Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ - Ετοιμαστείτε να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στις...άδειες τσέπες σας.

Ελλάδα, καλοκαίρι 2016, και οι Έλληνες, ζουν καθημερινά το θρίλερ των «μέτρων» της κυβέρνησης και των δανειστών, θρίλερ πολύ πιο τρομακτικό από εκείνα με τα βαμπίρ που ρουφούσαν αίμα στην μεγάλη οθόνη. 

Βλέπετε, στην μεγάλη οθόνη είναι όλα φαντασία, ενώ αντίθετα, στην Ελλάδα, είναι όλα αληθινά. 
Ίσως η ΜΟΝΗ αλήθεια από τους κυβερνώντες τους νυν και τους τέως, είναι αυτή, του…. «ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑΤΟΣ» ενός ολοκλήρου λαού. 

Μας πίνουν κανονικότατα το αίμα, και εμείς μόνο που δεν τους χειροκροτούμε…. 

Διάβαζα Συνέλληνες διάφορες ειδήσεις, σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ, τις εκατό δόσεις στην εφορία, και ένα σωρό άλλες, εκείνες που τα κατά φαντασία ΜΜΕ δεν τις προβάλλουν, και είδα πως ....

Αν δεν αντέχεις την ευθύνη μην αποκτήσεις κατοικίδιο .

http://www.pillowfights.gr/img/cache/photo_7581_850569.jpg
Ζώα κι άνθρωπος: μία σχέση μαγική που μετράει αιώνες πίσω της. Απ’ τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις με σαφή εξέλιξη καθώς προχωράνε τα χρόνια. 

Ζώα βοηθοί, ζώα σύντροφοι, ζώα θεραπευτές· πλάσματα με ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη δίπλα στον άνθρωπο απ’ την απαρχή του κόσμου.

Όπως τα περισσότερα πράγματα σ’ αυτή τη ζωή είναι δούναι και λαβείν, έτσι κι η σχέση μας με τα ζώα· μόνο που αυτό το αλισβερίσι βασίζεται στην ....

Η λέσχη Μπίλντεμπεργκ καὶ ἡ κτηνωδία τῆς «ἀχρημάτου κοινωνίας»…

Ἡ ἀχρήματος κοινωνία τοῦ Μητσοτάκη καὶ ἡ κτηνωδία της...

Η οικογένεια του Ρώσου πιλότου στο Su-24, που κατέρριψαν οι Τούρκοι, δεν θέλει ούτε "δεκάρα τσακιστή" ως αποζημίωση... από από το καθεστώς Ερντογάν.

Υποκλινόμαστε στον νεκρό Ήρωα και την οικογένειά του...

...πατροκτόνος, εθνικός ολετήρας...

Αν μπορείς να κολλάς το δάχτυλό σου στο στήθος μέλους της Βασιλικής Οικογένειας σαν να είναι το τσουλάκι σου...

...τότε μάλλον...

Βασικοί κανόνες χρεοκοπίας...

Είναι η Μεγάλη Βρετανία ο Δούρειος Ίππος των ΗΠΑ στην Ευρώπη;

Μπορώ πολύ άνετα να τσουγκρίσω το ποτήρι μου μαζί τους πίνοντας ένα καλό κρασί

Ο φιλελευθερισμός, η δημοκρατία, το ποδόσφαιρο, το κρίκετ και αρκετοί άλλοι θεσμοί εκπορεύτηκαν από την Μεγάλη Βρεταννία. 


Το ίδιο ισχύει βέβαια και για την μεγάλη φιλελεύθερη οικονομική ανατροπή που σημειώθηκε στον 20ο αιώνα, ενώ είχε προηγηθεί αυτής ο κεϋνσιανισμός –το μακροοικονομικό σύστημα που βοήθησε τον καπιταλισμό να ξεπεράσει την κρίση που ο ίδιος είχε προκαλέσει το 1929. 

Ακόμα, οι περί ιμπεριαλισμού θεωρίες και αντιλήψεις την Μεγάλη Βρεταννία έχουν ως αφετηρία τους, παράλληλα όμως η χώρα αυτή είναι η γενέτειρα και της συνεταιριστικής οικονομίας, με πατέρα της τον Όουεν.

Θα προσθέταμε επίσης πως, εμείς οι Έλληνες, σε Άγγλους στρατιώτες εν μέρει χρωστάμε και το ότι μετά την λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου δεν γίναμε δορυφόρος ...

Ο Tραμπ ετοιμάζει την "Μεσογειακή Ενωση" με τους Τσίπρα, Ερντογάν και Νετανιάχου

Ο ρόλος τους νεαρού George Papadopoulos

Μια αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα και αφορά άμεσα την Ελλάδα. Μια αποκάλυψη που εξηγεί σε μεγάλο βαθμό κινήσεις που εκ πρώτης όψεως δείχνουν δυσνόητες.

Το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα τους σχεδιασμούς του επιτελείου του υποψήφιου των Ρεπουμπλικανών για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ. 


