Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Δήλωση βόμβα: «Η πολιτική τάξη οδήγησε εν γνώσει της Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία στην καταστροφή»

Η πολιτική τάξη οδήγησε εν γνώσει της αυτές τις χώρες -Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία- στην καταστροφή, δηλώνει ο Πρόεδρος του ΟΟΣΑ, Ανχελ Γκουρία και κάνει λόγο για σημαντικά προβλήματα που είχαν εντοπιστεί στο συνταξιοδοτικό σύστημα της Ελλάδας ήδη από το 2008.
Η πολιτική τάξη οδήγησε εν γνώσει της αυτές τις χώρες -Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία- στην καταστροφή, δηλώνει ο Πρόεδρος του ΟΟΣΑ, Ανχελ Γκουρία και κάνει λόγο για ...

Πούτιν: «Ποιος είναι ο Ομπάμα για να με κρίνει».

Με μία δήλωση που θα συζητηθεί απάντησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν στις επικρίσεις του Μπαράκ Ομπάμα για το ρόλο της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος ξεκαθάρισε ότι ...

Χαρακτηρίζει την Ελλάδα «αποτυχημένο κράτος» («failed state») και θεωρεί ότι ένα νέο «κούρεμα» χρέους είναι αναπόφευκτο.

20140523_537f768e7802b
  
«Μια χρεοκοπία της Ελλάδας, τον Μάιο του 2010, θα ήταν η καλύτερη επιλογή» υποστηρίζει ο πρόεδρος του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας (DIW), Μαρσέλ Φράτσερ, ο οποίος χαρακτηρίζει την Ελλάδα «αποτυχημένο κράτος» («failed state») και θεωρεί ότι ένα νέο «κούρεμα» χρέους είναι αναπόφευκτο.

«Εκ των υστέρων είναι ....

Στείλτε τους στην Άβυσσο. Τιμωρήστε τους. Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στους Έλληνες.

 Το Πολιτειακό «Σύστημα», βασιζόμενο στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις και στα υποχείρια ΜΜΕ, μας έσπρωχνε όλο και πιο βαθειά στην απελπισία.

Οι Πολιτικοί έραβαν ένα κουστούμι για τον καθένα μας…όχι με βάση την φοροδοτική μας ικανότητα αλλά με βάση τις ανάγκες του Κράτους με βάση τα μνημόνια της ντροπής…
Μπρος στα μνημόνια, οι Έλληνες δεν μπορούσαν να έχουν τον παραμικρό αντίλογο. 
Και αν κάποιοι τολμούσαν να πουν μια αντίθετη γνώμη, θα έπεφταν οι «κεραυνοί» των μέσων μαζικής ενημέρωσης, βάζοντας μπροστά στα μάτια των εκατομμυρίων τηλεθεατών, τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις. Και τι μας έλεγαν;;; 
Ότι η Κοινή Γνώμη στηρίζει το σύστημα….Γιατί ακόμα στηρίζει αυτούς που το Κυβερνούν που αποδεικνύεται από τα ποσοστά τους στις δημοσκοπήσεις… Δηλαδή κοροϊδία σύννεφο…
Ναι αλλά .....

Τσιμουδιά στα ΜΜΕ, σε όσα είπε ο Σόϊμπλε για την ελληνική ελίτ.

Είναι γνωστή πλέον η απάντηση του Σόϊμπλε, την οποία έδωσε, σε σχετική ερώτηση, Έλληνα δημοσιογράφου.
Όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ όμως, έχουν επικεντρωθεί στο σημείο εκείνο της απάντησης, που μιλάει για έναν Έλληνα πολιτικό, ο οποίος πρότεινε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, λες και δεν ξέρουμε όλοι σ’ αυτή τη χώρα ποιος προτείνει τι.
Τσιμουδιά όμως και απόλυτο σιωπητήριο για τη σημαντικότερη καταγγελία
που έκανε ο Σόϊμπλε. Ο Σόϊμπλε κατήγγειλε...

Αντ. Σαμαράς: Εγώ σκίζω τα μνημόνια κάθε μέρα εδώ και δύο χρόνια...

1
«Μέχρι και από τη Χρυσή Αυγή ζητούν στήριξη. Αν είναι δυνατόν! Τέτοια κατάντια. Το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς δεν θα σηκωθεί η χώρα στα πόδια της.
Με επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την ομιλία του στο Σύνταγμα, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, λέγοντας «θέλουν να μας γυρίσουν στο χάος» και διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα υπάρξουν καινούργια μέτρα και καινούργια μνημόνια.
«Είμαστε στην πιο κρίσιμη στιγμή της πιο μεγάλης μάχης, η Ελλάδα θα πάει μπροστά, θα κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα» είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε: «Βγαίνουμε από τα μνημόνια και την κρίση.

