Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΩΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"..

Το Τριμελές εφετείο Ναυπλίου αθώωσε τους 48 μετανάστες κρατούμενους, οι οποίοι αντιμετώπιζαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για τις αντιδράσεις τους στις συνθήκες κράτησης που αντιμετώπιζαν στο στρατόπεδο κράτησης της Κορίνθου, τον Απρίλιο του 2013.


Οι μετανάστες κατηγορούνταν μεταξύ άλλων για στάση, βαριά σωματική βλάβη εναντίων αστυνομικών και διακεκριμένη φθορά δημόσιας περιουσίας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!

ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΣΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ...

Στις επερχόμενες ευρωεκλογές, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο οι Έλληνες που κατοικοεδρεύουν στην Ελλάδα, αλλά και οι Έλληνες που είτε διαμένουν μόνιμα (μετανάστες, φοιτητές κ.λπ.) είτε θα βρεθούν –για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και για τουρισμό- εκείνες τις μέρες σε χώρες της Ε.Ε. 

Αρκεί να το δηλώσουν εγκαίρως! 

Δε θέλει κόπο, είναι μια απλή αίτηση που πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι και να την καταθέσουν στις ελληνικές πρεσβευτικές ή προξενικές αρχές! 

Η αίτηση-δήλωση αυτή είναι ανηρτημένη στον διαδικτυακό τόπο του υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr).

Όλοι οι Έλληνες-κάτοικοι χωρών της Ε.Ε., που αγαπάνε την Πατρίδα τους, έχουν ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές! 

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά τους .....

Το νέο κατηγορητήριο για Φιλιππίδη..

Το νέο κατηγορητήριο για Φιλιππίδη -Ποιοι είναι οι 14 συγκατηγορούμενοι
Τι λέει το εισαγγελικό πόρισμα-καταπέλτης για τα δάνεια του ΤΤ ύψους 104,7 εκ. σε εταιρίες συμφερόντων Παναγιώτη Ευθυμίου. Οι δαιδαλώδεις διαδρομές του χρήματος, η έλλειψη εγγυήσεων και οι offshore. Ποιοι είναι οι 14 κατηγορούμενοι στο νέο ένταλμα.

Αναλυτικά στοιχεία για τα τρία δάνεια, συνολικού ύψους 104.700.000 ευρώ που δόθηκαν από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε εταιρείες του επιχειρηματία Παναγιώτη Ευθυμίου και αποτέλεσαν την "βάση" για την έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης σε βάρος του πρώην προέδρου του ΤΤ Άγγελου Φιλιππίδη περιγράφει στο πόρισμα -καταπέλτη που έχει συντάξει η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε η εισαγγελική λειτουργός στο πλαίσιο της έρευνάς της, τα δάνεια αυτά δόθηκαν από 21-01-09 έως 08-04-2009 στις εταιρείες ASPEN Ακινήτων, ALMOND Ακινήτων και EKTASIS DEVELOPMENTχωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Πέραν του Άγγελου Φιλιππίδη κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 14 ακόμη άτομα, στελέχη της αρμόδιας επιτροπής και υποεπιτροπής δανειοδοτήσεων αλλά και συνεργάτες του Παναγιώτη Ευθυμίου.

Ειδικότερα για απιστία από κοινού κατ΄ εξακολούθηση κατηγορούνται οι: Άγγελος Φιλιππίδης, Αντώνης Καμινάρης, Μάριος Βαρότσης, Γεώργιος Στάμου , Γεώργιος Μπρίταλος, Λυμπέρης Κατσιουλιέρης, Σπύρος Πολίτης, Χαραλαμπος Γιαγκούδης και Φωτεινή Κρέστα.

Επίσης κατηγορούμενοι για άμεση συνέργεια σε απιστία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος είναι ο ......

Τράπεζες:Πώς «ροκανίζονται» οι καταθέσεις...

Τράπεζες: Πώς «ροκανίζονται» οι καταθέσεις
Πού πήγαν τα 5-6 δισ. καταθέσεις που έφυγαν από το Σεπτέμβριο ως σήμερα. Γιατί δεν επιστρέφουν κεφάλαια από το εξωτερικό. Οι προτάσεις για φορολογική αμνηστία και το μπλόκο από τρόικα λόγω «ηθικού κινδύνου». Τα αναλυτικά στοιχεία.

Ανησυχία προκαλεί στις διοικήσεις των τραπεζών η συνεχιζόμενη συρρίκνωση των καταθέσεων καθώς οι Έλληνες πληρώνουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις από τα έτοιμα. 

Κυρίως όμως προβληματίζονται από τη διαφαινόμενη αδυναμία αύξησης της καταθετικής τους βάσης.

