Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Χωρίς προσχήματα! Το ΔΝΤ ζητάει προσωρινό πάγωμα της διαπραγμάτευσης και το Βερολίνο βολεύεται μια χαρά!

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ζήτησαν από την ελληνική κυβέρνηση να αποδεχτεί την πρόταση του Ταμείου για ένα προσωρινό πάγωμα της διαπραγμάτευσης έως ότου αυτό αποφασίσει τί θέλει να κάνει.

 Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ΔΝΤ πλέον χωρίς να επικαλείται προβλήματα στην αξιολόγηση ή διαφωνίες σε διάφορα τεχνικά ζητήματα έχει ζητήσει εμμέσως πλην σαφώς από την κυβέρνηση να δείξει....

Να μην πέσει ο μισθός μου, να μην χάσω τα προνόμιά μου και ας καεί ο κόσμος...

Αν η ζωή μας είχε αξία θα το είχαμε ήδη αποδείξει πολεμώντας με νύχια και με δόντια για να την διατηρήσουμε έστω και ακρωτηριασμένη. 

Αναρωτιόμαστε, γράφουμε και προσπαθούμε να αναλύσουμε τι πάει στραβά σε αυτόν τον τόπο και μένουμε άπραγοι στην κατακρεούργηση της θεωρητικής αξιοπρέπειας μας. 

Θεωρητικής, διότι δεν έχουμε.. αξιοπρέπεια εφόσον δεν έχουμε αξία ως ζωές. 

Έχουμε τιμή. 

Κοστολογηθήκαμε για την εκπαίδευσή μας, την εργασία μας, για την υγεία μας, για την ψήφο μας, για τον φόρο μας, την κηδεία μας, κι εμείς αυτή την στιγμή δεν ...

Μικρά κόμματα....ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ότι δεν είσθε αβανταδόροι του συστήματος.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Τελευταία παρατηρείται μία έξαρση δημιουργίας νέων κομμάτων τα οποία ευαγγελίζονται αντιμνημόνια, αντιστάσεις, ανατάσεις ,δραχμή εντός ΕΕ, δραχμή εκτός ΕΕ, ευρώ και ξερό ψωμί,κλπ,κλπ,κλπ.

Αν γίνει μια αναδρομή μαζί μ' ένα φρεσκάρισμα της μνήμης θ' ανασύρουμε (μαζί με τα δημιουργούμενα τώρα) ίσως κανά δυο δεκάδες κόμματα που μάχονται τα μνημόνια. εκτός από τα πάμπολλα κινήματα ίδιου σκοπού.

Χαρακτηριστικά αναφέρονται τα κόμματα ή κομματίδια των:
Λαφαζάνη, Κωνσταντοπούλου, Καζάκη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Κατσανέβα, Αλαβάνου, Μακρή, Mαριά και τόσα άλλα που θέλουν να λέγονται αντημνημονιακά.

Οι προθέσεις όλων ...

290 ΔΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ..

290 ΔΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΠ..ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Ο Τρόπος λειτουργίας μιας κεντρικής τράπεζας είναι μια γνώση που σήμερα σε επίπεδο οικονομικής θεωρίας έχει εγκαταλειφθεί και αυτό έχει συμβεί γιατί μια τραπεζική ομερτά έχει καταφέρει με δόλιο τρόπο να αποκρύψει την θεμελιώδη λειτουργία του χρήματος, την προσαρμογή αυτού στις αξίες των πραγμάτων και την μεθοδολογία παρακολούθησης αξιών και αντιστοίχου χρήματος..

Σήμερα σε επίπεδο οικονομικών πανεπιστημίων δεν διδάσκεται πουθενά η θεμελιώδη γνώση λειτουργίας μιας κεντρικής τράπεζας και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός πως δεν ξέρει κανείς πως έχει οριστεί ο ιδανικός πληθωρισμός και ο περιβόητος δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας που τόσο πολύ έχουμε ακούσει σε αυτή την χώρα.. Το παγκόσμιο τραπεζικό σύστημα όπως το γνωρίζουμε σήμερα έρχεται από πολύ παλιά και....

Φραγκούλης Φράγκος: Επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί η Τουρκία – Φοβάμαι το «θερμό» επεισόδιο.

Ως επικίνδυνο θηρίο που ψυχορραγεί περιέγραψε την Τουρκία ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ ,Φράγκος Φραγκούλης, στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1. «Εμείς δε θα περιμένουμε να διαλυθεί η Τουρκία. 

Εμείς πρέπει να φροντίσουμε να ισχυροποιηθεί η Ελλάδα. »Το πότε και πώς θα διαλυθεί πέραν του ότι είναι μεταφυσικό φαινόμενο και αναφέρεται από όλους τους Αγίους μας και είναι πλέον η βεβαιότητα περί της διαλύσεώς της. 

Παρά ταύτα το θηρίο όταν ψυχορραγεί τότε είναι πιο επικίνδυνο», δήλωσε ....

Έλληνα μπορείς ! Ξεσηκώσου!!

