Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ, ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ.

Είναι όλο το πολιτικό σύστημα για γέλια και για κλάματα γι αυτό δεν μας σέβεται κανείς στο εξωτερικό. 

Θα πάνε οι νεοδημοκράτες με 40 χρόνια κομπίνες στην πλάτη μαζί με τους πασόκους, να συνομιλήσουν με τον απλό κόσμο, οι δολοφόνοι της Ελληνικής κοινωνίας.

Πιστεύουν 1ον ότι ο κόσμος ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητας θα τους υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες, 


2ον θα βγουν και από πάνω όταν έχουν εξαθλιώσει την κοινωνία και είναι υπαίτιοι χιλιάδων αυτοκτονιών 

3ον Θα βγουν από πάνω οι νεοδημοκράτες και οι πασοκοι όταν κυβερνούν ανελλιπώς την χώρα και την έχουν οδηγήσει στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα.

Πιστεύουν οι γερμανοτσολιάδες δωσίλογοι ότι θα τα βγάλουν ....

Αυτό το πολιτικό σύστημα της ρεμούλας και της απάτης καταρρέει με πάταγο, βγάζοντας στη φόρα τις «αναθυμιάσεις» του!

 Όταν τα πάντα καταρρέουν στον κοινωνικό ιστό, καταρρέει μέσα μας και η «εικόνα» του ίδιου του εαυτού μας .

Τότε και οι κοινωνίες και τα άτομα επανακαθορίζουν τις σχέσεις τους με τον εαυτό τους, δηλαδή ή επαναστατούν ή καταρρέουν και χάνονται! Ζούμε οριακές στιγμές ως άτομα και ως κοινωνία! 

Η κάθαρση από τις «οπτικές» του χθες και η υιοθέτηση ενός άλλου τρόπου «σκέπτεσθαι» και «αισθάνεσθαι» είναι εκ των ουκ άνευ!

Όταν τα θεμέλια είναι γερά, το τράνταγμα « πονάει» λιγότερο, αλλά όταν είναι σάπια η κατάρρευση είναι βέβαιη. Γι ’αυτό το πολιτικό αυτό σύστημα της ρεμούλας και της απάτης καταρρέει με πάταγο, βγάζοντας στη φόρα τις «αναθυμιάσεις» του!

Τι είναι πάλι αυτό το «έργο», που ξετυλίγεται ....

Διαδικασίες διαδοχής ανοίγουν στο ΠΑΣΟΚ! Τελειωμένος ο Βενιζέλος.

"Τελειωμένος" ο Βενιζέλος - Ο ρόλος της ΝΔ 

Πραγματικός πανικός επικρατεί στη Χαριλάου Τρικούπη καθώς οι μισές και πλέον δημοσκοπήσεις που έρχονται στα γραφεια του κόμματος, δείχνουν το [ΠΑΣΟΚ εκτός Βουλής, ενώ στις άλλες μισές 
είναι οριακά πάνω από το 3%.

Ακόμα και σε παραδοσιακά "πράσινα" κάστρα όπως η Β' Αθηνών, η Β' Πειραιώς, η Κρήτη, η Δυτική Ελλάδα το κόμμα του Βαγγέλη Βενιζέλου, είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτο.

Την κατάσταση αυτή γνωρίζουν πολύ καλά πρωτοκλασάτα....

Γιατί ο Κοντομηνάς έπρεπε να μπει φυλακή...

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΤΑ 5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

Της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΞΥΝΟΥ

Καταπέλτης υπήρξε η Πόπη Παπανδρέου αυτή τη φορά ως εποπτεύουσα εισαγγελέας Πρωτοδικών στην απολογία του Δημ. Κοντομηνά. 


Η εισαγγελική λειτουργός, έχοντας πλήρη εικόνα της υπόθεσης των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, έκρινε πως ο επιχειρηματίας πρέπει να προφυλακιστεί, επισημαίνοντας, επί της ουσίας, πως δεν μπορούν να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έκρινε ότι ο επιχειρηματίας Δ. Κοντομηνάς πρέπει να προφυλακιστεί, καθώς οι πράξεις του που ερευνώνται «ενέχουν ιδιάζουσα βαρύτητα και κοινωνικοηθική απαξία», και ότι το ποσό εγγύησης των 5 εκατ. ευρώ είναι «χαμηλό» για τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο (φωτ. ΑΠΕ) 


Συγκεκριμένα, στην εισήγησή της, που οδήγησε στη διαφωνία για την ποινική «τύχη» του Δ. Κοντομηνά και στην απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να αφεθεί ελεύθερος με εγγύησης ύψους 5 εκατ. ευρώ και περιοριστικούς όρους, η εισαγγελέας αναφέρει: .....

