Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Έκκληση για βοήθεια στον ΕΟΠΥΥ κάνει η μητέρα της Μυρτώς που έπεσε θύμα του Πακιστανού - Ραγίζει καρδιές η μάνα .

Ο Γολγοθάς της 17χρονης Μυρτώς που έπεσε θύμα κακοποίησης από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς τον Ιούλιο του 2012 στην Πάρο…
συνεχίζεται.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να δίνει τον δικό της αγώνα από τον θάλαμο νοσηλείας της στο Spaulding Rehabilation Hospital της Βοστόνης, έχοντας πάντα στο πλευρό της την μητέρα της Μαίρη Κοτρώτσου.

Το αρχικό διάστημα των τριών μηνών που είχε προγραμματιστεί να παραμείνει στο κέντρο αποκατάστασης κύλησε με προβλήματα, καθώς οι αλλεπάλληλες λοιμώξεις από τις οποίες προσβάλλεται δεν επέτρεπαν την εξέλιξη της θεραπείας της.

Έτσι η παραμονή της παρατάθηκε, ενώ οι γιατροί που την παρακολουθούν κρίνουν πλέον απαραίτητο να παραμείνει τουλάχιστον έναν ακόμα μήνα.

Το θέμα όμως είναι πως λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για αυτό και ....

Παντρεύτηκε στα 83 του ο δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος

Ο Ερως χρόνια δε κοιτά και αυτό σίγουρα ισχύει στην περίπτωση του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος,
ο οποίος σε ηλικία 83 ετών παντρεύτηκε την 42χρονη εκλεκτή της καρδιάς του Ταμίκο Μπόλτον.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μία σεμνή τελετή στην κατοικία του Σόρος στο Μπέντφορντ της Νέας Υόρκης με καλεσμένους τα μέλη των οικογενειών του ζευγαριού, συμπεριλαμβανομένων των 5 παιδιών του Σόρος. 

Ο γάμος ήταν ο τρίτος γάμος για τον δισεκατομμυριούχο και ο δεύτερος για την νέα σύζυγό του.

Ο Σαμαράς εκτελεί άνωθεν εντολές;;;;;

Έχουμε 3.000 έτοιμους για όλα…. .μας εκπαιδεύουν τα ΟΥΚ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΚ….

Δεν χωρά καμία αμφιβολία πλέον πως οι άνθρωποι που διέλυσαν μια ολόκληρη χώρα πλασάρουν φόβο και τρόμο στην Ελληνική κοινωνία… Από το Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ..μέχρι το αίμα πνίγει τους νεοναζί άλλαξαν πολλά….

Θα μείνουμε στα εν ενεργεία ΟΥΚ-ΛΟΚ

Τα ΟΥΚ-ΛΟΚ είναι η καλύτερη εκπαιδευμένη μονάδα στην ΕΛΛΑΔΑ. Σωστά;; Άνδρες  καλά εκπαιδευμένοι και προετοιμασμένοι για μάχη. 

Ποιους ενοχλούν άραγε;;; Γιατί τώρα;; 

Μετά το κλείσιμο των στρατοπέδων ακολουθούν και οι ειδικές δυνάμεις θα μπορούσαμε να πούμε;; 

Αφού μας έδεσαν χειροπόδαρα !!! Σειρά τώρα παίρνει η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ...

Ως γνωστόν η Ελλάδα αποτέλεσε το βασικό πειραματόζωο στα σχέδια της παγκόσμιας διαπλοκής, αφού, εάν περνούσαν κάποια πράγματα σε εμάς τους… «ατίθασους», θα ήταν εύκολο να περάσουν «ανώδυνα» και στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η τακτική πλέον γνωστή. Οι λεγόμενες αγορές, δηλαδή οι οργανισμοί που «τροφοδοτούν» τα κράτη με χρήμα, τα υπερδάνεισαν με μεγάλους τόκους, με αποτέλεσμα η κρίση να έχει καταλάβει ολόκληρη την Ευρωζώνη.

Ο κίνδυνος οικονομικής κατάρρευσης όλων των ευρωπαϊκών οικονομιών μαζί με την αμερικανική, που τον τελευταίο καιρό «τρίζει» αρκετά, θα απαιτήσει ....

Αν δεν το αντέχετε να είστε Έλληνες, φύγετε...!


undefined
Σε Δύση και Ανατολή, σε Βορρά και Νότο, σε πλούσιους ή φτωχούς, δεν υπάρχει άλλη χώρα στην οποία να… ενοχλεί ο Εθνικός Υμνος: 

Είναι κι αυτό ένα δικό μας φαινόμενο, κομμάτι της Ελληνικής ιδιαιτερότητας. 

Πιθανώς, αν...
οργανωθεί ένα συνέδριο
από ιστορικούς και ψυχολόγους, ίσως και ψυχιάτρους, να καταφέρουν οι επιστήμονες να μας πουν το γιατί. 

