Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Κερνούν οι εθνικοί σωτήρες...


Φάε παιδί μου άφοβα
Είναι πλέον...νόμιμα.

Δεν είναι ίσως πολύ ασφαλή -
αλλά θα είναι σίγουρα ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ !

Κερνάει η Κυβέρνηση

Κερνάει ο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ …

Παρά τις θυσίες του ελληνικού λαού στα πέτρινα μνημονιακά χρόνια, το δημόσιο χρέος ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ με τις ευλογίες Άσμουσεν, να προετοιμάζεται για νέο μνημόνιο το οποίο, παρά τις διαψεύσεις Στουρνάρα, θα συνοδεύεται με νέες σκληρές δεσμεύσεις σε βάρος της πατρίδας μας …. 

Είναι πολύ αργά πλέον και στο τέλος θ αντιληφθείς πως με το να μην αντιδράσεις ΕΠΕΛΕΞΕΣ να περιφέρεσαι ζωντανός – νεκρός … 


Τότε θα καταλάβεις το έγκλημα που διέπραξες ψηφίζοντας τους δωσίλογους και στη συνέχεια αδιαφόρησες …. 

Το θέμα είναι αν θα προλάβεις να το ζήσεις αυτό γιατί η πλήρης απαξίωση είναι πολύ κοντά …. 

Τότε όμως θα είναι αργά, πολύ αργά ..!! Τα διλλήματα που έχουμε μπροστά μας είναι ξεκάθαρα όσο και αμείλικτα:

Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ‏...

undefined
Οί επόμενες ώρες η ημέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες γιά τήν τύχη τής χώρας καί κατ’επέκταση τού μέλλοντος τού Ελληνισμού. 

Η οικονομική εξαθλίωση τού λαού έχει φθάσει στό αποκορύφωμά της άνευ ουδεμίας προοπτικής γιά ανάκαμψη τά επόμενα 10 χρόνια. οί κυβερνητικοί

χειρισμοί οδηγούν σέ αντίθετη κατεύθυνση. Δέν χρειάζονται οικονομικές αναλύσεις καί ατέρμονες συζητήσεις γιά τήν αμφισβήτηση η όχι τής ουσιαστικής χρεοκωπίας καί οποιαδήποτε προσπάθεια στρογγυλέματος τής κατάστασης εκ μέρους τής κυβέρνησης αποτελεί αν μή τί άλλο κλαυσίγελο.

Κάθε έννοια κράτους δικαίου, ισοπολιτίας, ισονομίας καί σεβασμού τής αξιοπρέπειας τών πολιτών έχει καταπατηθεί βάρβαρα καί ανελέητα. 


Δέσμιοι τής Ε.Ε. τού ΔΝΤ καί τών μνημονίων οί λαθρεπιβάτες τής εξουσίας εγκληματούν όχι μόνον σέ βάρος τών λαϊκών συμφερόντων αλλά καί τών μελλοντικών γεννεών. Χωρίς τήν εξουσιοδότηση τής πλειοψηφίας τών Ελλήνων εκτελούν τίς εντολές τών ξένων “φίλιων” εργοδοτών τους. 

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ?? ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ...???


Την ώρα που ο Ομπάμα ετοιμάζεται να δώσει το πράσινο φως για επίθεση στη Συρία αποκαλύπτεται πως οι Η.Π.Α απειλούνται άμεσα με στάση πληρωμών.

Στο μέγιστο επιτρεπτό όριο θα φθάσει τον Οκτώβριο το χρέος των ΗΠΑ και για αυτό ήδη κάποιοι αναφέρουν πως οι Αμερικανοί ''εξωτερικεύουν'' το πρόβλημα τους κάνοντας πόλεμο στη Συρία.

Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου ( ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ?? ) με επιστολή του προς το Κογκρέσο προειδοποιεί πως στα μέσα Οκτωβρίου στο ''ταμείο'' θα υπάρχουν μόλις 50 δισεκατομμύρια δολάρια, που σημαίνει δηλαδή πως η χώρα του θα βρίσκεται μία ανάσα από τον εφιάλτη της στάσης πληρωμών...


Διαβάστε τι γράφει στην επιστολή του.

Ιστορική απόφαση της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο των CDS! Ο Καμμένος στέλνει για κακούργημα βαρύγδουπα ονόματα της δημοσιογραφίας και της διαπλοκής!

undefined
ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΣ ΜΙΡΑΝΤΑΣ ΞΑΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΗ 
ΜΑΚΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Πάνος Καμμένος, τα τελευταία τρία χρόνια και μέχρι σήμερα, επέλεξε τον δρόμο της ευθείας σύγκρουσης με τα συμφέροντα που οδήγησαν την Ελλάδα στον όλεθρο. Την ώρα που κάποιοι έκαναν μπίζνες με τους οικονομικούς δολοφόνους της
χώρας, ο Πάνος Καμμένος δεσμεύθηκε ότι θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για την παραδειγματική τους τιμωρία. 


Απέναντι στην αποφασιστικότητα και την προσήλωση στο καθήκον του, διάφορα συμφέροντα κατέφυγαν στην συστηματική απόπειρα πολιτικής τρομοκρατίας μέσω καταιγισμού αγωγών, προκειμένου να τον φιμώσουν.