Σας υπενθυμίζουμε ότι ήδη η Χίλαρυ Κλίντον σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις αισθάνεται ήδη την καυτή ανάσα του και αν κρίνουμε από τον τρόπο που ψήφισαν οι Βρετανοί στο δημοψήφισμα ο Τραμπ συγκεντρώνει τις περισσότερες ελπίδες να ....

Λόγοι για ΑΝΑΒΟΛΗ της Συνταγματικής Αναθεώρησης .

Είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση , θέλει να αποδείξει την θεσμική της ανωτερότητα με το να δρομολογεί την ψήφιση νέου εκλογικού νόμου και συνταγματική αναθεώρηση ...

Όμως το timing όχι μόνο δεν είναι ακατάλληλο για μια Ιστορική Συνταγματική αναθεώρηση , αλλά ( με βάση τα παρακάτω ) είναι τόσο επικίνδυνο , όσο μια εμπόλεμη κατάσταση για την χώρα . 


H υφιστάμενη κοινωνική, οικονομική και πολιτική πραγματικότητα στον Τόπο μας καταδεικνύει σε κάποιο βαθμό, πόσον αναγκαία είναι μια αναθεώρηση του Συντάγματος , από την άλλη όμως Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΜΑΣ να ορίσουμε , υπό ποιους όρους και προς ποια κατεύθυνση τούτο πρέπει να γίνει , είναι «ΒΑΡΎΤΕΡΗ » και σοβαρότερη . 
Κανείς δεν αμφισβητεί ότι....

Απανωτά σοκ: Αναλυτικά η μείωση μισθών και συντάξεων στο επόμενο δίμηνο (πίνακες)

Τις τελευταίες ημέρες περίμενε ψυχρολουσία μπροστά στα ΑΤΜ συνταξιούχους και μισθωτούς, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις πετσοκομμένες συντάξεις και μισθούς.

Ολα αυτά λόγω της ταυτόχρονης αύξησης στις εισφορές και στην παρακράτηση φόρου, των μειώσεων στο ΕΚΑΣ, καθώς και το «ψαλίδι» στις επικουρικές.

Το ακόμη πιο δυσάρεστο είναι ότι οι περικοπές δεν σταματούν εδώ, αλλά οι συνταξιούχοι θα τις δουν να ξεδιπλώνονται σε όλο το εύρος τους μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Αλαλούμ με τις συντάξεις


Ηδη τις πρώτες μειώσεις....

Αρνήσου να σφίξεις το χέρι όλων εκείνων που σε καταδυναστεύουν, που σε σκλαβώνουν που σε διασύρουν.

http://www.akis-angelakis.com/images/stories/compromise.jpg
Ζούμε στην εποχή των "τσαλακωμένων" ονείρων, των "τσαλακωμένων" ανθρώπων και των εύκολων συμβιβασμών στην υποτέλεια, την ηττοπάθεια και την αυτολύπηση.

ΕΣΥ μην παίξεις αυτό το παιχνίδι!

Αρνήσου να σφίξεις το χέρι όλων εκείνων που σε καταδυναστεύουν, που σε σκλαβώνουν που σε διασύρουν.

Το να γίνεις ήρωας για τα παιδιά σου δεν είναι δικαίωμα.

Είναι υποχρέωση!

Δική σου υποχρέωση. Να αρνηθείς, να σταματήσεις να νιώθεις .....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τειλκά δημοψήφισμα για την ΕΕ ανακοίνωσε και η Ουγγαρία!

του Βασίλη Καπούλα

Όπως αναφέραμε και χτες, μετά το Brexit ξεκίνησε μια διαδικασία ντόμινο που οδηγεί στην διάλυση ή ολική μεταμόρφωση της ΕΕ. Πριν λίγο έγινε γνωστό ότι σε δημοψήφισμα θα προχωρήσει και ο Βίκτορ Ούρμπαν αμέσως μετά την ανακοίνωση του προέδρου της Τσεχίας. 


Ο προσωπάρχης του ήδη τάχθηκε υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ καθώς όπως είπε η Ευρώπη σήμερα δεν είναι ικανή να υπερασπιστεί και δεν αντιπροσωπεύει τις αξίες και τα συμφέροντα ....

ΝΕΟ E-MAIL ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!

cf84cebf-cebeceb5cf80cebfcf8dcebbceb7cebcceb1-cf84ceb7cf82-cf80ceb1cf84cf81ceafceb4ceb1cf82-cebcceb1cf82
Ιδιώτες μάνατζερ στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ απαιτούν οι δανειστές από την κυβέρνηση στα προαπαιτούμενα για τη δεύτερη αξιολόγηση. Θέλουν να ισοσκελίσουν τους ισολογισμούς και να αποφεύγονται οι «δυσλειτουργίες» από τις αντιδράσεις των υπουργών στη διαδικασία της ιδιωτικοποίησης, όπως αποκαλύπτει η «ΑΓΟΡΑ», που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο.

Ταυτόχρονα, θέτουν ως όρο να ενταχθεί στο νέο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων μια ομάδα με «ηχηρά» ονόματα δημόσιων επιχειρήσεων και οργανισμών, όπως η ....

