Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΕΚΘΕΣΗ – ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ: Το σκοτεινό σχέδιο των Ευρωπαίων για να διώξουν τη ναυτιλία από την Ελλάδα

ναυτιλια
Σχέδιο εκδίωξης της ελληνικής ναυτιλίας από την Ελλάδα και την μεταφορά της σε άλλες χώρες οι οποίες θα καρπωθούν τα οικονομικά οφέλη με τα οποία αυτή τη στιγμή επωφελείται η ελληνική οικονομία, αποκαλύπτουν ναυτιλιακοί κύκλοι ενώ παράλληλα σε έκθεσή τους οι Έλληνες Εφοπλιστές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις συνέπειες που θα έχει η ελληνική οικονομία εάν πέσει στην παγίδα που στήνουν οι ξένες δυνάμεις.

Όπως επισημαίνουν ναυτιλιακοί κύκλοι, η Γερμανία έχει δημιουργήσει .......

«Κάνε κουράγιο Ἑλλάδα μου…»

ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ ΕΛΛΑΔΑ_
Γράφει ὁ Δημ. Νατσιός
Δάσκαλος-Κιλκίς
«Ὅτι μᾶς ἔφαγαν οἱ ξένοι ὡς γλάροι»
Μακρυγιάννης
«Ποιὸς τὸ περίμενε στ’ ἀλήθεια
νὰ βγοῦν ψεουν τώρα πιὰ τὰ λόγια ἐκεῖνα τους,
ποὺ μᾶς τὰ ᾽λέγαν κάθε βράδυ ἀπ’ τὰ Λονδίνα τους.
Μὰ δὲν πειράζει, δὲν πειράζει,
δὲ θὰ τὸ βάλουμε μαράζι
καὶ δὲ θὰ κλάψουμε ποὺ πάλι μᾶς ξεχάσατε,
γιατί δὲν εἶν’ πρώτη φορὰ ποὺ μᾶς τὴ σκάσατε
καὶ στὴν ὑγειά σας μία ὀκαδούλα ἐμεῖς θὰ πιοῦμε
καὶ στὴ μικρὴ τὴν Ἑλλαδούλα μας θὰ ποῦμε:
Κάνε κουράγιο Ἑλλάδα μου
κι ὅσο μπορεῖς κρατήσου
καὶ στὰ παλιὰ παπούτσια σου,
γράψε ὅσα λὲν οἱ ἐχθροί σου.
Κι ἂν μᾶς τὴ σκάσανε μὲ μπαμπεσιά,
οἱ σύμμαχοι στὴ μοιρασιά,
κάνε κουράγιο Ἑλλάδα μου, νὰ μὴ μᾶς ἀρρωστήσεις,
γιατί τὸ θέλει ὁ Θεὸς νὰ ζήσεις καὶ θὰ ζήσεις.
Σὲ κάθε χιονισμένη ράχη,
σὰν πολεμούσαμε μονάχοι,
ὅλοι λαγοὺς μὲ πετραχήλια μᾶς ἐτάζατε
καὶ μεσ’ στὰ μάτια μὲ λατρεία μᾶς κοιτάζατε.
Μὰ ξεχάστηκαν ......

Έρχεται ο "εφιάλτης" του περιουσιολογίου - Με κατασχέσεις απειλούνται 6.500.000 φορολογούμενοι!

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ" ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ!
Σοκ για 6.500.000 φορολογούμενους που θα πρέπει να δηλώσουν στο περιουσιολόγιο και το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο (κινητό ή ακίνητο) καθώς και τα κρυμμένα χρήματά τους σε στρώματα και θυρίδες.
 
Αν δεν το κάνουν, στην περίπτωση που εντοπιστούν και δεν συμπεριλαμβάνονται στη δήλωση περιουσιολογίου, θα κατάσχονται. Φυσικά κινδυνεύουν να βρεθούν σε πολύ άσχημη κατάσταση άπαντες καθώς αυθαίρετα θα ζητούνται αποδείξεις για εισοδήματα προ δεκαετίας για τα οποία δεν κράτησε κανείς δικαιολογητικά καθώς μετά από την παρέλευση δεκαετίας βάση νόμου το Δημόσιο δεν μπορεί να κοινοποιήσει ουδεμία απαίτηση......