Σήμερα, μία ακόμη πανηγυρική δικαίωση,

ΤΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ ΤΩΝ ΜΗΝΜΟΝΙΩΝ‏.....

“ Γλύφοντας τους πάτρωνές τους και φτύνοντας το λαό, επιδεικνύοντας προκλητικά τον προσωπικό τους πλούτο- όπως και αν τον απέκτησαν- συναγελαζόμενοι όλοι μεταξύ τους και ανταλλάσσοντας χάρες ο ένας στον άλλον, διαφεύγοντας κάθε ελέγχου αφού κόβουν και ράβουν
τους μηχανισμούς και τη νομοθεσία προς όφελός τους, έντρομοι στην ιδέα ο λαός να έρθει στο προσκήνιο και γι' αυτό βαθιά μισώντας τον ”


Του Θέμη Τζήμα

Οι δηλώσεις Σταυρίδη, το “f@ckyou” στον ελληνικό λαό και σε όσους διαφωνούν μαζί του, η άποψή του ότι είμαστε όλοι ηλίθιοι ή κάτι τέτοιο δεν είναι παρά μια ακόμα απόδειξη της νέας ολιγαρχίας μετασοβιετικού τύπου που λεηλατεί τις ζωές και τον πλούτο του λαού χάρη στα μνημόνια, και προς όφελος της ξένης πατρωνείας που την έχει εγκαταστήσει.

Γλύφοντας τους πάτρωνές τους και φτύνοντας το λαό, επιδεικνύοντας προκλητικά τον...

Κατασχέσεις και των περιουσιακών στοιχείων συζύγων-τέκνων για χρέη στο δημόσιο! - Μόνη λύση η ΕΞΕΓΕΡΣΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

undefined
Ανοίγει ο δρόμος για κατάσχεση των συνυπεύθυνων των χρεών προς το Δημόσιο με έγγραφο του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων

Μόνη λύση η ΕΞΕΓΕΡΣΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

Πόπη Σουφλή

Picture 0 for Κατασχέσεις και των περιουσιακών στοιχείων συζύγων-τέκνων
Από τη μέγγενη των κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων για όσους χρωστούν στο Δημόσιο έστω και 10.000 ευρώ δεν πρόκειται να γλυτώσουν ούτε σύζυγοι, ούτε παιδιά...

Παρελθόν (και) το ακατάσχετο στις καταθέσεις ! Μόνη λύση η ΕΞΕΓΕΡΣΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!

Παρελθόν θα αποτελέσει σύντομα το ακατάσχετο των μισθών και των συντάξεων μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ τον μήνα για όσους χρωστούν στο Δημόσιο και δεν πληρώνουν. 

Η διάταξη που προστατεύει τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους από τις κατασχέσεις χρημάτων θα καταργηθεί με ειδική ρύθμιση που θα συμπεριληφθεί στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που καταρτίζει το υπουργείο Οικονομικών.

Με τη συγκεκριμένη ρύθμιση οι φορολογικές Αρχές θα έχουν ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ: ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ WESLEY CLARK – ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ 7 ΧΩΡΕΣ… ΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ; ΒΙΝΤΕΟ

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδήμων για να αντιληφθεί ότι βρισκόμαστε εν όψει ενός μεγάλου πολέμου στην Μέση Ανατολή. 

Ένας πόλεμος που θα συμπαρασύρει συμμάχους και πιθανόν εξελιχθεί στον Γ΄Παγκόσμιο. 

Μπορεί οι εφησυχασμένοι να πιστεύουν πως δεν θα πάρει μεγάλες.......
διαστάσεις μια επέμβαση στην Συρία, όμως τα γεγονότα προσδίδουν μια διαφορετική τροπή. 

Παρακάτω θα δείτε ένα βίντεο-ομολογία ενός πρώην Στρατηγού των ΗΠΑ, που προβλέπει τις σημερινές εξελίξεις. 

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.....?? ΙΔΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ...Αγριεμένοι οι Βούλγαροι κατά της διαφθοράς - Για 75η μέρα στους δρόμους.

Συνεχίστηκαν χθες, για 75η συνεχή μέρα, οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην κεντρική πλατεία Ανεξαρτησίας στη Σόφια. 
Οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης του Πλάμεν Ορεσάρσκι, την οποία κατηγορούν για διαφθορά.
Όπως μετέδωσε το ιδιωτικό πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας Novinite, η χρονική διάρκεια των διαδηλώσεων, που ξεκίνησαν στις 14 Ιουνίου και συνεχίζονται, είναι η μεγαλύτερη που έχει καταγραφεί.
Κρατώντας πανό και σημαίες, οι διαδηλωτές φώναζαν, μεταξύ άλλων, «Μαφία», «Εκλογές» και «Παραίτηση». 
Η πλατεία Ανεξαρτησίας και η λεωφόρος Ντοντούκοφ ήταν κλειστές για την κυκλοφορία, ενώ υπήρχε και αστυνομική παρουσία. 
Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν την καθιερωμένη τους πορεία από το κτίριο του υπουργικού συμβουλίου μέχρι τη Βουλή, η οποία φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις.