκτίμησε μόνο το Μάρτιο αναμένεται να φθάσουν στην Ελλάδα ....

MAΣ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΡΟΠΟΔΑΡΑ: ΣΠΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ !

Chained-To-My-Prison-4e0c3cffb560d_hires
Η Ελλάδα βιώνει στιγμές παρόμοιες με αυτές της ΜικρασιατικήςΚαταστροφής. Οι ξένοι ζήτησαν τα πάντα και οι δικοί μας τούς τα έδωσαν !
Αποτέλεσμα : Φτώχεια, χρέη, δάνεια, λουκέτα, διάλυση, μαρασμός,εγκατάλειψη και τώρα αμέτρητοι μετανάστες…
Και βέβαια ο ανθρωπισμός υπαγορεύει να βοηθήσουμε αυτούς τουςανθρώπους.
Μία χώρα όμως υπό κατάρρευση μπορεί να αντέξει αυτό το βάρος ;
Η Ευρώπη μάς εγκατέλειψε για μία ακόμη φοράΟι πολιτικοί μας θεωρούν τοσοβαρότατο αυτόπρόβλημα πταίσμα και σφυρίζουν αδιάφοραβλέποντας την χώρα νααπεθνικοποιείται,να αφελληνίζεται.
Οι δυστυχισμένοι αυτοί άνθρωποι δεν θα φύγουν, ήρθαν και θα μείνουν. Καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν ..

Η Ελλάδα καίγεται, η Ευρώπη χαίρεται.

Επιπλέον 100,000 πρόσφυγες μέχρι τον Απρίλιο θα στοιβαχτούν στην Ελλάδα-Ήξεραν από την αρχή ότι τουλάχιστον 50,000 θα μείνουν μόνιμα στην χώρα.
Η παρθενική εμφάνιση της ευρωπαϊκής διακυβέρνησης και ο μηδενισμός της εθνικής γίνεται τελικά στην Ελλάδα με αφορμή το προσφυγικό. Η ελληνική κυβέρνηση έχει παραδώσει τα όπλα στις Βρυξέλλες οι οποίες αποφασίζουν για ό,τι αφορά στους πρόσφυγες.
Μέρκελ κερνάει, Μέρκελ πίνει
Η καγκελάριος Μέρκελ έχει αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης όσον αφορά στην Ελλάδα όπως αποδεικνύεται από την συνέντευξή της στο Reuters. Η ίδια μάλιστα ενημέρωσε ότι δεν είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής να μείνουν μόνιμα 50,000 πρόσφυγες αλλά ήταν εξ αρχής αποφασισμένο ότι  η Ελλάδα θα σήκωνε αυτό «βάρος». «Με βάση τον αρχικό σχεδιασμό, η Ελλάδα θα πρέπει να παράσχει κατάλυμα για 50.000 πρόσφυγες μέχρι τα τέλη του 2015«, δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος.
Η απόφαση είχε παρθεί και αυτό σημαίνει ότι ..

Ανεπάρκεια Κοτζιά ή μεθόδευση για «κλείσιμο» των Ελληνοτουρκικών;

Ανεπάρκεια Κοτζιά ή μεθόδευση για «κλείσιμο» των Ελληνοτουρκικών;
Φοβόμαστε σε ό,τι αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις ότι ο κ. Κοτζιάς έχει μπερδέψει το Υπουργείο Εξωτερικών του οποίου είναι πολιτικός προϊστάμενος, με τα πανεπιστημιακά αμφιθέατρα όπου αναμφίβολα ο πανεπιστημιακός δάσκαλος μπορεί να εκφράσει και να υποστηρίξει ελεύθερα τις ακαδημαϊκές θέσεις και απόψεις του. Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν αποκλείουμε και την πιθανότητα μιας γενικότερης μεθόδευσης για «κλείσιμο» των λεγομένων Ελληνοτουρκικών ζητημάτων.
Στο άρθρο της προηγούμενης εβδομάδας με τίτλο «Προσπάθεια εξωραϊσμού της πραγματικότητας από τον ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά!», είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας σχετικά με πολλά «ακατανόητα» που εξέφρασε ο κ. Κοτζιάς στην γνωστή πλέον συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά. Σκόπιμα θίξαμε ακροθιγώς μόνο την αναφορά του κ. Υπουργού «για αναζήτηση νομικών βάσεων για τα ελληνοτουρκικά ζητήματα» καθόσον την κρίναμε ως το πλέον ανησυχητικό σημείο που άξιζε πλέον ενδελεχή εξέταση.
Να θυμίσουμε λοιπόν ότι....