722 εκ. ευρώ κέρδισε η Γερμανία από τα Ελληνικά ομόλογα τα δύο τελευταία χρόνια.

«Τριψήφιος αριθμός εκατομμυρίων στο ταμείο του Σόιμπλε», είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, που αναφέρεται στα κέρδη της ΕΚΤ από τα ελληνικά ομόλογα, τα οποία μεταβιβάζει η ευρωτράπεζα στις χώρες της ευρωζώνης.

Σύμφωνα με απάντηση του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, έπειτα από σχετικό ερώτημα του βουλευτή των Γερμανών ...

ΕΚΤΑΚΤΟ! Ένταση ανάμεσα σε Αλβανία και Ελλάδα λόγω της Χειμάρρας και πτήσεων ελληνικών ελικοπτέρων στα σύνορα!

Αλβανία: « Επιδεινώνονται οι σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Αλβανία ενώ είναι προκλητικές οι πτήσεις ελληνικών ελικοπτέρων στα σύνορα!»

Το υπουργείο εξωτερικών της Αλβανίας αντέδρασε έντονα μετά τις ταραχές και τα επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο της Χειμάρρας και την επίσημη επιστολή του ελληνικού ΥΠΕΞ.

Η Αλβανία δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι ...

Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι αίμα ούτε επανάστασης, ούτε εμφυλίου.

Θα χυθεί αίμα και δεν θα είναι των πραγματικών ενόχων. Δεν θα στηθεί κανείς από τους φανερούς
υπαίτιους των καθημερινών τραγωδιών εκατομμυρίων Ελλήνων σε κανένα εδώλιο κατηγορουμένου και σε καμία γκιλοτίνα. 

Το αίμα θα είναι του γείτονα, του συγγενή, του άγνωστου καθημερινού ανθρώπου που μάς σπρώχνει αλαφιασμένος στον δρόμο λόγω του οικονομικού του αδιεξόδου.

 Η μη έγκαιρη αντίδραση του λαού και η μη απονομή δικαιοσύνης θα φέρει το μαχαίρι στο χέρι και από εκεί σε αυτόν που είναι η αφορμή, πολλές φορές η κατά φαντασία αφορμή, και όχι η αιτία.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στην λαϊκή βάση της Ελλάδας ζουν πλέον .....

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. 

Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ....

Έρχεται η ώρα της Γερμανίας.

Ο,τι συμβεί με τη χώρα που ταλαιπωρεί τη δική μας εδώ και έξι χρόνια δεν θα πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία. 

Οχι μόνο έχουν πυκνώσει τα σύννεφα στους αιθέρες πάνω από την Καγκελαρία του Βερολίνου και τα κεντρικά γραφεία της Deutsche Bank, αλλά ήδη ακούγονται οι πρώτες βροντές - ο ήχος τους, μάλιστα, ξεκινά από τις ΗΠΑ για να καταλήξει στη Γερμανία!

Οι ειδήσεις που αφορούν τις οικονομικές επιδόσεις της χώρας της κυρίας Μέρκελ τον τελευταίο καιρό πόρρω απέχουν από....

Έχεις αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου στο Τσιπριστάν; Κληρώθηκες και κερδίζεις ηλεκτρικό λουκούμι...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgRxfyiXUV2SZxG_MJHZ_gVfrm2T4If_I0nKU4x-rv2iw9L1izJzpe3IQ7f9HT_FOjn3LBCY3ZFwJgdcmW6ihum0pelck85xosoS_Chq7mKyePUkXbWkU9v4FfHFhDVWHNnpuao3Ul83abh/s1600/4.jpg
Γράφει ο Γιάννης Λαζάρου

Αν η καταγωγή σου είναι από την επαρχία και ο παππούς ή ο πατέρας σου άφησαν κανένα χωράφι και το ξέχασες, έρχεται η αριστερή κυβέρνηση του Τσιπριστάν να σου θυμίσει την περιουσία που άφησες ανεκμετάλλευτη τόσα χρόνια και γέμισε βάτα.

Αν είσαι από αυτούς τους μεγαλοκαρχαρίες που μπορεί και να εκμεταλλεύεσαι το εκτός σχεδίου σπέρνοντας καμιά πατάτα κανένα φασόλι ή κανένα καμπρολάχανο θα πληρώσεις και συ.

Υπολογίζονται γύρω...

Μην με αγγίζεις κωλογερμαναρά......!

Του Σταύρου Κατσούλη

Δεν είναι δα και έκπληξη όταν ακούς έναν πνευματικό απόγονο των ναζί να σου λέει: «Μην με αγγίζεις βρωμοέλληνα!»

Είναι έκπληξη όμως, να έχεις κάποιους φερόμενους ως «Έλληνες Εθνικιστές» να ταυτίζονται και να τιμούν αυτήν την δαιμονική φάρα που έχυσε τόσο αίμα στον πλανήτη.

Επίσης είναι έκπληξη, αν και δεν το θέτω στον αντίποδα της προηγούμενης έκπληξης, το ότι κάποιοι λοβοτομημένοι, θεωρούν την σημερινή κατάσταση της οικονομικής «κρίσης» είναι αποκλειστικά ταξικό φαινόμενο.

