Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Τα capital controls είναι για τους μαλάκες ,όχι για τους …πελάτες.

Οι λογαριασμοί Nostro – Vostro των τραπεζών εξαιρούνται των capital controls !!! 

Το κόλπο των μεγαλοκαταθετών !!!


 Οι συνταξιούχοι και ο μικροκαταθέτης στήριξαν το τραπεζικό σύστημα αφού δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους. Έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που φέρνει στο φως ....

Έχετε την γνώμη ότι άλλαξε τίποτα;

Ένα επιπλέον δισεκατομμύριο στους Μπόμπολα, Κόκκαλη κλπ:Την ίδια μέρα που
ψηφίσαν τη νέα διαχείριση των κόκκινων δανείων και υπό το θόρυβο που γινόταν γύρω από αυτά, η "αριστερή" κυβέρνηση και οι σύμμαχοι της στη βουλή, ψηφίσαν τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης της ....

Νέα έκθεση-παραδοχή του ΔΝΤ για το έγκλημα σε βάρος της Ελλάδας: «Δεν υπολογίσαμε την αναδιάρθρωση του χρέους – Παραβιάσαμε το καταστατικό».Θα ζητηθεί άραγε αποζημίωση της Ελλάδος για όλα αυτά ??

«ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟΧΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ»
– Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΣΕΝ 

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραδέχεται τώρα πώς παραβίασε το καταστατικό του και μάλιστα με “βάναυσο” τρόπο το 2010 στο ελληνικό πρόγραμμα μη υπολογίζοντας όπως ήταν υποχρεωμένο και όφειλε την αναδιάρθρωση του χρέους για να επιβεβαιώνεται η βιωσιμότητα του.

Αυτό, όπως συνεχίζει τις αποκαλύψεις το ΔΝΤ, είχε ως αποτέλεσμα το PSI που ακολούθησε να μην έχει κανέναν απολύτως θετικό αντίκτυπο στην ελληνική οικονομία, το αντίθετο μάλιστα, ενώ το 2010 και πολύ περισσότερο το πρόγραμμα του 2012 επί της κυβέρνησης Παπαδήμου στόχευε αποκλειστικά στην εσωτερική .....

«ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ» – Δείτε τι λέει non paper που κυκλοφορεί στη Σύνοδο.

Καταπέλτης για την Τουρκία είναι έγγραφο της κυβέρνησης
του Λουξεμβούργου το οποίο αναφέρει ότι δεν έχει δώσει επαρκείς αποδείξεις ότι έχει καταφέρει να μειώσει τις μετακινήσεις μεταναστών προς τα ελληνικά νησιά, δύο εβδομάδες μετά την υπογραφή συμφωνίας.

Το εν λόγω έγγραφο της κυβέρνησης του Λουξεμβούργου, που έχει την προεδρία της ΕΕ, αναφέρει ότι κατά μέσον όρο...

ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ – ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΧΕΔΙΟ (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

«Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ»

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑ. 

ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΗ...

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ!

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει μπίζνες και ξεπουλάει το νερό! Οι πουλημένοι ξεπουλάνε την πατρίδα μας, αλλά εμείς... βαρκούλες αρμενίζουν!

Πρωταγωνιστής στο ξεπούλημα της ΕΥΔΑΠ, ο Γιάννης Μπενίσης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και σύντροφος της Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες...

Μαριάς: Οι μάσκες έπεσαν. Βέμπερ & Φέρχοφστατ ζήτησαν περιορισμό της Εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδας

Το δόλιο σχέδιο των δανειστών να περιορίσουν την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, ζητώντας τη φύλαξη των συνόρων της από Ευρωπαϊκά στρατεύματα με πρόσχημα τις αυξημένες προσφυγικές ροές, κατήγγειλε μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις....

Η ενεργοποίηση μηχανισμών διάλυσης της χώρας έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή.

akropolis-nea-taksi1.jpgΠροσκυνημένοι και τυχοδιώκτες νέμονται την πολιτική εξουσία στον τόπο. Η επιλογή της δουλοπρέπειας υπήρξε μια απόλυτα συνειδητή επιλογή. Και δυστυχώς αυτό που έχουμε απέναντί μας, αν και συνιστά πραγματικό εφιάλτη, στην ουσία δεν είναι παρά μονάχα η κορυφή του παγόβουνου…

Το σύνολο του πολιτικού κόσμου, εξαντλεί την ενασχόλησή του σε αντιπαραθέσεις που σχετίζονται με την εφαρμοζόμενη οικονομική πολιτική, ενώ αυτή τη στιγμή – και παράλληλα με την οικονομική λαίλαπα που σαρώνει τα πάντα – ενεργοποιούνται μηχανισμοί διάλυσης της χώρας, σε βαθμό και σε έκταση που τη……

Η Κομισιόν διαμελίζει την εθνική κυριαρχία.