Κι αυτό καθώς δεν υπάρχει επιστροφή καταθέσεων από τις τράπεζες του εξωτερικού και οι όποιες προτάσεις των τραπεζιτών προς την κυβέρνηση για φορολογικά κίνητρα πέφτουν στο κενό εξαιτίας της κατηγορηματικής άρνησης της τρόικας.

Μπορεί τόσο η διοίκηση της Alpha Bank, μέσω των δηλώσεων ανώτατων στελεχών της, όσο και η διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να συνιστούν δημοσίως στην κυβέρνηση να αλλάξει το φορολογικό πλαίσιο ούτως ώστε να «τσιμπήσουν» οι καταθέτες που έχουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, η τρόικα έχει κόψει κάθε τέτοιου τύπου συζήτηση εδώ και μήνες, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Έτσι, η μηνιαία συρρίκνωση της καταθετικής βάσης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, καθώς.....

2009: 290 δις. το χρέος. 2014: 317 δις και ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ το χρέος με Αγγλικό δίκαιο και παραχώρηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας. Με κούρεμα, μνημόνια, αίμα μισούς μισθούς και συντάξεις ,δώρα, 5.000 αυτοκτονίες,. συνέχιση ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας,υγεία ,παιδεία στο κάλαθο των αχρήστων..Θα χτίσετε φυλακές.....;;;;

ΧΡΕΟΣ 2014 317 ΔΙΣΜε τα επίσημα στοιχεία της Eurostat.

Για να γίνει αντιληπτό το έγκλημα, δεν χρειάζονται εξειδικευμένες σπουδές. 

Το καταλαβαίνει όποιος έχει κόψει έστω και ένα τιμολόγιο στην ζωή του. 

Οποιοσδήποτε εργάστηκε πραγματικά και δεν υπήρξε Στουρνάρας, Παπακωνσταντίνου κλπ.

Τα 290 δις του χρέους, αυξήθηκαν παρότι μετατράπηκαν σε ενυπόθηκα. 

Παρότι από το 2011....

KYΠΡΟΣ : ΜΑΖΙΚΟ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!

20140123-171938.jpg
Μας το έστειλε αναγνώστης αλλά δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.
ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ Τ΄ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.
ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ.
ΜΕ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ
ΚΥΠΡΟ.
ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ....

Γιατί άραγε;

Δημήτρης Μηλάκας

Προφανώς, μας υποτιμούν και μας αντιμετω­πίζουν ως... «φυτά» όλοι αυτοί που μας λένε «κοί­τα την κάθαρση που εξελίσσεται», «να τα λεφτά στους λογαριασμούς των μιζαδόρων», «υπάρχει η βούληση
να μαντρώσουν τους κλέφτες»... και άλλα τέτοια ηρωικά.

Αυτά που δεν μας λένε όλοι αυτοί, αυτά που με μέγιστη επιμέλεια και φροντίδα κρύβουν, είναι δύο πράγματα: Πρώτον, πως τα εν λόγω ποσά που «ανακαλύπτονται» ή επιστρέφονται είναι κάποια ψίχουλα από το με­γάλο φαγοπότι.

Και, δεύτερον, ότι το μεγάλο φα­γοπότι είναι διεθνώς θεσμοθετημένο, αφού έχει ληφθεί η πρόνοια για το ξέπλυμα και την ασφαλή αποθήκευση των κλεμμένων.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι με βάση κοινοτική οδηγία .....

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 173 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ Α' ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΝ ΜΑΪΟ 2010..

Aγαπητέ συμπολίτη,

θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου κατόπιν κλήσεως από την γραμματεία της 16ης Πταισματοδίκου παρουσιάσθηκε για προφορική κατάθεση σε σχέση αναφορά μου που είχα 
υποβάλει στις 22/9/2012 στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος για την σύλληψη των 173 βουλευτών που ....

ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκε κι άλλο το χρέος.

Συνεχίζει να αυξάνεται το δημόσιο χρέος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή. 

Ειδικότερα, η ονομαστική αξία του χρέους...

ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ...ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ....

Η αξιότιμη κυρία Ζαχαρεα πρόσθεσε άλλη μια σελίδα στο μαύρο βιβλίο της παραπληροφορησης των δελτίων ειδήσεων που ενώ δεν γνωρίζουν τίποτα από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία την παραπληροφορούν συστηματικά κάθε βράδυ.