Και παρ όλο που οι δύο αυτές εκπλήξεις, όπως είπα, δεν αποτελούν κατ ανάγκη τις διαφορετικές όψεις κάποιου νομίσματος, είναι το ίδιο ακριβώς βλακώδεις και ηλίθιες.

Γιατί δεν είναι δυνατόν ως Έλληνας να δέχεσαι επίθεση από συγκεκριμένους ηγέτες, συγκεκριμένης χώρας, συγκεκριμένης νοοτροπίας, ιδεολογίας και γένους, ενάντια στο δικό σου γένος, και να μην βλέπεις το εθνικό ζήτημα και την ξεκάθαρα ....

Καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και αναβολή πληρωμών


Βασίλης Βιλιάρδος
Η σημερινή κατάσταση της Ελλάδας είναι ασφαλώς κάτι περισσότερο από απελπιστική –  χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να πανικοβληθεί κανείς. Ειδικότερα τα εξής:
(α) Εσωτερικό: Το δημόσιο έχει προβεί σε στάση πληρωμών απέναντι στον ιδιωτικό τομέα, πληρώνοντας ουσιαστικά μόνο μισθούς και συντάξεις – ενώ τα χρήματα που εισπράττει από την τελευταία δανειακή σύμβαση χρησιμοποιούνται σχεδόν εξ ολοκλήρου για την εξόφληση αυτών που του τα δίνουν (ανακύκλωση χρεών).  
Δυνατότητες ανάπτυξης δεν υπάρχουν, αφού όλοι οι συντελεστές της είναι αρνητικοί (ΑΕΠ = κατανάλωση + ιδιωτικές επενδύσεις + δημόσιες επενδύσεις + εμπορικό πλεόνασμα), οπότε δεν μπορεί να λυθεί κανένα πρόβλημα της χώρας – ενώ οι επιχειρήσεις χρεοκοπούν η μία μετά την άλλη, έχοντας φτάσει πλέον η σειρά των μεγαλυτέρων, όπως φαίνεται από τη Μαρινόπουλος. 

Η Ελλάδα συνεχίζει λοιπόν να βρίσκεται σε κατάσταση κυλιόμενης πτώχευσης (ανάλυση), χωρίς καμία προοπτική για το μέλλον – ενώ ....οι τράπεζες της έχουν ουσιαστικά χρεοκοπήσει.
(β)  Εξωτερικό: Το βρετανικό δημοψήφισμα έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στην ΕΕ, ενώ...

Τεκτονικές αλλαγές.

337
Διαισθανόμενη πως οι Η.Π.Α. βρίσκονται σε πορεία παρακμής και η ΕΕ καταρρέει, η Ρωσία στρέφεται προς την Ασία για οικονομικούς λόγους, ενώ το Ισραήλ προς τη Ρωσία για ασφάλεια – με την Ινδία να θεωρείται ως η νέα ατμομηχανή της παγκόσμιας ανάπτυξης.

Η Ρωσία, μετά τις κυρώσεις, καθώς επίσης τις χρηματοπιστωτικές επιθέσεις εκ μέρους της Δύσης, έχει αλλάξει εντελώς οικονομική συμπεριφορά, στρεφόμενη ταυτόχρονα προς την Ανατολή (ανάλυση) – κάτι που πιθανότατα σχεδιάζει επίσης η Μ. Βρετανία με την προσέγγιση της Κίνας (άρθρο), προβλέποντας  την πτώση των Η.Π.Α. και την κατάρρευση της ΕΕ .
Την ίδια στιγμή το Ισραήλ κλείνει προς τη Ρωσία, έχοντας «κατεδαφίσει» πολλές γέφυρες από αυτές που το συνέδεαν στενά με το Λευκό Οίκο – κυρίως επειδή δεν εμπιστεύεται τον αμερικανό πρόεδρο, όσον αφορά τις προθέσεις του απέναντι του (πηγή). 
Όσον αφορά την ΕΕ έχει χάσει την αξιοπιστία της από την πλευρά του Ισραήλ, αφενός μεν λόγω της χρηματοδότησης αριστερών ισραηλινών ΜΚΟ, αφετέρου εξαιτίας των κυρώσεων που ....

Σαρωτικές αλλαγές σε τράπεζες και ΤΧΣ αξιώνουν οι νταβατζήδες τοκογλύφοι...

Η Λούκα Κατσέλη, την οποία αποκλείει ο ισχύων νόμος από τη θέση του προέδρου της Εθνικής, άσκησε χθες έντονη κριτική στο νομοθετικό πλαίσιο που επέβαλαν οι θεσμοί, τονίζοντας ότι ο κλάδος οδηγείται σε ένα σχήμα διοίκησης «μονοδιάστατο, με μέλη δ.σ. που θα προέρχονται και θα διαθέτουν γνώσεις και εμπειρίες από ένα περιορισμένο και στενό τραπεζικό πεδίο»...
της ΑΝΝΑΣ ΔΟΓΑ

«Δείχνει τα δόντια του» στις ελληνικές τράπεζες ο SSM, προκαλώντας αιφνιδιαστικά την αλλαγή διοίκησης στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο πλαίσιο των γενικότερων και ριζικών αλλαγών που προωθεί σε διοικήσεις και στελέχη του κλάδου. 


Τραπεζικά στελέχη βλέπουν στις κινήσεις αυτές -αλλαγές στο ΤΧΣ, «αποψίλωση» των δ.σ. από Έλληνες, παρέμβαση στην...εκλογή CEO της Tράπεζας Πειραιώς- να αποτυπώνεται η δυσπιστία των θεσμών έναντι της ελληνικής τραπεζικής αγοράς, της ελληνικής επιχειρηματικότητας, έναντι των δομών που υφίστανται στη χώρα και έχουν λειτουργήσει επί σειρά ετών με επιτυχία, ειδικά στον τραπεζικό κλάδο. 


Πρόκειται, όπως αναφέρουν στη «Ν» τα ίδια στελέχη, για μια ισοπεδωτική αντίληψη, που ..

Το "όραμα" του νεοναζί μετά το BREXIT.

«Περισσότερη Ευρώπη», αλλά και περισσότερο «γερμανική Ευρώπη» προβλέπουν τα σχέδια του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για την μετά το Brexit εποχή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Der Spiegel...
Οι σχεδιασμοί μάλιστα, του γερμανού υπουργού Οικονομικών περιλαμβάνουν και «συμμαχία προθύμων» για να προχωρήσει η....

Για μας πασχιζουν οι αριστεροί αγωνιστές...


Ομάδα που απαρτίζεται από συνεργάτες τραπεζιτών και τοκογλύφων αναπαύεται πριν αρχίσει και πάλι να λέει "ναι σε όλα" και να ξεπουλάει τα πάντα.......

Αυτά τα κάνουν γαργάρα οι Μπάμπηδες και οι λοιποί Γερμανοτσολιάδες των κεντρικών ελληνικών κατοχικών ΜΜΕ.

Άνοδος της Αγγλικής λίρας έναντι του ευρώ και του δολαρίου. 
Φωτογραφία του Ηλίας Χρυσικός.Είπατε τίποτα ;
Άνοδος της Αγγλικής λίρας έναντι του ευρώ και του δολαρίου.
Αναρωτιόμαστε που κρύφτηκαν όλοι αυτοί οι οικονομολογούντες-τηλεπερσόνες που με βαρύγδουπο και πολύξερο στόμφο, προφήτευαν την καταστροφή της Βρετανικής οικονομίας μετά το Brexit, αναδεικνύοντας μια μικρή και προσωρινή, όπως αποδεικνύεται, πτώση της Αγγλικής λίρας έναντι των άλλων νομισμάτων όπως και ...

Ο Κούλης συνεχίζει το έργο του μπαμπά;Επενδύοντας στις μίζες και στα αμέτρητα σκάνδαλα;

Τα δώσαμε όλα σε μια εταιρία. Όλα τα αστικά κόμματα ψήφισαν αυτό που ήθελε η COSCO. Φτάσαμε στο σημείο να μας υπαγορεύει μια εταιρία τι θα ψηφίσουμε. 

Μάλλον οι Γερμανοί μας πούλησαν στους Κινέζους και δεν το πήραμε είδηση.

Δουλείες λοιπόν, ιδιωτικοποιήσεις και επενδύσεις. Επενδύσεις με φούντες, αφού δεν υπάρχουν πια δουλειές. Μόνο δούλοι. 

Να χαρεί κι η ....

Το Ελλαδιστάν των Αλέξη-Κούλη και λοιπών υπαλληλίσκων...

Ξεπέρασαν και τον Γιωργάκη ...Δεν παίζονται...

Η πιο γελοία δήλωση, ίσως του μήνα, από την Φωτίου!

Δείτε, ζούμε ένα όνειρο..

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες! Οι Ναζί αντεπιτίθενται...


Το ναζιστικό κτήνος, μετά το βρετανικό δημοψήφισμα κουλουριάζεται πληγωμένο! 

Δεν ψυχορραγεί! 

Το πληγωμένο κτήνος όμως τότε γίνεται πιο επικίνδυνο, για τους απρόσεχτους και τους αφελείς! 

Με βάση τις εμπειρίες που αποκόμισε, οπλίζεται ανάλογα και αιφνιδιάζει! 

Μετά το ράπισμα που δέχτηκε το κονκλάβιο των Βρυξελλών από τους Βρετανούς, όχι μόνο δεν έλαβε το μήνυμα, αλλά αντίθετα παλεύει να συσπειρώσει τους υπόλοιπους υποτελείς «κράτη» τής Ε.Ε, σε πιο αντιδραστικές ατραπούς και να επισπεύσει τα σχέδιά του, για υποδούλωση των λαών της Ευρώπης!! 

Η ριζοσπαστικοποίηση των ευρωπαϊκών κοινωνιών και η αντί Ε.Ε συνείδηση άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά! 

Το βλέπουν και το τρέμουν! 

