Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Kαι βγαίνουν και μιλάνε...Ποινική δίωξη στο MEGA γιατί για χρόνια έκλεβε το ρολόι της ΔΕΗ....

Έπειτα από πολλούς μήνες που η υπόθεση ρευματοκλοπής από το MEGA με το «πειραγμένο» ρολόι του έγινε γνωστή, κατόπιν σχετικής ερώτησης της βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή τον περασμένο Ιούλιο, αλλά και των αποκαλυπτικών ρεπορτάζ από το koutipandoras.gr, ασκήθηκε ποινική δίωξη στο «Μεγάλο Κανάλι».
Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκος Παρασκευόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που είχαν καταθέσει οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης και Ραχήλ Μακρή, η αρμόδια Εισαγγελία άσκησε δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ’εξακολούθηση, μετά τη διαπίστωση ότι είχε παραβιαστεί η παροχή της Τηλέτυπος MEGA AE.
Όπως αναφέρεται στα στοιχεία που προσκόμμισε ο υπουργός μέσω εγγράφου στη Βουλή, το «πειραγμένο» ρολόι του MEGA έγραφε.....

ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές στις επικουρικές και κύριες συντάξεις


Με πλειοψηφία 14-11 κρίθηκαν αντισυνταγματικές από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι περικοπές επικουρικών και κύριων συντάξεων του ιδιωτικού τομέα.

Οι σχετικές προσφυγές έχουν γίνει από πρώην εργαζόμενους στον....

Το MEGA έκλεβε συστηματικά ηλεκτρικό ρεύμα από τη ΔΕΗ αποκαλύπτει ο υπουργός Δικαιοσύνης !!!-

Image result for mega

To  MEGA  έκλεβε ηλεκτρικό  ρεύμα  
από τη ΔΕΗ  κατ΄εξακολούθηση !
΄Ελα , ρε...

Το κανάλι των Nταβντζηδων;..

Το κανάλι  της ...ηθικής  τάξης ;!

΄Ακου  εκεί να κλέβει τη  ΔΕΗ!!!!

Δεν το λέμε  εμείς...

Το γράφει ο αρμόδιος  υπουργός  Δικαιοσύνης  !!!

Ε κ λ ε β ε  ηλεκτρικό ρεύμα  από το δίκτυο της ΔΕΗ!!!

Πούσαι Πρετεντέρη  ,να  φας τη γλώσσα  σου...

Γιατί με το γνωστό υφάκι καρδιναλίου  πατάσσεις   το κακό, τους κακούς  , τους κλέφτες και τους  ψεύτες...
Για να δούμε  απόψε  αν πεις μία λέξη  για  τα  αφεντικά  σου ;

΄Οπως   γράφει το protothema.gr :

Δίωξη για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος κατ΄εξακολούθηση άσκησε η αρμόδια Εισαγγελία, μετά από τη διαπίστωση ότι είχε....

"Ο κόσμος σήμερα βιώνει μια περίοδο ανάλογη με εκείνη της εποχής της Ιεράς Συμμαχίας".

Του Γιώργου Κοντογιώργη
Ο κόσμος σήμερα βιώνει μια περίοδο ανάλογη με εκείνη της εποχής της Ιεράς Συμμαχίας. 

Τότε η ευρωπαϊκή κρατική δεσποτεία/απολυταρχία συνασπίσθηκε υπό την ηγεσία του Μέτερνιχ για να υπερασπισθεί το κεκτημένο της απέναντι στην ανερχόμενη είσοδο των κοινωνιών στην ανθρωποκεντρική ιστορία που αποκρυσταλλώθηκε με το κράτος έθνος.

Σήμερα, η οικονομική ολιγαρχία των αγορών έχει συνασπισθεί για να υπερασπισθεί το ολιγαρχικό πολιτικό της σύστημα, συντρίβοντας κάθε αναφορά στο συμφέρον των κοινωνιών, και να εμποδίσει την είσοδο των κοινωνιών των πολιτών στην πολιτεία. 

