Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Νέμεσις...

eurabia13

Mιά ακόμη είδηση, που μας δείχνει την αποτυχία της ''ανοιχτής κοινωνίας'' μας, έρχεται από την Σουηδία. 

Δώδεκα Αφγανοί λαθρομετανάστες βίαζαν επί ώρες μια νεαρή Σουηδέζα μητέρα. 

Η είδηση δεν αποτελεί έκπληξη βεβαίως, η Στοκχόλμη, είναι αυτή την στιγμή η παγκόσμια πρωτεύουσα των βιασμών, πίσω μόνο από την Νότιο Αφρική και έχοντας ξεπεράσει και τις ΗΠΑ.

Όμως, αυτό είναι...

ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΕΛΟΣ.

kartesios100713-2
Έφτασε η ώρα της κατάργησης της δωρεάν δημόσιας Παιδείας. 

Κι έγινε με πολύ πιο έξυπνο τρόπο από την κατάργηση της ΕΡΤ, αν και το ίδιο αστραπιαία. 

Απλώς μείναμε να κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος. 

Τα ΜΜΕ εξυπηρετικότατα όπως πάντα παραμόρφωσαν την πραγματική είδηση.

Τόνισαν τις 2.500 οργανικές θέσεις της τεχνικής εκπαίδευσης που χάνονται, αλλά έκρυψαν ότι πλέον όποιος μαθητής θέλει να ακολουθήσει μία από τις ειδικότητες που καταργούνται θα πρέπει να πληρώσει για να πάει σε ιδιωτικό ΙΕΚ!

Διαθεσιμότητα.....

undefined

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κυβέρνησης, στα τέλη Ιουλίου θα βγουν σε διαθεσιμότητα οι σχολικοί φύλακες και στα τέλη Σεπτεμβρίου οι δημοτικοί αστυνομικοί. 

Μετά τους σχολικούς φύλακες και τους δημοτικούς αστυνομικούς, σειρά για διαθεσιμότητα παίρνουν οι καθαρίστριες των δημόσιων σχολείων.

Διαθεσιμότητα για τους φύλακες των δημόσιων σχολείων, διαθεσιμότητα για τις καθαρίστριες των δημόσιων σχολείων, διαθεσιμότητα για τους εκπαιδευτικούς των δημόσιων σχολείων, οπότε φαντάζομαι πως δεν θα αργήσει η μέρα που θα υπάρξει διαθεσιμότητα και για τους μαθητές των δημόσιων σχολείων.........

ΒΙΝΤΕΟ. Δημοσιοκάφροι σε διατεταγμένη υπηρεσία... Ακόμα και εάν η χουντοκυβέρνηση αποφασίσει να μας σκοτώνει έναν έναν, πάλι αυτά τα σαπρόφυτα* θα προσπαθούν να την δικαιολογήσουν..

*Σαπρόφυτα ή Σαπρότροφα χαρακτηρίζονται γενικά πάσης φύσεως μικροοργανισμοί ή φυτά που λαμβάνουν την τροφή τους (οργανικές ενώσεις) από νεκρούς ή θνήσκοντες ιστούς σε μορφή διαλύματος. 

Kυνικοί σε πρόστυχο βαθμό, Ευαγγελάτος, Πρωτοσάλτε, Κύρτσος και Κώνστας που έπεσαν να κατασπαράξουν τον πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θ. Κοτσιφάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ του ζήτησαν ο κλάδος του να ανεχθεί αδιαμαρτύρητα να βρεθούν χιλιάδες εκπαιδευτικοί στο δρόμο. 

Και ελείψει επιχειρημάτων ο ...

NYT: Το μνημόνιο καταστρέφει την Ελλάδα! Ναι ρε, κάντε μας και πλάκα…

Την ώρα που το ΔΝΤ, τα κοράκια του, ο γαμπρός της Κλίντον, ο Σόρος και άλλα αγαπημενα παιδιά των ΝΥΤ σηκώνουν δισεκατομύρια από την μπάνκα που θα τα πληρώνουν και τα δισέγγονα μας, ανακαλύπτουν όλοι ότι “καταστρεφόμαστε”. 

