Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Λεπέν: Δεν θέλω Frexit από το ευρώ, θέλω εθνικό και κοινό «νόμισμα».

Μικρή υποχώρηση από τις προτάσεις της για έξοδο της Γαλλίας από την ευρωζώνη φαίνεται πως πραγματοποιεί η ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, τέσσερις μήνες πριν τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Σε συνεντεύξεις της, η αρχηγός του Εθνικού Μετώπου δήλωσε ότι
είναι υπέρ της υιοθέτησης εθνικού νομίσματος στη Γαλλία, που ...

ΤΡΑΜΠ-ΠΟΥΤΙΝ!Προσπαθούν να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ το Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο...

Πριν από λίγες μέρες σας είχαμε παραθέσει άρθρο του έγκριτου Αμερικανού δημοσιογράφου Πάτρικ Μπιουκάναν. Ο αρθρογράφος επανήλθε με νέο άρθρο-καταπέλτη στο οποίο αναλύει τις σκέψεις του για το νέο Πλανητάρχη, το Ντόναλντ Τραμπ, τις σχέσεις του με τη Ρωσία και την προσπάθεια να αποτραπεί ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Τέλος αξίζει να τονιστεί πως ο αρθρογράφος γκρεμίζει τη συστημική προπαγάνδα των Δυτικών ΜΜΕ, φίλα προσκείμενων στο Δημοκρατικό κόμμα. Ο λόγος φυσικά ....

Το 2017 θα είναι αποκαλυπτικό – Εάν το 2018 δεν πάρουμε πίσω την Ελλάδα μιλάνε τα όπλα.

Το 2017 θα είναι αποκαλυπτικό – Εάν το 2018 δεν πάρουμε πίσω την Ελλάδα μιλάνε τα όπλα

Eπενδύσεις μόνο με σεισάχθεια – Το μεγάλο κόμμα του Κανένα με 43% – Μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις – «Grexit και 50 δισ. ή 10ετές 4ο μνημόνιο χωρίς λεφτά;» – 7 πράγματα για να ξέρουμε πού βαδίζουμε – Τι όπλα διαθέτουμε.

Η ελληνική κυβέρνηση ελπίζει να ξεκινήσει καλά το 2017 με το κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης, εξέλιξη που θα οδηγήσει στην ενεργοποίηση των βραχυπρόθεσμων ρυθμίσεων του χρέους και την ταχεία συμμετοχή στο πρόγραμμα πιστωτικής χαλάρωσης, η οποία με τη σειρά της θα διευκολύνει σε πολλά επίπεδα την οικονομία και κυρίως στην απόκτηση κάποιας ρευστότητας που τόσο πολύ έχουν ανάγκη οι τράπεζες και η οικονομία.
Αν συμβούν όλα αυτά, το δεύτερο εξάμηνο μπορεί ....