Της Κύρας Αδάμ
Με βασικό στόχο να περιοριστεί, ει δυνατόν στο ελάχιστο, η είσοδος προσφύγων σε ευρωπαϊκό έδαφος και να εξαλειφθούν οι ροές παράνομων μεταναστών προς την ΕΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή παρουσίασε την Τρίτη και θα υποβάλει προς τελική ψήφιση στο Συμβούλιο Κορυφής την Πέμπτη,πρόταση κατάργησης της FRONTEX και αντικατάστασης της από την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Συνόρων και Ακτοφυλακής με υπεραυξημένες αρμοδιότητες. Στην περίπτωση της Ελλάδας σημαίνει διαμελισμό παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, αλλά και …

ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ....!!!

ΣΤΗ-ΒΟΥΛΗ-ΑΛΗΤΕΣ-620x380.jpgΟ Τσίπρας παρέλαβε μια Ελλάδα καθαρή, και την κατάντησε μαζί με Τασίες-Σίες, και όλο αυτό το Σιωνιστικό υπόβαθρο του ΣΥΡΙΖΑ, το ανθελληνικό συναπάντημα του ΣΥΡΙΖΑ, κατάντησε την Ελλάδα χωματερή, γεμάτη από εισβολείς Ασίας&Αφρικής.
Μέχρι από το Μαρόκο του Βασιλέως Χασάν, ήλθαν εδώ.
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ-ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ-ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ, όταν ευρέθησαν σε ……

Που'σαι βρε γέρο του Μωριά μεγάλε στρατηλάτη...Πατριωτικά τραγουδια !!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΙΑ ΣΗΜΑΙΑ
Που'σαι βρε γέρο του Μωριά
μεγάλε στρατηλάτη
να ιδεις πως τον κατάντησαν
τον τόπο οι βολευτάδες
τον τοπο που λευτέρωσες
με πόνο και με αιμα x2

Σηκω και πιασε το σπαθι
πιασε το καριοφιλι
και μπες μπροσταρης γεροντα
εμας να παρασυρεις

Να κοψουμε τις κεφαλες
αυτων που ξεπουλανε
πατριδα, οικογενεια
κι αυτη την ιστορία
και με ελαφρα συνειδηδη
πουλανε.....

Οι δανειστές και κατακτητές της Ελλάδας....!!!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Όλοι γνωρίζουν ότι με σειρά αποφάσεων της Προέδρου της Βουλής της προηγούμενης βουλευτικής περιόδου Ζωής Κωνσταντοπούλου και, ουσιαστικά, με την ίδια Κυβέρνηση (του ίδιου πρωθυπουργού και των ίδιων κομμάτων) που κυβερνά και σήμερα, συστήθηκε, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, η «Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους» (αποφάσεις 1448/4.4.15, 2053/7.5.15, 7944/18.5.15 και 11131/7164/25.8.15). 

Η Επιτροπή αυτή, με γενικό συντονιστή τον Βέλγο καθηγητή Eric Toussaint, με μέλη επιστήμονες από την Ελλάδα και δέκα χώρες, με συνεργάτες πολλούς έλληνες και ξένους επιστήμονες, καθώς και με τη συνδρομή της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, προεδρευόταν από την Πρόεδρο της Βουλής, την ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα και το συντονιστή της Επιτροπής Eric Toussaint.


Η σύσταση της εν λόγω διεθνούς Επιτροπής είχε, έχει και θα έχει και στο μέλλον μεγάλη και ουσιαστική σημασία για την πορεία του θεσμού των ...

ΣΕ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟ 44% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Αρνητικά συναισθήματα όπως ανασφάλεια – αγωνία – φόβο, θυμό – αγανάκτηση, απογοήτευση – πίκρα – θλίψη, άγχος, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης εκφράζει πάνω από το 44% των Ελλήνων, με το μεγαλύτερο ποσοστό να εμφανίζεται σε άτομα με χαμηλό εισόδημα και παράλληλα παρατηρείται αύξηση της καταθλιπτικής διάθεσης.

