Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Το μεγάλο κόλπο των τραπεζών ! Δείτε πως βάζουν χέρι στην τσέπη μας για πάντα ! - ΒΙΝΤΕΟ


Τη στιγμή που ο λαός δυστυχεί, πακτωλοί χρημάτων πηγαίνουν στις συστημικές τράπεζες για τη "διάσωση" τους.

 Και αυτές οι τράπεζες είναι που δε σταματάνε να βρίσκουν τρόπους να βάζουν με το έτσι θέλω το χέρι στις τσέπες μας.

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης σχολιάζει ...

Κοιμήσου,κουφάλογο που περνιέσαι για πολίτης!

Κοιμήσου, κουφάλογο που περνιέσαι για πολίτης!
Κοιμήσου ΟΡΘΙΟΣ,αφού τα άλογα συνήθως όρθια κοιμούνται!
Κοιμήσου,μηρυκάζοντας τις τερατώδεις μαλακίες που σου σέρβιραν και σήμερα από τα αγαπημένα σου κανάλια! 
Κοιμήσου οργισμένος με τους τυφλούς που δεν ήταν τυφλοί,με τους επίορκους του Δημοσίου αλλά και με τους νυχτόβιους ιδιώτες που κλέβουν την εφορία κλπ,κλπ!

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !!!

Έχουν περάσει  πάνω από δύο χρόνια από την μαζικότερη στη νεοελληνική ιστορία κινητοποίηση πολιτών ενάντια στη μνημονιακή υποταγή της Ελλάδας. 
Οι στόχοι εκείνης της λαϊκής αντίστασης παραμένουν στο σύνολο τους ανεκπλήρωτοι. 
Η απόρριψη από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων της ασκούμενης μνημονιακής υποταγής από τις δωσίλογες κυβερνήσεις είναι γενικευμένη και διαπερνά όλες τις κοινωνικές τάξεις της χώρας.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΤΟΧΗ.


Ένα οικονομικό συμβόλαιο (Μνημόνιο), μοναδικό στα διπλωματικά χρονικά των Αθηνών για το περιεχόμενο, για την χρονική στιγμή και τον τρόπο που το παρουσίασε η Ε.Ε. και το ΔΝΤ, κατάφερε ουσιαστικά την Ελλάδα να παραδώσει την εθνική κυριαρχία της, να αρνηθεί την ελευθερία της και να
κατασπιλώσει την τιμή της. 


Από την ώρα, που έπεσαν οι υπογραφές υπουργών και βουλευτών, που δεν μπήκαν καν στον κόπο να διαβάσουν τι υπέγραφαν, η Χώρα άρχισε μια ελεύθερη πτώση άνευ προηγουμένου.

Πρόκειται για ένα είδος σύγχρονου εκφυλισμού που θα μετατρέψει την Χώρα μας σε έναν τόπο, όπου όχι μόνο δεν θα ορίζουμε τις τύχες μας, αλλά θα δουλεύουμε για ένα κομμάτι ψωμί. 


Οι Έλληνες Πολιτικοί εξαπάτησαν τον Έλληνα πολίτη και έγιναν υποχείρια των δανειστών και δυναστών μας.

ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ ( έχει μεζονέτες) ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΗΣ ΛΕΪΛΑ..

undefined

Στη Λευκάδα θα βρεθεί την Πέμπτη 15 Αυγούστου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Στις 11:30 το πρωί, θα μεταβεί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Νυδρίου για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Τι είχες Κάρολε; Τι είχα πάντα!

Όταν σε έναν φτωχό λαό εργαζομένων Πρώτος Πολίτης και Εγγυητής της Δημοκρατίας είναι ένα υψηλόμισθο παράσιτο, όπως ο Παπούλιας, τότε αυτός ο λαός είναι άξιος της μοίρας του. 


Αν ο λαός περιμένει από τον άνθρωπο αυτόν να λειτουργήσει ως η τελευταία ασφαλιστική "δικλείδα" πριν παραδοθεί η χώρα στους δανειστές, τότε είναι επίτευγμα που βλέπουμε μόνον δανειστές με κουστούμια και όχι στρατούς κατοχής ......

Πανικός στο Παρίσι: Πρώτο κόμμα το Εθνικό Μέτωπο!

undefined
Η Marine Le Pen ετοιμάζεται να κυβερνήσει!

Αναταραχή. Το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν ξεπερνά το Σοσιαλιστικό Κόμμα στις δημοσκοπήσεις για τις ευρωεκλογές και ανεβαίνει στην πρώτη θέση, μπροστά από το UMP. 


Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την εταιρεία YouGov, το κόμμα της Marine Le Pen συγκεντρώνει 19% των ψήφων, μόλις μία μονάδα πίσω, το UMP (18%). 

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα κουτσαίνει στο 15% των ψήφων, στο ίδιο επίπεδο με το Αριστερό Μέτωπο.

Και η Marine Le Pen δηλώνει έτοιμη. Η ηγέτης του FN δήλωσε ότι αν κερδίσει τις εκλογές και αναλάβει την εξουσία της Γαλλίας, ο πρώτος στόχος της θα είναι να καταστρέψει την υπάρχουσα τάξη της Ευρώπης και να αναγκάσει τη διακοπή της νομισματικής ένωσης.

Φουντώνει το γεωπολιτικό παιχνίδι για το αέριο- Το Ισραήλ θέλει να εξάγει στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας.

Στα χέρια του Ισραήλ βρίσκεται η επόμενη μεγάλη κίνηση στην ενεργειακή σκακιέρα της περιοχής μας καθώς το Τελ Αβίβ αναμένεται να...αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα εξαχθεί το φυσικό αέριο που έχει βρεθεί στα κοιτάσματα Ταμάρ και Λεβιάθαν.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ ακόμη δεν έχει πάρει τις αποφάσεις της και δεν έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά στο κάλεσμα που απηύθυνε ο πρόεδρος της Κύπρου να χρησιμοποιήσει τον τερματικό σταθμό υγροποίησης που θα κατασκευαστεί στο Βασιλικό και φαίνεται να απορρίπτει την προοπτική κατασκευής και των δύο υποδομών, δηλαδή και του σταθμού και του αγωγού. 


Την ίδια ώρα και η Αθήνα μπαίνει στο παιχνίδι ενημερώνοντας την κυβέρνηση του Ισραήλ πως μπορεί η μεταφορά να συνεχισθεί από την Κύπρο μέσω Ελλάδας και από εκεί να φτάσει στις διψασμένες για ενέργεια αγορές της Δυτικής Ευρώπης.

Το φθινόπωρο είναι πολύ κοντά ! Πολλοί άρχισαν να τρέμουν !

Γράφει ο Δημήτρης Κυπριώτης*

Οι μαζικές απολύσεις, αυτές δηλαδή που βαφτίστηκαν αρχικά ως κινητικότητα, επί της υπουργείας του «αριστερού» κ. Μανιτάκη,του στελέχους δηλαδή της «αριστερής» ΔΗΜΑΡ(για να μη ξεχνιόμαστε) και που μετεξελίχθηκαν στη συνέχεια σε διαθεσιμότητα
και από κει και ύστερα .
.κλωτσιά και έξω, άρχισαν να γίνονται ο βραχνάς των κυβερνητικών (τρομάρα τους) στελεχών.

Και αυτό γιατί έστω και αργά, κατάλαβαν στην πράξη (αφού ποτέ τους δεν είχαν διαβάσει τα νομοσχέδια που τους έβαζαν να υπερψηφίζουν ή τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που τους σερβίριζαν κάθε λίγο και λιγάκι), τι πρόκειται να συμβεί μόλις ξεκινήσει η «μεγάλη σφαγή» και ξεχυθούν στους δρόμους νέοι χιλιάδες άνεργοι!

Οι Έλληνες των νησιών θα νιώσουν πιο κοντά στην Τουρκία, παρά στην Ελλάδα. Ο Παπανδρέου πούλησε την Ελλάδα και επισήμως στο Σουλτανάτο, στο Ερζερούμ.


turkey

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος
Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. 
Η κατάσταση χρεοκοπίας της δεν αναστρέφεται. 
Πολύ περισσότερο με την κρίση στην Ευρώπη, να βαθαίνει αντί να αποκλιμακώνεται.
 Παράλληλα το μέτωπο της Συρίας, ανοίγει με ραγδαίους ρυθμούς το ζήτημα αλλαγής των συνόρων στην Εγγύς Ανατολή. 
Η Τουρκία επιχειρεί με τις μυστικές υπηρεσίες της, αυτό που σε πρώτη φάση έδειξε διατεθειμένη να επιχειρήσει με στρατιωτικές δυνάμεις. 

Στην Ελλάδα του 2013 οι συνειδήσεις είναι είδος πολυτελείας.