Το νέο Μνημόνιο είναι ήδη στη Βουλή...!!!

Την ύστατη ώρα της προεκλογικής μάχης η Κυβέρνηση διατείνεται ότι το Μνημόνιο τελείωσε, 20 εκατομμύρια τουρίστες και επενδυτές είναι εδώ για να φέρουν την ανάπτυξη και η εκλογική ευφορία της εβδομάδας επιτρέπει τη δημιουργία 770.000 θέσεων εργασίας στο Ελντοράντο που έρχεται.. 

Η εποχή των οριζόντιων μέτρων, των...

Ν.Κακλαμάνης: «Η αποστολή μου ήταν να μην μπει ο Κασιδιάρης στον Β' γύρο και πέτυχε»!!! (βίντεο).

Κυνική ομολογία ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ των ψηφοφόρων! Τους χρησιμοποίησαν για να ΜΗ περάσει στον 2ο γύρο ο Η. Κασιδιάρης!! Αν αυτό δεν είναι ΑΠΑΤΗ κατά του λαού από ΝΔ και Κακλαμάνη, τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

Δήλωση βόμβα είχαμε από τον "ανεξάρτητο" βουλευτή Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς, ότι η υποψηφιότητά του ήταν συμφωνημένη με την ηγεσία της ΝΔ προκειμένου να λειτουργήσει ως "ανάχωμα στην άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου" κάτι που επιτεύχθηκε αφού "εμπόδισε τον Η.Κασιδιάρη να περάσει στον Β' γύρο"!!!

Συγκεκριμένα...

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΛΥΣΗ.

Ελληνίδα-Έλληνα.., μετά την 25η Μα'ί'ου δεν υπάρχει ..''δεν άκουσα''.., ''δεν ήξερα''.., ''δεν γνώριζα''.., ''δεν είδα''... Η λύση είναι στο χέρι σου και η λύση είσαι εσύ.

Αυτές οι εκλογές είναι ουσιαστικά ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ και...

Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ..

Όταν τα στρατηγεία ανάλυσης των ΗΠΑ μαζί με το Στειτ Ντιπάρτμεντ και τη CIA τη δεκαετία του 1980 είχαν εκπονήσει το σχέδιο διάλυσης της τότε ΕΟΚ πίστευαν ότι αυτό ήταν τόσο τέλειο που ήταν θέμα χρόνου η ΕΟΚ να διαλυθεί «εις τα εξ ων συνετέθη». 

Προς το σκοπό αυτό μάλιστα είχαν βρει την κραταιά οικονομικά Μεγάλη Βρετανία που εκείνη την εποχή εκπροσωπείτο από την Θάτσερ. Αυτή η γυναίκα θα προωθούσε την πολιτική των ΗΠΑ στην Ευρώπη. 


Αυτή η γυναίκα και ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός της θα ...

Ο Στουρνάρας λέει ότι η οικονομία θα πάει στην κόλαση αν δεν ψηφίσουμε μνημονιακά κόμματα.

«Εάν υπάρξει μετά τις εκλογές σταθερά φιλοευρωπαϊκή κυβέρνηση, τότε θα έχουμε αλματώδη βελτίωση της οικονομίας και άνοδο του Χρηματιστηρίου» δηλώνει στο «Πρώτο Θέμα» ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος αναφέρει πως.....

Γερμανία: Στα 63 μειώθηκε το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης

Εύκολα «πέρασε» την Παρασκευή από την Κάτω Βουλή της Γερμανίας η μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, που θα σημάνει τη μείωση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για ορισμένους κλάδους εργαζομένων, παρά τις προειδοποιήσεις οικονομολόγων ότι η εφαρμογή της μπορεί να πλήξει την οικονομία της χώρας. 
 
Η προηγούμενη κυβέρνηση.....

Nτοκουμέντο: Βρέθηκε ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ και μιλάει στην κάμερα για το κόμμα!

Απίστευτο, αλλά αληθινό: Βρέθηκε ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ! Και όχι απλώς βρέθηκε, αλλά δεν διστάζει να μιλήσει και δημόσια για την πολιτική του επιλογή. "Περιποιείται", μάλιστα, και τον Α.Σαμαρά που τον αποκαλεί "αποστάτη" προς το τέλος της συνέντευξης.
Νομίζουμε ότι είναι ντοκουμέντο και γι αυτό το παραθέτουμε. Άλλωστε..