Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Αυτό που έρχεται δεν είναι ένα ακόμη μνημόνιο, είναι κατοχικό διάταγμα κατάλυσης του Συντάγματος!

Αυτό που έρχεται δεν είναι τέταρτο μνημόνιο. 
Είναι ένα κατοχικό διάταγμα με βάση το οποίο, καταλύεται το Σύνταγμα, καταργείται η Βουλή, και το σύνολο των θεσμών της χώρας περνά άμεσα και απροκάλυπτα, και απευθείας στην κατοχική διοίκηση…
Διότι η ουσία αυτού που έρχεται, δε βρίσκεται στο ύψος των μέτρων που θα συμπεριλαμβάνει. 
Βρίσκεται στη θεσμοθέτηση ενός πρωτοφανούς δικαιώματος που εκχωρείται στην κατοχική διοίκηση με βάση το οποίο νομιμοποιείται…
Πρώτον:

Γ.Κασιμάτης: Η προδοσία με την υπογραφή της 3ης Δανειακής σύμβασης είναι η χειρότερη!

Ομιλία του καθηγητή συνταγματικού δίκαιου στην εκδήλωση του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών
Ξεκινώντας είναι καλό να κάνουμε κάποιες σημαντικές επισημάνσεις:
1. Τα ΜΜΕ έχουν περάσει πλέον στα χέρια των εξουσιαστών καιαποτελούν το μεγάλο όπλο τους για την προώθηση των απεχθών πολιτικών τους.
2. Εσείς τα κινήματα είστε οι τελευταίοι φρουροί για μια καλύτερη πολιτική κατάσταση για έναν καλύτερο κόσμο.
Ερχόμενοι στο προκείμενο για το οποίο δίνεται η συνέντευξη αυτή, πρέπει αρχικά να διευκρινίσουμε ότι η Γ Δανειακή σύμβαση που υπογράφτηκε το καλοκαίρι αλυσοδένει τον λαό, επειδή:…

Εθελόδουλοι…..Υποχωρούν και στο αφορολόγητο. Και με 600 ευρώ θα πληρώνεις φόρο!

null
Σύνδεση του αφορολόγητου ορίου με τον αριθμό των προστατευόμενων παιδιών του φορολογουμένου προβλέπει η νέα πρόταση που κατέθεσε στο κουαρτέτο των θεσμών η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι αντιδράσεις κυρίως από την πλευρά του ΔΝΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ», με τη νέα κυβερνητική πρόταση το έμμεσο αφορολόγητο όριο θα …

Xρεοκοπία εδώ και τώρα!

Πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον φόβο της άγνοιας και μετά τους τοκογλύφους και τα τοπικά φερέφωνά τους.
Οι παραπάνω αράδες είναι ένα μικρό αλλα περιεκτικό απόσπασμα απο κείμενο του Παναγιώτη Τραιανού που δημοσιεύθηκε τον Φεβρουάριο του 2012. Σήμερα μετά απο 4 χρόνια και τα όσα έχουν ακολουθήσει, ίσως να είναι το πλέον επίκαιρο…Σας το παραθέτουμε αυτούσιο και τα συμπεράσματα δικά σας:
ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Ο ελληνικός λαός έχει πέσει θύμα μιας πρωτοφανούς μεθόδευσης. Έχει πέσει θύμα μιας τεράστιας ……….
προσπάθειας δυσφήμισης, εκβιασμού και τρομοκρατίας …Θύμα μιας προσπάθειας δαιμονοποίησής του, που ανάλογες έχουμε δει μόνον εις βάρος των Σέρβων και των Ιρακινών παραμονές των στρατιωτικών επεμβάσεων εναντίον τους. 

Για λόγους τους οποίους υποψιαζόμαστε —αλλά δεν είναι της παρούσης να αναφέρουμε— γνωστά κέντρα του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού ασχολούνται μέρα-νύκτα με το ελληνικό «ζήτημα». Σε έναν κόσμο που .....

Ο Ν.Φιλης ξαναχτυπά: Κατάργησε την διδασκαλία των Θρησκευτικών στην Α’ και την Β’ Δημοτικού εν μέσω Πάσχα!

filis_-Christomaxos-Antixristos

Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ο Ν.Φίλης ο υπουργός Παιδείας ξαναχτυπά, αφαιρώντας το μάθημα των Θρηκευτικών από την Α’ και την Β’ Δημοτικού στα πιο κρίσιμα χρόνια δηλαδή όταν σε ένα μικρό παιδιί διαμορφώνεται η θρησκευτική αλλά και η εθνική συνείδηση.