Επιπλέον, η υγεία των Ελλήνων καταγραφει πτωτική τάση, ενώ ένα 25% αδυνατεί να ....

Ο ΣΥΡΙΖΑ φεύγει, ποιος έρχεται;

Την κατάρρευση της κυβέρνησης και μάλιστα σε χρονικό διάστημα εντός τριών μηνών προαναγγέλλει (;) η Γερμανική εφημερίδα Bild. Προχθεσινό (15/12/2015) δημοσίευμα της εφημερίδος αναφέρει πως «Το τέλος του Αλέξη Τσίπρα πλησιάζει. Ελπίζατε ότι η κρίση στην Ελλάδα έχει τελειώσει; Η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική.

Οι Έλληνες εμπιστεύτηκαν ήδη δύο φορές φέτος τον Αλέξη Τσίπρα καθώς τον εξέλεξαν πρωθυπουργό τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο πλέον....

"ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ"

20200341963_2
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μίλησε για τη Ρωσία δήλωσε σε συνέντευξή του στην Corriere della Sera.

«Η Ρωσία έχει θέσει τον εαυτό της σε μια γελοία κατάσταση και κανείς δεν πρέπει να πιστέψει σε αυτή τη χώρα»

«Το δικό μας ήταν απλά ένα αλιευτικό σκάφος. Για μένα, η αντίδραση του Ρωσικού πολεμικού πλοίου ήταν υπερβολική. Η Ρωσία και η Τουρκία, πρέπει να αποκαταστήσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που ήδη έχουν. Έχουμε ένα όριο στην υπομονή μας »

Οι Ρώσοι είχαν...

"ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ

ΗΔΗ ΕΧΘΕΣ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ(ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ) ΑΝΑΚΙΝΗΣΕ ΘΕΜΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΤΥΧΑΙΟ;

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΦΩΣΚΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ;

ΜΗΠΩΣ ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ;
ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ....

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ "ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ".


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ, ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΟΜΟ (ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ) ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ (FUNDS) ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΜΕΝΟΥ. 

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΙΣΧΥ ,ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ (ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ "ΧΟΝΤΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ" ) ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΙΑ "ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗΣ", ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΑΣ.

ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ.....

Βόμβα! Η Ρωσία προκαλεί ανοιχτά τις ΗΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ).

rospiravloi
Από την μέρα που ο νυν Ρώσος πρόεδρος, Βλάντιμιρ Πούτιν, ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης του ρωσικού κράτους, η "αρκούδα του βορρά" όχι απλά έφτασε τις ΗΠΑ, όσον αφορά τα εξοπλιστικά προγράμματα, αλλά μάλλον πλέον προπορεύεται της κούρσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ρωσία βρυχάται και μάλιστα ηχηρά καθώς, ο Ρώσος Αντιστράτηγος και διοικητής των Στρατηγικών Δυνάμεων, Sergei  Karakayev, προχώρησε σε μια δήλωση πρόκληση προς τον Λευκό Οίκο, αναφέροντας .....

Είδηση βόμβα! Αυτά θέλουν να πάρουν οι δανειστές…

sale
Απίστευτα παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη της Ελλάδας με σκοπό την αρπαγή του εθνικού πλούτου και την πλήρη εκμετάλλευση από τους δανειστές!

Εντελώς ξαφνικά χθες ανακινήθηκε από τη Γερμανία θέμα κουρέματος των ελληνικών καταθέσεων ενώ των τελευταίο καιρό φαινόταν πως κάτι τέτοιο είχε αποφευχθεί. 

Μάλιστα το ΔΝΤ φέρεται να ζητάει εγγυήσεις ώστε να μην πειραχθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών. Τι .....