Σε λίγο θα γυρίσουν και ταινία όπου ο Παπανδρέου θα παρουσιάζεται ως πράκτορας των εξωγήινων…


Επισημαίνοντας πως η Ελλάδα βρίσκεται ήδη σε κρίσιμη κατάσταση, οι New York Times εκτιμούν ότι η συμφωνία με τους δανειστές θα κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Σε τζαμί μετατρέπουν ΟΑΚΑ και ΣΕΦ για το Ραμαζάνι!!!

Σε έναν απέραντο χώρο μουσουλμανικής λατρείας θα μετατραπούν όσο διαρκεί το Ραμαζάνι, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και το ΟΑΚΑ.

Τα δύο στάδια παραχωρούνται στους μουσουλμάνους που ζουν στην Αθήνα, προκειμένου να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα κατά τη λύση της Νηστείας του Ραμαζανιού με απόφαση των συναρμόδιων υπουργείων (υπουργείο Εσωτερικών, υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη)......

ΣΟΚ:AΠΟΡΡΗΤΗ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΣΑΝΤ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ: ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

Μας το έστειλαν. Και την εγκυρότητα του την αμφισβητούμε. Όπως κάθε δημοσίευμα που αφορά απόρρητες εκθέσεις μυστικών υπηρεσιών.
Διαβάστε το όμως. Αξίζει.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!Ο ΑΓΩΓΟΣ TAP ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!Ο ΤΑΡ όχι μόνο δεν θα μας ωφελήσει, αλλά θα καταστούμε υπόδουλοι του Νεοοθωμανού σουλτάνου Ερντογάν και τμήμα της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας!!!

Τις τελευταίες μέρες η δικομματική πλέον – και όχι τρικομματική – (πρόκειται όμως περί κυβέρνησης ή περί... εκτρώματος;) εκτρωματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Νέας Δημοκρατίας επέτυχε συμφωνία την οποία ο «πρωθυπουργός» Αντώνης Σαμαράς, αλλά και ο «υπερπρωθυπουργός» Ευάγγελος Βενιζέλος την ανήγγειλαν ως τεράστια εθνική επιτυχία!
Πρόκειται για τον αγωγό ΤΑΡ ο οποίος συνδέει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο από το Αζερμπαϊτζάν με την χώρα μας, περνώντας από την Τουρκία και την Ελλάδα, καταλήγει δε στην Αλβανία κι από εκεί – υποθαλάσσια – στην Ιταλία. 
Μάλιστα διατυμπάνισαν αυτή την συμφωνία ως το μέγιστο γεγονός, συνεχίζοντας το παραμύθι του “success story”, γιατί πλέον δεν εννοούν να προσγειωθούν στην τραγική πραγματικότητα της εξαθλίωσης στην οποία μας έχουν όλους καταντήσει, αλλά θέλουν ακόμη να... ζήσουν τον «μύθο» τους!!!

Όλοι! Έξω από το Άντρο των Ολετήρων.

undefined
Κούρεμα αλλά με στυλ ήταν το περσινό, αν θέλομε να θυμηθούμε τις προσωπικές (sic) επιτυχίες του κουρέα του P.S.I. και σημερινού αντιπροέδρου της κυβέρνησης των Ολετήρων: 

Αυτή η περιβόητη επιλεκτική χρεοκοπία, ή με άλλα σωστότερα λόγια, αυτή η καταλήστευση των δημόσιων πόρων,εξασφάλισε τα συμφέροντα κάποιων ιδιωτών επενδυτών εις βάρος του ελληνικού δημοσίου συμφέροντος.