Θα αντιδράσουν και θα επιταχύνουν τις διαδικασίες υποδούλωσης! 

Η κάθε μέρα που θα ξημερώνει από δω και πέρα θα είναι κι ένα καρφί στο κάσωμα της ανεξαρτησίας των λαών της Ευρώπης!! 

Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαία η δήλωση του Τζον Κέρι ότι δεν είναι δεδομένη η έξοδος της Βρετανίας από την Ε.Ε, λέγοντας ότι... 

Μας πόσο αφελείς μπορεί να είμαστε Θεέ μας..

Αυτό είπε ο Ντάϊσενμπλουμ και μάλιστα δήλωσε ότι στα μέσα του 2018 θα δούμε τι μέτρα χρειάζονται να ληφθούν για να καταστεί το χρέος βιώσιμο. Ωχ....

Εμείς όμως λέμε το εξής: 

Ας υποθέσουμε ότι ξεριζώνουμε τις σάρκες μας,
εφαρμόζουμε το σκληρό γερμανικό πρόγραμμα, πετυχαίνουμε 3,5% πλεόνασμα και έρχονται τα μέσα του 2018. 

Τι περιμένετε άραγε να μας πουν τότε οι δανειστές; 

Περιμένετε μήπως να μας ...

Το τέλος της παγκοσμιοποίησης, η τελική εδραίωσή της και ο κίνδυνος των πολυεθνικών.

Του Κρεσέντσιο Σαντζίλιο
Γίνεται λόγος για ένα τέλος της παγκοσμιοποίησης και μια αλλαγή στρατηγικής των πολυεθνικών ως προς την αντιμετώπιση του προστατευτισμού στον κόσμο.

Αναλύοντας την σημερινή κατάσταση και έχοντας υπόψη αρκετά δεδομένα δράσεων που επιχειρούνται, η έντονη και βάσιμη εντύπωση είναι πως όχι μόνο δεν προχωράμε προς το τέλος της παγκοσμιοποίησης, αλλά αντιθέτως και δυστυχώς πηγαίνουμε ή, καλύτερα, γνωστά κράτη και οικονομικά κέντρα θέλουν να μας οδηγήσουν μάλλον προς μια τεραστίων διαστάσεων επέκταση και παροξυσμό της.

Απ' την άλλη πλευρά, αλλά και παράλληλα φαίνεται ότι, κακώς εχόντων των πραγμάτων, οι κρατικές πολιτικές όποιου προστατευτισμού προορίζονται να εκμηδενιστούν μέσα στα απεριόριστα πλαίσια της νέας παγκοσμιοποίησης όπως αυτή μεθοδεύεται.

Μοχλός και κινητήρας βέβαια αυτής της νέας παγκοσμιοποιημένης εποχής δεν μπορεί παρά να είναι, και όντως είναι, οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες οι ενέργειες των οποίων περιλαμβάνουν ..

Το ελληνικό χωράφι της Γερμανίας.

Οι Γερμανοί έρχονται για να αλώσουν την αποικία τους - Ηλιακή, αιολική ενέργεια, ελληνική γη και Ταμείο Αξιοποίησης στα χέρια τους.

Με φόρα έρχονται οι Γερμανοί "επενδυτές" στην Ελλάδα για να μοιράσουν την πίτα με το πρόσχημα της ανάπτυξης. Η άφιξη του αντικαγκελάριου της Γερμανίας και υπουργού Οικονομίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ συνοδεία 40 εκπροσώπων γερμανικών επιχειρηματικών κολοσσών αποδεικνύει ότι η Ε.Ε δεν κόβει ταχύτητα στα αποικιοκρατικά σχέδια της αλλά αντίθετα δείχνει στα μέλη-κράτη ποιος κάνει κουμάντο στις κατεστραμμένες από το δήθεν χρέος που...

Χρεοκοπημένη δημοσιογραφία…Ένας λιγότερος ...

Ἕνας ἕνας ὁδεύουν γιὰ τὰ λουκέτα τους. Ἄλλος ταχύτερα, ἄλλος ἀργότερα……ἀναπόφευκτος ἡ διαδρομὴ τῆς χρεωκοπημένης δημοσιογραφίας τους.
Στάση πληρωμῶν κήρυξε στὸν ΔΟΛ ὁ Σταῦρος Ψυχάρης.

Ἀνεκοίνωσε στοὺς ἐργαζομένους (ΒΗΜΑ, ΝΕΑ κλπ) πὼς ὅταν θὰ ..…ἔχη χρήματα, θὰ τοὺς πληρώση. 
 
Αὐτὴ τὴν στιγμὴ εὑρίσκεται στὰ γραφεῖα τοῦ ΔΟΛ σύσσωμο τὸ ΔΣ τῆς ΕΣΗΕΑ καὶ διαπραγματεύεται μὲ τὸν Ψυχάρη τὴν ὁμαλὴ συνέχιση τῆς λειτουργίας τοῦ συγκροτήματος.  
Ἡ ὑπόθεσις θεωρεῖται πολὺ σοβαρὴ καὶ ἐπείγουσα καθὼς ἂν....