ΑΥΤΟΙ..συνεχίζουν. ΕΜΕΙΣ....θα αρχίσουμε.

Αν η κυβερνητική Συμμορία ήταν...χοληστερίνη
θα τη ρίχναμε σε δύο μήνες!!

Απομένει το τελευταίο δύσκολο μίλι,
δήλωσε ο κ.Προβόπουλος.
Αφού το "φάμε" κι αυτό μένει η ηλεκτρική καρέκλα !!
.....................................

Στην κατοχική ελλάδα λειτουργούν άψογα
η δημοκρατία και η δικαιοσύνη.
Συλλαμβάνει Χ.Α, απολύει Κοντομηνά.
 ............................................

Ακολουθούν η ανάκαμψη/ανάπτυξη και ο Παπούλιας.
Χάρη στις...εκλογές.
....................................

Ευτυχώς δεν έχω παιδιά σχολικής ηλικίας.
Αυτό το προτεινόμενο από ξενοδόχους πρόγραμμα
"λευκών ημερών" για σκι, θα έριχνε έξω
τον εύρωστο....

Πανικόβλητη αυτή τη στιγμή η ελληνική ολιγαρχία ρίχνει στην πυρά κάποια περιφερειακά της υποχείρια ή πολιτικά τελειωμένα στελέχη της, για να ικανοποιηθεί η κοινωνία.Η τρόϊκα οφείλει να αφήσει την ελληνική ολιγαρχία μόνη της απέναντι στο λαό.

Η ελληνική πολιτικοοικονομική ολιγαρχία θα πρέπει επιτέλους να αφεθεί μόνη της απέναντι στον ελληνικό λαό. 

Θα πρέπει να αντιληφθεί ο ελληνικός λαός ποιος είναι ο πραγματικά υπεύθυνος για την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει και για όλα αυτά τα εξοντωτικά μέτρα που λαμβάνονται τώρα εναντίον του.

Δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από τον «μπαμπούλα» της τρόϊκας και των...κάθε είδους ξένων συμφερόντων και ξένων δυνάμεων. 

Αν δεν γίνει κάποια στιγμή αυτή η ...

Ο αφορεσμένος Νάιτζελ Φάραντζ....

Μίλησαν όλοι. Σαμαράς, Μπαρόζο, Σουλτς, Σβόμποντα, Φέρχοφσταντ, αδέσποτοι ευρωβουλευτές. Αλλά την παράσταση έκλεψε ο Νάιτζελ Φάραντζ. 

Γιατί απέδωσε ωμά την πικρή πραγματικότητα που βιώνει η Ελλάδα. 

Δηκτικός, είρων, οριακός; Ασφαλώς. Αλλά ο Βρετανός ευρωσκεπτικιστής συμπύκνωσε σε λίγα λόγια όσα σοβαρά και τεκμηριωμένα διατυπώνονται κατά καιρούς από πολλές πλευρές για την κρίση και τις επιπτώσεις στην κοινωνία αλλά και στη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ας αφήσουμε στην άκρη τον σερβιτόρο των ισχυρών,...
τον κ. Μπαρόζο. Κοινοτοπίες για «θυσίες που αποδίδουν» και βολικές γενικότητες για τον δήθεν σωτήριο ρόλο της Ενωσης. 

Ας δούμε τους άλλους για να κρίνουμε κατά πόσον η ομιλία Φάραντζ συνιστούσε παραλήρημα ή αποτύπωνε την πραγματική εικόνα όπως διαμορφώθηκε στην τριετία του Μνημονίου.

* Ποιος κυβερνά; «Ορισμένες απαιτήσεις της Τρόικας είναι απολύτως απαράδεκτες και έχουν καταστρέψει ....

Δικηγόροι καταθέτουν μήνυση κατά του ΤΑΙΠΕΔ για το σκάνδαλο με τα 28 ακίνητα.