Οι δανειστές βάζουν "χέρι" στα σπίτια των Ελλήνων - Θα παραχωρούνται στο ΤΑΙΠΕΔ για απόσβεση χρεών.

ΠΩΣ ΘΑ "ΑΡΠΑΞΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

''Χέρι" στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία θα βάλουν οι δανειστές με την μέθοδο της βάναυσης και άγριας φορολογήσης που θα προκαλεί αδυναμία (σκόπιμη) αποπληρωμής της, από τους (με το έτσι θέλω) οφειλέτες, καθώς το Δημόσιο θα επιτρέπει την παραχώρηση των ακινήτων των ιδιωτών για να σβήσει ΜΕΡΟΣ των χρεών.
 
Στη συνέχεια το Δημόσιο θα τα εκχωρεί στο ΤΑΙΠΕΔ προς "αξιοποίηση" δηλαδή στους δανειστές.
 
Η μέθοδος είναι απλή: Βαρύτατη φορολόγηση στα ΠΑΝΤΑ, με αποτέλεσμα ο φορολογούμενος να μην μπορέσει να πληρώσει τις υποτιθέμενες φορολογικές υποχρεώσεις του (από την Τουρκοκρατία είχαμε να δούμε τέτοιους φόρους) και να αναγκαστεί να παραδώσει το σπίτι του. Η αξία του ακινήτου θα υπολογίζεται με την εμπορική (δηλαδή ψίχουλα) και όχι με την αντικειμενική.
 
Έτσι όλοι οι Έλληνες πολίτες σε λίγα χρόνια θα έχουν χάσει την περιουσία τους και τα σπίτια τους, είτε χρωστάνε στις τράπεζες είτε χρωστάνε (αναγκαστικώς) στην Εφορία.
 
Με την "σατανική" μέθοδο δε του περιουσιολογίου και την αναδρομική φορολόγηση πολιτών γιατί....... έτσι θα ισχυρίζεται αυθαίρετα η Εφορία ότι της έκρυβαν εισοδήματα 30 χρόνια πριν, θα κόβονται πρόστιμα επιπέδου...Ροκφέλερ, και έτσι ουδείς θα μπορέσει να κρατήσει την ιδιοκτησία του. 
 

ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ "ΝΑΙ" Σύγκρουση μέχρι τέλους: Η ίδια η Πρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει τον πρωθυπουργό για "απόπειρα κατάλυσης του Πολιτεύματος"!

Εκτροπή και εν εξελίξει επιχείρηση κατάλυσης του δημοκρατικού πολιτεύματος Ελληνικής Πολιτείας κατήγγειλε μιλώντας στη Βουλή η πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου για το νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης που ψηφίζεται σήμερα.
Η ομιλία της και οι χαρακτηρισμοί της έχουν φυσικά μόνο έναν αποδέκτη εντός Ελλάδος: Τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Αυτός "φωτογραφίζεται" ως ο υπεύθυνος της εκτροπής και της απόπειρας κατάλυσης του πολιτέυματος.
Η Πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε τη διαδικασία ψήφισης εκτροπή, διότι εισάγεται ως παρέμβαση από την τρόικα με την απειλή της χρεωκοπίας και τίθεται στα προαπαιτούμενα. «Απειλούνται βασικά δικαιώματα των πολιτών για μια δίκαιη δίκη», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και ζήτησε από τους Ευρωπαίους ομολόγους της να αντιδράσουν σε αυτή την εκτροπή.
Η Ζ.Κωνσταντοπούλου καταγγέλλει ε ότι οι δανειστές θέλουν να ισοπεδώσουν τη Ελληνική Δημοκρατρία.«Να εκδώσουμε μια σφραγίδα που θα λέει «Βουλή των Ελλήνων» και να τη δώσουμε στους θεσμούς για να επικυρώνουν όσα θέλουν», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου και τόνισε πως.....