Το ΔΝΤ παραδέχεται ότι έγιναν λάθη στο ελληνικό πρόγραμμα.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο παραδέχεται εμμέσως πλην σαφώς, σε έκθεση, που εγκρίθηκε στις 7 Δεκεμβρίου από το ΔΣ του Ταμείου και δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ότι έγιναν λάθη στο λεγόμενο ελληνικό πρόγραμμα, που εγκρίθηκε τον Μάιο του 2010 χωρίς να περιλαμβάνεται η αναδιάρθρωση του χρέους, ώστε να επιβεβαιώνεται η βιωσιμότητά του.
Σχετικά με την αναδιάρθρωση του χρέους, η έκθεση αναφέρει ότι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω του φόβου διάχυσης της κρίσης, αλλά και της έκθεσης των ευρωπαϊκών τραπεζών στο χρέος της Ελλάδας. Ήταν συστημική εξαίρεση, τονίζεται.
«Για την Ελλάδα, το Ταμείο δεν μπορούσε να ....

Πούτιν: Οι Τούρκοι ήθελαν να “γλείψουν” τους Αμερικάνους..

Μύδρους κατά της Τουρκίας εξαπέλυσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που δίνει στο τέλος της χρονιάς.
Ο Πούτιν υποβάθμισε τις ελπίδες βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ της χώρας του και της Τουρκίας, επαναλαμβάνοντας πως ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ F.T.! Το αμερικανικό κογκρέσο ζητάει να παραχωρήσουμε στο ΔΝΤ τον έλεγχο των υποδομών, λιμανιών και ηλεκτρικής ενέργειας

lagarde
Το αμερικανικό Κογκρέσο είναι ένα βήμα πιο κοντά στη χορήγηση μιας πολυαναμενόμενης έγκρισης για μεταρρυθμίσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, οι οποίες θα δώσουν στην Κίνα και σε άλλες αναδυόμενες οικονομίες ισχυρότερη φωνή στη διαμόρφωση των πολιτικών του Ταμείου.
Το κείμενο ενός νέου αμερικανικού νομοσχεδίου δαπανών, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο πλαίσιο μιας ευρείας συμφωνίας επί του προϋπολογισμού, περιλαμβάνει την έγκριση ώστε η διακυβέρνηση Ομπάμα επιτέλους να ψηφίσει τις καθυστερημένες μεταρρυθμίσεις του 2010 για την ποσόστωση, που έχουν γίνει πηγή έντασης μεταξύ ΗΠΑ και ΔΝΤ.
Οι μεταρρυθμίσεις του 2010 ζητούσαν...

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ! Μετέφερε στην καρότσα αγροτικού τη μητέρα του, επειδή δεν υπήρχε ασθενοφόρο!(ΦΩΤΟ)

NOSOKOMEIO
Την τραγική έλλειψη ασθενοφόρων στη χώρα μας έρχεται να αναδείξει για μια ακόμη φορά, ένα περιστατικό στη Λέσβο κυριολεκτικά για γέλια και για κλάματα…

Η απογύμνωση της πατρίδας μας...!!


Οι δανειστές έχουν ήδη καταφέρει να μισήσουν οι Έλληνες την κυβέρνηση τους, καθώς επίσης όλα τα πολιτικά κόμματα, ακόμη και την ίδια τους την πατρίδα – έτσι ώστε να αποδεχθούν την ξένη κατοχή ευχαριστημένοι, χωρίς αντιδράσεις!

«Μπορούμε ακόμη να τα καταφέρουμε, με μεγάλες θυσίες φυσικά, οι οποίες όμως θα ήταν σχεδόν ανώδυνες συγκριτικά με αυτά που μας περιμένουν, εάν συνεχιστεί η σιωπή των αμνών – η οποία μας έχει μετατρέψει άθελα μας στην ντροπή της Ευρώπης, νομιμοποιώντας παράλληλα τις μεθόδους των εξαιρετικά έμπειρων αποικιοκρατών». 


Άποψη


Δεν χρειάζονται ούτε άναρθρες, αγωνιώδεις κραυγές, ούτε φοβισμένοι ...

Στην Κατοχή οι νόμοι που ψηφίζονται είναι άδικοι και καταχρηστικοί..!!

     Ήδη τα σύνορά μαςαπαιτούν να τα ''φυλάσσουν'' ξένες δυνάμεις.

     Ήδη οι ''Ευρωπαίοι  εταίροι'' ζητούν τα κλειδιά του Αιγαίου μ΄ ένα σχέδιο κειμένου 110 σελίδων το οποίο προβλέπει ότι η''ευρωπαϊκή ακτοφυλακή και συνοριοφυλακή''  θα μπορεί να κάνειεπιχειρήσεις οπουδήποτε χωρίς να δίνει λογαριασμό σε καμία χώρα.