Είτε όμως γίνει το συνέδριο είτε όχι, το βέβαιο είναι ότι το, με διεθνείς προδιαγραφές, παράδοξο, είναι το να ενοχλεί ο Εθνικός ύμνος μιας χώρας κι όχι το αντίστροφο. 

Η υπόθεση της ενοχοποίησης του εθνικού φρονήματος ενός ολόκληρου λαού είναι πλέον τόσο γελοία και συντριπτικά ξεπερασμένη, που καταντά προκλητική. 

Η λογική βάση της οποίας οι άνθρωποι στην Ελλάδα πρέπει περίπου να ντρέπονται για την εθνική τους ταυτότητα όχι μόνον είναι εντελώς απαράδεκτη αλλά είναι και απόλυτα αντιπαραγωγική: πώς μπορεί να κάνει το οτιδήποτε, ακόμα και στην ίδια την οικονομική δραστηριότητα, ένας λαός που πρέπει περίπου να απολογείται για την αγάπη του και το σεβασμό του προς την ίδια του την πατρίδα;

Πρέπει λοιπόν κάποτε .....

Και νέο σοκ για 110.000 διπλο-συνταξιούχους...

undefined
Αναδρομικές περικοπές σε 110.000 συνταξιούχους που λαμβάνουν περισσότερες από μία συντάξεις περιλαμβάνει τροπολογία του υπουργείου Εργασίας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. 

Οι περικοπές αυτές αφορούν όλους εκείνους τους διπλοσυνταξιούχους που, λόγω αδυναμίας του συστήματος απονομής συντάξεων να τους εντοπίσει, είχαν γλιτώσει από τις μειώσεις στις συντάξεις που έχουν πραγματοποιηθεί από το 2010 έως σήμερα. 

Πρόκειται για συνταξιούχους του Δημοσίου αλλά και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας, οι οποίοι θα υποστούν τις μειώσεις αυτές αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2013 έως σήμερα. 

Οι μειώσεις αυτές αναμένεται να επηρεάσουν κυρίως

ΤΡΙΤΟ ΜΗΜΟΝΙΟ - ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ‏......

Kαι φτάνουμε στο «διά ταύτα» λοιπόν.. Εκεί που είχαν σκοπό εξ’αρχής.. 

Στην απόλυτη, -μα πιό απόλυτη εξαθλίωση δεν υπάρχει- να μην έχουμε πρόσβαση ούτε στα αυτονόητα αγαθά που προϋποθέτει ένα πολιτισμένο κράτος. Φως, νερό, υγεία, παιδεία, δουλειά..

ΑΝ είμαστε σύννομοι με τους νόμους της ΕΕ και του μνημονίου, τότε θα ζούμε ως άνθρωποι… αλλιώς οι εικόνες που έβλεπες στην Αφρική, που έκαναν οι ιθαγενείς σαν τρελοί για λίγο νεράκι, πιθανώς να μην είναι πολύ μακρυά από εδώ! 


Τι σημαίνει αυτό;; 

Δεν ξέρω ακόμα και δεν ξέρω αν θέλω καν να μπω στην διαδικασία να το σκεφτώ..

Ολα για να μείνουμε στο ευρώ.. έτσι Αντωνάκη και Σία;;


“Σε συμφωνία με τους στόχους της εθνικής πολιτικής, ο πληθυσμός θα έχει πρόσβαση σε βασικά δημόσια αγαθά (νερό, φυσικό αέριο, ηλεκτρισμό) και υποδομές που προτάσσει το εθνικό συμφέρον,υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκεται σε συμμόρφωση με την συνθήκη της ΕΕ και τους αντίστοιχους δευτερεύοντες νομικούς κανόνες”. (από το 3ο Μνημόνιο) 


Tι εννοούν οι άνθρωποι; 

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ .... ΡΑΓΙΑ‏....

Ζούμε σε μια εποχή που ο ατομικισμός και η ιδιωτεία στήνουν χορό μέσα στην φράση «εγώ την δουλειά μου κάνω…». 

Που η ανηθικότητα και η αλαζονεία χασκογελούν πίσω από το «εγώ εντολές εκτελώ…». 

Που η απληστία, η αναίδεια και η αδιαφορία τάχα δεν φαίνονται στο «εγώ το ψωμί μου βγάζω…».

Και αυτό γιατί υπάρχεις εσύ…


Εσύ που την κατάντια την ονομάζεις ανάγκη… που την ανοχή την αποκαλείς υπομονή… που τον αυτοεξευτελισμό τον λες επιβίωση… 

Ο δρόμος προς μια Ευρωπαική δικτακτορία...

Έτσι ακριβώς σκέπτονται. Αποφασίζουμε κάτι, το εφαρμόζουμε, και περιμένουμε λίγο.

Αν δεν υπάρξει εξέγερση επειδή οι περισσότεροι δεν κατάλαβαν τι έγινε τότε προχωράμε βήμα βήμα μέχρι να μην υπάρχει δρόμος επιστροφής.

Το σχέδιο είναι οργανωμένο καλά εδώ και χρόνια.