Μέσα στο Πάσχα προφανώς για να μην γίνει αντιληπτό επέλεξαν και άλλαξαν το πρόγραμμα στα δημοτικά σχολεία:


Μείωσαν τις ώρες των θρησκευτικών στο μισό σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού

Καταργούν από την Πρώτη και την Δευτέρα Δημοτικού τα Θρησκευτικά που σημαίνει ...

Η πρώτη φορά Αριστερά κόστισε περίπου 100 δισεκ. ευρώ στην Ελλάδα.

13082675_1291035610910772_4641030251218292818_n (1).jpg
Η συνολική αρνητική επίδραση του ΣΥΡΙΖΑ σε 14 μήνες στην οικονομία είναι περίπου 100 δισεκ. ευρώ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με ένα αέρα αλλαγής, με πολιτική αισιοδοξία ότι θα μπορούσε να αλλάξει την δραματική τροπή της οικονομίας και της χώρας.

Ακόμη και όσοι δεν ταυτίστηκαν εκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ πίστεψαν ότι θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση.

Τον Ιανουάριο του 2015 κέρδισε τις εκλογές πανηγυρικά και φθάσαμε τέλη Απριλίου του 2016.

Σε 14 πλήρους μήνες ποιο ....

Αϊ σιχτίρ πια!

Βαρέθηκα, ή μάλλον αγανάκτησα με τους «δήθεν». Τους δήθεν εθνοπατέρες, πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά κυρίως με τους δήθεν πολίτες! Βασικά τα έχω πάρει στο κρανίο χοντρά με τον δήθεν λαό!

Αυτόν που αμέτοχος παρακολουθεί την ιστορία και την ίδια του τη χώρα να βουλιάζει, η καλύτερα να παραδίδεται άνευ όρων, προσκολλημένος σε δήθεν ιδέες (αν υπάρχουν), σε δήθεν τύπους (κοινότυπους σε σημείο παρεξηγήσεως), σε δήθεν «νομικαριές», σε δήθεν γενικώς. Όλα δήθεν! Ακόμη και....

Σαμποτάζ στον ελληνικό τουρισμό – Δεν δίνουν βίζες στους Ρώσους τουρίστες για να έρθουν στην Ελλάδα.

2016-04-26_141208.png
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ «ΜΗΤΕΡΑ» ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Σαμποτάζ στον ελληνικό τουρισμό πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στηνΜόσχα αφού η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει τα εκατομμύρια των Ρώσων τουριστών καθώς το ελληνικό Προξενείο αδυνατεί ως φαίνεται να διεκπεραιώσει την έκδοση βίζας εγκαίρως για τους Ρώσους πολίτες που έχουν σχηματίσει «ουρές».

Σε μια κρίσιμη περίοδο που η Ελλάδα έχει ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης έχουμε τέτοια δυσφημιστικά κρούσματα.

Οπως μεταδίδει ο Θανάσης Αυγερινός από τη Μόσχα εξηγήσεις για τις καθυστερήσεις στην έκδοση βίζας ζήτησε επισήμως από ελληνικό προξενείο Μόσχας ο Ρωσικός Οργανισμός Τουρισμού.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Μπρεζίνσκι: «Η Μόσχα δε σέβεται τις Ηνωμένες Πολιτείες και πρέπει να πληρώσει για αυτό»

1600418-600x340.jpg
Τα σημεία των καιρών εδώ και αρκετά χρόνια δείχνουν σαφέστατα μια σύγκρουση παγκοσμίου επιπέδου ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία.

Αυτή κόντρα σύμφωνα με ειδικούς δεν είναι μόνο πολιτική, ενεργειακή, ή ενδεχομένως γεωπολιτική, αλλά κυρίως θρησκευτική και ιδεολογική.

Από την μία πλευρά έχουμε τους εκπροσώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων με όλο τον « συρφετό» που τους ακολουθεί και από την άλλη την ορθοδοξία και τις χριστιανικές αξίες. Οι αφορμές που θα γίνει αυτή παγκόσμια σύγκρουση «εξηγούνται» παρακάτω.

Σύμφωνα με τον γνωστό Αμερικανό εμπειρογνώμονα Zbigniew Brzezinski, η Ρωσία δεν....

ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, «ΜΥΣΤΗΡΙΑ» ΣΙΩΠΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.

1dfb234782bf1fae28453782f161acbd

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Τις τελευταίες ώρες όπως το είχαμε προβλέψει, το Αιγαίο δοκιμάζει την έκρηξη της τουρκικής προκλητικότητας καθώς το ίδιο το τουρκικό Γενικό Επιτελείο ανήγγειλε την τουρκική κυριαρχία μέχρι τον 25o παράλληλο, δηλαδή και επίσημα την διχοτόμηση του ελληνικού Αιγαίου.