Οι μάζες δεν ενδιαφέρονται για την αλήθεια. Διαβάστε γιατί ...

Δοκίμασε να σκεφτείς ελαφρώς διαφορετικά από τον κόσμο και όλοι θα αρχίσουν να σε υποπτεύονται: κάτι δεν πάει καλά, είσαι τρελός.

Εάν ανήκεις στην μάζα, θεωρείσαι λογικός. Μπορεί η μάζα να είναι στα πρόθυρα της τρέλας, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. 

Εσύ πρέπει απλά να ανήκεις στην μάζα και να συμπεριφέρεσαι όπως όλοι οι άλλοι. 

Δεν υπάρχουν ...

»Αλήτες,ρουφιάνοι,δημοσιογράφοι»,πως τα γρανάζια του συστήματος,καθυβρίζουν την Ρωσία,»εν παντί καιρώ»και με κάθε ευκαιρία!

Πρόκειται για την πλέον σηψαιμική μερίδα του συστήματος,όλοι γνωρίζουμε ποιοί είναι και τι εκ των προτέρων θα πούν, όταν ετοιμάζονται να βγουν στο γυαλί ή να ανοίξουν το μικρόφωνο.

Διαχρονική τους μανία,η ναρκοθέτηση κάθε προσπάθειας για να πλησιάσει η Ελλάδα την ρωσική ομοσπονδία ακόμα και για τα αυτονόητα.

Καταγέλαστα ανθρωπάρια,χλεύαζαν την....

Εύγε..η οικογένεια του νεκρού Ρώσου πιλότου έφτυσε κατάμουτρα τους Τούρκους.Δεν δέχονται να λάβουν ούτε ένα δολαριο αποζημείωση,για τον νεκρό άνθρωπο τους.Μαθήματα αξιοπρέπειας εντός και εκτός Ρωσίας!!!

93c634c5-4dd0-4dca-8691-b49567061b2a.jpg
Με μια συγκλονιστική δήλωση του πριν λίγο ο αδελφός του νεκρού Ρώσου πιλότου που κατέρριψαν οι Τούρκοι,εκπροσωπόντας όλη την οικογένεια δήλωσε »πως δεν πρόκειται να δεχτούμε την παραμικρή αποζημείωση από τους Τούρκους.

Μας σκότωσαν.....

ΤΟ " ΝΤΟΜΙΝΟ" ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΟΜΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΟΥΤΑΙ ΑΡΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ-ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ:

• Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


• Η ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΑ KAI AΘΟΡΥΒΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΩΣ....

Βόμβα Χουλιαράκη: Δεν υπάρχουν ισοδύναμα για να μην παγώσουν οι μισθοί στις Ένοπλες Δυνάμεις!


«Τορπίλη» Χουλιαράκη στην αξιοπιστία του Πάνου Καμμένου για την εξεύρεση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας των ισοδυνάμων προκειμένου να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια των ένστολων.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης από το βήμα της Βουλής αποκάλυψε ότι παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι έχει βρει τους κωδικούς (μάλιστα τους έχει αναφέρει αριθμητικά και ονομαστικά) του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που θα περικοπούν προκειμένου να βρεθούν ως ισοδύναμα τα χρήματα για να μην παγώσουν τα ειδικά μισθολόγια και οι ωριμάνσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, αυτά δεν έχουν....

Τα αλλάζει όλα το Brexit: Προηγείται ο Μπέπε Γκρίλο του Ματέο Ρέντζι στην Ιταλία.

Απανωτά είναι τα χτυπήματα πλέον για το κράτος των Βρυξελλών το οποίο μετά το Brexit και την επανάληψη των αυστριακών εκλογών με απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, βλέπει τώρα και στην Ιταλία
να πρωτεύει δημοσκοπικά ένας ακόμα ευρωσκεπτικιστής ο Μπέπε Γκρίλο ο οποίος όπως και ο Αυστριακός δεξιός Νόρμπερτ Χόφερ έχει ζητήσει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έξοδο της Ιταλίας από την ΕΕ (αν και το ιταλικό σύνταγμα δεν ....

ΔΕΗ: Ερωτήσεις και απαντήσεις για την έκπτωση 15% στα τιμολόγιά της.

Διευκρινίσεις και λεπτομέρειες για τον τρόπο εφαρμογής της έκπτωσης 15 % στα τιμολόγια του ρεύματος, που ισχύει από σήμερα 1η Ιουλίου, δίνει η ΔΕΗ.

Μεταξύ άλλων προκύπτει ότι η έκπτωση θα εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό (και όχι στον πρώτο που θα εκδοθεί μετά την 1η Ιουλίου), εφόσον βέβαια αυτός πληρωθεί εμπρόθεσμα ή ενταχθεί σε ρύθμιση. 


Για παράδειγμα, αν ένας καταναλωτής λάβει εκκαθαριστικό λογαριασμό στις 20 Ιουλίου, αυτός δεν θα περιλαμβάνει την έκπτωση: θα πρέπει αυτός ο λογαριασμός να εξοφληθεί εμπρόθεσμα ούτως ώστε η έκπτωση 15% να εμφανιστεί στον επόμενο λογαριασμό.