Έτσι αποδείχθηκε από τα πράγματα –δεν κρύβονται αυτά για πολύ- και από την εξέλιξη των χρηματοοικονομικών μεγεθών, ότι αυτή η επιλεκτική χρεοκοπία, και το περιβόητο P.S.I. που τη συνόδευσε, ήταν ένα οργανωμένο έγκλημα, ένα σχέδιο κάλυψης των εκτεθειμένων θεσμικών δανειστών στο ελληνικό δημόσιο χρέος, εις βάρος του ελληνικού δημόσιου συμφέροντος και το άχθος περνάει τούτες τις ώρες, όλο και πιο βαρύ, στις πλάτες μας και τώρα άναυδοι και οριζοντιωμένοι στους καναπέδες μας, προσπαθούμε να καταλάβουμε τι είναι τελικά αυτό που μας συμβαίνει κι από που μας ήρθε!

Από την άλλη, ο εξωκοινοβουλευτικός στούρνος....και Οικονομικός Διευθυντής της κυβέρνησης των Ολετήρων, αρνήθηκε τις προάλλες, ενώπιον της Βουλής-οπερέτας, να παραδεχθεί ότι πληρώνει ακούρευτα και «εις ολόκληρον», ομόλογα που το περασμένο καλοκαίρι, οι φίλοι του, τα κοράκια, αγόραζαν στα 17 ή στα 20 λεπτά του ευρώ! 


Δεν κάνει κάτι παράνομο o "υπουργός", αυτά είχε υπογράψει ο προκάτοχός του, ο προαναφερόμενος παρασυνταγματολόγος κι επίδοξος σωτήρας μας Τουρκομπένυ .....

H Πορτογαλία ανοίγει τον ασκό του Αιόλου στην Ευρώπη.

Ο μέχρι χθες καλός μαθητής της τρόικας έχει οδηγηθεί σε βαθιά ύφεση η οποία πυροδότησε την πολιτική κρίση, που όλοι φοβούνται ότι μπορεί να δώσει το κακό παράδειγμα και για τις υπόλοιπες υπό μνημόνια χώρες

Του Μιχάλη Ψύλου

Υπουργοί παραιτούνται, η κυβέρνηση παραπαίει και οι ισχυροί της Ευρώπης προσπαθούν να κρύψουν την κρίση κάτω από το… χαλί. 


Ποιος θα το φανταζόταν πριν από λίγες εβδομάδες ότι η Πορτογαλία θα πυροδοτούσε μια τέτοια αναταραχή; 

Οταν εδώ και ένα χρόνο η χώρα παρουσιαζόταν ως παράδειγμα για όλη την ευρωζώνη! Και το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι «η Πορτογαλία πάει στα βράχια», όπως γράφει ο «Economist». 

Reuters:Έκθεση σοκ της τρόικας για την αποτυχία που ...έρχεται!

Για «αδυναμία» ή «απροθυμία» της ελληνικής κυβέρνησης να συγκεντρώσει επαρκή φορολογικά έσοδα, γεγονός που ενδέχεται να δημιουργήσει «νέο χρηματοδοτικό κενό», κάνει λόγο έκθεση της τρόικας των πιστωτών (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) που επικαλείται το πρακτορείο 
ειδήσεων Reuters.


Έπειτα από μήνες σχετικής ηρεμίας, οι «ανησυχίες» για την Ελλάδα και η κυβερνητική κρίση που ενέσκηψε στην Πορτογαλία, μεταξύ άλλων, ήγειραν εκ νέου τους φόβους περί αναζωπύρωσης της κρίσης στην ευρωζώνη, γράφει το πρακτορείο. 


Οι διεθνείς πιστωτές διερωτώνται για την.....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ.....ΝΑ ΓΥΡΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΜΟΥ !!!




Ένα καράβι της φυγής,
ένα γλυκό καράβι,
στα όνειρά μου έρχεται
και μπαίνει κάθε βράδυ...

Στην πλώρη γράφει λεύτερος
στην πρύμνη δεν αντέχω
κι έχει στα άλμπουρα ψηλά,
ό,τι εγώ δεν έχω...