Από το 2010 και μετά άρχισε να φαίνεται καθαρά το σχέδιο που είχαν υφάνει για την καταστροφή της χώρας και τον εξανδραποδισμό του λαού ντόπιοι και ξένοι «πολιτικοί» που έχουν το θράσος να ονομάζουν τον εαυτό τους δημοκράτες , αριστερούς , σοσιαλιστές κ.τ.λ.. Οι λέξεις στην εποχή του μνημονιακού καθεστώτος δείχνουν να έχουν χάσει την έννοια τους , αφού όταν μιλάνε για μεταρρύθμιση ή εξορθολογισμό εννοούν πάντα περικοπές και άσχημα μαντάτα για το λαό αυτά! Όχι για τους πολιτικούς και ....

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ : Οι δανειστές ζητούν να κοπούν (από το 2019) οι συντάξεις τους από 30% έως 40%!

Σχετική εικόνα
Οι δανειστές απαιτούν να περικοπούν 30% - 40%! Επιδρομή και στις αποδοχές όσων ήταν ασφαλισμένοι στο ΤΕΒΕ
Τυφλό χτύπημα» στις συντάξεις τους που φτάνει έως και το 40% θα δουν οι στρατιωτικοί από το 2019, εξαιτίας της κυοφορούμενης κατάργησης της «προσωπικής διαφοράς», στο πλαίσιο του βαρύτατου νέου πακέτου μέτρων ύψους 3,6 δισ. ευρώ (2% του ΑΕΠ) το οποίο επιχειρούν να οριστικοποιήσουν κυβέρνηση και δανειστές.

Αγριο «ψαλίδισμα» κατά 30% θα υποστούν και οι συντάξιμες αποδοχές των ελεύθερων επαγγελματιών, που είναι η άλλη μεγάλη πληττόμενη ομάδα από τα πρόσθετα μέτρα. Ηδη οι νέοι συνταξιούχοι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν υποστεί «ψαλίδισμα» των συντάξιμων αποδοχών τους από 1/1/2017, εξαιτίας της αλλαγής της βάσης υπολογισμού τους.

Κι αυτό διότι ...

Το σχέδιο για τις επώδυνες περικοπές στις συντάξεις.

Πολύ σκληρός θα είναι ο συμβιβασμός με τους δανειστές για εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχους καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι περικοπές θα είναι δυσβάσταχτες και θα μπορούν να φτάσουν έως και το 30%, αναφέρει η Ημερησία.

Το θέμα των περικοπών στις συντάξεις και του χρόνου που θα γίνουν αυτές εμποδίζει και την τελική συμφωνία και την επιστροφή των δανειστών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι έχει πέσει η μείωση των συντάξεων κατά 1% του Α.Ε.Π σε δύο δόσεις. Η πρώτη, ίση με ......

Ας μην ενδώσουμε στον αποχωρούντα Αρταξέρξη: Ο Ταγίπ είναι απλά μία επικίνδυνη περίπτωση.

Γράφειο ο Ιωάννης Θ. Μάζης
O κ. Ερντογάν δεν είναι αστάθμητος παράγων. Κινείται βάσει του εθνικού του συμφέροντος και της προσωπικής του φιλοδοξίας να μετατραπεί σε «νταβουτογλειανού» τύπου νεο-οθωμανό ισλαμιστή Χαλίφη της Νέας Μέσης Ανατολής.
Και αυτό με σκοπό αφενός να αποφύγει την διαφαινόμενη λόγω των συριακών εξελίξεων κουρδική απόσχιση και αφετέρου να κερδίσει πιθανόν νέα εδάφη στη Συρία (δυτικά του Ευφράτη), επιρροή στο βόρειο Ιράκ (Μοσούλη), επιρροή στο Αιγαίο, Θράκη και Κύπρο και να επιτύχει δι’ αυτών να αντικαταστήσει στην εθνική συνείδηση των Τούρκων πολιτών τον Κεμάλ με τον εαυτό του.
Άρα δύναται κανείς που θέλει και ....

Αποκάλυψη: Αυτά τα τρία ελληνικά νησιά του Αιγαίου θέλει να καταλάβει ο Ταγίπ Ερντογάν.

Τώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της ολικής καταστροφής λόγω της άνευ προηγουμένου οικονομικής κρίσης, κινδυνεύει να χάσει και ένα κομμάτι της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), εάν η κυβέρνηση και τα κόμματα δεν αντιδράσουν ενωτικά και συλλογικά. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο εθνικό κίνδυνο….
Η Τουρκία με επιθετικότητα και ασύστολο θράσος συνεχίζει για πάνω από 40 χρόνια τώρα μια επιθετική και επεκτατική πολιτική στο Αιγαίο, στην οποία τα τελευταία χρόνια έχει συμπεριλάβει και το σύμπλεγμα του Καστελόριζου, προβάλλοντας συνεχώς αβάσιμες διεκδικήσεις, και παραβιάζοντας όλους.....