Την εποχή της Ιερής Συμμαχίας ο ελληνισμός.....

Έτσι έσωσαν την Εθνική Τράπεζα οι απλοί πολίτες και.....οι οικονομικοί εισαγγελείς ....αγρόν ηγορασαν..


ΜΑRKETWATCH: "ΕΝΑ GREXIT ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ" Spiegel: "Ένα τρισ.ευρώ θα στοιχίσει στη Γερμανία μία αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη"

Ένα τρισ.ευρώ τουλάχιστον θα στοιχίσει στη Γερμανία η έξοδος της Ελλάδος από την ευρωζώνη αναφέρει σήμερα το γερμανικό Spiegel, διαλύοντας έτσι τα "όνειρα" (ξένων και ντόπιων) που πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι αμελητέα ποσότητα. Αυτό αναφέρει με άρθρο του στο γερμανικό περιοδικό ο αρθρογράφος Βόλφγκανγκ Μινχάου.
 
Την ίδια στιγμή το αμερικανικό Marketwatch κρούει τον "κώδωνα" του κινδύνου ότι εάν υπάρξει Grexit, τότε η ευρωζώνη θα αλλάξει προς το χειρότερο, καθώς κανείς δεν γνωρίζει σε ποια σημεία είναι διασκορπισμένο το χρέος και ενδεχομένος να δαλυθεί, ενώ θα αποκαλυφθεί περίτρανα ότι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι μια πελώρια "φούσκα" και απλά βολεύονταν οι Ευρωπαίοι με την μετατροπή της χώρας σε "Αποικία χρέους".
 
Όσο εξυπηρετούσε η χώρα το σκοπό τους, όλα ήταν καλά. Μόλις τα "υποζύγια" αντέδρασαν, τότε οι Βρυξέλλες άρχισαν να σκέφτονται πώς να την ξεφορτωθούν, αλλά δεν είναι τόσο απλά και "ευχάριστα" τα πράγματα .....

ΑΝ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΕΣ Έτοιμος να απαντήσει στους δανειστές από την Αγία Πετρούπολη με συμφωνίες για αγωγό και BRICS ο Α.Τσίπρας

Έτοιμος να δώσει πληρωμένη απάντηση στους δανειστές από τη Ρωσία φέρεται να είναι ο Αλέξης Τσίπρας σε περίπτωση που μέχρι τότε δεν υπάρξει «λευκός καπνός» για την επίτευξη συμφωνίας. 

Τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Αγία Πετρούπολη για το διεθνές οικονομικό φόρουμ και εκεί θεωρείται αρκετά πιθανή η υπογραφή συμφωνίας με το Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, για τον αγωγό φυσικού αερίου Greek Stream με ρωσική χρηματοδότηση ή και η υπογραφή συμφωνίας για την είσοδο της Ελλάδας στην αναπτυξιακή τράπεζα των BRICS.
 
Μία τέτοια εξέλιξη έχει.....

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΜΕΡΚΕΛ-ΟΛΑΝΤ Το τελεσίγραφο της κυβέρνησης στους δανειστές: "Ή κούρεμα του χρέους ή ρήξη"

Στα μέτρα που ζητούν οι δανειστές για να «κλείσει» η συμφωνία, η ελληνική κυβέρνηση απαντά με το τελεσίγραφο ή ρύθμιση του χρέους ή ρήξη. 

Για τον Αλέξη Τσίπρα είναι αδιαπραγμάτευτη η σαφής δέσμευση των εταίρων στη συμφωνία για το πότε και πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα του ελληνικού χρέους και όχι οι υποσχέσεις. 

Κάτι που αναμένεται να θέσει και σήμερα στη συνάντηση που θα έχει με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και το Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ. 
 
Η κυβέρνηση θεωρεί ότι η μη ρητή δέσμευση των δανειστών και οι γενικές αναφορές πως… από το Σεπτέμβριο θα εξετάσουμε το μείζον αυτό θέμα είναι εκ του πονηρού και μπορούν να .....