20140118-125341.jpg
Του Βασίλη Τζήμτσου
Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγουν δικηγόροι μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου από την οποία ανακύπτουν σκανδαλώδεις διαδικασίες…
στην πώληση 28 ακινήτων-«φιλέτων» του Δημοσίου από το ΤΑΙΠΕΔ σε θυγατρικές της Εθνικής Τράπεζας και της Eurobank.
Πρόκειται για μέλη του Δικηγορικού Συλόγου Πειραιά που έχουν ξεκινήσει αγώνα εναντίον της μεταστέγασης των δικαστηρίων της πόλης σε ένα (καπναποθήκες Κεράνης) από τα 28 ακίνητα που πωλούνται σε ιδιώτες από το Δημόσιο, με εντελώς αδιαφανείς διαδικασίες.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, καθώς αποδεικνύεται ότι χρηματικοοικονομικοί σύμβουλοι για την εξαγορά, ήταν εταιρείες συμφερόντων των δύο τραπεζών, με αποτέλεσμα να μην διασφαλίζεται από πουθενά ότι η παραχώρηση ήταν επωφελής για το ελληνικό κράτος.

Οι ξεφτίλες στέλνουν στον.... Τειρεσία όσους καθυστέρησαν δόση πάνω από ...20 ευρώ!.

Αν νομίζατε ότι στην λίστα του Τειρεσία μπαίνουν μόνο όσοι έχουν "κοκκινίσει" είστε βαθιά γελασμένοι. 

Δυστυχώς μπαίνουν όλοι όσοι έχουν δανειοδοτηθεί και έχουν καθυστερήσει να καταβάλλουν δόσεις που ξεπερνούν το απίστευτο ποσό των....20 ευρώ!!
Οι ξεφτίλες...

Και αυτό γιατί....

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.

ΦΩΤΟ www.digital-camera.gr
Με κοινή υπουργική απόφαση το μεγαλύτερο έγκλημα που διατελείται  στη χώρα παίρνει σάρκα και οστά. 

Το υπουργείο περιβάλλοντος συστήνει Εθνικό μητρώο σημείων υδροληψίας. 

Ο ρόλος του εν λόγω φορέα έχει σαν σκοπό τον πλήρη έλεγχο επιφανειακών και υπόγειων υδάτων της χώρας. 

Το οποιοδήποτε φυσικό η νομικό πρόσωπο το οποίο θα ζητήσει την άντληση υδάτων θα.....

O ΦΟΥΧΤΕΛ-ΧΟΥΦΤΕΛ (ΧΟΥΦΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΕΙ)... ΚΑΙ Ο ΚΡΑΣΟΠΑΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΟΝΤΡΑ...«Όλο βόλτες κάνει στη χώρα μας, μαθαίνει από κρασιά και φαγητό»

Η επίθεση του Μπουτάρη στον Φούχτελ...

Την ώρα που ο κ. Φούχτελ ετοιμάζεται και πάλι να έρθει με τη νέα του ιδιότητα στην Ελλάδα, ο πρώην φίλος του, δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εξαπολύει επίθεση εναντίον του, σύμφωνα με τον Βηματοδότη.

«Τον κατηγορεί ότι όλο βόλτες κάνει στη χώρα μας, μαθαίνει από κρασιά και φαγητό (λάτρης της “retsinas” και του χταποδιού), προσπαθεί να μάθει μερικές ελληνικές λέξεις (όπως το… “τάκα-τάκα”), αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν κάνει».
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης σε τρισέλιδη επιστολή του ...

Η Ζωή Γεωργαντά Χωρίς Αναισθητικό… και άνευ σιέλου!!!

Άρχισαν οι κατασχέσεις για «σκαφάτους» της λίστας Ντάισελμπλουμ...

Με κατασχέσεις, πρόστιμα και αναδρομικούς φόρους «δένει» ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων τους πρώτους 88 «σκαφάτους» που είχαν πολυτελείς θαλαμηγούς, αλλά σήκωναν ξένη σημαία για να τις κρύψουν από την εφορία και να πληρώνουν «ψίχουλα» στην Ελλάδα.