Μια Ευρώπη περιμένει το νεύμα του Σουλτάνου.

Για πρώτη φορά ίσως στην σύγχρονη ιστορία της, η Ευρώπη δείχνει τόσο εξαρτημένη από τις διαθέσεις της Τουρκίας, καθώς η εξασφάλιση της συνδρομής του «Σουλτάνου» στην αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος είναι καθοριστική.

Το πολιτικό μέλλον της Α. Μέρκελ, που το επόμενο Σαββατοκύριακο αντιμετωπίζει μια κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση σε τρία κρατίδια, η οποία έχει πάρει μορφή δημοψηφίσματος για την χαλαρή μεταναστευτική πολιτική της, η σταθερότητα των Δυτικών Βαλκάνιων αλλά και της Ελλάδας, η κλυδωνιζόμενη ενότητα της Ευρώπης αλλά και η τύχη δεκάδων χιλιάδων μεταναστών και προσφύγων, κρίνονται στην σημερινή Σύνοδο Κορυφής Ε.Ε. –Τουρκίας.

Η προσδοκία του Τσίπρα αλλά ....

Κάποτε μιλούσαν για τα “γκαρσόνια” της Ευρώπης… Τώρα για ένα απέραντο hotspot

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ

Η Ελλάδα, κατά τον Αυστριακό καγκελάριο Φάιμαν, «συμπεριφέρεται σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο». 

Από παλιά λέγαμε μην καταντήσουμε γκαρσόνια της Ευρώπης, τώρα θα μας κάνουν συνοριοφύλακές της, και μάλιστα στη «Βαλκανική», και κάποιοι Αυστριακοί, Ούγγροι κ.λπ., ένα μεγάλο hotspot κατά το ελληνικότερον. Δεν είναι για χαριτολογήματα. 
Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, ο πόλεμος συνεχίζεται και οι παράπλευρες ανθρώπινες απώλειες είναι τρομακτικές.

Δεν λύνεται το πρόβλημα όσο οι αντιμαχόμενες δυνάμεις στη Συρία και στην ευρύτερη περιοχή με την ενίσχυση των υπερδυνάμεων αλληλοσκοτώνονται και το ISIS μέσα σε αυτό τον σκοταδισμό καταστρέφει, δολοφονεί και χτίζει τη βαρβαρότητα στολίζοντάς τη με τον μανδύα του Ισλαμισμού. 

Ακόμα και η Γερμανία φωνάζει πως χρειάζεται κοινή αντιμετώπιση από την Ευρώπη και την ίδια στιγμή παζαρεύει με την Τουρκία τους πρόσφυγες. Ούτε με τα ευρώ λύνεται το πρόβλημα, παρ’ όλα αυτά η Τουρκία του Ερντογάν θα εισπράξει το κέρδος από τον θάνατο και με την παρουσία του ΝΑΤΟ θα κατοχυρώσει τις γκρίζες ζώνες.

Μας δουλεύουν και ....

ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ “ΠΟΛΕΜΟ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Πόσος ήταν ο προϋπολογισμός του Πανεπιστημίου Αθηνών προ κρίσεως; Ογδόντα οκτώ εκατομμύρια ευρώ.
Πόσος είναι ο προϋπολογισμός του σήμερα; ‘Εντεκα εκατομμύρια ευρώ.
Πόσοι μαθητές υποσιτίζονται στα ελληνικά σχολεία; Διακόσιες πενήντα χιλιάδες.
Ποιά θέση έχει η Ελλάδα στον δείκτη παιδικής φτώχειας μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης; Την πρώτη.
Ξέρετε ότι λόγω της αύξησης της ζήτησης στα κοινωνικά παντοπωλεία Θεσσαλονίκης για δέματα φαγητού σε φτωχούς, υπάρχει λίστα αναμονής που διαρκεί τέσσερις έως έξη μήνες;
Τι συμπέρασμα βγαίνει από αυτά τα νούμερα; Η Ελλάδα δεν είναι σε θέση σήμερα να φιλοξενήσει ούτε 50, ούτε 100, ούτε 150 χιλιάδες. Δεν μπορεί να φιλοξενήσει στην πραγματικότητα ούτε έναν πρόσφυγα. Και πολύ κακώς ο κ. Τσίπρας δέσμευσε την άτυχη χώρα του ότι θα πάρει 50.000 και τώρα ετοιμάζεται να ....