Επιασε λοιπόν στο στόμα της τους ανεργους η εν λογω "δημοσιογραφος" η όποια μαλλον άπλα διαβάζει ότι της γράφουν και δεν έχει σχέση με το επάγγελμα για το όποιο πληρώνεται και κάνει.
Δημοσιογραφος κατα την γενικη αποδοχη ειναι αυτος που ερευνα,εξακριβωνει και μετα λεει κατι και οχι αυτος που χτενιζεται,βαφεται και εμφανιζεται στην τηλεοπτικη οθονη λέγοντας ανοησίες,

Ειπε μεταξυ των αλλων η "δημοσιογραφος'αποδεχομενη σαν πραγματικοτητα ενα ρεπορταζ στο αποψινό δελτιο οτι....

Το απόλυτο μπάχαλο με τις αποδείξεις -Τι αλλάζει με supermarket και καύσιμα.

Σπασμωδικές κινήσεις, που φανερώνουν για μια ακόμα φορά έλλειψη σχεδιασμού και στόχευσης, κάνει το υπουργείο Οικονομικών, αναδεικνύοντας αυτή τη φορά ως... μείζον θέμα το νέο πλαίσιο συλλογής αποδείξεων από μισθωτούς και συνταξιούχους.

Πέρα από τη προφανή καθυστέρηση στην υπογραφή της επίμαχης απόφασης- υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι θα υπογραφεί έως το τέλος του 2013- αλλά και το "πίσω- μπρος" στο εάν θα συνδέονται ή όχι οι αποδείξεις με το αφορολόγητο ή στο εάν θα δίνονται ή όχι κίνητρα για αποδείξεις από συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών, το υπουργείο Οικονομικών παίζει τώρα με τη "φωτιά" σχεδιάζοντας να βάλει .....

Να φύγουν, να ξεκουμπιστούν, να εξαφανιστούν από προσώπου πολιτικής ζωής, οι Πηλιογούσηδες, οι πολιτικοί και κοινοί απατεώνες.

Βέβαια, το να φύγουν, να ξεκουμπιστούν, να εξαφανιστούν από προσώπου πολιτικής ζωής, οι Πηλιογούσηδες, οι πολιτικοί και κοινοί απατεώνες, είναι το πρώτο βήμα, και το απαραίτητο.
Όμως δεν φτάνει..

Γιατί το θέμα δεν είναι η διαχείριση του χρέους και των μνημονίων με κάποιον άλλο τρόπο.
Η ύπαρξη κάθε είδους μνημονίου αναιρεί την όποια εθνική ανεξαρτησία, και η διαχείριση ΑΥΤΟΥ του χρέους είναι ουτοπική.

Το θέμα είναι η πλήρης κατάργηση των μνημονίων, ώστε να ξανακερδηθεί η αυτοδιάθεση της χώρας, ο επαναπροσδιορισμός του χρέους, και οπωσδήποτε η αλλαγή του μηχανισμού λειτουργίας του κράτους

Επακόλουθο θα είναι η αναδιοργάνωση της οικονομικής ζωής της χώρας (τί παράγουμε, τι παρέχουμε, τί εξάγουμε, τί επεξεργαζόμαστε και τί εισάγουμε),
..και ίσως και αλλαγή του πολιτειακού συστήματος (π.χ. από Προεδρευομένη σε Προεδρική δημοκρατία, διαχωρισμός του κοινοβουλίου σε Νομοθετική και Ελεγκτική Βουλή, ή κάτι άλλο), και τέλος, αλλά .....

Το όραμα απαιτεί όλων μας την έμπρακτη συμμετοχή,απαιτεί ευθύνη και πίστη.

Όλοι θα δούμε καθαρά πια την τηλεδικτατορία που μας επέβελαν οι "ισχυροί"αγύρτες του χρήματος ,κλέβοντας τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας και καταστρέφοντας την Ελλάδα.

Μας φόρτωσαν τα χρέη των καναλαρχών,των εφοπλιστών,των ευρωμαφιόζων τραπεζιτών,που τα έβγαλαν έξω σε δικούς τους λογαριασμούς,κι εμάς μας ξεριζώνουν από την ίδια μας τη χώρα,που πότισαν με αίμα και ιδρώτα οι παππούδες μας!

Ο πιο μεγάλος μας εχθρός όμως είναι ο κακός μας εαυτός,που έμαθε να αναθέτει τη ζωή του σε αγύρτες ,υπηρέτες της κλεπτοκρατίας και τραπεζοκρατίας.


ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ είναι καταχρεωμένα,προσκυνημένα από την αρχή και παίζουν το παιχνίδι της πλουτοκρατίας.

Δε θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος....

Γεωργιάδης : "Οι θεωρίες συνωμοσίας πως οι Γερμανοί θέλουν να μας κάνουν αποικία τους είναι ανοησίες"

«Θεωρίες συνωμοσίας» χαρακτηρίζει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, την κριτική που θέλει τη Γερμανία να «κάνει αποικία την Ελλάδα» σε δηλώσεις του σε γερμανικό περιοδικό.