Ο…. ιπτάμενος Ολλανδός «έδεσε» 280 «πλοία-φαντάσματα»

Οι έλεγχοι που διεξήχθησαν σε 255 σκάφη αποκάλυψαν «πράματα και θάματα», με τα αποτελέσματα να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα που προ μηνών παρέδωσε προς διερεύνηση στον Γιάννη Στουρνάρα ο πρόεδρος του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ, με τα κότερα με σημαία Ολλανδίας.
Ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών (ή «ιπτάμενος Ολλανδός» όπως τον αποκαλούν πολλοί) «τσίμπησε» 280 «πλοία-φαντάσματα», με τα οποία οι ιδιοκτήτες τους αρμένιζαν στις ελληνικές θάλασσες και σε εξωτικούς προορισμούς, αλλά δεν τα δήλωναν στην εφορία ή γλίτωναν αντί να πληρώνουν αυξημένους φόρους στη χώρα μας.
Μέσα σε λίγους μήνες ο φορολογικός έλεγχος οδήγησε στους τραπεζικούς λογαριασμούς Ελλήνων ιδιοκτητών που είχαν .....

Η τρόικα ζητάει τα σπίτια όσων έχουν αποπληρώσει το 70% των δανείων τους!

Η τρόικα όχι μόνο δεν αρκείται στην μερική άρση των πλειστηριασμών ακινήτων, αλλά ζητάει συγκεκριμένα να "στοχοποιηθουν" όσοι έχουν ήδη εξοφλήσει το 70% των δανείων τους, και αδυνατούν πλεόν να αποπληρώσουν τα υπόλοιπα.

Το καθαρά συμφεροντολογικό σκεπτικό που παρουσιαζουν είναι ότι έτσι δεν θα καταγράψουν οι τράπεζες μεγάλες ζημιές, και όσοι έιναι νέοι δανειστές θα συνεχίσουν να χρωστάνε, και να αποδίδουν στις τράπεζες σε βάθος χρονου.

Όπως αναφέρουν τα "Επίκαιρα" ήδη η τρόικα ζητά αλλαγή στον πρόσφατα ψηφισθέντα νόμο, με την οποία να γίνεται αποδεκτή η εξωφρενική αυτή απαίτησή τους! 
Ο στόχος τους είναι άλλος....

Μας πάνε για χρεοκοπία..μόνη λύση η διαγραφή του επαχθούς και του επονείδιστου του χρέους ..

Δεν το λέει ο Καμμένος ....το λένε τα στοιχεία, διεθνείς οικονομολόγοι και ειδικοί..

Σοβαρό πρόβλημα ταμειακών ροών παρουσιάζει η Ελλάδα και πάλι παρά το ότι έχει ένα πλεόνασμα τρεχουσών συναλλαγών .

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα χρειάζεται μια αλλαγή στους όρους αποπληρωμής ή άλλο σχέδιο διάσωσης ή θα χρεοκοπήσει τον Αύγουστο , αν όχι τον Μάιο. Χρησιμοποιώ τις λέξεις « θα χρεοκοπήσει " αορίστως.

Ο μόνος τρόπος που η Ελλάδα σήμερα κάνει τις πληρωμές δανείων γίνεται με τα χρήματα από την Τρόικα.
Η απάτη λειτουργεί ως εξής: τα χρήματα των δανείων της τρόικα, φέρεται να έχουν δοθεί στην Ελλάδα , αλλά η Ελλάδα δεν μπορεί να τα αγγίξει πραγματικά .

Oρυκτός πλούτος και ΤΑΙΠΕΔ. Έρχεται το μεγάλο ξεπούλημα.

Η διαπίστωση ότι στο υπέδαφος της δημόσιας γης, των τεράστιων εκτάσεων καλύτερα, που έχουν ή πρόκειται να παραχωρηθούν στο ΤΑΙΠΕΔ προς … αξιοποίηση, υπάρχει σπάνιος, στρατηγικός και πανάκριβος ορυκτός πλούτος, πιθανόν να μην είναι κάτι νέο.

Η δημοσίευση όμως πρόσφατα κάποιων καταλόγων με δημόσιες εκτάσεις στην ιστοσελίδα του εν λόγω Ταμείου, με φωτογραφίες και χάρτες  που απεικονίζουν τη θέση τους, κάνει πιο εύκολο τον εντοπισμό των περιοχών που μας ενδιαφέρουν.