Σε λίγες ώρες είχαμε ρεκόρ αερομαχιών τα τελευταία 19 χρόνια ενώ σημειωθήκαν 7 άκρως επικίνδυνες εμπλοκές ελληνικών και τουρκικών μαχητικών!
Πιο συγκεκριμένα τρεις .....

ΘΕΣΜΟΙ & ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Προς  Εξοχότατους Πολιτικούς  Απατεώνες καταχραστές της Εθνικής Κυριαρχίας της  Πατρίδας.

«ΘΕΣΜΟΣ» η Ρουμάνα Δρακουλέσκου, και ο ΤΟΜΣΕΝ, τόσο υπόδουλοι γίναμε....

Ξεφτιλίσατε τους πραγματικούς Θεσμούς!

Οι πολιτικοί απατεώνες παρέδωσαν τα Κυριαρχικά μας δικαιώματα στους διεθνείς Φασίστες Κοσμοκράτορες, στα
παγκόσμια  σκυλιά.

Ενώ η Ελλάδα χρεοκόπησεν, εδώ και 6 χρόνια τώρα, οι μισθοί των πολιτικών παραμένουν στην εποχή των «παχειών αγελάδων», ενώ ο Λαός «στένων βοά».

Παρά την τραγικήν κατάστασην της Πατρίδος, οι πολιτικοί παραμένουν οι ίδιοι «εκλεκτοί» των δανειστών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Φασιστικής Δικτατορίας, του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

Θεσμοί σημαίνει, «ότι αισχρόν εστί και λέγειν».

Οι Θεσμοί είναι η Σιωνιστική Φασιστική Ν.Τ.Π. .....

Οι Ρωσία Αποκαλύπτει την Τουρκική Μπλόφα στο Αιγαίο, και Προειδοποιεί το Ελληνικό Ναυτικό ποιο Νησί είναι ο Πραγματικός Στόχος των Τούρκων?


Πληθαίνουν τα περιστατικά στο Αιγαίο με τα Ρωσικά υποβρύχια να αλωνίζουν τα Τουρκικά χωρικά ύδατα ανενόχλητα,χωρίς το ΝΑΤΟ και το Τουρκικό Ναυτικό, να τους έχει πάρει χαμπάρι!
Αποκάλυψα την διαρκή και αόρατη Ρωσική παρουσίας στο Αιγαίο, μέχρι που έγιναν τυχαία αντιληπτή, με το Τουρκικό αλιευτικό σκάφος με το όνομα Deniz Hazine ,να ψαρεύει το ρωσικό υποβρύχιο Rostov-on-Don, όταν στα δίχτυα τους έπιασαν το ρωσικό υποβρύχιο, με αποτέλεσμα το πλοίο τους να βυθιστεί  κοντά στο Bodrum-(H Αλικαρνασσός (τουρκικά: Bodrum, Μπόντρουμ) είναι παράκτια πόλη στη νοτιοδυτική Τουρκία που βρίσκεται απέναντι από την Κω), με τραγικά αποτελέσματα!

Γιατι οι Ρωσία πιστέυει οτι μπλοφάρει η Τουρκία στο Αιγαίο! Και ποιο Νησί εχει ως πραγματικό Στόχο!

Με τα Ρωσικά υποβρύχια όλως και περιέργως να αδιαφόρουν για τις κινήσεις της Νατοικης Αρμάδας, που κινείται συνήθως αναμεταξύ, Σάμος,Χίος,Λέσβος, αλλα να εστιάζουν το ενδιαφέρον τους στην περιοχή της Κως,Ρόδος,Καστελόριζο και να ...

Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ο κατήφορος οδηγεί στον πάτο.

Οι προχθεσινές δηλώσεις του Τσακαλώτου δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας ότι το μέγαρο Μαξίμου ψάχνει έναν τρόπο για να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, χωρίς να καταρρακωθεί πολιτικά. 
Το χάσμα, ωστόσο, παραμένει προς το παρόν αγεφύρωτο. 
Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.
Το πρόσθετο πακέτο των 3,6 δισ. μπήκε στο τραπέζι, επειδή το Ταμείο εκτιμά πως τα μέτρα που έχουν ήδη συμφωνηθεί δεν θα αποδώσουν όσα πρέπει για να εξασφαλισθεί από το 2018 και στα επόμενα χρόνια το συμφωνηθέν πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ (περίπου 6,3 δισ.). 
Εκτιμά πως θα οδηγήσουν σε πρωτογενές πλεόνασμα 1,5% και γι’ αυτό απαιτούνται πρόσθετα μέτρα 2% (3,6 δισ.).
Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, ήταν ο Σόιμπλε που στις διαπραγματεύσεις μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωζώνης στην Ουάσιγκτον πριν 10 ημέρες πρότεινε τη φόρμουλα “υπό αίρεση”. 
Δηλαδή, .....