Ο υπουργός Υγείας ρωτήθηκε από το γερμανικό οικονομικό περιοδικό Capital, σε ρεπορτάζ που ασχολείται με τις μεταρρυθμίσεις στο δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο του οποίου συνομίλησε και με τον επικεφαλής της Task Force Χορστ Ράιχενμπαχ.

Ο κ. Γεωργιάδης, γράφει το περιοδικό, «υπερασπίζεται τους Γερμανούς ενώπιον ......

ΚΕΑΟ :ΛΙΘΟΙ ΠΛΙΝΘΟΙ ΚΕΡΑΜΟΙ, ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΟΙ ...


Η θεσμοθετηση του λεγομενου ΚΕΑΟ, για πρωτη φορα στα νομικα χρονικα της χωραςχωρις να εισαγεται οχι μονο καμια εξαιρεση για τους χαμηλων εισοδηματων αλλα υπερογκες και βαριες συνεπειες για ολους τους οφειλετες, ισοδυναμει με κηρυξη πολεμου απο την πλευρα της κυβερνησης απεναντι στην νεα γενια ελευθερων επαγελματιων των 300 ευρω:μηχανικων, δικηγορων , ελευθερων επαγγελματιων και οσων θελουν να ασκησουν καποιο επαγγελμα πλην του δημοσιου υπαλληλου η του ανεργου.

Προκειται πλεον για πολεμο γενεων ανοιχτο και ανηλεη. Σε συνδυασμο με την εξοργιστικη προσθετη γραφειοκρατια των συνεχων δηλωσεων στη ΔΟΥ, τον φορο 26% και αλλα εντελως απαραδεκτα οπως μηνιαια ....

ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.

Οι κατασχέσεις ακινήτων σε Ξάνθη και Κομοτηνή από την τουρκική τράπεζα Ζιραάτ είναι η μία όψη του νομίσματος της οικονομικής εισβολής που επιχειρεί η Άγκυρα στη Θράκη λόγω της κρίσης....

Κοινό μυστικό αποτελεί στη Θράκη το γεγονός ότι το ισοζύγιο στην αγορά γης, εξαιτίας της συνεχούς οικονομικής κρίσης, τείνει να αντιστραφεί σε βάρος του χριστιανικού στοιχείου, που ζητάει δάνεια από την τουρκική Ζιραάτ, μια και οι κάνουλες των ελληνικών τραπεζών είναι κλειστές. 

Έως σήμερα η τράπεζα έχει παραχωρήσει δάνεια σε δεκάδες χριστιανούς της περιοχής που απευθύνθηκαν σε αυτήν λόγω του οικονομικού αδιεξόδου στο οποίο έχουν περιέλθει. Αξίζει να σημειωθεί πως τα υποκαταστήματα της Ζιραάτ σε Ξάνθη και Κομοτηνή..

δίνουν σχετικά εύκολα δάνεια σε όσους μουσουλμάνους θέλουν να αγοράσουν ακίνητα από χριστιανούς, υποθηκεύοντας ασφαλώς τους τίτλους ιδιοκτησίας υπέρ του τουρκικού δημοσίου.
 

Όπως μας επιβεβαίωσε, η πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ροδόπης και δικηγόρος Κομοτηνής κυρία Αγγελική Κατσή, η Ζιραάτ προβαίνει ήδη σε αναγκαστικές εκτελέσεις σε βάρος ασυνεπών δανειοληπτών, ενώ επισημαίνει πως πολλοί στρέφονται στην τουρκική τράπεζα ως ύστατη λύση στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. [...]

Ρέει άφθονο το μαύρο χρήμα

Κοινό μυστικό αποτελεί το ιλιγγιώδες ποσό ....

ΕΘΝΙΚΟΣ (ΞΑΝΑ...) ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

Ο εθνικός ξεπεσμός, απότοκος ανηλεών εθνικών εκπτώσεων, ξεπέρασε τα όρια ακόμη και της επιστημονικής φαντασίας. 
Τουρκική φρεγάτα (και) χθές ανοικτά της Αττικής, εντός των εθνικών χωρικών υδάτων, με Μαξίμου και ΥΠΕΞ να στρουθοκαμηλίζουν. 
Πρόκειται για την τουρκική φρεγάτα ''Giresun'' η οποία ξεκίνησε από την περιοχή του Καστελόριζου, μετέχοντας σε άσκηση του τουρκικού ναυτικού, για να φτάσει σε απόσταση βολής από το Σούνιο. 
Πληροφορίες για θριαμβευτική εμφάνιση τουρκικών φρεγατών στο λιμάνι του Πειραιά, όχι, δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί! 
Δεν είναι κωμωδία όμως, είναι δράμα, με ....