15 BHMATA ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


15 ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΚΟΥΝ

…….. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ

Του Κώστα Υψηλάντη

Μπροστά σε ένα κοινωνικό αδιέξοδο οδηγούμαστε καθημερινά, όχι απλά
οικονομικό αλλά και πνευματικό. 


Ο λαός αυτός εισπράττει καθημερινά τις καθοδηγούμενες απο πονηρά κέντρατου εξωτερικού,τις εντολές απεθνικοποίησης του έθνους αυτού που
διαφύλαξε το πνεύμα της αντίστασης και της αλληλεγγύης. 


Το ανάδελφο έθνος αντιμετωπίζει και εσωτερικούς εχθρούς, τα ” διαπλεκόμενα” που ενώ τα γνωρίζουμε αδυνατούμε να τα αποβάλουμε γιατί όπως μου εκμυστηρεύτηκε μεγάλο τέως κυβερνητικό στέλεχος “είναι μεγάλα ψάρια”.

Απάντηση στην κατάσταση αυτή μπορεί να δώσει μια πανεθνική ενότητα
όλων των καλοπροαίρετων πολιτών που θέλουν να αγωνιστούν ανώνυμα ή
επώνυμα χωρίς κανένα όφελος για την απελευθέρωση της πατρίδας.


Ένας όμιλος απο ....

ΠΑΤΕΡΕΣ................ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ Εεεεε;;;;; ΒΙΝΤΕΟ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ !

Οι πατέρες

Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσης,
όπως το βρης κι όπως το δης να μην το παρατήσης.
Σκάψε το ακόμα πιό βαθεία και φράξε το πιό στέρεα
και πλούτισε τη χλώρη του και πλάτηνε τη γη του,

κι ακλάδευτο όπου μπλέκεται να το βεργολογήσης,
και να του φέρνεις....

Έχουμε στρατηγική εξόδου από το σφαγείο;;;;;;

Κάτι μου λέει μέσα μου ότι, σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία που κλυδωνίζεται ακόμη και με τις μεγάλες τρικυμίες όχι πίσω της, αλλά μπροστά, με τη γειτονιά να μυρίζει μπαρούτι, με τις γεωπολιτικές ισορροπίες να μεταλλάσσονται ταχύτατα, με την Ευρώπη να καρκινοβατεί σε κάτι ανάμεσα σε Ομοσπονδοποίηση και Τραπεζική Δικτατορία, με το Παγκόσμιο Κεφάλαιο να επηρεάζει κυβερνήσεις και ανθρώπους, με την έλλειψη Ηγετών στον κόσμο, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν αλλού την πορεία των χωρών του πλανήτη, η αίσθηση που αποκομίζω από τους στόχους των επικυρίαρχων μας, όπως εκφράζονται από τα μίσθαρνα όργανά τους, είναι άλλοι από τους ανωτέρω, πιο σκοτεινοί και πιο ύπουλοι.

1. Βλέπω μια έντονη προσπάθεια να γονατίσει πολιτικά και γεωστρατηγικά η χώρα, υποβαθμιζόμενη σε δορυφόρο άλλων.

Βλέπω να διαλύεται ...

ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΤΟΞΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ...

Άρθρο του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου μη υποψήφιου βουλευτή 

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Τις τελευταίες μέρες υπάρχει τεράστια κινητικότητα. 

Ας δούμε πρώτα πως έχουν τα πράγματα στην κεντρική πολιτική σκηνή. Το πολιτικό τοπίο είναι γεμάτο από κατεστραμμένα όνειρα. Η αναξιοπιστία κυριαρχεί. 

Το παλαιό σύστημα διακυβέρνησης είναι σκιά του εαυτού του. 

Η Χ.Α αυτοκαταστράφηκε λόγω του ότι επεχείρησε να αναβιώσει τα Τάγματα Ασφαλείας. 

Ο ΛΑΟΣ έκλεισε το κύκλο του ως προσωποπαγές κόμμα καθημερινής κυβίστησης και συρρικνώθηκε ανεπιστρεπτί. 

Οι ΑΝΕΛ περνάνε συνεχή κρίση προσανατολισμού, ένεκα της στρατηγικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και καθηλώνονται σε χαμηλά ποσοστά. 

Οι μονομανείς υπέρ της Δραχμής δεν προσφέρουν εναλλακτικό σχέδιο διακυβέρνησης.