Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Το Φονικό Όπλο Της Νέας Τάξης Πραγμάτων...

haarp1Στο δρόμο για την εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Χούντας η Νέα Τάξη Πραγμάτων χρησιμοποιεί πολλά και διάφορα "όπλα", "όπλα" κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά, καθώς και όπλα εναντίων της υγείας των ανθρώπων. Ένα από τα "όπλα" της τελευταίας κατηγορίας που στρέφεται ενάντια στην υγεία, μεταξύ άλλων, των ανθρώπων του πλανήτη είναι το λεγόμενο H.A.A.R.P. (High Frequency Active Auroral Research Project - Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες), ένα "όπλο" το οποίο έχει αποκρυβεί παρά το ότι το έχουν κάνει γνωστό στο κοινό παρουσιάζοντάς το απλά ως ένα εργαλείο έρευνας της Ατμόσφαιρας και αποκρύπτοντας ότι στην πραγματικότητα είναι ένα εργαλείο κατά της ανθρωπότητας. 

Τι είναι όμως το H.A.A.R.P. ; σε τι αποσκοπεί η ύπαρξή του; ας δούμε αρχικά τι αναφέρει για το σύστημα αυτό η επίσημη ιστοσελίδα του H.A.A.R.P. του Πανεπιστημίου της Αλάσκα στο Άνκορέϊτζ. Αναφέρει τα εξής:

Ο Μακεδονομάχος Ανθυπολοχαγός Παύλος Μελάς ή Μίκης Ζέζας (φωτογραφίες/βίντεο).

Ο Παύλος Μελάς γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου 1870 στην Μασσαλία της Γαλλίας. Πατέρας του ήταν ο Μιχαήλ Γ. Μελάς (1833-1897) και μητέρα του η Ελένη, το γένος Βουτσινά, κόρη γνωστού Κεφαλλονίτη εμπόρου από την Οδησσό. 

Ο Παύλος Μελάς κατάγεται από την μεγάλη και ιστορική οικογένεια των Μελάδων της Ηπείρου, με ρίζες που φθάνουν ως την Κωνσταντινούπολη (πριν την Άλωση), ανάμεσα στις πιο ισχυρές στρατιωτικές και πολιτικές οικογένειες του Βυζαντίου, των Κεφαλάδων ή κατά άλλους....

Σαράντος Καργάκος: Να σχηματίσουμε ένα μέλλον ελληνικό!

https://2.bp.blogspot.com/-N801nLt_gFs/Vvp_MQEVCaI/AAAAAAAAOqA/0A4W6Y_jjjovFzfOR7LeCNqBdf-H30CJA/s1600/kargakos.jpgΟ γνωστός ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος σε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης για την ιστορία, την πολιτική και το μεταναστευτικό...

Σύμφωνα με τον κο Καργάκο τα σφάλματα του παρόντος δεν θα πρέπει να επιρρίπτονται σε σφάλματα του παρελθόντος τα οποία είχαν γίνει κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και κάτω από αδήριτες ανάγκες. Τα δάνεια που είχε πάρει το νέο ελληνικό κράτος ήταν ληστρικά αλλά ήταν αναγκαία για την αντιμετώπιση των δυσχερών συνθηκών που αντιμετώπιζε η Επανάσταση.

Με τη σωστή εκλογή του Καποδίστρια, πετύχαμε μία διπλωματική και στρατιωτική μάχη και την απελευθέρωση της Ρούμελης.Η «απροσδόκητη» δολοφονία του Καποδίστρια δεν ....

«Επιστολή του Ιωάννου Μακρυγιάννη προς τους Νέους» «… Η Επανάσταση δεν έγινε μονάχα το ’21…»

http://2.bp.blogspot.com/-6Ovv5sZlV7E/UYlHLPVNNwI/AAAAAAAAHpw/yxo-zx1c0zw/s1600/%CE%A3%CE%A4%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%97%CE%93%CE%9F%CE%A3-%CE%9C%CE%91%CE%9A%CE%A1%CE%A5%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3-%CE%99%CE%A9%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%97%CE%A3-%CE%A1%CE%A9%CE%9C%CE%97%CE%9F%CE%A3%CE%A5%CE%9D%CE%97-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91-%CE%A1%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%99%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%99%CE%A0%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%9A%CE%9F.jpg«Επιστολή του Ιωάννου Μακρυγιάννη προς τους Νέους»
«… Η Επανάσταση δεν έγινε μονάχα το ’21…»

Αγαπητά μου Παιδιά,

Μαζί με πολλούς άλλους άξιους και γενναίγους Έλληνες πολεμήσαμε και λευτερώσαμε τούτο τον τόπο που πατάτε εσείς, και να στοχάζεστε πως τον λευτερώσαμε για σας που γεννηθήκατε σε πατρίδα ελεύθερη, γιατί εμείς λίγο την απολάψαμε, ότι, μόλις εδιώξαμε τους Τούρκους, αρχίσαμε να τρώμε ο ένας τον άλλον κι έτσι μας βρήκαν διαιρεμένους οι Μπαυαροί και μας τζαλαπάτησαν.

Μα ο Θεός, το έλεός του μεγάλο, δεν συνερίστη τα κρίματά μας και στέριωσε το έθνος, όπου .....

Έρευνα: Οι στοές στα υπόγεια της μυστικής Αθήνας - Κρύπτες, έξοδοι διαφυγής και κατακόμβες καλύπτουν τη διαδρομή στο υπέδαφος της πρωτεύουσας.

http://s.nbst.gr/files/1//2015/05/26/stoes13.medium.jpgΚαθημερινά διανύουμε αποστάσεις στην επιφάνεια της Αθήνας. Αγνοώντας ίσως ότι κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου ή κάτω από τα πέλματα των ποδιών μας βρίσκονται στοές, άγνωστες για τους περισσότερους, που συγκροτούν ένα απέραντο δίκτυο. 

Με τα χρόνια οι υπόγειες διακλαδώσεις «θάφτηκαν» κάτω από τσιμεντένιες κατασκευές. Η ραγδαία οικοδομική δραστηριότητα μετά τη δεκαετία του ’50 έκρυψαν ένα μεγάλο τμήμα της υπόγειας Αθήνας. 


Το υπόγειο δίκτυο στοών που βρίσκεται στο αθηναϊκό υπόστρωμα έρχεται σήμερα να αποδείξει οι διαδρομές του μετρό δεν είναι οι μοναδικές υπόγειες....

4.400.000 , αλλοδαποί , πρόσφυγες , μετανάστες , νόμιμοι ή παράνομοι , βρίσκονται σήμερα στην Ελλάδα των 10.815.197 . Τι κάνετε ;

Γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής γνώμης , τις σκοπιμότητες , αλλά και τα «οπτικά φράγματα » που κάποιοι επιβάλλουν στο πολιτικό μας σύστημα , αποφασίσαμε να σας δείξουμε με απλά στοιχεία και κατανοητά την πραγματικότητα , για έναν και μόνον
λόγο .

Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να ξέρετε …