Μια χώρα που την κυβερνάει μια επαίσχυντη αλητοπαρέα από ανεπάγγελτους πολιτικούς που με κληρονομική διαδοχή  οι περισσότεροι, σκαρφάλωσαν στην καρέκλα της εξουσίας.
Μια χώρα έρμαιο στα αρπακτικά που ξεσκίζουν τις σάρκες των υπολοίπων.  
Τα αρπακτικά έχουν όνομα και πρόσωπο, δεν είναι μόνο οι άγνωστοι τεχνοκράτες των Βρυξελλών και της Ουάσινγκτον αλλά και οι γεμάτοι αλαζονεία τιμητές του prime time. 
Όλοι αυτοί που αφού έχουν εξασφαλίσει την δική τους ακριβή ...

ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

bomb article
Πάντοτε υπάρχουν λύσεις, ακόμη και όταν μία χώρα ευρίσκεται στο χείλος της καταστροφής - αρκεί να εμφανισθεί, έστω την ύστατη στιγμή, μία επαρκής πολιτική ηγεσία, η οποία να μπορέσει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των Πολιτών, πείθοντας τους τεκμηριωμένα...

"Γνώση σημαίνει δύναμη. Δυστυχώς όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι στηριζόμαστε σε μία εσφαλμένη ερμηνεία της γνώσης - επειδή αγνοούμε πως γνωρίζουμε τότε μόνο αληθινά ένα θέμα, μία κατάσταση ή ένα πράγμα, όταν ξέρουμε πως να το χειριζόμαστε, πως να αντιδρούμε απέναντι του, καθώς επίσης πως να δρούμε χάρη σε αυτό.

Απλούστερα, η πραγματική γνώση δεν συνοδεύεται από ένα αφηρημένο δέος για τα πράγματα, ανεξάρτητα από τις ανάγκες μας - αλλά τα συλλαμβάνει πάντοτε σε σχέση με τον εαυτό μας και με τις ανάγκες μας. Ουσιαστικά λοιπόν διαθέτουμε μόνο εκείνη τη γνώση, την οποία μπορούμε να χρησιμοποιούμε για την επίλυση των προβλημάτων μας, υλικών και ψυχικών - καμία άλλη.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ .ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΑΝΤΑ !!

«Χθες Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 στους τηλεοπτικούς σταθμούς Extra και Kontra καταγγέλθηκε ότι η ανακρίτρια που διερευνά την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ (Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ανδρέα Γεωργίου, Γιώργου Παπανδρέου), δηλαδή την κομπίνα με την οποία κάποιοι μας έβαλαν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, πρότεινε στην καθηγήτρια κ. Ζωή Γεωργαντά, η οποία είναι βασική μάρτυρας κατηγορίας, να συναντηθούν σε εξωθεσμική, δηλαδή εκτός του ανακριτικού γραφείου συνάντηση, δηλαδή σε προσωπικό ραντεβού με θέμα την υπόθεση αυτή.
Μάλιστα, η κ. Γεωργαντά περιορίστηκε, για προφανείς λόγους, να μην αναφερθεί σε λεπτομέρειες, λέγοντας: «Δεν θα ήθελα τώρα να δηλώσω τι συνέβη».
Πιστεύουμε ότι τέτοιες ενέργειες όχι μόνο καταρρίπτουν .....

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ...

Αισθάνεσαι ότι είσαι τίμιος .
ΟΡΓΙΖΕΣΑΙ με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα...
Δεν ήσουν ποτέ κομματόσκυλο και αφισοκολλητής .

Δεν διορίσθηκε κανείς από την οικογένειά σου ΜΕ ΜΕΣΟΝ στο Δημόσιο.


Δεν έχασες την περιουσία σου στο καζίνο .

Ό,τι έχεις το απέκτησες με τίμια εργασία .

Αισθάνεσαι ότι η γνώμη σου επηρεάζει τους συμπολίτες σου .

Αν συντρέχουν όλα αυτά τότε ΕΙΣΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΟΥ.

Κανένας άλλος δεν μπορεί να σε ελευθερώσει. 

Η όλη ιδέα είναι λανθασμένη. 

Εσύ έχεις δημιουργήσει τα δεσμά . 

Πως μπορεί να σε ελευθερώσει κάποιος άλλος; 

Εσύ είσαι ο μόνος που μπορείς να σπάσεις τα δεσμά σου και να ελευθερωθείς...

Εσύ όμως αγαπάς τις αλυσίδες σου και θέλεις κάποιον άλλον να σε ελευθερώσει. 


Αυτό που ζητάς, είναι εντελώς παράλογο.