Δεδομένου ότι οι λογαριασμοί για τους οικιακούς πελάτες εκδίδονται ανά δίμηνο, η έκπτωση θα φανεί ...

Αντισυνταγματική και παράνομη έκρινε την πανελλαδική αποχή των δικηγόρων το ΣτΕ.

Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, σε διάσκεψη, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είναι αντισυνταγματική και παράνομη, αλλά και αντίθετη σε διεθνείς συμβάσεις, η πανελλαδική αποχή των δικηγόρων, η οποία ξεκίνησε από τις 12 Ιανουαρίου 2016 και συνεχίζεται έως σήμερα.

Κεκλεισμένων των θυρών, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, ακολουθώντας τη νομολογία της, έκρινε ότι οι επαναλαμβανόμενες πανελλαδικές αποχές που αποφάσισε η Ολομέλεια των δικηγορικών συλλόγων του κράτους (το τελευταίο διάστημα έχει ...

Ο Σόρος συνεχίζει τα «παιχνίδια» του. 100 εκατ. στοίχημα πως θα σκάσει η «φούσκα» της Γερμανίας

Ο διάσημος  δισεκατομμυριούχος  Τζορτζ Σόρος έχει ποντάρει 100.000.000 ευρώ  ότι μια μεγάλη ευρωπαϊκή τράπεζα θα καταρρεύσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα .

Ο ίδιος  πήρε αρνητική θέση «παίζοντας» μετοχές της Deutsche Bank, την Παρασκευή, μετά ...

Το πιο επικίνδυνο νόμισμα του πλανήτη.

321
Ακόμη και αν η Βρετανία παραμείνει μέλος της ΕΕ, η νομισματική ένωση δεν θα αποφύγει την κατάρρευση – κυρίως λόγω της Ιταλίας στην οποία το σκληρό νόμισμα, σε συνδυασμό με τη μειωμένη παραγωγικότητα της, είναι η απόλυτη συνταγή της καταστροφής.
Ο βρετανικός χρηματιστηριακός δείκτης «FTSE 100» είναι παραδόξως ο μοναδικός, μεταξύ των μεγάλων οικονομιών του πλανήτη, η τιμή του οποίου είναι θετική από την αρχή του έτους – με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται πολλοί πώς είναι δυνατόν, ειδικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Απλούστερα, παρά το ότι ο κόσμος σείστηκε από το μεγάλο σεισμό της Παρασκευής, στο επίκεντρο του δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα – αφού....

Το ιερατείο της Ευρώπης

333
Είναι απογοητευτικές οι δηλώσεις των κορυφαίων στελεχών της ΕΕ, οι οποίοι συγχέουν προφανώς το κοινό οικοδόμημα με το σοβιετικό τερατούργημα – οι  δείκτες μεταναστευτικού φόβου
.Ήταν ομολογουμένως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η αντίδραση του ευρωπαϊκού ιερατείου, όσον αφορά το βρετανικό δημοψήφισμα – όπου η Βρετανία συνεχίζει ασφαλώς να είναι μέλος της ΕΕ, όσο δεν επικυρώνεται από τη Βουλή το αποτέλεσμα και δεν έχει κατατεθεί η αίτηση εξόδου της κατά το άρθρο 50 (πηγή), ενώ έχει πλήθος εναλλακτικών δυνατοτήτων (ανάλυση), με διάφορα σενάρια να κυκλοφορούν (άρθρο).
Ειδικότερα, ο «σοσιαλιστής» πρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (M. Schulz), αφού κατέκρινε έμμεσα τις αποφάσεις που παίρνονται από τα «ανόητα λαϊκά στρώματα», απαίτησε .....

Επιτέλους μια καλή είδηση - Η Ελλάδα εντάσσεται στην Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και βρίσκει επενδυτικά κεφάλαια από την Ανατολή!

Η ΚΙΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ «ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ» ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Επιτέλους μια καλή είδηση εν μέσω θέρους καθώς όπως όλα δείχνουν η Ελλάδα τον Σεπτέμβριο θα ενταχθεί στην Ασιατική Τράπεζα Επενδύσεων και Υποδομών (Asian Infrastructure Investment Bank - ΑΙΙΒ) αποκτώντας πρόσβαση σε μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια εκτός ΕΕ.

Η Τράπεζα έχει ως σκοπό την χρηματοδότηση των υποδομών του «δρόμου του Μεταξιού» αλλά θα προσφέρει και εγγυητικές επιστολές προς ιδιώτες για την κατασκευή μεγάλων έργων υποδομών ανοίγοντας έτσι ...

Προειδοποίηση Πούτιν: Αν η Φινλανδία μπει στο ΝΑΤΟ...

Προειδοποίηση Πούτιν: Αν η Φινλανδία μπει στο ΝΑΤΟ...
Αυστηρή προειδοποίηση προς τη βορειοατλαντική συμμαχία απηύθυνε από τη Φινλανδία όπου βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη. 

Ο Ρώσος Πρόεδρος τόνισε πως ...