Από την αρχή ήξεραν ότι το ευρώ δεν θα λειτουργήσει.

ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ .....Ο Αντ1, παρουσίασε τον καταδικασμένο απατεώνα Σόρος, ως “μεγαλοεπενδυτή”!!!

undefined

Έτσι, για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που λέμε…

Ο καταδικασμένος απατεώνας στην ΕΕ, παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του και ο Αντ1 είχε αφιέρωμα.

Ε, ναι, εχει ενδιαφερον να δουμε οι Έλληνες που ακριβώς πήγαν

Πλήρης...αποπροσανατολισμός....

Οι απολύσεις, οι διαθεσιμότητες, η ανεργία, οι νέοι φόροι, η μεγάλη απεργία των καθηγητών, τα γεγονότα στη Λάρκο, ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και της τρόικας, η διαρκής κατάσταση έκτακτης ανάγκης και οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, όλα "χάθηκαν" από την ημερήσια διάταξη των
καθεστωτικών μέσων ενημέρωσης. 


Το θέμα των "δύο άκρων" με αφορμή τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τη μιντιακή προώθησή του από τον ακροδεξιό πυρήνα της αυλής Σαμαρά κυριάρχησε, ρίχνοντας κυριολεκτικά "μαύρο" στα ζητήματα που προβάλλουν οι εργαζόμενοι.

Υπ' αυτή την οπτική, την ώρα που ο κόσμος άρχισε να ξεθαρρεύει μετά τις μεγαλειώδεις, ειρηνικές διαδηλώσεις, έρχεται η υπερπροβολή της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή με τη μορφή του δήθεν "εμφυλίου" των....

Περί “συνταγματικού” τόξου και άλλες ηλιθιότητες......

Ακούμε τις τελευταίες εβδομάδες διάφορους κομματικά εγκάθετους και επιεικώς ηλίθιους να καταθέτουν τις ηλιθιότητες περί των άκρων και του “συνταγματικού” τόξου.

Το επιχείρημα περί της ύπαρξης “συνταγματικού” τόξου θέτει τα εξής ερωτήματα.

Όταν λένε “συνταγματικό” τόξο, τι εννοούν;

Αυτοί που υπερασπίζονται την πιστή τήρηση του ισχύοντος συντάγματος είναι εντός του “συνταγματικού” τόξου;

Αυτοί που κουρέλιασαν το σύνταγμα είναι εντός του “συνταγματικού” τόξου;

Αυτοί που επιδιώκουν ....

Αποψίλωσαν 5.000 στρέμματα χλωρίδας στον Γράμμο...

Λαθροϋλοτόμοι έχουν αφανίσει τουλάχιστον 5.000 στρέμματα δάσους στο Γράμμο μόνο τον τελευταίο χρόνο!

Οι τοπικοί φορείς ζητούν την αύξηση του αριθμού των συνοριοφυλάκων και την επάνδρωση των στρατιωτικών φυλακίων της περιοχής για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Δείτε πως αποψιλώθηκε το δάσος μέσα σε 10 χρόνια, μέσα από τις φωτογραφίες του google earth που παραθέτει το grammos.com.

Αυτά είναι τα νέα μέτρα που θα ζητήσει η τρόικα!!!

Οι επικεφαλής των ελεγκτών θα ζητήσουν πλήρη ενημέρωση για την πορεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του 2013, ώστε να καλυφθούν άμεσα οι αποκλίσεις.

Ωστόσο, η «καυτή πατάτα» της αξιολόγησης είναι το δημοσιονομικό κενό που έχει ανακαλύψει η τρόικα για τη διετία 2015-2016, που ξεπερνά τα 4,5 δισ. ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο...
 οι δανειστές έχουν ζητήσει ήδη από την προηγούμενη άνοιξη η κυβέρνηση να ετοιμάσει το πλέγμα των μέτρων που θα καλύψουν αυτή την τρύπα που προκύπτει.

Αν και το σύνολο το νέων μέτρων που θα συμφωνήσουν οι ελεγκτές με την κυβέρνηση δεν έχει κλειδώσει, είναι γνωστό ότι ο κατάλογος θα περιλαμβάνει:

  • Αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και των άλλων ΔΕΚΟ.
  • Αύξηση των εισιτηρίων του ΟΣΕ και των αστικών συγκοινωνιών.

Είναι οι πάντες οργισμένοι και το πολιτικό σύστημα κάνει την πάπια.

Θεωρούν στην κυβέρνηση ότι αν κρατήσουν μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2014, μετά «καθάρισαν» διότι θα έχουμε μπεί σε θετικό ρυθμό ανάπτυξης και τυπικά θα μπορούμε να βγούμε στις αγορές, λές και αυτό σημαίνει κάτι. 

Τίποτα δεν σημαίνει αυτό κύριοι. Και δεν καθαρίσατε. 

Δεν νομίζω ότι θα καθαρίσετε ποτέ. Ίσως έρθουν άλλοι να καθαρίσουν μετά από εσάς......